Αμ ελα που δεν συμφωνουν ολοι...
Προσωπικα δεν συμφωνω.
Ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα.Προσωπικα παρα τα 24 μου χρονια
ΔΕΝ εχω πολλες τριχες...
Ακομα και αυτες στο στηθος ειναι ελαχιστες.
Λοιπον,εαν μελλοντικα βγαλω πολλες και δεν μου αρεσουν, εχουν φυγει οπως ειναι!
Και συμφωνω στο οτι θα φυγουν με καποιο τροπο οπως λεηζερ, για μονιμα αποτελεσματα, αλλα υπαρχουν και πολλοι οι οποιοι δεν μπορουν να τα σκαουν σε τετοια κεντρα, και ταυτοχρονα δεν θελουν να εχουν τριχες.('Η και για αλλους λογους δεν μπορουν να πανε.)
Ε,τι να κανουν;Αναγκαστικα το κανουν με ξυραφι.
Απο εκει και περα, δεν ειναι μονο οι τριχες στην πλατη.
Οσο αντιαισθητικο ειναι ενα τελειως ξυρισμενο σωμα για μερικους, αλλο τοσο ειναι για αλλους , καποιος ο οποιος ειτε φοραει μπλουζα ειτε πουκαμισο, βγαινουν τριχες προς τα επανω (στο πανω μερος του στηθους),σαν να προσπαθουν να σκαρφαλωσουν τον λαιμο...
Οσον αφορα τα γεννητικα οργανα, γνωμη μου ειναι οτι καλο ειναι να μην υπαρχουν και πολλες πολλες (οσο δυνατον λιγοτερες), μιας και αυτο βοηθαει τα ερωτικα παιχνιδια καθε τυπου.Και για λογους υγιεινης.
Αλλα και σε αυτον τον τομεα χρειζεται επικοινωνια αναμεσα στα ζευγαρια, να βρουν εν αναγκη μια μεση λυση.
Τωρα αν π.χ. εμενα η κοπελα μου με ηθελε μεσα στην τριχα...ε σορρυ κιολας αλλα δεν μπορω να κανω και τιποτα...
Το μονο που δεν αντεχω ειναι να ακουω χαρακτηρισμους προς ατομα με αποτριχωμενο σωμα, απο τους αλλους για καθαρα
κομπλεξικους λογους.
Και υπογραμμιζω το "κομπλεξικους" μιας και δεν δεχομαι, οσο και αν στην δινει ο αλλος να κανει αποτριχωσει, εσυ ή εγω να τον χαρακτηριζουμε.