trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:11 Η trelokotsidou: #61 28-06-05 17:11 ε ok εμένα μου αρέσουν τα ελαφρά δαγκωματάκια...με βάση αυτό δεν νομίζω πως μπορώ να ψηφίσω μαζοχισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:41 Ο Γιάννης έγραψε: #62 28-06-05 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : ×áëáóáí??? Âñå ãéáííç êïéôá ëéãï ôï ðéóé óïõ Þ ðåò óå êÜðïéïí Üëëï íá ôï êïéôÜîåé, ìéá Ý÷åéò ðñïâëÞìáôá ìå ôéò ðáñáèÝóåéò ìéá ìå ôá smilies, å äåí ìðïñåé êÜðïéï ðñüâëçìá èá Ý÷åé ï õðïëïãéóôÞò óïõ áëëéþò èá ôá åß÷áí üëïé. Click για ανάπτυξη... Είναι προβληματικό το ξέρω ! Θα σου στείλω pm μετά για βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:54 Η bunny217 έγραψε: #63 28-06-05 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Πάντως κάνοντας το poll δεν είχα κατα νου μόνο τις ακραίες μορφές αλλά και τις πολύ πιο "ηπιες". Δηλαδή πχ αν κάποιου του αρεσει πολυ να τον δένουν κλπ ας ψηφίσει "μαζοχισμό" κι ας έχει απλώς μια μικρή τάση. Δεν χρειάζεται να πρεπει να του αρέσει να τον κανουν τοπι στο ξύλο για να το ψηφίσει! Click για ανάπτυξη... Ε ναι διαφορετικά όλοι θα ψηφίσουν είμαι αγνός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Η Corpse Bride: #64 29-06-05 02:25 Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 08:47 Η gilie έγραψε: #65 29-06-05 08:47 μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ok εμένα μου αρέσουν τα ελαφρά δαγκωματάκια...με βάση αυτό δεν νομίζω πως μπορώ να ψηφίσω μαζοχισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:41 Ο Γιάννης έγραψε: #62 28-06-05 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : ×áëáóáí??? Âñå ãéáííç êïéôá ëéãï ôï ðéóé óïõ Þ ðåò óå êÜðïéïí Üëëï íá ôï êïéôÜîåé, ìéá Ý÷åéò ðñïâëÞìáôá ìå ôéò ðáñáèÝóåéò ìéá ìå ôá smilies, å äåí ìðïñåé êÜðïéï ðñüâëçìá èá Ý÷åé ï õðïëïãéóôÞò óïõ áëëéþò èá ôá åß÷áí üëïé. Click για ανάπτυξη... Είναι προβληματικό το ξέρω ! Θα σου στείλω pm μετά για βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:54 Η bunny217 έγραψε: #63 28-06-05 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Πάντως κάνοντας το poll δεν είχα κατα νου μόνο τις ακραίες μορφές αλλά και τις πολύ πιο "ηπιες". Δηλαδή πχ αν κάποιου του αρεσει πολυ να τον δένουν κλπ ας ψηφίσει "μαζοχισμό" κι ας έχει απλώς μια μικρή τάση. Δεν χρειάζεται να πρεπει να του αρέσει να τον κανουν τοπι στο ξύλο για να το ψηφίσει! Click για ανάπτυξη... Ε ναι διαφορετικά όλοι θα ψηφίσουν είμαι αγνός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Η Corpse Bride: #64 29-06-05 02:25 Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 08:47 Η gilie έγραψε: #65 29-06-05 08:47 μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle : ×áëáóáí??? Âñå ãéáííç êïéôá ëéãï ôï ðéóé óïõ Þ ðåò óå êÜðïéïí Üëëï íá ôï êïéôÜîåé, ìéá Ý÷åéò ðñïâëÞìáôá ìå ôéò ðáñáèÝóåéò ìéá ìå ôá smilies, å äåí ìðïñåé êÜðïéï ðñüâëçìá èá Ý÷åé ï õðïëïãéóôÞò óïõ áëëéþò èá ôá åß÷áí üëïé. Click για ανάπτυξη... Είναι προβληματικό το ξέρω ! Θα σου στείλω pm μετά για βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:54 Η bunny217 έγραψε: #63 28-06-05 17:54 Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Πάντως κάνοντας το poll δεν είχα κατα νου μόνο τις ακραίες μορφές αλλά και τις πολύ πιο "ηπιες". Δηλαδή πχ αν κάποιου του αρεσει πολυ να τον δένουν κλπ ας ψηφίσει "μαζοχισμό" κι ας έχει απλώς μια μικρή τάση. Δεν χρειάζεται να πρεπει να του αρέσει να τον κανουν τοπι στο ξύλο για να το ψηφίσει! Click για ανάπτυξη... Ε ναι διαφορετικά όλοι θα ψηφίσουν είμαι αγνός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Η Corpse Bride: #64 29-06-05 02:25 Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 08:47 Η gilie έγραψε: #65 29-06-05 08:47 μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle : Πάντως κάνοντας το poll δεν είχα κατα νου μόνο τις ακραίες μορφές αλλά και τις πολύ πιο "ηπιες". Δηλαδή πχ αν κάποιου του αρεσει πολυ να τον δένουν κλπ ας ψηφίσει "μαζοχισμό" κι ας έχει απλώς μια μικρή τάση. Δεν χρειάζεται να πρεπει να του αρέσει να τον κανουν τοπι στο ξύλο για να το ψηφίσει! Click για ανάπτυξη... Ε ναι διαφορετικά όλοι θα ψηφίσουν είμαι αγνός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 02:25 Η Corpse Bride: #64 29-06-05 02:25 Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 08:47 Η gilie έγραψε: #65 29-06-05 08:47 μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 08:47 Η gilie έγραψε: #65 29-06-05 08:47 μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μερικοι ορισμοι ακομη: φετιχισμος> λατρεία των φετιχ/νοσηρη διαστροφη κατα την οποία η σεξουαλική διέγερση προκαλείται απο το αγγιγμα ήκαι μονο την θέα αντικειμενων που , φυσιολογικα, στερουνται ερωτικης σημασιας διαστροφη>διαστρεβλωση/παραμορφωση/διαφθορα/παρεκτροπη της γεννετισιας λειτουργιας απο το φυσιολογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 10:59 Η Subject to change: #66 29-06-05 10:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina : Το "μου αρεσουν οι πολυ χοντρες/χοντροι" απο ποτε θεωρειται βιτσιο η διαστροφη? Βαλε και "μου αρεσουν οι μελαχρινοι, οι ψηλοι κτλ" ελεος Δηλωνω αγγελουδι Click για ανάπτυξη... Mιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις πάχους. Υπάρχουν κάποιοι ανθρωποι που ερεθίζονται μόνο απο υπερβολικά παχεις ανθρώπους και γι'αυτο και υπάρχει και ειδική κατηγορία "Fat Ass" σε πολλα τσοντο-site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:08 Η Corpse Bride: #67 29-06-05 14:08 Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 14:20 Η Subject to change: #68 29-06-05 14:20 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina : Η κατηγορια αυτη μαλλον επειδη ο μεγαλος κωλος ερεθιζει τους ανδρες οπως το μεγαλο στηθος υπαρχει, αλλα δεν ξερω..φαινεται να ξερεις περισσοτερα για τα τσοντοsite. Click για ανάπτυξη... Μπααα απλά μου το είπαν και μπήκα να το δω. Δεν είναι μόνο μεγάλοι κώλοι καλή μου, ειναι πάρα πολυ χοντρες γυναικες. Υπερβολικά όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:42 Ο weak and powerless: #69 29-06-05 20:42 :: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:: :: :: :: :: :: επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 20:49 Ο Γιάννης έγραψε: #70 29-06-05 20:49 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Μόνο αν θές να το κουτουπώσεις το γουρούνι του messanger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:22 Η Subject to change: #71 29-06-05 21:22 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : επίσης λατρεύω το γουρούνι στο νέο msn. λέτε αυτό να σημαίνει ότι μου αρέσουν οι πολύ χοντρές και η κτηνοβασία; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι αρσενικό ίσως σημαίνει και ομοφυλοφίλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:26 Η trelokotsidou: #72 29-06-05 21:26 αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν κρίνουμε και από την photo χαλαρά μπορούμε να προσθέσουμε και τον σαδισμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 22:08 Ο weak and powerless: #73 29-06-05 22:08 σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε περικαλώ να αλλάξεις ασάπ άβαταρ. με ανάβεις~!@!`121 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:58 Η trelokotsidou: #74 30-06-05 00:58 ...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...τσου τσου τσου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 01:58 Ο YoMaNaTiOn: #75 30-06-05 01:58 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : :: :: :: :: :: :: Click για ανάπτυξη... Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:16 Ο Founes έγραψε: #76 30-06-05 02:16 και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και δαρμένο επίσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:24 Ο YoMaNaTiOn: #77 30-06-05 02:24 Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλα μωρέ fake είναι το δάρσιμο Έτσι για εφέ έχει πιο πλάκα. "Την έσωσα από τον κακό μάγο, και έτσι όπως ήταν, πληγωμένη της έριξα έναν π&$%@$%!#$^#%*%&^)(&*^..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:35 Ο weak and powerless: #78 30-06-05 02:35 Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn : Ρε φίλε αυτό το μικρούλι είνα απίστευτο Click για ανάπτυξη... ναι. είναι δικό μου όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 02:37 Ο YoMaNaTiOn: #79 30-06-05 02:37 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ναι. είναι δικό μου όμως. Click για ανάπτυξη... %&^*&$(^&(^&($%&^(% Σε περιμένω ρε.... Θα σε σφάξω στο γόνατο 4@&#^#^%*&*$&*%* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2005 στις 02:24 Η Giovanna έγραψε: #80 03-07-05 02:24 αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αν μπορουσα να βαλω κατι απο αυτα, θα ταν ενα πολυ light μαζο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.