Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:09 Η Kitkat28!: #61 28-01-24 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Νιωθω λές και ειμαστε επιτροπή του GNTM και περνάει απο συνέντευξη η κοπελα. Click για ανάπτυξη... Κ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γάμησέ με ρε Κωστα, η άλλη έφερε τη μανα της στο ραντεβου και μουγκριζε, τα χω δει ολα ο άνθρωπος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γάμησέ με ρε Κωστα, η άλλη έφερε τη μανα της στο ραντεβου και μουγκριζε, τα χω δει ολα ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Ti?????? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Οπως κ ναχει μηπως πρεπει ν βγαινω κ λιγο μονη μ; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο Valder έγραψε: #62 28-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Κ Ti?????? Click για ανάπτυξη... Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:14 Η Kitkat28!: #63 28-01-24 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Click για ανάπτυξη... Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:16 Ο Valder έγραψε: #64 28-01-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Click για ανάπτυξη... Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Δες εδω και πες μου: Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Νιωθω λές και ειμαστε επιτροπή του GNTM και περνάει απο συνέντευξη η κοπελα. Click για ανάπτυξη... Κ Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γάμησέ με ρε Κωστα, η άλλη έφερε τη μανα της στο ραντεβου και μουγκριζε, τα χω δει ολα ο άνθρωπος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γάμησέ με ρε Κωστα, η άλλη έφερε τη μανα της στο ραντεβου και μουγκριζε, τα χω δει ολα ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Ti?????? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Οπως κ ναχει μηπως πρεπει ν βγαινω κ λιγο μονη μ;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:12 Ο Valder έγραψε: #62 28-01-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Κ Ti?????? Click για ανάπτυξη... Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:14 Η Kitkat28!: #63 28-01-24 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Click για ανάπτυξη... Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:16 Ο Valder έγραψε: #64 28-01-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Click για ανάπτυξη... Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Δες εδω και πες μου: Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Κ Ti?????? Click για ανάπτυξη... Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις.
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:14 Η Kitkat28!: #63 28-01-24 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Click για ανάπτυξη... Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:16 Ο Valder έγραψε: #64 28-01-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Click για ανάπτυξη... Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Δες εδω και πες μου: Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Click για ανάπτυξη... Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:16 Ο Valder έγραψε: #64 28-01-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Click για ανάπτυξη... Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Δες εδω και πες μου: Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ευγενικος καλοψυχος να ξερει να φερεται σε μια γυναικα και ρομαντικος. Α και το πιο σημαντικο να περνει πρωτοβουλιες Click για ανάπτυξη... Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Δες εδω και πες μου:
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Ο Πάνθηρας!: #65 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Θα τα πουμε σε άλλο θεμα αυτα τωρα μη χαλαμε το δικό σου. Για πες, τώρα. Αν ειχες 100 αντρες μπροστα σου, ποια θα ηταν τα 5 χαρακτηριστικα, ψυχικα, που θα ηθελες να έχει ο ιδανικος αντρας για σένα; Περιέγραψέ μου πως τον ψάχνεις. Click για ανάπτυξη... ωραια ερώτηση !
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:18 Η Kitkat28!: #66 28-01-24 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οταν λες ρομαντισμό πως τον εννοείς; Να σου τα λέει με λόγια; Να στα δειχνει με δώρα; Να σου χαρίζει εμπειρίες ζωής (πχ ταξίδι)ι; Ποιο απο τα παραπανω σου ταιριάζει περισσότερο σαν ρομαντισμός; Click για ανάπτυξη... Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Πήχη εμένα μου αρέσουν πολύ οι βόλτες με το αμάξι πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ακριβά δώρα ούτε μεγάλα λόγια Ένα απλό λουλούδι ρε παιδί μου να μου πει σου πήρα σε σκέφτηκα και να πάμε κάπου ρομαντικά πόσο εύκολο
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:20 Ο Valder έγραψε: #67 28-01-24 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Ενα λουλουδι εστω κ να μου κανει εκλπηξεις του τυπου ναρθει ξαφνικα να μ δει Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ.
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:21 Η Kitkat28!: #68 28-01-24 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Α πολύ ωραια. Είσαι δηλαδή της ουσίας και της ποιότητας, για σένα έχει σημασία το νόημα, η κίνηση, η ένδειξη του συναισθήματος. Πολύ ωραία. Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα αναζητας φυσικά
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:22 Ο Valder έγραψε: #69 28-01-24 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Όταν έχεις περάσει τόσα χρόνια στην πλήρη αδιαφορία Δηλαδή ούτε εκπλήξεις και λουλούδια όχι γιατί μαραίνονται είναι τσάμπα λεφτά όπως μου έλεγε και ο πρώην μου όταν έχεις κάνει τα πάντα για ένα άτομο και δεν παίρνει ούτε τα μισά την ποιότητα να ζητάς φυσικά Click για ανάπτυξη... Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:23 Ο Πάνθηρας!: #70 28-01-24 23:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι στο διάολο μπήκε κι ενας φυσιολογικος άνθρωπος; Θα τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα γεμίσαμεε ναυάγια ; αφου όποτε βρισκεις εναν νορμάλ εκπλήσσεσαι.
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:24 Η Kitkat28!: #71 28-01-24 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι άλλες μαλακίες έλεγε ήτανε υπερβολικά τσιγκούνης τα πρώτα χρόνια μόνο τα δύο Δύο χρόνια πριν χωρίσουμε ήτανε λίγο καλυτερη Η κατάσταση γιατί είχε βρει δουλειά μετά από τόσα χρόνια γιατί καθότανε Τάχι έτοιμα επειδή είχε περιουσία
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:25 Ο Fernando_A: #72 28-01-24 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: εγω παντως μονη μ μενω απο το γυμνασιο 40 αρης μ μυαλο 10 χρονου ακομα 19 χρονες κοιτα Click για ανάπτυξη... Τραγικός
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Valder έγραψε: #73 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ!
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Η Kitkat28!: #74 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι πες του να μην παίρνει και νερό να πίνει γιατι εξατμίζεται το νερό, μη χαλάει τα λεφτα του άδικα. Τι μαλάκας! Για πες τι άλλες μαλακίες έκανε, να δουμε τι ΔΕΝ θες σε εναν αντρα. Click για ανάπτυξη... Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Τραγικός Click για ανάπτυξη... Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:27 Ο Fernando_A: #75 28-01-24 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πρόσεξε τι θα πεις φερνάνδε, γιατι κι εγω 40άρης ειμαι και κοιταω φοιτητριες! Θα κανω μετα οτι δε σε ξερω! ΦΕΡΝΑΝΔΕ! Click για ανάπτυξη... Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:28 Ο Valder έγραψε: #76 28-01-24 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Για εσένα δεν θα πω τίποτα... Χάρηκες? Click για ανάπτυξη... Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα.
Kitkat28! Νεοφερμένο μέλος Η Kitkat28! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:30 Η Kitkat28!: #77 28-01-24 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Απόλυτα φίλε μου! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Ιανουαρίου 2024 Α τον χώριζες για να τον συνεφέρεις... Τον βλέπω τον δράκο να ρχεται σιγα σιγα με τις δοντάρες και τη φλόγα. Click για ανάπτυξη... Μαλακια μ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.742 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:31 Ο Valder έγραψε: #78 28-01-24 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα polymniaa thenutritionist Kitkat28! Fernando_A Sophieex Wanda Requiem camil Luludaki rafaela11 Memetchi touvlo Μήτσος10 Wonderkid Paragontas7000 taketrance iew Libertus Kate1914 Scandal fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Μαλακια μ Click για ανάπτυξη... Τώρα μιλάς όμορφα. Είχαμε πήξει στις ευγένειες. Ας λύσω κι εγω τη γλώσσα μου λιγο να νιωσω ανετα λοιπόν η πουτάνα βραδιάτικο. ΥΓ: Αμα βριζουν και λιγο οι ανθρωποι, μπαίνουν στην καρδιά μου
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Η Kate1914 έγραψε: #79 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη) Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό... Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Click για ανάπτυξη... Άρα σίγουρα δε θες να είναι σπαγγοραμμένος αυτός που θα βρεις, γιατί θα βρεις (επίσης, καλά βρε καλή μου πώς τον άντεξες 7 χρόνια τέτοιον ψυχοβγάλτη, το έχω και εγώ απορία. Άκου δεν ήθελε να χαλάει βενζίνη)
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 764 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2024 στις 23:32 Ο Fernando_A: #80 28-01-24 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό...
Αρχική Δημοσίευση από Kitkat28!: Φανταστείτε και δεν χαλούσε βενζίνη να πάρουμε το αυτοκίνητο του να πάμε μία βόλτα περνάμε το δικό μου το οποίο δεν χαλουσε καθολου βενζινη Το καλύτερο Όταν είχαμε χωρίσει πριν ενάμιση χρόνο γιατί γενικά χωρίζαμε όλα αυτα τα χρόνια γιατι Χώριζα βασικά Μπας και βάλει λίγο μυαλό αλλά τώρα ήταν το τελειωτικό χτύπημα όπως και ναχει ενα διάστημα τα ‘χει μπλέξει με μία μικρούλα 19 Χρόνη (δεν ημασταν μαζι)ε πριν ενάμιση χρόνο λίγο πριν τα ξαναβρούμε για τελευταία φορά και τελικά η μικρή τα φέρει ζωή και είναι στην ίδια τάξη με μένα στην ίδια σχολή και την βλέπω κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Αυτά τα χωρίζω-ξαναβρίσκω όταν τα ακούω τρελαίνομαι. Έχω μια περίπτωση φίλου όπου συμβαίνει αυτό και η κοπέλα δεν του συμπερφέρεται καθόλου καλά και αυτός δεν μπορεί να βάλει μυαλό...