Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 18:56 Ο Eruyomo έγραψε: #301 20-06-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Οι διαφορες με την εκδοση 2 εντοπιζονται στα εξης σημεια: - Ο firefox 3 ειναι γρηγοροτερος απο το ν2 και διαχειριζεται πολυ καλυτερα τη μνημη(βλεπε memory leak της ν2).Ειδικα εγω που εχω συχνα πολλα προγραμματα ανοιχτα,δεν κολλαω πλεον με το firefox - Καλυτερο antiphising protection σε σχεση με τον προηγουμενο - Η εξυπνη address bar Για περισσοτερα ιnfo:https://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37980-140.html Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το κορυφαίο download manager. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Ο PIL έγραψε: #302 20-06-08 20:26 Οποιος ηθελε να μαθει και για αυτο μπορουσε απλα να κοιταξει τη σελιδα που εδωσα:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 16:53 Η Palladin έγραψε: #303 02-07-08 16:53 Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Σοβαρό κενό ασφαλείας εντοπίστηκε στον Firefox 3, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια διάθεσή του στους χρήστες του διαδικτύου. Η δυνατότητα που δίνει σε κάποιον επιτιθέμενο το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας είναι να του επιτρέψει την εκτέλεση κώδικα με επακόλουθο να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με Firefox 3, στον οποίο «επιτέθηκε». Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Το εν λόγω κενό ασφαλείας εντόπισε η ομάδα Zero Day Initiative, που συνεργάζεται με την εταιρεία Tipping Point, δίνοντας στοιχεία για προβλήματα ασφαλείας που εντοπίζει σε προγράμματα. Λεπτομέρειες για το κενό ασφαλείας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ενημερώθηκε η ομάδα ανάπτυξης του Firefox, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο Bill έγραψε: #304 02-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #305 02-07-08 19:20 Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Οι διαφορες με την εκδοση 2 εντοπιζονται στα εξης σημεια: - Ο firefox 3 ειναι γρηγοροτερος απο το ν2 και διαχειριζεται πολυ καλυτερα τη μνημη(βλεπε memory leak της ν2).Ειδικα εγω που εχω συχνα πολλα προγραμματα ανοιχτα,δεν κολλαω πλεον με το firefox - Καλυτερο antiphising protection σε σχεση με τον προηγουμενο - Η εξυπνη address bar Για περισσοτερα ιnfo:https://www.tgdaily.com/html_tmp/content-view-37980-140.html Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το κορυφαίο download manager. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2008 στις 20:26 Ο PIL έγραψε: #302 20-06-08 20:26 Οποιος ηθελε να μαθει και για αυτο μπορουσε απλα να κοιταξει τη σελιδα που εδωσα:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 16:53 Η Palladin έγραψε: #303 02-07-08 16:53 Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Σοβαρό κενό ασφαλείας εντοπίστηκε στον Firefox 3, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια διάθεσή του στους χρήστες του διαδικτύου. Η δυνατότητα που δίνει σε κάποιον επιτιθέμενο το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας είναι να του επιτρέψει την εκτέλεση κώδικα με επακόλουθο να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με Firefox 3, στον οποίο «επιτέθηκε». Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Το εν λόγω κενό ασφαλείας εντόπισε η ομάδα Zero Day Initiative, που συνεργάζεται με την εταιρεία Tipping Point, δίνοντας στοιχεία για προβλήματα ασφαλείας που εντοπίζει σε προγράμματα. Λεπτομέρειες για το κενό ασφαλείας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ενημερώθηκε η ομάδα ανάπτυξης του Firefox, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο Bill έγραψε: #304 02-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #305 02-07-08 19:20 Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος ηθελε να μαθει και για αυτο μπορουσε απλα να κοιταξει τη σελιδα που εδωσα:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 16:53 Η Palladin έγραψε: #303 02-07-08 16:53 Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Σοβαρό κενό ασφαλείας εντοπίστηκε στον Firefox 3, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια διάθεσή του στους χρήστες του διαδικτύου. Η δυνατότητα που δίνει σε κάποιον επιτιθέμενο το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας είναι να του επιτρέψει την εκτέλεση κώδικα με επακόλουθο να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με Firefox 3, στον οποίο «επιτέθηκε». Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Το εν λόγω κενό ασφαλείας εντόπισε η ομάδα Zero Day Initiative, που συνεργάζεται με την εταιρεία Tipping Point, δίνοντας στοιχεία για προβλήματα ασφαλείας που εντοπίζει σε προγράμματα. Λεπτομέρειες για το κενό ασφαλείας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ενημερώθηκε η ομάδα ανάπτυξης του Firefox, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο Bill έγραψε: #304 02-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #305 02-07-08 19:20 Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Σοβαρό κενό ασφαλείας εντοπίστηκε στον Firefox 3, λίγες ώρες μετά την παγκόσμια διάθεσή του στους χρήστες του διαδικτύου. Η δυνατότητα που δίνει σε κάποιον επιτιθέμενο το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας είναι να του επιτρέψει την εκτέλεση κώδικα με επακόλουθο να αποκτήσει πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με Firefox 3, στον οποίο «επιτέθηκε». Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Το εν λόγω κενό ασφαλείας εντόπισε η ομάδα Zero Day Initiative, που συνεργάζεται με την εταιρεία Tipping Point, δίνοντας στοιχεία για προβλήματα ασφαλείας που εντοπίζει σε προγράμματα. Λεπτομέρειες για το κενό ασφαλείας δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο ενημερώθηκε η ομάδα ανάπτυξης του Firefox, για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 17:03 Ο Bill έγραψε: #304 02-07-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #305 02-07-08 19:20 Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι χρήστες, μέχρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch, είναι να μην κλικάρουν σε links που περιέχονται σε e-mails από άγνωστο αποστολέα, να μην «τρέχουν» προγράμματα για την αξιοπιστία των οποίων δεν είναι σίγουροι, ενώ τέλος θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα ποια sites επισκέπτονται. Click για ανάπτυξη... Καλά αυτά πρέπει να τα κάνουμε έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα ή να τα βρουν γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:20 Ο Γιώργος έγραψε: #305 02-07-08 19:20 Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμπειρίες από τον Firefox 3, μικροί μου συνφορουμίτες; Εγώ ακόμα στον 2 έχω παραμείνει (βγήκε και το 2.0.0.15 ) μιας και σε περίοδο εξεταστικής ΔΕΝ κάνω μεγάλες αλλαγές, τα θέλω τα εργαλεία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο iJohnnyCash: #306 02-07-08 19:56 Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω κανένα παράπονο από 3. Για εμένα αξίζει πολύ το update Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 22:44 Η Molka έγραψε: #307 02-07-08 22:44 Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μένα αξίζει ακόμα περισσότερο να αλλάξεις σε Opera μόλις τελειώσει η εξεταστική. Ο 3 πάντως όσο τον έχω χρησιμοποιήσει (λίγο) καλός μου φάνηκε, και σχετικά γρηγορότερος από τον 2. Αλλά είναι και να σου κάτσει σωστά από την αρχή. Εμένα πχ για κάποιο λόγο μου κολλάει τα βίδεα στο youtube στο 2ο δευτερόλεπτο. Χωρίς κανένα προφανή λόγο. Τι να πεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2008 στις 23:50 Ο Franky5465: #308 02-07-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: Κενό ασφαλείας στον Firefox 3 Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας (αν θυμαμαι καλά) αφορά όλες τις εκδόσεις του firefox και επιπλέον ότι το βγάλαν τώρα και και "τυχαία" λίγο μετά την έκδοση του 3 ποιο πολυ εγνε για εντυπωσιασμό τώρα γενικά είναι πολύ καλός ο καινούριος και όσο τον έχω χρησιμοποιήσει δεν μου έχει προξενήσει πρόβλημα αυτό με το πρόβλημα στο youtube μου κάνει για κάνα προβληματικό plugin πάντως γιατί έχω ακούσει αντίστοιχες περιπτώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:08 Ο Jason93 έγραψε: #309 04-07-08 19:08 Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω πρόβλημα με το log in σε ορισμένα sites αν και είναι ενεργοποιημένα τα cookies.Τι λέτε να φταίει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 19:28 Ο iJohnnyCash: #310 04-07-08 19:28 Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως έχεις τίποτα προγράμματα τύπου adware με αποτέλεσμα να σβήνουν coockies; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franky5465 Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 62 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 21:04 Ο Franky5465: #311 04-07-08 21:04 Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή μου έχει τύχει αντίστοιχο πρόβλημα(αλλά σε συγκεκριμένο site), δοκίμασες να τα σβήσεις όλα και να προσπαθήσεις ξανά login; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason93 Δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 625 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:14 Ο Jason93 έγραψε: #312 05-07-08 12:14 Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστώ Franky!!Λύθηκε το πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 19:23 Ο iJohnnyCash: #313 24-08-08 19:23 Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα από τα "wow" feature του firefox είναι τα Smart Bookmarks, οπότε πιστεύω ότι αξίζει να γράψω 2-3 πραγματάκια για αυτά. Για τους έμπειρους χρήστες είναι αρκετά εύκολο να δημιουργήσουν τα δικά τους Smart Bookmarks αφού βασίζονται στην λογική των Queries. Για να προσθέσετε το δικό σας Smart Bookmarks, ακολουθείτε την κλασσική διαδικασία, δηλαδή Bookmarks -> Organize Bookmarks (Library) -> Organize -> New Bookmark και σαν Location γράφετε το query. Ένα παράδειγμα: Code: place:[COLOR=#610053]beginTime=-172800000000&endTime=0[/COLOR]&[COLOR=#f89c19]maxResults=10[/COLOR]&[COLOR=#006084]domain=e-steki.g[/COLOR]r&[COLOR=#ed1c24]minVisits=10[/COLOR]&[COLOR=#888888]sort=8[/COLOR]&queryType=0 Εμφανίζει τις σελίδες με βάση τα παρακάτω κριτήρια Επισκεφτήκατε τις τελευταίες 48 ώρες Τουλάχιστον 10 φορές Και αφορούν το domain e-steki.gr Εμφανίζει το πολύ 10 σελίδες Ταξινομημένα κατά φθίνουσα σειρά με βάση τις επισκέψεις Τα έτοιμα Smart Bookmarks έχουν τα εξής Querιes: place:queryType=0&sort=8&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Most Visited place:folder=BOOKMARKS_MENU&folder=UNFILED_BOOKMARKS&folder=TOOLBAR&queryType=1&sort=12&excludeItemIfParentHasAnnotation=livemark%2FfeedURI&maxResults=10&excludeQueries=1 Click για ανάπτυξη... Recently Bookmarked place:type=6&sort=14&maxResults=10 Click για ανάπτυξη... Recent Tags Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο Rempeskes: #314 24-08-08 20:25 ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Ο fandago έγραψε: #315 24-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Είναι ιδέα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 03:08 Η kalypso έγραψε: #316 25-08-08 03:08 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ιδέα μου είναι, ή με κάθε αναβάθμιση ο φφ γίνεται όλο και πιο αργός? σύντομα θα προτιμάμε τον ιε λόγω σβελτάδας. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ιδέα σου- ειδικά σήμερα δεν ξέρω τι τον έπιασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 21:08 Ο Tetragrammaton: #317 25-08-08 21:08 Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα πάντως από την τελευταία αναβάθμιση και μετά μου φαίνεται χειρότερος. Και πιο αργός, και πιο βαρύς, και πολλές φορές ξαφνικά βγαίνει not responding χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 00:37 Ο Γιώργος έγραψε: #318 27-08-08 00:37 Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal gademis Eleghostamatosvistis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ας κάνουμε μια σφυγμομέτρηση τότε να δούμε αν βελτιώθηκε ο firefox μετά την ανανέωση ή όχι. Poll's up! Απευθύνεται προφανώς σε όσους είχαν δουλέψει παλιότερες εκδόσεις του firefox. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ice-girl έγραψε: #319 04-09-08 19:22 Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βοηθεια!!(Firefox εχω.) Νωρίτερα επισκεπτόμουν σελίδες ενός παιχνιδιου και βρήκα μια που δεν ειχα ξαναδει...Δε μου αρεσε πολυ η ιδέα αλλα μπήκα!να πάρει.Κόλλησα ιό.Αρχισε να μου βγάζει παραθυρα που ελεγαν οτι κολλησα ιο και παραθυρα που εκαναν ονλαιν ελεγχο και μετα παραθυρα που μου ελεγαν να εγκαταστησω αντι-virus removal tool ..Αυτα τα παραθυρα..ηταν κανονικα?ετσι κανει ο firefox οταν κολλας ιο? η ηταν ιο-παραθυρα? Τα κλεισα ολα γιατι δε μαρεσουν τετοια παραθυρα και εκανα ελεγχο με avast.βρηκε ενα worm και το κανα delete.για καλο και για κακο εκανα και 2ο ελεγχο χωρις συνδεση στο ιντερνετ.δε βρηκε τπτ αλλο. Μετα την τρομαρα μου σκεφτηκα να κατεβασω add on για περισσοτερη προστασια.βρηκα το WOT που λεει ειναι recommended...ποιο μου προτεινετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:47 Η Subject to change: #320 04-09-08 20:47 Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν υπάρχει "online έλεγχος". Δεν γίνεται μια ιστοσελίδα να έχει τέτοιου είδους πρόσβαση στο δίσκο σου. Ακόμα κι αν ο firefox είχε τέτοια δυνατότητα, θα έβγαζε ΕΝΑ και μόνο παράθυρο. Η περίπτωση που αναφέρεις είναι χαρακτηριστική περίπτωση παραπλανητικών popups για να σε παραπλανήσουν να εγκαταστήσεις spyware. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.