Ήταν φοβερό, για καιρο μετά ου ειχαμε πάει σ'αυτή τη πολυκατοικία, ρετιρέ, πόυ είχε απέναντι τηνκεραία άκουγηε κάτι περίεργο πολύ υψίσυχνο. τελικα νομίζαμε ότι είχαν πρόβλημα τ'αφτιά της και στο ακουόγραμμα βγήκαν φοβερά πράγματα 'ότι άκουγε στις ψηλές. Η ακουστική της εντήυπωση πρέπει να είναι πόλύ, (μα πολύ) sharp ! O γιατρός είπε ότι πιθανόν να άκογε μια συχνότητα της κεραίας του ραδιοφώνου στηνταράτσα ααπέναντι...
Κακή Επιρροή, αυτό ισχύει
αν κάποιος άνθρωπος απ την αρχή είναι έτσι, είναι δείγμα όχι μη αγάπης αλλά ότι μόνο έτσι τελικά ξεκουράζεται...
Το θέμα είναι ότι έχει χαλασει ο δικο μου ύπνος τώρα, απο λόγους συναισθηματικούς αυτή τη φορά και όχι πρακτικούς. Κοιμόμουν πάντα σαν τούβλο. Όσο είμασταν ζευγάρι συγκατοικούσαμε και κοιμόμσταν χώρια. Σέξ αγκαλίτσες όλα πρίν και ύστερα ο καθένας τηνησυχία του.
Δεν έδινα μεγαλη σημασία. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί, για να συμπαραστέκομαι στα βραδινα ξυπνήματα, κοιμόμασταν όλοι μαζί. Μερικές φορές παίρναμε και τον μικρόστη μέση. Μου άρεσε πολύ. για δυο χρόνια το πήγαμε έτσι γιατί κάναμε και το δεύτερο αμεσως. Και μετα πάλι όπως πρίν.... Ε μου την καραέσπασε γιατί μου άρεσε πολύ. Ομως τί να της πώ, αφού απο πρίν ξέραμε, τα είχαμε μιλήσει, είχαμε αποφασίσει, ναι ναι ναι
Τωρα, όποτε έχω αυπνίες, που δεν είχα ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου ολόκληρη (και είχα μια πολύ ταραχώδη εως και άσχημη ώρες ώρες ζωή) είναι γιατί σκέφτομαι,πρίν κοιμηθώ, ότι μπορεί να μήνμε αγαπάει. Η σκέψη μου πάει απο αυτήνστην άλλη, ότι δεν έκανα τελικά οικογένεια,όπως δεν γνώρισα οικογένεια,αυτό με στεναχωρέι κι άλλο. Για για μένα η εικονα της οικογένειας ειναι ενα διπλό κρεβάτι με ζεστά παπλώμαρα το ζευγάρι και χαλαρά παιδιά να κοιμούνται παντού. Και τελικα περνάω όλη τη νύχτα βλέποντας τηλεόραση. Την επόμενη μέρα με ρωτάει πώς κοιμήθηκα και της λέω καλά....
Ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά, όμως και δέκα φορές μέσα στο χρόνο σε κάπόιον που δεν του συνέβαινε ποτέ,ότι και άνσυνέβαινε,είναι πολύ.