• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Αραίωση μαλλιών

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
δεν γινεται να λες ενας 40+(δηλαδη 45 ή 50 ) να ειναι νεοτατος ξερω γω.
Βάλτε ό,τι όριο θέλετε παιδιά, το point μου δεν αλλάζει...
Ναι το πήρα προσωπικά, κλαίω, δε θα φάω σήμερα από τη στενοχώρια μου.
Δεν ξέρω αν κλαις ή αν θα φας ή όχι, πάντως προσωπικά το πήρες...
Οχι οτι ανοιγεις το στομα και δεν ξερεις τι λες.
Ξέρω πολύ καλά τι λέω, εσύ (θέλεις να) κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το πηγαιντε βάλτε μαλλιά είναι μια κουβέντα. Ειναι τρισιμισι με πεντε χιλιάρικα στην Αθηνα.
+ θεραπείες PRP εφόρου ζωής ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρηθούν. Για όποιον ενδιαφέρεται..

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Τζακ, εισαι 35. Οταν εισαι ξερωγω 50 η 60 να μας πεις για τις τριχες σου, και ειλικρινα αμα τις εχεις μπραβο σου. Η τριχοπτωση δυστυχως η ευτυχως ειναι ενα συνηθες φαινομενο σε ολους τους αντρες

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Βάλτε ό,τι όριο θέλετε παιδιά, το point μου δεν αλλάζει...

Δεν ξέρω αν κλαις ή αν θα φας ή όχι, πάντως προσωπικά το πήρες...
Θέλεις να μιλήσουμε αντρίκια;

Με ενόχλησε η απολυτότητά σου. Ο τρόπος σου. Γιατι ειναι ενα ευαισθητο θεμα η καράφλα. Και με ενόχλησε και το γεγονός ότι θα πεις πολλά και οχι απαραίτητα πάντα σωστά, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ανάγκη σου να έχεις δίκιο και ανωτερότητα απέναντι στους άλλους.

Από κεινο το σημειο και υστερα, όχι δεν το έβαλα μέσα μου γιατι ξερω τι ισχυει και τι όχι.

Είναι σαν κάποιους που σου λενε, "χαχα τι φτωχαντζας εισαι βρε μαλάκα", επειδή οδηγείς Ford Fiesta, σε πειράζει για λίγο εκεινη την ωρα το ύφος, το πρωτο σοκ, αλλα μετα θυμασαι οτι εχεις 10 μύρια στην τράπεζα και σου περνάει.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Τζακ, εισαι 35. Οταν εισαι ξερωγω 50 η 60 να μας πεις για τις τριχες σου, και ειλικρινα αμα τις εχεις μπραβο σου. Η τριχοπτωση δυστυχως η ευτυχως ειναι ενα συνηθες φαινομενο σε ολους τους αντρες
ΟΤΑΝ είμαι 50 ή 60 ΑΝ τις χάσω θα είναι (πιθανότατα) κάτι φυσιολογικό, τώρα στα 35 (και πολύ πιο πριν) αν τις έχανα κάποιο θέμα θα είχα...κληρονομικότητα;Άγχος;Διατροφή;Ορμονικά;Θέματα με την τεστοστερόνη;Whatever;Πάντως κάτι θα είχα!

Τ' ότι κάτι τείνει να γίνεται «σύνηθες» (π.χ. η φαλάκρα σε νεαρές ηλικίες) δεν το καθιστά αυτομάτως και «normal»...
Και με ενόχλησε και το γεγονός ότι θα πεις πολλά και οχι απαραίτητα πάντα σωστά...
Εν αναμονή (αντ)επιχειρημάτων κι αποδόμησης των λεγομένων μου!
Το «εγώ όταν έχανα μαλλιά πηδούσα αβέρτα ή/και γυμναζόμουν κ.λπ. άρα λες μ@λακίες» δεν είναι επιχείρημα, είναι η προσωπική σου ιστορία...

Τα υπόλοιπα είναι θέματα ψυχιατρικού ενδιαφέροντος και δε μ' αφορούν...

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
+ θεραπείες PRP εφόρου ζωής ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρηθούν. Για όποιον ενδιαφέρεται..
Αυτο δεν ήξερα τι είναι (ευχαριστώ για την πληροφορία, βλέπω θεραπειες με πλάσμα λέει) αλλά το φαντάστηκα οτι θα χει μετεπεμβατικές θεραπείες η φάση.

Επαναλαμβάνεται μία φορά τον μήνα για 4-8 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση και στη συνέχεια ακολουθούν συνεδρίες συντήρησης σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Χμ, δεν ειναι κατι τραγικό, αλλά πολύ τρεχάλα για τρίχες ρε φίλε.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
ΟΤΑΝ είμαι 50 ή 60 ΑΝ τις χάσω θα είναι κάτι φυσιολογικό, τώρα στα 35 (και πολύ πιο πριν) αν τις έχανα κάποιο θέμα θα είχα...κληρονομικότητα;Άγχος;Διατροφή;Ορμονικά;Θέματα με την τεστοστερόνη;Whatever;Πάντως κάτι θα είχα!
Που οφείλονται τα δεκαδες μηνύματα περι απώλειας πηδήματος τότες; :hmm:

η καλύτερα, πως συνδέεται η διατήρηση του επίπεδου της τεστοστερόνης με το πόσο πηδάς ως αντρας;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Που οφείλονται τα δεκαδες μηνύματα περι απώλειας πηδήματος τότες; :hmm:
Δεν αναφέρθηκα μόνο στο «πήδημα» αλλά γενικότερα σε «φλωροποίηση» που περιλαμβάνει έλλειψη πολλών πραγμάτων στην καθημερινή ζωή ενός άντρα, απλώς εσύ και μερικοί άλλοι εστιάσατε σ' αυτό!:rolleyes:
η καλύτερα, πως συνδέεται η διατήρηση του επίπεδου της τεστοστερόνης με το πόσο πηδάς ως αντρας;
Άμεσα ή έμμεσα δε συνδέεται;

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν αναφέρθηκα μόνο στο «πήδημα» αλλά γενικότερα σε «φλωροποίηση» που περιλαμβάνει έλλειψη πολλών πραγμάτων στην καθημερινή ζωή ενός άντρα, απλώς εσύ και μερικοί άλλοι εστιάσατε σ' αυτό!:rolleyes:
Kαλα, για τα βάρη ειναι εκτός θέματος γιατι οι περισσότεροι παππούδες που εχουν τριχοπτωση και ειναι καράφλες δούλευαν χειρονακτικά ολη τους τη ζωη ως αγροτες, ανθρακωρυχοι, και λοιπα. Σίγουρα φλώροι δεν είναι και αμα δε το πιστεύεις πιάσε μια κοσα, ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι φαινεται

Αντιθέτως, τώρα πλεον βλεπεις πολλούς με κεφαλή γεμμάτη μαλλιά διοτι υπάρχουν θεραπείες για την τριχόπτωση.
Πως συνδέεται ρωτάω. Υπάρχει καμια έρευνα που μπορεις να παραθέσεις;

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Kαλα, για τα βάρη ειναι εκτός θέματος γιατι οι περισσότεροι παππούδες που εχουν τριχοπτωση και ειναι καράφλες δούλευαν χειρονακτικά ολη τους τη ζωη ως αγροτες, ανθρακωρυχοι, και λοιπα. Σίγουρα φλώροι δεν είναι και αμα δε το πιστεύεις πιάσε μια κοσα, ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι φαινεται
Άντε πάλι οι παππούδες...άστο αγόρι μου, δε χαμπαριάζεις τι συζητάμε!

nearos

Επιφανές μέλος

Άντε πάλι οι παππούδες...άστο αγόρι μου, δε χαμπαριάζεις τι συζητάμε!
Παρέθεσες ηλικίες 18-40+.
Ποιο το όριο μετα το 40;

Οσον αφορα το άγχος γιατι είδα οτι παραπάνω τους χλεύαζες για καθηγητές με 4.5 και "να μεγαλώσουν να βγουν στην αγορά εργασίας", που ξερεις οτι δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο απο αυτό; Π.χ. κατάθλιψη;

Οταν πέθανε ο παππούς μου λοιπόν μου είχε πέσει το μισό μαλλι απο την δεξια πλευρά του κεφαλιού μου και ητανε μια τεράστια περιπέτεια κατάθλιψης αγχους και αβεβαιότητας, τοσο πολύ που εν μερη φύτρωσε πίσω, αλλα εχω πλεον ασπρες τούφες. Μαλιστα πρόπερσυ με την επιλογή κατευθύνσεων είχα τοσο άγχος που γύρω απο το hairline μου επεσαν λιγο τα μαλλιά και αραίωσαν. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο 4χρονος εαυτός μου και οτι ο 15χρονος εαυτός μου δε πήδαγαν αρκετά; Επειδή για το βάρος ειναι εκτός, αφου εως πριν 2 μηνες είχα πρόβλημα με την καρδιά μου πρωτού χειρουργηθώ. :rolleyes:

ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικός. Πχ είχα δει τις προάλλες ενα παλαιστινιακο αγοράκι που απο το αγχος και απο το σοκ και τον φόβο, έχασε τα μαλλιά του και φαινονταν σαν τον μητροπάνο στα 8 του. Τις πταίει; Το οτι δε πήδηξε, δε σηκωνε αρκετά βάρη;

Εμμέσως αυτό που κάνεις ειναι να κοκορεύεσαι. Εχω μαλλι, πηδαω πολύ. ;)

δε παρέθεσες καμια έρευνα που σχετίζει την μείωσει της τεστοστερόνης με την αγαμία. Απλά είπες "εμμεσα η αμεσα δε συνδέεται;"

Ή εστω να μου πείς τρόπους που συνδέονται :hmm:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Γι' αυτό ακριβώς δε θα το συζητήσω περαιτέρω ούτε μαζί σου ούτε με τον Valder, γιατί είστε κομπλεξικοί...
Δε το συζητάς περαιτέρω γιατί δε μπορείς να ανεχτείς οτι επι αυτού του θέματος λες ανεπιβεβαίωτες μπούρδες.

Δε βλέπω πως εγώ, όντας ενα ατομο που πριν τα 18 του ειχεπολλες περιπέτειες με το μαλλί που οφείλονταν σε διαφορους παραγοντες στρες διατροφης αγχους και φοβου, απο καποιον που λέει "το κυριο αιτιο τριχοπτωσης στη νεολαία είναι η αγαμία και η φλωροποίηση" χωρίς απαραίτητα να εμβαθύνεις κανένα απο τα δύο, μονο προσθέτοντας παραπάνω πράγματα οταν βλεπεις οτι διαφωνούσε η πλειοψηφία.

Εγώ ακόμα περιμένω να μου παραθέσεις την ερευνα που συσχετίζει πτώση τεστοστερόνης με ανυπαρκτη σεξουαλική επαφή. Εαν μου το δώσεις και ειναι απο έκυρη πηγή, δημοσιως θα σου πω οτι εχεις δικιο και θα αποχωρήσω απο αυτή τη συζήτηση.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

8 Ways to Naturally Increase Testosterone: Exercise, Diet, Sleep (healthline.com)

Μη μου τα ζαλίζεις, έχω ουσιαστικότερα πράγματα να κάνω Κυριακάτικα...
αυτα είναι κοινή λογική. Η δίαιτα, ο ύπνος βεβαιως επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον οργανισμό. Όσο για τη τεστοστερόνη, η γυμναστική την αυξάνει on the short term
"Resistance training, such as weightlifting, has been shown to boost testosterone levels in the short term"
Σε αυτό εχεις δίκιο.
Δε λεει πουθενά το αρθρο για σεξ ομως. Αντιθέτως, ορμόνες:

Analysis of sex hormones with hair loss and Norwood-Hamilton Scale revealed no significant associations (Table). Exemplarily, total testosterone was not significantly associated with general hair loss (relative risk, 0.77; 95% CI, 0.96-1.04) or the Norwood-Hamilton Scale (odds ratio, 1.24; 95% CI, 0.93-1.65). Comparing men with and without general hair loss, we also found no significant differences in androgen concentrations, except for lower dehydroepiandrosterone sulfate in men with hair loss (P = .001). Sensitivity analyses did not substantially alter the revealed estimates.
(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5817427/)

Σεξ:
Sexual stimuli increase testosterone (T) or cortisol (C) in males of a variety of species, including humans, and just thinking about sex increases T in women. We investigated whether sexual thoughts change T or C in men and whether hormone measures (baseline, post-activity, and changes) correlate with psychological sexual arousal. We used the Imagined Social Situation Exercise to assess how hormones respond to and correlate with sexual thoughts and arousal relative to three control conditions: neutral, stressful, and positive. A total of 99 men provided a baseline saliva sample, imagined and wrote about a sexual or control situation, and provided a second saliva sample 15 min later. Results indicated that, for participants in the sexual condition, higher baseline and post-activity C corresponded to larger increases in self- reported sexual and autonomic arousal. Although sexual thoughts increased sexual arousal, they did not change T or C compared to control conditions. Our results suggest that sexual thoughts are not sufficient to change T or C in men, but C may facilitate sexual arousal by directing energy towards a sexual situation.
(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/219...se testosterone (T,sex increases T in women.)

After approximately 6 mo without access to a receptive female, eight old (19 to 25 yr) and eight middle-aged (9 to 15 yr) males were given nine daily 10-min tests of sexual behavior with receptive females. Three ovariectomized, estrogen-primed females served as partners. Blood samples were taken from the males at 0900 and 2100 h on 2 consecutive days before and after the series of nine behavioral tests. Serum levels of testosterone (T) were measured by means of radioimmunoassay. There were no significant differences between serum T levels after 6 mo of sexual deprivation and after the nine tests of sexual behavior, nor did serum T levels differ between middle-aged and old males. Serum T levels were significantly higher in the 2100-h samples than in the 0900-h samples for both groups. The nocturnal increases in serum T, both absolute amounts and percentages of increase, did not differ between middle-aged and old males. Repeated daily testing had little effect on the major components of male sexual behavior. Middle-aged males outperformed old males; middle-aged males had higher rates of contracting the female, mounting and intromitting. They ejaculated earlier and had a greater percentage of tests with ejaculations than did old males.
(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6487692/)

αλλα αν εχεις πιο παραγωγικά πράγματα να κάνεις κυριακάτικα γιατι ασχολιόσουν ωρες με αυτο το θρεντ αλλα αποφασισες να φυγεις οταν σε ρωτησα για πηγη;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Στην τελικη τι με μαλλια τι με χωρις, αμα εχεις καλο σωματακι ,λεφτα και μυαλο μια χαρα τα βρισκεις :bleh: Τσαμπα μαλωνετε

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.481 μηνύματα.
Στην τελικη τι με μαλλια τι με χωρις, αμα εχεις καλο σωματακι ,λεφτα και μυαλο μια χαρα τα βρισκεις :bleh: Τσαμπα μαλωνετε

Ε κάποιοι δεν βρίσκουν όμως.... και απο εκεί ξεκινάνε και οι συνέπειες
να διαχέονται μέσα στη κοινωνία :hehe::hehe:

Τη πληρώνουμε και εμείς μετά τη νύφη κατάλαβες.... μια νύφη που δε παντρευτήκαμε κιολας !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι το πήρα προσωπικά, κλαίω, δε θα φάω σήμερα από τη στενοχώρια μου.

Εσένα όποιος σου τη λέει και σε πάει κόντρα, είναι crybaby που το παίρνει προσωπικά γιατι έχει θέμα. Οχι οτι ανοιγεις το στομα και δεν ξερεις τι λες.

Σορρυ φιλε αλλα οταν λες μαλακιες θα σου απανταει ο κόσμος.

Επίσης: Και ναι 40 χρονών όντως νεος εισαι ακόμα. Αλλά νεος για τι πράγμα; Αμα πεθανεις ναι θα πουν πέθανε νεότατος. Αλλά νεότατος να κανει οτι εκανε στα 20 οχι δεν είσαι. Δε με συμφέρει που το λεω αλλά έτσι είναι.

Η ηλικία δεν ειναι μονο για να κράζει ο κόσμος τις γυναίκες. Πιάνει και μας τους άντρες ξέρεις.

Γιατι δεν συμφέρει ρε φίλε... θα ήθελες και εσύ να κάνεις τις βλακείες που κάναμε όλοι στα 20 ; χαχα εγω όχι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Συνδέεται αλλά με τον αντίθετο τρόπο από εκείνον που παρουσιάζεις. "Όποιοι δεν πηδάνε τους πέφτει η τεστο" -- λάθος, δεν πηδάς καλά όταν κατι δεν πάει καλά ΚΑΙ με την τέστο εξ αρχής.

Και εκει πας να μπλέξεις την αλήθεια με τη μπουρδα πιο πάνω.

Η αλήθεια βεβαιως βεβαιως που έμπλεξες εκ των υστερων παραθέτοντας το λινκ, ειναι οτι μια σωστη διατροφή χωρίς μαλακίες, μια σωστη γυμναστηριακή πειθαρχία και γενικά παραγωγικό μη καθιστικό σώμα, φυσικά και θα σε βοηθησει και στην τεστο και στο κρεβατι και σε όλα.

Γι' αυτό ακριβώς δε θα το συζητήσω περαιτέρω ούτε μαζί σου ούτε με τον Valder, γιατί είστε κομπλεξικοί...
Τα ξέρεις και μισά, μας λες και κομπλεξικούς. Εντάξει, καμία κακία. Να είσαι καλά. Εμείς το όνομα, εσυ τη χάρη.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.481 μηνύματα.
Συνδέεται αλλά με τον αντίθετο τρόπο από εκείνον που παρουσιάζεις. "Όποιοι δεν πηδάνε τους πέφτει η τεστο" -- λάθος, δεν πηδάς καλά όταν κατι δεν πάει καλά ΚΑΙ με την τέστο εξ αρχής.

Και εκει πας να μπλέξεις την αλήθεια με τη μπουρδα πιο πάνω.

Η αλήθεια βεβαιως βεβαιως που έμπλεξες εκ των υστερων παραθέτοντας το λινκ, ειναι οτι μια σωστη διατροφή χωρίς μαλακίες, μια σωστη γυμναστηριακή πειθαρχία και γενικά παραγωγικό μη καθιστικό σώμα, φυσικά και θα σε βοηθησει και στην τεστο και στο κρεβατι και σε όλα.

Τα ξέρεις και μισά, μας λες και κομπλεξικούς. Εντάξει, καμία κακία. Να είσαι καλά. Εμείς το όνομα, εσυ τη χάρη.

Den ειναι αυτο υψηλή τεστοστερόνη να γαμάς τις συζητήσεις κάθε λίγο και τα θρέντς με τη ξερολίαση που σε δέρνει ;;; ρητορική ερώτησις. :look: