Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

06-03-25

16:51
Οχι ρε φούστη μου.
Πέθανε ο Κούγιας.
Απο τότε που έμαθα την είδηση δεν λέει να ξεκολλήσει απο το μυαλό μου.
Έχει μείνει εκεί σαν τα σκατά που σου κολλάνε στο παπούτσι και τα σέρνεις στα πεζοδρόμια με τις ώρες μέχρι να καθαρίσουν.
Αλλά αυτά πάλι εκεί.
Αντίο Αλέξη, ας είναι ελαφρύ το χώμα οπου θα σαπίζεις.![]()
Αυτό το γεγονός σε έκανε να ενεργοποιήσεις ξανα το λογαριασμό και να μπείς να το γράψεις

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

06-03-25

20:25
Δωστε μου εμενα ιστοριες αγαπης ...
Εχασε την πρωτη σύζυγο του σε τροχαιο και αυτος σε αναπηρικο καροτσακι ξεκίνησε ολη αυτη την διαδρομή ....
Ε δεν θα γίνεις σκυλος μετα απο αυτο ;Τον ειδε τον ενιωσε τον θανατο ,σιγα μην τον φοβιζε ο καρκινος ..Το να τον ριξει ανυμπορο στο κρεβατι φοβοταν γι αυτο και ελεγε εγω θελω να πεθάνω ορθιος
Εχασε την πρωτη σύζυγο του σε τροχαιο και αυτος σε αναπηρικο καροτσακι ξεκίνησε ολη αυτη την διαδρομή ....
Ε δεν θα γίνεις σκυλος μετα απο αυτο ;Τον ειδε τον ενιωσε τον θανατο ,σιγα μην τον φοβιζε ο καρκινος ..Το να τον ριξει ανυμπορο στο κρεβατι φοβοταν γι αυτο και ελεγε εγω θελω να πεθάνω ορθιος
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

06-03-25

20:31
Οχι, είναι επειδή μου έλειψες τόσο Ντέβιλ μαςΑυτό το γεγονός σε έκανε να ενεργοποιήσεις ξανα το λογαριασμό και να μπείς να το γράψεις![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.

06-03-25

20:32
Οχι, είναι επειδή μου έλειψες τόσο Ντέβιλ μας
Καλά για αυτό είμαι σίγουρος... μην σου πώ απορούσα κιόλας πως κοιμάσαι τα βράδια μακρυά μου.
amarelia
Περιβόητο μέλος

06-03-25

20:33
Καλά για αυτό είμαι σίγουρος... μην σου πώ απορούσα κιόλας πως κοιμάσαι τα βράδια μακρυά μου.

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

06-03-25

21:04
Όταν βγει στη φόρα η περιουσία που αφήνει ο Κούγιας, θα διερωτηθούμε πάλι:
Είναι δυνατόν να έχει αποκτηθεί με νόμιμα μέσα;
(Ακριβώς όπως για τον Τράγκα και τον Αναστασιάδη)
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

06-03-25

21:12
Στη Γερμανία (κι όπου αλλού έζησες εκτός Ελλάδας) είδες κάνα δικηγόρο να κάνει αυτά που έκανε ο Κούγιας (αναφέρομαι και στις άλλες δραστηριότητές του προφανώς, όχι μόνο στη δικηγορία και στο «σουργελίζειν»);
E καμία σχέση.

Βέβαια και στο εξωτερικό υπάρχουν "Κούγιες". Η κάθε χώρα έχει τον Αλέξη της και τον Λύτρα της. Υπάρχουν και εκεί πανάκριβοι μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοστελέχη που ψοφάνε για δημοσιότητα και διαπλοκή με τη showbiz και την πολιτική σε εξώφυλλο εφημερίδας.

Θυμάμαι όταν πήγαινα γυμναστήριο στη Γερμανία, στην απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης είχε μια εκπομπή με μεγάλα ακριβά δικηγορικά γραφεία, μανικετόκουμπο και σατέν γραβάτα και δικηγόρους να δίνουν συμβουλές σε πελάτες για διάφορα θέματα της καθημερινότητας αλλά με σενάριο "οικογενειακές ιστορίες". Υπήρχε και ομιλητής που εξηγούσε τι έκανε ο Uwe, o Alexander και η Britta.
Όταν βγει στη φόρα η περιουσία που αφήνει ο Κούγιας, θα διερωτηθούμε πάλι:
Θα πέσω από τα σύννεφα. Αφού είπαμε ότι και αυτός ήταν μαχόμενος δικηγόρος.

amarelia
Περιβόητο μέλος

06-03-25

21:13
Ναι, προς το παρόν ομως είναι αφοσιωμένοι στο να του γλείφουν το π@πάριΌταν βγει στη φόρα η περιουσία που αφήνει ο Κούγιας, θα διερωτηθούμε πάλι:
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-03-25

21:18
Πολλές δηλώσεις κάνει ο γιός του και βγαίνει στα κανάλια... εγω δεν θα έβγαινα σε κανένα κανάλι για τουλάχιστον ενα 3μηνο.
Σιωπηλή μεταβίβαση καθηκόντων. Δεν ξέρω γιατί νιώθει την ανάγκη να βγαίνει να μιλάει στα κανάλια. Δεν ειναι υποχρεωμένος... η δουλειά θα κινηθεί όπως συνενοηθούν εκει μέσα για τις εκκρεμείς υποθέσεις.
Σιωπηλή μεταβίβαση καθηκόντων. Δεν ξέρω γιατί νιώθει την ανάγκη να βγαίνει να μιλάει στα κανάλια. Δεν ειναι υποχρεωμένος... η δουλειά θα κινηθεί όπως συνενοηθούν εκει μέσα για τις εκκρεμείς υποθέσεις.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

06-03-25

21:24

Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»
«Έχω μια συμμετοχή σε αυτά που γίνονται εδώ πέρα, θέλω να ενημερώνομαι. Το γραφείο θα παραμείνει κανονικά σε λειτουργία», δήλωσε ο γιος του Αλέξη Κούγια

Χρίστος Κούγιας: Εγώ και η αδερφή μου δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις του πατέρα μας, δεν συμφωνώ με πολλές δικαστικές διαμάχες του
Ο γιος του Αλέξη Κούγια μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του
Ούτε και αυτός συμφωνεί με πολλές απόψεις του πατέρα του.

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.454 μηνύματα.

06-03-25

21:42
Ξέχασε βέβαια το πως και ποιος κατάντησε το παιδί αυτό παραπληγικόΟυτε για τον κορκονεα πηρε λεφτα, ουτε για την αλλη που σκοτωσε τα παιδια της. Και εκει μαλλον απο την καλη του καρδια τους πηρε τσαμπα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
![]()
Αλέξης Κούγιας: Οργή για τις δηλώσεις του για την τετραπληγία - 'Να ζητήσει συγνώμη από όλα τα παιδιά με αναπηρία'
"Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο είναι τετραπληγικό; Δεν έχει σημασία μόνο το ζην αλλά και το ευ ζην" δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση της Τζωρτζίναςwww.thetoc.gr
Απο τα ΑμεΑ προλαβε να ζητησει συγνωμη πριν πεθανει?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-03-25

22:25
![]()
Χρίστος Κούγιας: «Το όνομα του πατέρα μου δεν θα πεθάνει ποτέ»
«Έχω μια συμμετοχή σε αυτά που γίνονται εδώ πέρα, θέλω να ενημερώνομαι. Το γραφείο θα παραμείνει κανονικά σε λειτουργία», δήλωσε ο γιος του Αλέξη Κούγιαwww.protothema.gr
![]()
Χρίστος Κούγιας: Εγώ και η αδερφή μου δεν συμμεριζόμαστε τις απόψεις του πατέρα μας, δεν συμφωνώ με πολλές δικαστικές διαμάχες του
Ο γιος του Αλέξη Κούγια μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα τουwww.protothema.gr
Ούτε και αυτός συμφωνεί με πολλές απόψεις του πατέρα του.![]()
Πολλές δηλώσεις και αχρείαστες. Υπάρχει πένθος. Συμβολικά δεν θα πατούσα στα δικαστήρια για 40 ημέρες τουλάχιστον.
Ας πάνε οι συνεργάτες.
Αλλα το παιδί ειναι μικρό , φαίνεται.... Θα ήταν καλύτερα να είχε ακομη 10 χρόνια με τον πατέρα του αλλα ο πατέρας του σε αυτή την ηλικία πήγε και πήρε όλες τις βαριές υποθέσεις... εισαι ενας άνθρωπος που όλα τα χρονια ήσουν στη πίεση και το άγχος ποσο θα αντέξει ο οργανισμός.... έβγαλε καρκίνο με όλα αυτά.
Στα 72-73 κάθεσαι να ξεκουραστείς και να δασκαλεύεις τον διάδοχο. Πήγε τωρα εμπλεξε με τη Πισπιριγκου... αγωγες στον εναν αγωγες στον αλλον.. κανάλια... έμπλεξε μετά με το συστημα των δημοσιογράφων... χαμός. Συνεχως μέσα σε εναν καυγά και μια στρεσογόνα καθημερινότητα.
Εν πάση περιπτώση.... σε μια δήλωση του ο Κούγιας είχε πει για την ξυλοκοπημένη σύζυγο (πρωην) του Λύτρα ότι για να πήγε και να έφυγε απο το νοσοκομείο δεν ήταν κάτι και τόσο σοβαρό. Κυνική δήλωση... αιχμηρή. Οπότε ειναι θέμα ημερών αν συνεχίσει τις συνεντεύξεις να πούν και για αυτόν οτι δεν ειναι και τόσο βαρύ το πένθος για να βγαίνει και να ασχολείται τι είπε ο ένας και ο άλλος.
Ας λέει ο καθένας ότι θέλει.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

06-03-25

23:09
Ακόμη δεν έχει ορκιστεί καν δικηγόρος, δεν έχει τελειώσει καν την άσκηση (κι αυτή ΑΝ τη ξεκίνησε με το που πήρε το πτυχίο).Πολλές δηλώσεις και αχρείαστες. Υπάρχει πένθος. Συμβολικά δεν θα πατούσα στα δικαστήρια για 40 ημέρες τουλάχιστον.
Ας πάνε οι συνεργάτες.
Αλλα το παιδί ειναι μικρό , φαίνεται.... Θα ήταν καλύτερα να είχε ακομη 10 χρόνια με τον πατέρα του αλλα ο πατέρας του σε αυτή την ηλικία πήγε και πήρε όλες τις βαριές υποθέσεις... εισαι ενας άνθρωπος που όλα τα χρονια ήσουν στη πίεση και το άγχος ποσο θα αντέξει ο οργανισμός.... έβγαλε καρκίνο με όλα αυτά.
Στα 72-73 κάθεσαι να ξεκουραστείς και να δασκαλεύεις τον διάδοχο. Πήγε τωρα εμπλεξε με τη Πισπιριγκου... αγωγες στον εναν αγωγες στον αλλον.. κανάλια... έμπλεξε μετά με το συστημα των δημοσιογράφων... χαμός. Συνεχως μέσα σε εναν καυγά και μια στρεσογόνα καθημερινότητα.
Εν πάση περιπτώση.... σε μια δήλωση του ο Κούγιας είχε πει για την ξυλοκοπημένη σύζυγο (πρωην) του Λύτρα ότι για να πήγε και να έφυγε απο το νοσοκομείο δεν ήταν κάτι και τόσο σοβαρό. Κυνική δήλωση... αιχμηρή. Οπότε ειναι θέμα ημερών αν συνεχίσει τις συνεντεύξεις να πούν και για αυτόν οτι δεν ειναι και τόσο βαρύ το πένθος για να βγαίνει και να ασχολείται τι είπε ο ένας και ο άλλος.
Ας λέει ο καθένας ότι θέλει.
Μη ξεχνάς ούτε φανταρικό έχει κάνει.
Σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος να ομιλεί, και σίγουρα δε πρέπει να εμπλέκεται.
Ας μείνει στο γραφείο ένας έμπειρος συνεργάτης για μεσοβασιλέας μέχρι να ανδρωθεί ο Χρίστος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-03-25

23:21
Ακόμη δεν έχει ορκιστεί καν δικηγόρος, δεν έχει τελειώσει καν την άσκηση (κι αυτή ΑΝ τη ξεκίνησε με το που πήρε το πτυχίο).
Ας μείνει στο γραφείο ένας έμπειρος συνεργάτης για μεσοβασιλέας μέχρι να ανδρωθεί ο Χρίστος.
Ο τύπος νιώθει πόνο και θεωρεί λαθεμένα ότι άν τον εξωτερικεύσει στα μέσα θα τον απαλύνει.
ΟΧΙ. Πρέπει να αποτραβηχτεί. Χρειάζεται έναν μάνατζερ να τον καθοδηγήσει... δεν είναι μόνο ο ικανός νομικός η λύση σε κάποια θέματα. Θέλει μια διαχείριση.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

06-03-25

23:49
Ακριβώς.Ο τύπος νιώθει πόνο και θεωρεί λαθεμένα ότι άν τον εξωτερικεύσει στα μέσα θα τον απαλύνει.
ΟΧΙ. Πρέπει να αποτραβηχτεί. Χρειάζεται έναν μάνατζερ να τον καθοδηγήσει... δεν είναι μόνο ο ικανός νομικός η λύση σε κάποια θέματα. Θέλει μια διαχείριση.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

06-03-25

23:54
Έχουν και δική τους Π.Α.Ε.;Βέβαια και στο εξωτερικό υπάρχουν "Κούγιες". Η κάθε χώρα έχει τον Αλέξη της και τον Λύτρα της. Υπάρχουν και εκεί πανάκριβοι μεγαλογιατροί, μεγαλοδικηγόροι, μεγαλοστελέχη που ψοφάνε για δημοσιότητα και διαπλοκή με τη showbiz και την πολιτική σε εξώφυλλο εφημερίδας.![]()

Κι ο πατέρας του τα ίδια έκανε, θα 'χει τους λόγους του!Σιωπηλή μεταβίβαση καθηκόντων. Δεν ξέρω γιατί νιώθει την ανάγκη να βγαίνει να μιλάει στα κανάλια. Δεν ειναι υποχρεωμένος... η δουλειά θα κινηθεί όπως συνενοηθούν εκει μέσα για τις εκκρεμείς υποθέσεις.

Αυτός τα περισσότερα ΣΚ του μέχρι πρόσφατα τα περνούσε κατεβαίνοντας στα χωριά της Β' και Γ' Εθνικής να στραβοστομιάζεται με τον κάθε βλαχοπαδό, στην Πισπιρίγκου κόλλησες εσύ;Στα 72-73 κάθεσαι να ξεκουραστείς και να δασκαλεύεις τον διάδοχο. Πήγε τωρα εμπλεξε με τη Πισπιριγκου... αγωγες στον εναν αγωγες στον αλλον.. κανάλια... έμπλεξε μετά με το συστημα των δημοσιογράφων... χαμός. Συνεχως μέσα σε εναν καυγά και μια στρεσογόνα καθημερινότητα.

Δεν είναι ούτε η πίεση, ούτε το άγχος...το πιο φυσιολογικό είναι στα 70+ (που από εκεί και πέρα είσαι σε «ηλικία θανάτου») να σου παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας κι αυτού του είδους οι άνθρωποι λόγω της επαγγελματικής κ.λπ. επιτυχίας και της γενικότερης «ισχύος» που αποκτούν στην κοινωνία από ένα σημείο και μετά νομίζουν ότι είναι κάτι σαν ημίθεοι...κι αυτός από καρκίνο στον προστάτη ξεκίνησε αλλά τον υποτίμησε, έλεγε «έλα μωρέ σιγά το πράγμα», «θα το δω όταν βρω ελεύθερο χρόνο» κ.λπ. και τελικά του 'κανε μετάσταση στους λεμφαδένες και γεια σας, θα μπορούσε κάλλιστα να το προλάβει και να γλυτώσει!Αλλα το παιδί ειναι μικρό , φαίνεται.... Θα ήταν καλύτερα να είχε ακομη 10 χρόνια με τον πατέρα του αλλα ο πατέρας του σε αυτή την ηλικία πήγε και πήρε όλες τις βαριές υποθέσεις... εισαι ενας άνθρωπος που όλα τα χρονια ήσουν στη πίεση και το άγχος ποσο θα αντέξει ο οργανισμός.... έβγαλε καρκίνο με όλα αυτά.
Πολλές δηλώσεις και αχρείαστες. Υπάρχει πένθος. Συμβολικά δεν θα πατούσα στα δικαστήρια για 40 ημέρες τουλάχιστον.
Ναι, να είσαι σίγουρος ότι όλη μέρα κι όλη νύχτα κλαίνε έναν πατέρα που τον βλέπανε στο σπίτι κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα!Ο τύπος νιώθει πόνο και θεωρεί λαθεμένα ότι άν τον εξωτερικεύσει στα μέσα θα τον απαλύνει.

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

07-03-25

08:02
Ένα παιδί που έχει πρότυπο ένα τέτοιο γονέα πιστεύεις θα μπορέσει να διαχειριστει όλη αυτή την κατάσταση;Ακόμη δεν έχει ορκιστεί καν δικηγόρος, δεν έχει τελειώσει καν την άσκηση (κι αυτή ΑΝ τη ξεκίνησε με το που πήρε το πτυχίο).
Έπειτα ποια μητερα μένει πίσω;
Τα παιδιά είναι ο καθρέπτης των γονέων σε αυτές τις ηλικίες.
Δεν έχουν προλάβει ακόμη να πλαισιώσουν την προσωπικότητα τους σαν ανεξάρτητες οντότητες από το οικογενειακό πλαίσιο.
Δυστυχώς αυτά τα παιδιά και γενικά τα παιδιά των επωνύμων ζούνε στην σκιά των γονέων τους .Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο βάρος και σε συνδυασμό με το πένθος του πατέρα μπορεί να "δικαιολογησει" κάποιες αστοχίες.
Μην είμαστε σκληροί με ένα παιδί που καλείται να διαχειριστεί ένα τεράστιο βάρος σε μικρή ηλικία.
Άλλωστε έχει αναλάβει και τον ρόλο του προστάτη...
Στο πενθος δεν υπάρχει γραμμική συμπεριφορά ανθρώπου..Ειδικά τον πρώτο καιρό του σοκ και του θυμού ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει η ψυχούλα του και όλοι εμείς είμαστε πολύ μικροί για να τους κρίνουμε εφόσον δεν είμαστε μέσα στο συναίσθημα αυτό.
Ο επιζών το πένθος το ζει σαν εμπειρία όχι σαν βίωμα για να μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

07-03-25

09:41
Έχεις κι εσύ τα δίκια σου.Ένα παιδί που έχει πρότυπο ένα τέτοιο γονέα πιστεύεις θα μπορέσει να διαχειριστει όλη αυτή την κατάσταση;
Δεν έχουν προλάβει ακόμη να πλαισιώσουν την προσωπικότητα τους σαν ανεξάρτητες οντότητες από το οικογενειακό πλαίσιο.
Δυστυχώς αυτά τα παιδιά και γενικά τα παιδιά των επωνύμων ζούνε στην σκιά των γονέων τους .Αυτό από μόνο του είναι τεράστιο βάρος και σε συνδυασμό με το πένθος του πατέρα μπορεί να "δικαιολογησει" κάποιες αστοχίες.
Μην είμαστε σκληροί με ένα παιδί που καλείται να διαχειριστεί ένα τεράστιο βάρος σε μικρή ηλικία.
Στο πενθος δεν υπάρχει γραμμική συμπεριφορά ανθρώπου..Ειδικά τον πρώτο καιρό του σοκ και του θυμού ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει η ψυχούλα του και όλοι εμείς είμαστε πολύ μικροί για να τους κρίνουμε εφόσον δεν είμαστε μέσα στο συναίσθημα αυτό.
Ο επιζών το πένθος το ζει σαν εμπειρία όχι σαν βίωμα για να μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι λάθος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

07-03-25

10:00
Δεν είναι ούτε η πίεση, ούτε το άγχος...το πιο φυσιολογικό είναι στα 70+ (που από εκεί και πέρα είσαι σε «ηλικία θανάτου») να σου παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας κι αυτού του είδους οι άνθρωποι λόγω της επαγγελματικής κ.λπ. επιτυχίας και της γενικότερης «ισχύος» που αποκτούν στην κοινωνία από ένα σημείο και μετά νομίζουν ότι είναι κάτι σαν ημίθεοι...κι αυτός από καρκίνο στον προστάτη ξεκίνησε αλλά τον υποτίμησε, έλεγε «έλα μωρέ σιγά το πράγμα», «θα το δω όταν βρω ελεύθερο χρόνο» κ.λπ. και τελικά του 'κανε μετάσταση στους λεμφαδένες και γεια σας, θα μπορούσε κάλλιστα να το προλάβει και να γλυτώσει!
Έτσι είναι , όταν κάποιος θέλει να πάει μπροστά... προσεγγίζει τα δύσκολα εξαρχής που άλλοι αποφεύγουν.
Οπότε άμα μπείς στο χορό μετά μπλέκεις. Οι υποθέσεις τρέχουν και εξελίσσονται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ένα παιδί που έχει πρότυπο ένα τέτοιο γονέα πιστεύεις θα μπορέσει να διαχειριστει όλη αυτή την κατάσταση;
Απλά θα του πρότεινα να απέχει τουλάχιστον για ένα διάστημα... το πένθος για τον πατέρα ή την μανα είναι ιερά... για να στο πώ και λαϊκά
δεν μπορεί να κάθεται να ασχολείται με τη μαλακία του καθενός Βαλιανατοι κτλ... ο καθενας έχει απο μια άποψη. Στα @@ του κιόλας.
Κανονικά δεν θα έπρεπε οι αντίπαλοι του να μιλάνε όταν πέθανε και να σεβαστούν ένα διάστημα το πένθος αλλα κάποιοι δεν έχουν ηθική ειναι γνωστό αυτό.... φυσικά ο Βαλιανάτος ειναι στη κορυφή αυτών.
Οταν τον είχαν πεί Μανταμ Βαλιανατου ο συγχωρεμενος ο Γεωργιου.... πωπω εξοργιστηκαν εκει κάτι μαϊντανοι στα πρωϊνάδικα και κάτι κυράτζες...
Μανταμίτσα ειναι... οταν ξηγιέται ετσι... εγω αυτό θα του έλεγα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- tsiobieman
- Scandal
- Paragontas7000
- fockos
- Reader
- gaidouri
- Debugging_Demon
- Joji
- taketrance
- Memetchi
- camil
- Libertus
- Jack of Spades
- Wonderkid
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- charmander
- American Economist
- chester20080
- J.Cameron
- A350
- userguest
- giannhs2001
- Dr. Gl. Luminous
- Polymnia
- Unboxholics
- bibliofagos
- Kate1914
- Varus
- Μήτσος10
- Koukos
- Ilma
- AggelikiGr
- vasilis123321
- jj!
- pinkheart
- back2967
- touvlo
- Hased Babis
- iew
- xrhstmar
- rafaela11
- Εριφύλη
- louminis
- thenutritionist
- Ωρορα
- despoina13
- DimitraA.
- stee
- kalhkardia
- giorgos5002
- physicscrazy
- gegeorgiou90
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.