gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:35 Η gilie έγραψε: #101 20-07-05 13:35 χωριζω γιατι ξερω οτι δε με ερεθιζει καθολου η βια στον ερωτα... ειμαι κατα της βιας γενικοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:37 Ο iJohnnyCash: #102 20-07-05 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... χμμμ όντως πλέον έχει πόλλους οπαδούς .... το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σου τύχει είναι να θέλει κάποιος να σε βαράει :p τότε τι κάνεις ? Πέρα από την πλάκα, αν μου τύχαινε , αν δεν μου άρεσε μάλλον θα προσπαθούσα να το λύσω , ίσως με κάποιον συμβιβασμό... Αν και πιστεύω ίσως να ήταν καλλίτερα να οδηγηθεί στο τέλος η σχέση γιατί ίσως το μέλλον να ήταν πολύ δυσάρεστο και λογικά ο χωρισμός να μην ήταν τόσο δύσκολος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:38 Ο Γιάννης έγραψε: #103 20-07-05 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... Ο καθένας όπως το βλέπει!8) Μιλάμε όμως για ακραία κατάσταση να θέλει να ακούει χοντρά μπινελίκια και να θέλει να τον ταράζετε στο ξύλο. Η light μορφή του φυσικά και είναι νορμάλ! Για να φέρω ένα παράδειγμα -Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:57 Η crazyhelen: #104 20-07-05 13:57 Θα συμφωνήσω με τον Κρόνο. Μια δοκιμή ή θα με πείσει ή θα με χαλάσει. Αν δεν δοκιμάσω όμως δεν θα μπορώ ποτέ να μάθω. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τον άντρα τον προτιμώ "επιβλητικό" στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2005 στις 19:06 Ο Founes έγραψε: #105 24-07-05 19:06 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χωριζω γιατι ξερω οτι δε με ερεθιζει καθολου η βια στον ερωτα... ειμαι κατα της βιας γενικοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:37 Ο iJohnnyCash: #102 20-07-05 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... χμμμ όντως πλέον έχει πόλλους οπαδούς .... το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σου τύχει είναι να θέλει κάποιος να σε βαράει :p τότε τι κάνεις ? Πέρα από την πλάκα, αν μου τύχαινε , αν δεν μου άρεσε μάλλον θα προσπαθούσα να το λύσω , ίσως με κάποιον συμβιβασμό... Αν και πιστεύω ίσως να ήταν καλλίτερα να οδηγηθεί στο τέλος η σχέση γιατί ίσως το μέλλον να ήταν πολύ δυσάρεστο και λογικά ο χωρισμός να μην ήταν τόσο δύσκολος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:38 Ο Γιάννης έγραψε: #103 20-07-05 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... Ο καθένας όπως το βλέπει!8) Μιλάμε όμως για ακραία κατάσταση να θέλει να ακούει χοντρά μπινελίκια και να θέλει να τον ταράζετε στο ξύλο. Η light μορφή του φυσικά και είναι νορμάλ! Για να φέρω ένα παράδειγμα -Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:57 Η crazyhelen: #104 20-07-05 13:57 Θα συμφωνήσω με τον Κρόνο. Μια δοκιμή ή θα με πείσει ή θα με χαλάσει. Αν δεν δοκιμάσω όμως δεν θα μπορώ ποτέ να μάθω. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τον άντρα τον προτιμώ "επιβλητικό" στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2005 στις 19:06 Ο Founes έγραψε: #105 24-07-05 19:06 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... χμμμ όντως πλέον έχει πόλλους οπαδούς .... το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σου τύχει είναι να θέλει κάποιος να σε βαράει :p τότε τι κάνεις ? Πέρα από την πλάκα, αν μου τύχαινε , αν δεν μου άρεσε μάλλον θα προσπαθούσα να το λύσω , ίσως με κάποιον συμβιβασμό... Αν και πιστεύω ίσως να ήταν καλλίτερα να οδηγηθεί στο τέλος η σχέση γιατί ίσως το μέλλον να ήταν πολύ δυσάρεστο και λογικά ο χωρισμός να μην ήταν τόσο δύσκολος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:38 Ο Γιάννης έγραψε: #103 20-07-05 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... Ο καθένας όπως το βλέπει!8) Μιλάμε όμως για ακραία κατάσταση να θέλει να ακούει χοντρά μπινελίκια και να θέλει να τον ταράζετε στο ξύλο. Η light μορφή του φυσικά και είναι νορμάλ! Για να φέρω ένα παράδειγμα -Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:57 Η crazyhelen: #104 20-07-05 13:57 Θα συμφωνήσω με τον Κρόνο. Μια δοκιμή ή θα με πείσει ή θα με χαλάσει. Αν δεν δοκιμάσω όμως δεν θα μπορώ ποτέ να μάθω. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τον άντρα τον προτιμώ "επιβλητικό" στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2005 στις 19:06 Ο Founes έγραψε: #105 24-07-05 19:06 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο??? Click για ανάπτυξη... Ο καθένας όπως το βλέπει!8) Μιλάμε όμως για ακραία κατάσταση να θέλει να ακούει χοντρά μπινελίκια και να θέλει να τον ταράζετε στο ξύλο. Η light μορφή του φυσικά και είναι νορμάλ! Για να φέρω ένα παράδειγμα -Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2005 στις 13:57 Η crazyhelen: #104 20-07-05 13:57 Θα συμφωνήσω με τον Κρόνο. Μια δοκιμή ή θα με πείσει ή θα με χαλάσει. Αν δεν δοκιμάσω όμως δεν θα μπορώ ποτέ να μάθω. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τον άντρα τον προτιμώ "επιβλητικό" στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2005 στις 19:06 Ο Founes έγραψε: #105 24-07-05 19:06 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα συμφωνήσω με τον Κρόνο. Μια δοκιμή ή θα με πείσει ή θα με χαλάσει. Αν δεν δοκιμάσω όμως δεν θα μπορώ ποτέ να μάθω. Αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τον άντρα τον προτιμώ "επιβλητικό" στο κρεβάτι, αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2005 στις 19:06 Ο Founes έγραψε: #105 24-07-05 19:06 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 14:23 Η crazyhelen: #106 25-07-05 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ? Click για ανάπτυξη... Την κάνω....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 25 Ιουλίου 2005 στις 16:30 Ο Founes έγραψε: #107 25-07-05 16:30 μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 12:15 Η crazyhelen: #108 26-07-05 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Founes: μαλλον δεν με κατάλαβες... ... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη ... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modelos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο modelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 120 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 16:24 Ο modelos έγραψε: #109 26-07-05 16:24 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:26 Ο Rempeskes: #110 26-07-05 17:26 εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της... Click για ανάπτυξη... Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:48 Ο emufear έγραψε: #111 26-07-05 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Απ' το στόμα μου.. omg.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 17:56 Ο Rempeskes: #112 26-07-05 17:56 Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαι μάλιστα, εσύ να είσαι σκοπιά, και αυτή να σου λέει τα ...ψυχολογικά της :exclamati Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2005 στις 18:13 Ο iJohnnyCash: #113 26-07-05 18:13 Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό πραγματίκα είναι βίτσιο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2005 στις 14:00 Ο Founes έγραψε: #114 27-07-05 14:00 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά". Click για ανάπτυξη... πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς... Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2006 στις 22:36 Η stupid bitch: #115 15-07-06 22:36 χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 16 Ιουλίου 2006 στις 09:27 Ο Γιάννης έγραψε: #116 16-07-06 09:27 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή... τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..?? Click για ανάπτυξη... Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!. Μπορεί να σε εξιτάρει γιατί ζηλευεις, άλλωστε το καλύτερο σεξ το κάνεις μετά απο καβγά και ειδικά αν έχει γίνει για θέματα ζήλιας. Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:14 Η Giovanna έγραψε: #117 26-07-06 09:14 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 09:56 Ο Γιάννης έγραψε: #118 26-07-06 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 230 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: HarrisPotterakis Εριφύλη Ilma Μήτσος10 Kate1914 Memetchi American Economist giannhs2001 Thinkguy paolo1 Wonderkid papadocGR Requiem stupid bitch Georgepap_21 touvlo iiTzArismaltor_ Giorgos216 sasha1986 efiger lepipini Chris2756 hirasawayui icolapse xifomaxos Manuela98 dionisos13 vkostas3513 ThanasisR. User2350 mthinking elf J.Cameron nicks1999 m.kannavia3 Mt73 kalhkardia Ariana2018 Μαυρίκιος Scandal Viedo camil charmander Cookie_Monster taketrance chester20080 CiNeFiL fourkaki Libertus petran_95 jj! Ήβηηη Circe skot Εχέμυθη Idontknoww fmarulezkd Unboxholics Paragontas7000 Stelios725 Αντικειμενικός Johnny15 L0st epan FrenchieInAthens ΨΑΡΑΚΙ1993 Panos_02 _pathfinder_ Ksenia. Ksenia77 eukleidhs1821 SweetGirl chris2799 leftkox Μαρια30 sofoula2430 ggl IceQueen George9989 Dreamer_SW Ermioni89 What Sevasti Mhtrogoal Helen93 Ryuzaki Phantom_1 constansn Freddys louminis aggelosst9 Φωτεινη Τζα. Jimmy20 Atarax physicscrazy sandana vonlibera SlimShady An_uknown_world Red crazyScientist9 Paralogikos Ada ada Pseudonimo nikos1 Jim89 Νηματολάγνος orchidea spring day harry akritas fretoe Nickx iminspain barkos Lathy Cupid Kassiopi Αλκης Κ. ag97 tsiobieman Satan Claus McManus Giannis2307 anastasia papa Pipitsa xman Καμικάζι_αγαπη_μου uni77 Alma Libre panagiotis econ Sonic Έμμα Johnman97 gwgw_5 Μάρκος Βασίλης Jocaste Tommy_civil Panagiotis849 JohnGreek Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati Click για ανάπτυξη... Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:00 Η Giovanna έγραψε: #119 26-07-06 10:00 μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μωρε και χωρις το φαγητο... :S Lol Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 26 Ιουλίου 2006 στις 10:03 Η dooo έγραψε: #120 26-07-06 10:03 όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όχι χωρίς φαγητό!! όχι τέτοια!!! θα πεινάει η κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.