glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:44 Η glayki έγραψε: #661 21-01-24 16:44 Επινα επι χρόνια λόγω ομοιοπαθητικής υποκατάστατο καφέ με εκχύλισμα γκουαρανά το οποίο αναζωογονεί τον οργανισμό. Το Guarana καλλιεργείται παραδοσιακά στα τροπικά δάση της Βόρειας Βραζιλίας και η σταθερή διέγερση που προσφέρει, το καθιστά μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον καφέ. Τώρα καταναλώνω μπόλικη καφεΐνη . Εξάρτηση κανονική. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:44 Η rafaela11: #662 21-01-24 16:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επινα επι χρόνια λόγω ομοιοπαθητικής υποκατάστατο καφέ με εκχύλισμα γκουαρανά το οποίο αναζωογονεί τον οργανισμό. Το Guarana καλλιεργείται παραδοσιακά στα τροπικά δάση της Βόρειας Βραζιλίας και η σταθερή διέγερση που προσφέρει, το καθιστά μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον καφέ. Τώρα καταναλώνω μπόλικη καφεΐνη . Εξάρτηση κανονική. Click για ανάπτυξη... Και που το έβρισκες αυτο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:46 Η glayki έγραψε: #663 21-01-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και που το έβρισκες αυτο; Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα .. Φαντάζομαι και στα φαρμακεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2024 Πάντως εμένα ο καφές δε με πιάνει . Και στις 12.00 παρά να πιω ..12.01 έχω κοιμηθεί που λέει ο λόγος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:05 Ο juste un instant: #664 21-01-24 17:05 Eμενα πάντως δεν με ξυπνάει η βιταμίνη C το μεσημέρι που συνήθως νυστάζω... και χρειάζομαι μια σιεστα. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:12 Ο Fernando_A: #665 21-01-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτον πινω τωρα. Ζήλευε! Click για ανάπτυξη... Στείλε και εδώ κανένα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επινα επι χρόνια λόγω ομοιοπαθητικής υποκατάστατο καφέ με εκχύλισμα γκουαρανά το οποίο αναζωογονεί τον οργανισμό. Το Guarana καλλιεργείται παραδοσιακά στα τροπικά δάση της Βόρειας Βραζιλίας και η σταθερή διέγερση που προσφέρει, το καθιστά μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον καφέ. Τώρα καταναλώνω μπόλικη καφεΐνη . Εξάρτηση κανονική.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:44 Η rafaela11: #662 21-01-24 16:44 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επινα επι χρόνια λόγω ομοιοπαθητικής υποκατάστατο καφέ με εκχύλισμα γκουαρανά το οποίο αναζωογονεί τον οργανισμό. Το Guarana καλλιεργείται παραδοσιακά στα τροπικά δάση της Βόρειας Βραζιλίας και η σταθερή διέγερση που προσφέρει, το καθιστά μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον καφέ. Τώρα καταναλώνω μπόλικη καφεΐνη . Εξάρτηση κανονική. Click για ανάπτυξη... Και που το έβρισκες αυτο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:46 Η glayki έγραψε: #663 21-01-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και που το έβρισκες αυτο; Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα .. Φαντάζομαι και στα φαρμακεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2024 Πάντως εμένα ο καφές δε με πιάνει . Και στις 12.00 παρά να πιω ..12.01 έχω κοιμηθεί που λέει ο λόγος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:05 Ο juste un instant: #664 21-01-24 17:05 Eμενα πάντως δεν με ξυπνάει η βιταμίνη C το μεσημέρι που συνήθως νυστάζω... και χρειάζομαι μια σιεστα. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:12 Ο Fernando_A: #665 21-01-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτον πινω τωρα. Ζήλευε! Click για ανάπτυξη... Στείλε και εδώ κανένα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Επινα επι χρόνια λόγω ομοιοπαθητικής υποκατάστατο καφέ με εκχύλισμα γκουαρανά το οποίο αναζωογονεί τον οργανισμό. Το Guarana καλλιεργείται παραδοσιακά στα τροπικά δάση της Βόρειας Βραζιλίας και η σταθερή διέγερση που προσφέρει, το καθιστά μία εξαιρετική εναλλακτική λύση για τον καφέ. Τώρα καταναλώνω μπόλικη καφεΐνη . Εξάρτηση κανονική. Click για ανάπτυξη... Και που το έβρισκες αυτο;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 16:46 Η glayki έγραψε: #663 21-01-24 16:46 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και που το έβρισκες αυτο; Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα .. Φαντάζομαι και στα φαρμακεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2024 Πάντως εμένα ο καφές δε με πιάνει . Και στις 12.00 παρά να πιω ..12.01 έχω κοιμηθεί που λέει ο λόγος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:05 Ο juste un instant: #664 21-01-24 17:05 Eμενα πάντως δεν με ξυπνάει η βιταμίνη C το μεσημέρι που συνήθως νυστάζω... και χρειάζομαι μια σιεστα. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:12 Ο Fernando_A: #665 21-01-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτον πινω τωρα. Ζήλευε! Click για ανάπτυξη... Στείλε και εδώ κανένα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Και που το έβρισκες αυτο; Click για ανάπτυξη... Σε όλα τα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα .. Φαντάζομαι και στα φαρμακεία. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Ιανουαρίου 2024 Πάντως εμένα ο καφές δε με πιάνει . Και στις 12.00 παρά να πιω ..12.01 έχω κοιμηθεί που λέει ο λόγος.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:05 Ο juste un instant: #664 21-01-24 17:05 Eμενα πάντως δεν με ξυπνάει η βιταμίνη C το μεσημέρι που συνήθως νυστάζω... και χρειάζομαι μια σιεστα. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:12 Ο Fernando_A: #665 21-01-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτον πινω τωρα. Ζήλευε! Click για ανάπτυξη... Στείλε και εδώ κανένα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμενα πάντως δεν με ξυπνάει η βιταμίνη C το μεσημέρι που συνήθως νυστάζω... και χρειάζομαι μια σιεστα.
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2024 στις 18:12 Ο Fernando_A: #665 21-01-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτον πινω τωρα. Ζήλευε! Click για ανάπτυξη... Στείλε και εδώ κανένα. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:55 Η Wonderful: #666 26-01-24 21:55 @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Συνημμένα mocha.jpg 3,4 MB · Εμφανίσεις: 111 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.929 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Η rafaela11: #667 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:57 Ο American Economist: #668 26-01-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: @Volkswagen Fan Mochachino ala SKG Click για ανάπτυξη... Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;;
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 21:58 Η Wonderful: #669 26-01-24 21:58 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Μου αρέσει ο μοκατσινο πολύ! Κου θυμίζει σοκολάτα Που τον κάνανε καλέ τόσο ωραιοοο Click για ανάπτυξη... Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πες μας εντυπώσεις. Ταξιδεύεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω...
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:01 Ο American Economist: #670 26-01-24 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Kitchen Bar!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Ιανουαρίου 2024 Δεν έχω φύγει ακόμα.. θα ταξιδέψω ελπίζω από Μάρτιο και μετά !! Θεσσαλονίκη ωραίος καφές με θέα το Θερμαϊκό ... Άντε πάρτε ένα τρένο και ελάτε να σας κεράσω... Click για ανάπτυξη... Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:02 Η Wonderful: #671 26-01-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα... glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Έγραψες SKG που είναι το αεροδρόμιο Μακεδονίας και νόμιζα ότι ταξιδεύεις . Ωραίος φαίνεται όμως. Click για ανάπτυξη... Κοντά είμαι... μπαίνω στο κλίμα γιαυτό το έγραψα...
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:15 Η glayki έγραψε: #672 26-01-24 22:15 Espresso από coffee island.. Γευστικότατος Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 22:36 Ο Guest 765889: #673 26-01-24 22:36 Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 00:23 Η Aura έγραψε: #674 27-01-24 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Έχω δουλέψει κάτι μεροκάματα σε μια καφετέρια αφότου απολύθηκα να βγάλω κανα φράγκο. Μερικές σκέψεις: Ο Έλληνας δεν έχει ιδέα πόσο σκατά είναι ο καφές που πίνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως κυρία ήρθε και μου ζήτησε ελληνικό καφέ, εγώ μπερδεύτηκα και της έκανα νες αλλά τής το έδωσα πάρα ταύτα. Δεν κατάλαβε καμία διαφορά. Το 99% των κόκκων εσπρέσσο είναι για τα σκουπίδια. Μόνο ελάχιστες εταιρείες έχουν καλές ποικιλίες, αλλά και αυξημένες τίμες. Ο καφές που παίρνετε από συνοικιακά μαγαζάκια/βενζινάδικα κάθε άλλο παρά καφές είναι. Υπάρχουν μηχανές εσπρέσσο που έχουν να καθαριστούν μήνες και βγάζουν καφέ μπαρούτι. Αλλά κανένας δε νοιάζεται. Click για ανάπτυξη... Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα ..
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Ιανουαρίου 2024 στις 16:50 Ο Guest 765889: #675 27-01-24 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Πάντως έχουμε τιγκάρει στον καφέ. Και στο τελευταίο κατσικοχώρι να πάμε, θα τον πιούμε τον φρέντο μας. Παλιά δεν ξέρω ποιος θυμάται , τους σπαστούς νες καφέ στα περίπτερα .. Click για ανάπτυξη... Από άποψη ποιότητας, πλέον τείνω να θεωρήσω τον σπαστό ένα κλικ πιο πάνω ποιοτικά από κάτι noname ποικιλίες κόκκων που στάμπαρα. Ο καφές στην Ελλάδα θεωρώ είναι μια φούσκα που τείνει να ξεφουσκώσει. Δύσκολα δίνεται το δίφραγκο (που, αν αναλογιστείς τι παίρνεις κιόλας είναι τρομερή αισχροκέρδεια) και ο κόσμος ξυπνάει. Είτε προτιμά να τον κάνει μόνος του σπίτι ή απλά να τον κόψει. Ειλικρινά ακόμη κι εγώ που έχω έρωτα με τον καφέ και πίνω πάρα πολύ, από έξω θα πάρω με μεγάλο δισταγμό και μόνο αν δεν πρόλαβα να κάνω από σπίτι.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2024 στις 12:35 Ο Wonderkid: #676 07-03-24 12:35 Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτόπισε τους Ιταλούς η χώρα μας στον καφέ: Ο ελληνικός φρέντο ανώτερος του καπουτσίνο, σύμφωνα με την Taste Atlas Η γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται με κατατάξεις φαγητών και ροφημάτων, δημοσίευσε μια λίστα με τους καφέδες που έχουν την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό. Η λίστα του Taste Atlas θα εκνευρίσει αρκετά τη γειτονική Ιταλία καθώς ο γνωστός ιταλικός καφές καπουτσίνο βρίσκεται σε χαμηλότερη... www.newsbeast.gr
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.207 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:23 Ο American Economist: #677 07-04-24 17:23 Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:43 Η Kate1914 έγραψε: #678 07-04-24 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: taketrance Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil taketrance Angelikaaa Scandal American Economist touvlo charmander Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Paragontas7000: #679 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές ; Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα και λέω δεν είναι δυνατόν . Μπορούμε να βάλουμε και δημοσκόπηση . Προσωπικά προτιμώ φίλτρου και φρέντο για καθημερινή κατανάλωση . Όταν δε με νοιάζει αν θα παχύνω πίνω και τα φραπουτσίνο και φρεντοτσίνο . Click για ανάπτυξη... Φρεντο εσπρεσσο μετριο ή φραπεδια αμα εχω τουαλετα κοντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:45 Ο Wonderkid: #680 07-04-24 17:45 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη..
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα ήθελα να ρωτήσω αν σας πειράζει και εσάς ο καφές, ρωτάω καθώς τον τελευταίο καιρό όταν πίνω καφέ για τις επόμενες ώρες έχω τρομερή νευρική η οποία δεν με αφήνει να δουλέψω. Μάλιστα μερικές φορές εκτός από νευρική με πιάνει κρύος ιδρώτας και ζαλάδα με αποτέλεσμα να με φοβίζει αρκετά σαν γεγονός. Είμαι ο μόνος που το παθαίνει αυτό; Επίσης, ο Decaf θεωρείτε ότι είναι καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις;; Click για ανάπτυξη... Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλες φορες εμενα αμα δεν εχω φαει κατι πριν τον καφε με πιανει χεσιμο. Click για ανάπτυξη... Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη..