Παιδιά καλησπέρα σας.
Εγώ είμαι 23 στα 24 και δεν ειχα ΠΟΤΕ στην εφηβεία ακμή...παρά μόνο μερικά σπυράκια της ηλικίας που είχα παρατηρήσει πως αν έπλενα το πρόσωπο μου με νερό (σκέτο) και δεν σκουπιζόμουν δεν ξέρω τον λόγο (μάλλον με την εξάτμιση) ξεραινόντουσαν συνήθως. Με λίγα λόγια δεν είχα κανένα σπουδαίο πρόβλημα ευτυχώς....αν και σε εκείνη την φάση της ζωής μου δεν θα με πείραζε και να είχα ούτε σημασία θα έδινα μιας και δεν κοίταζα την εμφάνιση μου αλλά τα μαθήματα μου.
Στην ενήλικη ζωή μου είχα απίστευτα ξηρό ή μάλλον αφυδατωμένο δέρμα και δεν έβγαζα σπυράκια σχεδόν ποτέ ουτε καν όταν ήταν να αδιαθετήσω και το δέρμα μου ήταν άψογο εκτός του ότι ξεφλούδαγε αν δεν έβαζα ενυδατική και με έτσουζε.
Και τώρα που μεγάλωσα εδώ και 2 χρόνια και κυρίως ενάμιση χρόνο παιδιά ΥΠΟΦΕΡΩ....δεν θέλω να βγω από το σπίτι σας το ορκίζομαι μου έχει Γ@@@@ει η ψυχολογία νοιώθω άσχημη.
Δεν ξέρω αν κανένας άλλος έχει το ίδιο θέμα με εμένα. Μου είπαν ότι έχω ήπια ακμή....αλλά όχι την κλασική ακμή με τα σπυράκια και αυτά...αλλά εσωτερικό σμήγμα με αποτέλεσμα παιδιά να ναι το δέρμα μου ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τραχυ και φουσκωμένο σαν γερασμένο σου δίνει την εντύπωση.
Και έχω και πολύ μεγάλους πόρους συν μαύρα στίγματα στην μύτη. Γενικά δεν έχω σπυράκια. Αν και εδώ και 2,5 βδομάδες που άρχισα την θεραπεία με τον δερματολόγο έχω δει ότι βγάζω συνέχεια σπυράκια. Έβγαζα και πριν άλλο όχι τόσα πολλά.
Μου δωσε ένα σαπούνι και μία ενυδατική Mat...και για το βράδυ το φάρμακο που έδωσε ειναι το adaferin gel.
Σας παρακαλώ αν κάποιος έχει πάρει το adaferin gel να μου πει. Πάνε σχεδόν 3 βδομάδες και δεν έχω δει καμία διαφορά.

Επειδή πριν πάω σε αυτόν είχα πάει σε μία άλλη στον Συγγρό ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ πραγματικά η γυναίκα ήταν κομπογιανίτισα και μου δωσε την κάρτα της να κάνω καθαρισμό στο ιατρείο της και μου πε ότι θα χω ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟΟ ΔΕΡΜΑ που θα με ζηλεύουν κλπ. Μην βρίσω τώρα.
Και εγώ βέβαια δεν θεώρησα πως με μια μικροαπόξεση θα γίνει θαύμα αλλά σκέφτηκα πως ΕΣΤΩ θα έκανε κάτι και με την σωστή θεραπεία που θα μου έδινε θα έβλεπα διαφορά.
Ειλικρινά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ πρόβλημα που έχω δεν μπορεί να διορθωθεί. Πως γίνεται αυτό; Άλλα παιδιά με σοβαρή ακμή και γίνονται καλά. Είναι μεν μέτριο προβλημα αλλά δεν καλύπτεται καν με μεικ απ αντιθέτως ότι βάλω κάθεται πανω στο δέρμα το οποιό ειναι τραχυ και δείχνει ακομα πιο τραχυ

Είμαι να σκάσωωωω
Στον γιατρό που πήγα τώρα είπα ΘΑ ΦΥΓΕΙ;;;;;;;;;
Και λέει για αυτό σας δίνουμε αυτήν την θεραπεία για να φύγει. Υπάρχει και πιο ισχυρή αν δεν βοηθήσει αυτή......αλλά ξεκινάμε με αυτήν.
Εγώ λες και το ήξερα...είπα να του έλεγα δώστε την ισχυρή τόσο καιρό παιδεύομαι.
Αλήθεια μου έρχεται να τα παρατήσω.
Πριν κάτι μήνες είχα πάρει μόνη μου την Κ+ από la roche posay...είχα ρωτήσει ποια είναι για τραχύ δέρμα και μου έδωσε η κοπέλα στα χοντος αυτήν. Πραγματικά έκανε δουλειά...επιφανειακή όμως δυο μέρες την σταμάτησα και πάλι τα ίδια. Αλλά μου έρχεται να την ξαναπάρω να ΗΣΥΧΑΣΩΩΩ. Αλλά με ξέραινε τρομερά πολύ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΑ...αλλά οκ από το να μην μπορώ να βγω από το σπίτι να νοιώθω 10 χρόνια μεγαλύτερη το προτιμώ.
Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχετε κάτι παρόμοιο ή αν έχετε πάρει παρόμοιο φάρμακο.