Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:48 Ο Paragontas7000: #681 07-04-24 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:49 Ο Wonderkid: #682 07-04-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 030894: #683 07-04-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Click για ανάπτυξη... Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... και εσυ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:54 Ο Paragontas7000: #684 07-04-24 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 και εσυ Click για ανάπτυξη... Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Kate1914 έγραψε: #685 07-04-24 17:56 Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:49 Ο Wonderkid: #682 07-04-24 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 030894: #683 07-04-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Click για ανάπτυξη... Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... και εσυ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:54 Ο Paragontas7000: #684 07-04-24 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 και εσυ Click για ανάπτυξη... Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Kate1914 έγραψε: #685 07-04-24 17:56 Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:51 Ο Guest 030894: #683 07-04-24 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Click για ανάπτυξη... Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... και εσυ Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:54 Ο Paragontas7000: #684 07-04-24 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 και εσυ Click για ανάπτυξη... Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Kate1914 έγραψε: #685 07-04-24 17:56 Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εγώ από 2ο έτος ξεκίνησα και όντως δε κόβεται ο άτιμος...1 τη μέρα επιβάλλεται Click για ανάπτυξη... Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν κοβεται ο γαμημενος ομως ρε φιλε. πινω απο τις πανελληνιες καθημερινα και ειμαι 4ο ετος.Αμα δεν πιω εχω στερητικα. Click για ανάπτυξη... και εσυ
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:54 Ο Paragontas7000: #684 07-04-24 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 και εσυ Click για ανάπτυξη... Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Kate1914 έγραψε: #685 07-04-24 17:56 Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Τραβα στο κεθεα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 και εσυ Click για ανάπτυξη... Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα?
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.572 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Kate1914 έγραψε: #685 07-04-24 17:56 Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:56 Η Pak έγραψε: #686 07-04-24 17:56 Ματσα>> Να μην πίνετε καφέ αγάπες Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Guest 030894: #687 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Το πρωι πριν κανω τον καφε μου, μυριζω πρωτα το σακουλακι και στρωνω μετα 1 μικρη γραμμη καφε να την πιω. Λες να εχω θεμα? Click για ανάπτυξη... Ενα βημα πριν πεσεις στην κοκα εισαι. Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.013 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 17:58 Ο Wonderkid: #688 07-04-24 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι.. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... ε λιγάκι..
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:02 Ο American Economist: #689 07-04-24 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν πίνω καφέ οπότε δε μιλάω εκ πείρας, ωστόσο μην ανησυχείς, δεν είσαι ο μόνος. Ξέρω πολλούς που το παθαίνουν, να τρέμουν πχ λόγω του καφέ ή να μη νιώθουν καλά. Σίγουρα ο decaf είναι πολύ καλύτερη επιλογή πάντως, καθότι η καφεϊνη πρέπει να είναι αυτή που ευθύνεται για το πρόβλημα. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις για λίγο καιρό να πίνεις decaf, και αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, απλά κόψε τον καφέ. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Επίσης, Φώτη μήπως σε πειράζει συγκεκριμένος καφές (πχ espresso, cappuchino); Γιατί εμένα ο δεύτερος μου προκαλούσε λίγη νευρικότητα και στρες παρατήρησα κάποια στιγμή και τον σταμάτησα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Απριλίου 2024 Εμένα και να έχω φάει κάτι, άμα πιω καφέ μου ανοίγει πάντα την όρεξη.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.489 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 18:05 Ο Paragontas7000: #690 07-04-24 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: Εγω παντως κανω εναλλαγες μεταξυ καφε και μονστερ αλλα και να μη πιω δε νιωθω διαφορα Click για ανάπτυξη... Το εκανα και εγω αυτο,αλλα τα μονστερ-χελ δεν με πιανουν το πρωι για καποιο λογο+ δεν ειναι καθολου υγιεινα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 20:58 Η glayki έγραψε: #691 07-04-24 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Η αλήθεια είναι οτι τελευταία με πιάνει έντονο stress όταν πίνω καφέ σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ η νομίζω οτι ξεχνάω πράγματα με αποτέλεσμα να με πιάνει κάτι σαν πανικός. Προσωπικά πίνω Espresso και Cappuccino και το παθαίνω και με τους 2 ανεξάρτητα τι ώρα είναι. Σκέφτομαι να αρχίσω να πίνω Decaf απλά ακούω κατά καιρούς που λένε ότι δεν είναι τόσο υγιεινός καθώς περνάει από πολύ επεξεργασία όμως δεν ξέρω αν ισχύει η όχι κάτι τέτοιο. Click για ανάπτυξη... Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold)
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.206 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:02 Ο American Economist: #692 07-04-24 21:02 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Δοκίμασε τον ελληνικό. Εγώ τα συμπτώματα σου τα παθαίνω με φραπέ ( για αυτό και δεν πίνω... Συν του ότι με πιάνει ταχυκαρδία) . Γενικά πίνω τρεις τη μέρα ( δυο ελληνικούς διπλούς συνήθως συν φίλτρου ή organic nescafe gold) Click για ανάπτυξη... Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Απριλίου 2024 στις 21:33 Ο Guest 691153: #693 07-04-24 21:33 Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είτε ελληνικό, είτε φραπέ είτε φρεντο καπουτσίνο με κρεμα και σκονη σοκολάτα, ανάλογα ποσο ματσο και λεβεντης νιώθω
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.545 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 21:57 Η glayki έγραψε: #694 07-04-24 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ελληνικος να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει πολύ σαν γεύση, προτιμώ των Espresso όμως τώρα με πιάνει αυτό. Σκέφτομαι να αρχίσω για λίγο καιρό να πίνω μόνο Decaf ώστε να δω αν είμαι καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Αυτός πάντως ο organic nescafe είναι πολυ ελαφρύς. " Το μέσο φλιτζάνι ενός κανονικού καφέ περιέχει 70-140 mg καφεΐνης, ανάλογα με τον τύπο του, τη μέθοδο παρασκευής και το μέγεθος του φλιτζανιού. Στον ντεκαφεϊνέ υπάρχουν περίπου 3-6 mg καφεΐνης. Μήπως όμως η διαδικασία αφαίρεσης της καφεΐνης μπορεί να κάνει τον ντεκαφεϊνέ πιο επικίνδυνο για την υγεία μας γεμίζοντάς τον με τοξικές χημικές ουσίες; Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να αφαιρεθεί η καφεΐνη. Το 70% γίνεται με τη χρήση κάποιου διαλύτη, συχνά με τον εμποτισμό των πράσινων κόκκων καφέ σε ένα διάλυμα νερού το οποίο περιέχει χλωριούχο μεθυλένιο (CH2Cl2) το οποίο είναι γνωστό και ως διχλωρομεθάνιο. Μια άλλη μέθοδος είναι η χρήση διοξειδίου του άνθρακα. Έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου καθώς ορισμένες μελέτες βρήκαν ότι αυτή η χημική ουσία προκαλεί καρκίνο στα ποντίκια όταν την εισπέουν (με αποτέλεσμα να απαγορευτεί και στα σπρέι μαλλιών). Η υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) επιτρέπει τη χρήση του χλωριούχου μεθυλενίου στον καφέ και πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν χλωριούχο μεθυλένιο, όπως τα Starbucks, για την αποκαφεΐνωση του καφέ, διότι ο διαλύτης αυτός χαλάει ελάχιατα τη γεύση και το άρωμα του καφέ. Η παρουσία του διχλωρομεθανίου στον καφέ θεωρείται μηδαμινή. Η διεγερτική δράσηΠρέπει να σημειωθεί ότι ενώ η διεγερτική δράση του καφέ αποδίδεται στην καφεΐνη, αυτό δεν είναι εντελώς σίγουρο. Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση. Η μελέτη αυτή μέτρησε την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό 15 υγιών ατόμων ηλικίας 27-38 ετών και διαπίστωσε ότι ο εσπρέσο, με καφεΐνη ή χωρίς, αύξησε τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος κατά 29% ύστερα από μισή ώρα και 53% ύστερα από μια ώρα. Η διέγερση του νευρικού συστήματος συνδέεται με την αύξηση της αρτηριακής πίεσης." Είναι ο ντεκαφεϊνέ πιο υγιεινός από τον κανονικό καφέ; - HealthyLiving.gr Ο καφές είναι από τα πιο δημοφιλή ποτά του κόσμου, πολλοί άνθρωποι τον απολαμβάνουν αλλά κάποιοι έχουν λόγους να θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη […] www.healthyliving.gr
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 7 Απριλίου 2024 στις 23:53 Ο Fernando_A: #695 07-04-24 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να μην πίνετε καφέ αγάπες Click για ανάπτυξη... Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:12 Η Pak έγραψε: #696 08-04-24 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Ξέρεις κάτι; Θα πιώ ένα λίτρο το πρωί. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 00:15 Ο Fernando_A: #697 08-04-24 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα). Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα και τα δόντια σου Click για ανάπτυξη... Μια χαρά είναι και τα 2 ευχαριστώ(για την ώρα).
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2024 στις 09:34 Ο Guest 030894: #698 08-04-24 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Λυπάμαι το δέρμα Click για ανάπτυξη... τι παιζει με αυτο; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 177 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Angelikaaa charmander Scandal taketrance camil Kate1914 Paragontas7000 Wonderkid giannhs2001 American Economist еще один пророк р... rafaela11 Μαυρίκιος vou1 Unboxholics manozzz abyssiniancat sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.217 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 13:10 Η Pak έγραψε: #699 08-04-24 13:10 Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 38 39 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov: τι παιζει με αυτο; Click για ανάπτυξη... Αφυδατώνει το δέρμα και πέρα από θαμπή όψη είσαι και επιρρεπής να εμφανίσεις πρόωρα σημάδια γήρανσης. Τώρα να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι γτ συμβαίνει αυτό, πάνε χρόνια από τότε που μου το εξήγησε ο τότε δερματολόγος μου, αλλά με είχε πείσει.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.303 μηνύματα. 8 Απριλίου 2024 στις 17:28 Η touvlo έγραψε: #700 08-04-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά, σοβαρά τώρα, τόσο πολύ εθιστικός είναι ο καφές; Click για ανάπτυξη... δεν πίνεις; Και γω δεν μπορούσα χωρίς καφέ. Έπινα έναν το πρωί και 1 ή 2 στη δουλειά. Όταν έπαθα αμυγδαλίτιδα, τον έκοψα και έπινα τσάι, γιατί έκανα και ομοιοπαθητική. Έπειτα με τις εγκυμοσύνες επίσης τον ελάττωσα πολύ. Δηλ μόνο πριν τη δουλειά έπινα ελάχιστο φίλτρου με πολύ γάλα, ίσα να ...μυρίσει. Τώρα το έχω σταθεροποιήσει στον έναν καφέ φίλτρου το πρωί. Άντε στις διακοπές να πιω και καμιά φραπεδιά, αν πάμε σε κανα παραλιακό καφέ. Τα άλλα όλα (καπουτσίνο, φρεντος) είναι λουξ πολυτέλεια, όταν υπάρχει πράγματι γεγονός για να γιορτάσουμε. Ο ελληνικός είναι η σπεσιαλιτέ μου. Όχι να τον παινευτώ, σαν τον δικό μου ελληνικό δεν έχετε πιει: με παχύ κρεμώδες καϊμάκι και δύο φουσκαλίτσες στη μέση. Αλλά ο οργανισμός μου δεν τον δέχεται πλέον, με πειράζει. Το πίνω σπανιότατα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Απριλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μια μελέτη βρήκε ότι και ο ντεκαφεϊνέ έχει διεγερτική δράση Click για ανάπτυξη... συμφωνώ απολύτως! και έχει και απαίσια γευση