Κοίτα τον Σωτήρα δεν θα τον κάνεις αλλά όταν είσαι σε μια θέση και βλέπεις κάποια πράγματα έχεις ευθύνη να τα αναφέρεις. Αν είναι ποινικά θα υπάρξουν δικαστήρια. Πρόβλημα εκεινού που τα ξεκίνησε όχι δικό μου... η δική μου δουλειά θα ειναι απλά να ειναι σωστά γραμμένες οι αναφορές και να αποδεικνύονται απο πραγματικά γεγονότα ωστε να μη κινδυνέψω να βρεθώ και εγώ κατηγορούμενος απο καμιά μήνυση πχ για συκοφαντική δυσφήμηση.
Επίσης σχετικά με το ενοίκιο συμφωνώ.... αμα ο άλλος δείξει εξαρχής ενα περίεργο πρόσωπο πονηριάς και πλεονεξίας πέραν των βασικών κανόνων καλής πίστης και εμπιστοσύνης που σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα πρέπει να πλαισιώνουν τις συναλλαγές μεταξύ των ιδιωτών δεν θα κάνω καμία συμφωνία μαζί του... καλή ωρα η συμφωνία που δεν έγινε προ ημερών για ένα σπίτι και σας τα έγραψα και εδώ μεσα το γιατί δεν έγινε.
Αν λοιπόν ενοικιάσεις ενα σπίτι και ο σπιτονοικοκύρης έδειξε ένα αλλο πρόσωπο εξαρχής και μετά επιχειρεί να σε φοβερίσει με δικαστήρια και οτι ψευδώς εσύ τον παραπλάνησες και οτι δεν τηρείς εναν συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου (που δεν ειναι φυσικά τα χρηματα καθώς πληρώνεται στην ώρα του και το σπίτι του δεν έχει καμία φθορά και κακή χρήση όπως ρητά αναφέρεται) όταν έπεσες λοιπόν σε τέτοιο τρελό απο ατυχία.... θα δεχτεις να φυγεις και άρα οτι όντως τον παραπλάνησες και του είπες ψέμματα ενω αυτο δεν συνέβη ποτέ ;
Εσυ ας το έκανες.... εγω όμως.... επειδή τόλμησε να πάει και στη δουλειά μου και να πεί ψέμματα.... έκατσα πήγαμε στο δικαστήριο έχασε... και τώρα εχω την απόφαση στα χέρια με την οποία ενημέρωσα και τη δουλειά μου (σε όποιον πήγε) και αποκατέστησα έτσι (χωρις νέο δικαστήριο για ηθική βλάβη εκ μέρους μου αυτη τη φορά... εγω θα ήμουν ο ενάγων γιατι όπως ειπα ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ και δεν πάω γυρεύοντας) ως ενα βαθμό την φήμη μου και την ηθική μου ικανοποίηση.
Θα μπορούσα να το συνεχίσω αν ήμουν δικομανής... και να ξεκινήσω νέα αγωγή με εναγόμενο αυτή τη φορά οχι εμένα αλλα την σπιτονοικοκυρά..... δεν το έκανα όμως και προχώρησα παρακάτω. Ειπε πολλά ψέμματα και στο δικαστηριο. Θα έπαιρνα τα πρακτικά και θα της έκανα μήνυση
Αυτά δεν ενδιαφέρουν βεβαια και είναι στο παρελθόν και χρόνια πριν αλλα τα γράφω μηπως και κάποιος άλλος εχει βρεθεί σε παρόμοια θέση.
Γενικά οταν είσαι άνθρωπος που δεν το τραβάς στα άκρα.... δεν θα καταλήξεις σε δικαστήρια αν ο χαρακτήρας σου ειναι εκρηκτικός και εγωϊστικος... θα έχεις πολλά τέτοια. όπως ηταν και ο συγχωρεμένος... ηταν εκρηκτικός χαρακτήρας.