Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι διαφορες με την εκδοση 2 εντοπιζονται στα εξης σημεια:
- Ο firefox 3 ειναι γρηγοροτερος απο το ν2 και διαχειριζεται πολυ καλυτερα τη μνημη(βλεπε memory leak της ν2).Ειδικα εγω που εχω συχνα πολλα προγραμματα ανοιχτα,δεν κολλαω πλεον με το firefox
- Καλυτερο antiphising protection σε σχεση με τον προηγουμενο
- Η εξυπνη address bar
Για περισσοτερα ιnfo:https://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37980-140.html
Ξέχασες το κορυφαίο download manager.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοβαρό κενό ασφαλείας εντοπίστηκε στον Firefox 3, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια διάθεσή του στους χρήστες του διαδικτύου.
Η δυνατότητα που δίνει σε κάποιον επιτιθέμενο το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας είναι να του επιτρέψει την εκτέλεση κώδικα με επακόλουθο να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με Firefox 3, στον οποίο «επιτέθηκε».
Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται.
Το εν λόγω κενό ασφαλείας εντόπισε η ομάδα Zero Day Initiative, που συνεργάζεται με την εταιρεία Tipping Point, δίνοντας στοιχεία για προβλήματα ασφαλείας που εντοπίζει σε προγράμματα. Λεπτομέρειες για το κενό ασφαλείας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ενημερώθηκε η ομάδα ανάπτυξης του Firefox, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα.

Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται.
Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς.
Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις.
Franky5465
Νεοφερμένο μέλος

το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox
και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό
τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα
αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις
Jason93
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Franky5465
Νεοφερμένο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query.
Ένα παράδειγμα:
place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0
- Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες
- Τουλάχιστον 10 φορές
- Και αφορούν το domain e-steki.gr
- Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες
- Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις
Most Visitedplace:queryType=0&sort=8&maxResults=10
Recently Bookmarkedplace:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1
Recent Tagsplace:type=6&sort=14&maxResults=10
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ
Rempeskes
Επιφανές μέλος

σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Είναι ιδέα σουιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός?

kalypso
Περιβόητο μέλος

ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός?
Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Poll's up!

Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox.
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα?

Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο.
Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο.
Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.