Αιμομιξία

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.
Όμως η αιμομιξία είναι ένα πανάρχαιο ταμπού με βαθιές θρησκευτικές ρίζες και έχουν εισχωρήσει πολλές άσχετες με την πραγματικότητα δοξασίες.
Έχεις κάτσει ποτέ να σκεφτείς το λόγο;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο γάμος μεταξύ πρώτων ξαδέρφων στην Ελλάδα είναι άκυρος, ακυρώνεται δε με αγωγή που ασκεί είτε ένας εκ των συζύγων, είτε τρίτος είτε ο εισαγγελέας όταν ενημερώνεται για την ύπαρξη τέτοιου γάμου (1356ΑΚ και 1378ΑΚ).
Από το στόμα μου το πήρες ρε άριστε, σε παραδέχομαι.

Θα του το απαντούσα, αλλά το ζητούμενο δεν ήταν η τυχόν νομική ή μη απαγόρευση αλλά το δεοντολογικό μέρος.

Αυτά που έγραψα για τα πρώτα ξαδέρφια είναι ακριβώς όπως μου τα απάντησε το ChatGPT. Δηλαδή κακώς το εμπιστεύτηκα; Ζητώ συγνώμη για το νομικό μέρος, όμως οι απόψεις μου παραμένουν.

Καταρχάς είσαι άκυρος που χρησιμοποιείς GPT για τέτοια ζητήματα.

Και δεύτερον σου λέω: το ζήτημα για εσένα είναι αν επιτρέπεται δια νόμου; Δηλαδή η καθαυτή πρακτική δε σε αγγίζει καθόλου;

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.603 μηνύματα.
Πέρα απ τα chat gpt, υπάρχουν παραδείγματα:
Έχω ξαναπεί, εργαζόμουν σε σχολείο σε γειτονιά/γκέτο με 80% αραβες και τουρκους. Σ' αυτούς τους λαούς είναι πολύ συχνό το να παντρευονται ξαδέρφια. Στατιστικά λοιπόν,η περιοχή αυτή έχει διπλάσιο αριθμό αποβολών στην εγκυμοσύνη. Επίσης είναι πολύ συχνές οι αναπηρίες παιδιών, παιδιά με νευρολογικά προβληματα και άλλα. Θα ψάξω να βρω στοιχεία.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.
Έχεις δίκιο. Η αιμομιξία αποτελεί ένα πολύ ισχυρό ταμπού της κοινωνίας μας.

Γιατί άραγε;

Πάντως @Dias (εσύ που υπερηφανεύεσαι κιόλας που είσαι επιστήμονας θετικιστής) δε περίμενα εν έτει 2025 να εξηγώ σε ανθρώπους του συναφιού σου πως η γαμημένη αιμομιξία είναι κάτι κακό.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.603 μηνύματα.
Βρήκα από το wikipedia μονάχα κάτι συγκεκριμένο. Στα ιατρικά περιοδικά δεν έχω πρόσβαση και τα κουτσομπολέ είναι αναξιόπιστα

ακόμη κάποιο, δεν ξερω πόσο έγκυρο είναι

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Βρήκα από το wikipedia μονάχα κάτι συγκεκριμένο. Στα ιατρικά περιοδικά δεν έχω πρόσβαση και τα κουτσομπολέ είναι αναξιόπιστα

ακόμη κάποιο, δεν ξερω πόσο έγκυρο είναι
Ρε συ είναι δυνατό να καθόμαστε να συζητούμε το 2025 αν η αιμομιξία είναι κακή;

Δηλαδή τι άλλο μένει; Να συζητούμε αν η ανθρωποκτονία είναι κακή;

touvlo

Διάσημο μέλος

Ρε συ είναι δυνατό να καθόμαστε να συζητούμε το 2025 αν η αιμομιξία είναι κακή;

Δηλαδή τι άλλο μένει; Να συζητούμε αν η ανθρωποκτονία είναι κακή;
Συμφωνώ απόλυτα, πως η αιμομιξία είναι επικίνδυνη και ανήθικη, μη σου πω. Ακόμα και αν ο νόμος την επιτρέψει, πώς θα κάνεις σεξ με την ξαδέρφη σου; Δε γίνεται! Δε.....μην το πω και στην αντρική γλώσσα, θα μου το κόψει η λογοκρισία.
Μια και το χαλαρώσαμε, αν δεις τον γιο μου και την ανηψιά μου (πρώτα ξαδέρφια), είναι ολόιδια. Προφανώς πήραν απ το σόι μας όλα τα γονίδια.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα, πως η αιμομιξία είναι επικίνδυνη και ανήθικη, μη σου πω. Ακόμα και αν ο νόμος την επιτρέψει, πώς θα κάνεις σεξ με την ξαδέρφη σου; Δε γίνεται! Δε.....μην το πω και στην αντρική γλώσσα, θα μου το κόψει η λογοκρισία.
Μια και το χαλαρώσαμε, αν δεις τον γιο μου και την ανηψιά μου (πρώτα ξαδέρφια), είναι ολόιδια. Προφανώς πήραν απ το σόι μας όλα τα γονίδια.
Το κακό που κάνω είναι που καμιά φορά υποπίπτω στο rage baiting μερικών.

Δεν γίνεται
  • να θεωρείς τον εαυτό σου μορφωμένο
  • να θεωρείς τον εαυτό σου θετικιστή σκεπτόμενο
  • να θεωρείς τον εαυτό σου ανεπτυγμένο
και να λες πως η αιμομιξία θα έπρεπε να επιτρέπεται ΑΛΛΑ δε γίνεται γιατί είναι "κοινωνικό ταμπού".

Είπαμε, πολλές αριστερές παπάτζες έχουμε φάει στη μάπα και κάναμε τουμπεκί αλλά κάπου ώπα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Είπαμε, πολλές αριστερές παπάτζες έχουμε φάει στη μάπα και κάναμε τουμπεκί αλλά κάπου ώπα.
ρε φίλε, στάσου γιατί σε χάνω. Τι σχέση έχει η αριστερή ιδεολογία, με το να πηδάς την ξαδέρφη σου;
Ό,τι νά 'ναι!!!!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.217 μηνύματα.
Εκτός του ότι είναι αηδιαστικό, με μια πάναπλη αναζήτηση μισού λεπτού στο ίντερνετ μπορεί κανείς να βρει αρκετά στοιχεία για τους (πλέον προφανείς) κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια σχέση.
Ενδεικτικά:
Δε βλέπω το λόγο να παραθέσω και άλλα μιας και είναι αυτονόητο αυτό που συζητάμε, αλλά oh well, ποιος θα το φανταζόταν ότι εν έτει 2025 με τόσες έρευνες και στοιχεία πρακτικά στα χέρια μας, θα έπρεπε να εξηγούμε τα πιο απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.926 μηνύματα.
Ναι παιδια, ομως ο χριστιανισμος και η παραδοση ειναι εναντια στον γαμο ξαδελφων, και επειδη ειναι εξ ορισμου δεισιδαιμονιες οτιδηποτε λένε, άρα δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα.
Άσε που ειναι απολύτως νορμάλ στο Ισλάμ! Educate yourselves, bigots

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.290 μηνύματα.
Εκτός του ότι είναι αηδιαστικό, με μια πάναπλη αναζήτηση μισού λεπτού στο ίντερνετ μπορεί κανείς να βρει αρκετά στοιχεία για τους (πλέον προφανείς) κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια σχέση.
Ενδεικτικά:
Δε βλέπω το λόγο να παραθέσω και άλλα μιας και είναι αυτονόητο αυτό που συζητάμε, αλλά oh well, ποιος θα το φανταζόταν ότι εν έτει 2025 με τόσες έρευνες και στοιχεία πρακτικά στα χέρια μας, θα έπρεπε να εξηγούμε τα πιο απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

Μα δεν καταλαβαίνεις τον σκοπό που τα λένε αυτά; Ξεκάθαρα για να στηρίξουν το Ισλάμ όπου οι σχέσεις μεταξύ ξαδέλφων, οι βιασμοί ανηλίκων, κτλ, είναι φυσιολογικά. Σου λέει αφού έχουμε γεμίσει την Ευρώπη με Μουσουλμάνους ας κάνουμε adopt τα παρανοϊκά πιστεύω τους, παρουσιάζοντας τα ως κάτι το φυσιολογικό και πάνω από όλα “προοδευτικό”.​

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.
Πέρα απ τα chat gpt, υπάρχουν παραδείγματα:
Έχω ξαναπεί, εργαζόμουν σε σχολείο σε γειτονιά/γκέτο με 80% αραβες και τουρκους. Σ' αυτούς τους λαούς είναι πολύ συχνό το να παντρευονται ξαδέρφια. Στατιστικά λοιπόν,η περιοχή αυτή έχει διπλάσιο αριθμό αποβολών στην εγκυμοσύνη. Επίσης είναι πολύ συχνές οι αναπηρίες παιδιών, παιδιά με νευρολογικά προβληματα και άλλα. Θα ψάξω να βρω στοιχεία.
Η συζητηση γινεται για ενα σκοπο ...στο τελος θα βγαλουν οι γνωστοί άγνωστοι εδω μεσα οτι ο Χριστιανισμος φταιει που θεωρειται ταμπου η αιμομιξία ...

Τα ιδια ατομα ανακυκλωνουν και καταληγουν στα ιδια ....

δεν χρειαζονται αποδειξεις ,φυσικα και η αιμομιξια απαγορευεται ....

δεν το ξεραμε να γινουμε μουσουλμανοι ή να στηριζουμε το Ισλαμ για να αποδεχτούμε τα έκτροπα που γινονται και ταυτοχρονα να υπρασπιζομαστε την ανθρωποτητα ..

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ναι παιδια, ομως ο χριστιανισμος και η παραδοση ειναι εναντια στον γαμο ξαδελφων, και επειδη ειναι εξ ορισμου δεισιδαιμονιες οτιδηποτε λένε, άρα δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα.
Άσε που ειναι απολύτως νορμάλ στο Ισλάμ! Educate yourselves, bigots
Δες σε τι λογικά σφάλματα οδηγούν:

>δε γουστάρω εκκλησία
>η εκκλησία λέει το χ πράγμα
>δεν εξετάζω τι είναι το χ πράγμα, λέω κατευθείαν ότι είμαι κατά
>καταλήγω να είμαι κατά της απαγόρευσης αιμομιξίας

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.212 μηνύματα.
Αυτά που έγραψα για τα πρώτα ξαδέρφια είναι ακριβώς όπως μου τα απάντησε το ChatGPT. Δηλαδή κακώς το εμπιστεύτηκα; Ζητώ συγνώμη για το νομικό μέρος, όμως οι απόψεις μου παραμένουν.

Λιγη λογικη να ειχες βαλει θα επρεπε να καταλαβεις οτι σου εγραψε μαλακιες.Αδιαννοητο να απαγορευει σε εξ αγχιστειας συγγενεις γαμο και να επιτρεπει σε εξ αιματος πρωτα ξαδελφια γαμο.Δηλαδη λιγη σκεψη δεν εβαλες;
Απορω... :eek:

Η εκκλησια απαγορευει τον γαμο σε συγγενεις..κατα τα αλλα στην παλαια διαθηκη που τιμα...βριθει απο αιμομιξια και μαλιστα με αδελφια.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.326 μηνύματα.
To στατιστικο που έγραψε ο DIAS 1,25% ειναι με δεδομένο οτι είναι φορεις μια μεταλλαξης με αυτοσωμικο υπολειπομενο τύπου κληρονομικότητας, στην πραγματικοτητα η πιθανοτητα ειναι πολυ πιο μικρή. Οποτε δε πρέπει να ζητά συγγνώμη ουτε για αυτό. Κραξατε τον DIAS που εχει ορθολογική σκέψη αλλά κανένας δεν έδωσε ένα νούμερο πιθανότητας. Το οποιο ειναι δυσκολο να υπολογιστει με φαση το φαινότυπο.

Αυτα τα ποσοστά ειναι σημαντικα οταν μελετάμε πληθυσμούς.
Υπάρχουν πχ συγκεκριμένες μεταλλάξεις σε διάφορα νοσήματα σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας (πχ GBA για Parkinson)

Οταν μιλάμε για μουσουλμάνους σε φτωχές χώρες πχ ινδια, ιραν, ιρακ χωρίς προγενετικους ελεγχους βλέπουμε ένα σωρο μεταβολικα νοσήματα που ειναι αναλογικά πολύ μικρότερος απο τα παιδιά που γενιούνται σε αυτες τις χώρες συνολικά.

Το πιο ασφαλες ειναι να πηγαίνουμε να κάνουμε παιδια με γυναικες σε άλλες πόλεις, χώρες και ηπείρους ειναι σωστο ομως αυτο;'

Τωρα γιατι μπλεξαμε θρησκείες και διαθήκες σε αυτο´το θεμα δε καταλαβαίνω, Οι θρησκείες για να μειώσουν αυτα τα φαινόμενα δώσανε εντολες παντρεύονται μεταξυ τους συγγενεις αυτό δεν έγινε γιατι το ειπε καποια διαθηκη αλλα για να ελεγχουν πληθυσμό και να ακολουθει εντολες και να μη διαμαρτυρεται. Σε θρησκειες αλλες δεν ισχύει αυτό γιατι απλα δε τους ένοιαξε. (Πχ στην Κίνα δε νομίζω να τους νοιαζει να γενιούνται παιδια με γενετικα προβλήματα κοκ έτσι και αλλιως δε τα θεραπεύουν οποτε αφηνουν τη φυση να κανει εξελιξη.

Τελευταία επεξεργασία:

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

еще один пророк р...

Νεοφερμένο μέλος

Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Γι' άλλη μια φορά η Δύση πάει να κάνει το μοιραίο σφάλμα παρερμηνεύοντας για μία ακόμη φορά τη σωστή Αρχεία Ελληνική, μετέπειτα Ορθόδοξη και κατά συνέπεια Ελληνορθόδοξη φορά των πραγμάτων (στη δυτική φιλοσοφία, βέβαια, η "φορά" πάντα ακολουθούσε εκείνη του εκκρεμούς, προτιμώντας την από τη σωστή ροή, καθότι ο άνθρωπος δεν είναι παρά μία σκιά, πόσο μάλλον ο Δυτικός, που δεν είναι παρά μία σκιά του εαυτού του).

Και στην περίπτωση του συγκεκριμένου θέματος, λοιπόν, η Ιστορία, που είχε επαναληφθεί ως τραγωδία (κυριολεκτικά!) στην πρώτη περίπτωση, θα επαναληφθεί, αυτή τη φορά, ως φάρσα της τραγωδίας, κατά συνέπεια ως Τέλος της (ανθρώπινης) Ιστορίας, ακριβώς επειδή οι Δυτικοί έχουν την τάση να ακολουθούν τη ζωή ως φιλοσοφία και, κατά συνέπεια, να χάνουν εντελώς τη σωστή θεώρηση της φοράς των πραγμάτων.

Αλλά ας το δούμε κάπως πιο αναλυτικά.

Ως γνωστό, στην Αρχαία Ελληνική Τραγωδία, ένα από τα σπουδαιότερα, αν όχι ΤΟ σπουδαιότερο, επιτεύγματα του ανθρωπίνου πνεύματος, το "αμάρτημα" είναι το πραγματικό σφάλμα, αυτό που λένε οι ποινικοί "αστόχημα βολής" ή "πραγματική πλάνη" (π.χ., βλέπω πίσω από τους θάμνους τον γουρουνοειδή φίλο μου και συνοδοιπόρο στο κυνήγι και εντελώς φυσιολογικά τον περνάω για αγριογούρουνο με αποτέλεσμα να του την ανάψω και να τον αφήσω σέκο - αυτό δεν είναι ηθελημένο, σκόπιμο, από μέρους μου, πίστευα ότι σκοτώνω ένα γουρούνι (με την κυριολεκτική, βέβαια, έννοια, καθότι αν ερμηνευθεί όλο αυτό με τη μεταφορική, οι δικαστηριπρούχοντες θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα)). Με τον ίδιο τρόπο, ο Οιδίποδας δεν έχει ιδέα για το τι πρόκειται να πράξει - αντίθετα με τον Φρόυντ, για τον οποίον πολλά θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, αν έκρινε με βάση τον τρόπο που σκέφτηκε ο συγκεκριμένος τρελός. Προφανώς ο Οιδίποδας δεν γούσταρε τη μάνα του, κατά το κοινώς λεγόμενο - κ όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο μάλλον θα αρέσκεται και σε λογοπαίγνια εφηβικά, του τύπου mfucker κλπ.

Τι κάνει όμως η Αναγέννηση - μία εποχή που, σημειωτέον, βρίθει μαγείας (την οποία οι Δυτικοί θέλουν να παρουσιάσουν ως επιστήμη); Περιβάλλει το γυμνό σώμα του αρχαιοελληνικού αμαρτήματος με τον μανδύα της ηθικής - ενός σπορ που οι Αρχαίοι Έλληνες προφανώς και δεν είχαν, ούτε και αρέσκονταν να επιδίδονται, όπως σημειώνει ο Γουίλιαμς. Έτσι, το αμάρτημα γίνεται ξαφνικά αμαρτία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Ελισσαβετιανή τραγωδία κλπ.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως τραγωδία.

Και τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους. Μέχρι το συγκεκριμένο σημείο, όπου η Δυτική Ιστορία κρίνει σκόπιμο να τα γυρίσει, ακολουθώντας τη φορά του εκκρεμούς, και να φέρει στο επίπεδο της πραγματικότητας, πλέον (αντί του επιπέδου της μυθοπλασίας), το αλλοπρόσαλλο της αναγεννησιακής ερμηνείας της αρχαιοελληνικής τραγωδίας.

Πώς;

Μα με τον συγκεκριμένο παραλογισμό, που παρουσιάζεται, βέβαια, αυτή τη φορά απαλλαγμένος από την προβιά της ηθικής και περιβεβλημένος το ένδυμα της πραγματικής επιχειρηματολογίας που φυσικά δεν εδράζεται πουθενά αλλού παρά μόνο στο ένστικτο και μία μέθεξη των παθών που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον... κανιβαλισμό.

Διότι, όπως έχει ειπωθεί, μετά από την αιμομικτική ακολουθεί η κανιβαλική σχέση.

Και όλα αυτά, αγνοώντας πλήρως την αρχαιοελληνική, έπειτα χριστιανική, και προφανώς ελληνορθόδοξη φορά των πραγμάτων που είναι και η μόνη λογική, συν τοις άλλοις.

Προσωπικά, έχω πάρει ποπ κορν. Άλλωστε αυτά περιμένουμε...

Τη φάρσα

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Και όλα αυτά, αγνοώντας πλήρως την αρχαιοελληνική, έπειτα χριστιανική, και προφανώς ελληνορθόδοξη φορά των πραγμάτων που είναι και η μόνη λογική, συν τοις άλλοις.

Προσωπικά, έχω πάρει ποπ κορν. Άλλωστε αυτά περιμένουμε...
Φίλε ανάθεμα αν κατάλαβα το 1/10 όσων είπες.

Μέχρι τη πραγματική πλάνη συμφωνώ για αυτό και η πραγματική πλάνη είναι λόγος άρσης του καταλογισμού (30 ΠΚ).

Εσύ δηλαδή λες ότι είναι συγγνωστό αν πάω και πηδήξω τη 1η μου ξαδέρφη και δε γνώριζα πως είναι η 1η μου ξαδέρφη δε θα πρέπει να μου καταλογιστεί. Ας πούμε ότι συμφωνώ (αν και είναι πολύ δύσκολο να το αποδείξεις).

ΠΟΥ κολλάει αυτό με το αν η αιμομιξία είναι κάτι ηθικό, καλό, νόμιμο;