Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Και για να είμαι και λίγο εντός θέματος:
Όσον αφορα τη δημοσκόπηση...
1. Μετράει ο αυνανισμός κατα τη διάρκεια του σεξ είτε απο τον σύντροφο είτε απο το ίδιο το άτομο?
2. Μετράει ο αυνανισμός που κάνει για λίγη ώρα ο άντρας στο τέλος του σεξ όταν είναι να τελειώσει εκτός του κόλπου?
Α και κάτι άλλο που μάλλον έπρεπε να το βάλω στο σχολιασμό...
Μήπως είναι καλύτερο οι επισκέπτες να μην βλέπουν τα μηνύματα αυτού του πίνακα ώστε κάποιος που είναι γραμμένος με το ίδιο νικ σε άλλα σαιτς να μην μαθαίνει ο κάθε επισκέπτης τις προτιμήσεις του? Αν δω να σας αρέσει η ιδέα το κάνω θέμα στο σχολιασμό (τον οποίο παρεπιπτόντως εδώ και καιρό δεν μπορούν να δουν οι επισκέπτες για διαφόρους λόγους)...
Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:

...
Μιλώντας για αυνανισμό νομίζω οτι μιλούμε για τον αυνανισμό που γίνεται στην απόλυτη μοναξιά όπου ο αυνανιζόμενος κάνει μια μορφή διαλογισμού (συγκεντρώνεται στις φαντασιώσεις του και άρα σε εσώτερα κομμάτια του).Ο αυνανισμός παρουσία συντρόφου (ή και με τη συμμετοχή του) ουσιαστικά είναι μέρος της σεξουαλικής επαφής τους και δε νομίζω οτι είναι το ίδιο ακριβώς.
Κατα βαση με καλυπτει το παραπανω Post.

Και εγω ως αυνανισμο εννοουσα τη σεξουαλικη διαδικασια που κανει ενα ατομο
μονο του με σκοπο να καλυψει τις αναγκες- τα θελω του στον σεξουαλικο τομεα.
Παρουσια συντροφου ο ερεθισμος των γεννητικων οργανων προκαλειται απο το αλλο ατομο και ο "αυνανισμος" σε αυτην την περιπτωση γινεται ειτε για πρακτικους λογους (να μην τελειωσει ο αντρας στον κολπο) ειτε καθαρα για την ηδονη και των δυο (πχ η γυναικα "βοηθαει" τον εαυτο της και κλειτοριδικα, ή ο αντρας αυνανιζεται για χαριν της γυναικας - ως θεαμα - ή ως "παιχνιδι") Συνοπτικα
, οχι , μην το μετρησετε αυτο για τη δημοσκοπηση!
Οσο για το αλλο θεμα που αναφερεις, προσωπικα ουτε ντρεπομαι για το ποιος ειμαι ουτε για το τι κανω, ποσο μαλλον αν αυτο ειναι δειγμα της σεξουαλικης (και οχι μονο) υγειας μου, και δεν ενοχλει κανεναν.

Αυτο ομως:
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Πάντως μέχρι στιγμής ψήφισαν 9 άνδρες και μόνο 1 γυναίκα...
Χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας νομίζω...
Ακόμα και την ανώνυμη ψήφο ντρέπονται!
νομιζω δειχνει ξεκαθαρα οτι την αποψη μου δεν συμμεριζονται οι παντες!

10 απαντησεις και 1000+ views;

Επομενως, αν κρινεις οτι μπορει να βοηθησει τη συζητηση, εγω δεν εχω προβλημα!
Τελος, απο τις γνωσεις που εχω, μπορω να πω οτι οι αντρες αρχικα λογω του ερεθισμου τους δεν μπορουν να ουρησουν (αμεσως μετα ή για καποια λεπτα, εως οτου παψει...ο "ερεθισμος"

), αλλα μετα απο λιγο λογω της "πιεσης" στον προστατη τους ερχεται αυτη η αναγκη. για τις γυναικες, εγω προσωπικα (εμπειρικα και μονο) γνωριζα οτι πολλες οταν κορυφωνουν αισθανονται την αναγκη να ουρησουν (για αυτο και πολλες αυτο-περιοριζονται. Απο το φοβο μηπως οντως συμβει) Αν μπορεσω θα το ψαξω περαιτερω!
Υ.Γ: Ο λογος που θελουν οι αντρες να πανε στην τουαλετα μετα ( ο ερεθισμος του προστατη) ειναι παραλληλα και ο λογος που δεν πρεπει να κανουν "υπερβολικο" σεξ ετσι (οπως ειχα αναφερει και σε αλλο μου post);
Υ.Γ 2: Εβαλα και τις επιλογες για τη συχνοτητα ωστε να ενημερωθουν και πολλοι που δεν γνωριζουν για τις συνηθειες των ατομων σε αυτο το θεμα. εκτος του οτι υπαρχει η φημη οτι οι γυναικες αυνανιζονται σε (σημαντικο) ποσοστο λιγοτερο απο τους αντρες, υπαρχει και το αλλο οτι οσες το κανουν, το κανουν και πιο σπανια. Επισης, δεν θα ειχε και ιδιαιτερο νοημα η ερωτηση "Εισαι αντρας. Αυνανιζεσαι;"

(Παραδοξως, καποιος απαντησε "Οχι" βεβαια

)