Έτσι κάνω και εγώ... το έχουμε συζητήσει. Καλό θα ειναι να μείνει μόνη της και όποτε ειναι θα ανεβαίνω και εγώ... θα γίνει πιο δυνατή και ανεξάρτητη !
χαχα μόνος του μου το είπε.... είχε μια περίπτωση αλλά δε προλαβα και εγώ ειχα πολλες δουλειές και μετά τελειωσε η άδεια και έφυγα. Δε πειράζει όταν ξαναπάω αν ειναι διαθέσιμη πάμε για έναν καφέ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 19:59
Ρε φίλε άμα ένας Προϊστάμενος σε παίρνει τηλέφωνα συνεχώς για να σε πιέσει.... και γυρίσεις και του πείς ότι χρειάζεσαι χρόνο για να ανταποκριθείς και πως κάθε 5 λεπτά δεν γίνεται να είσαι έτοιμος για αυτό και του το πείς κοφτά και μετά δεν ξανασηκώσεις τηλέφωνο..... μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου... τι θα σ κάνει δηλαδή ; στη τελική αν ειναι μαλάκες ας σε απολύσουν και θα πάρεις αποζημίωση. Κέρδος θα είναι. Θα βρείς κάποια δουλειά , μη μας πιάνει και πανικός.
Εγω θύμαμαι όταν ήταν τα 40 του πατέρα μου επειδή πριν απο αυτό είχα λείψει για κανα μήνα δεν ήθελε ένας προϊστάμενος να φυγω για άλλες 15 μέρες και εγω δε δέχτηκα να φύγω μονο για 2 και να γυρίσω. Τελικά πήρα κανονικά ξανά μια άδεια 15 ημερών.
Ότι ο συγγραφέας όταν λέει "Αποδεχτείτε κάποια πράγματα" δεν εννοεί να ειστε στα παπάρια σας εάν διπλα σας βλέπετε να κακοποιούν πχ ένα παιδί... προφανώς και θα το καταγγείλεις αλλα με καθαρό μυαλό και χωρις πανικό και φόβο γιατι ξέρεις οτι ο ΚΑΚΟΣ ειναι ΚΑΚΟΣ αλλα υπάρχουν φάρμακα που θα τον περιορίσουν.
Το παραπάνω παράδειγμα ανήκει σε μια ειδική κατηγορία ποινικού ενδιαφέροντος η οποία έχει συγκεκριμένη αντιμετώπιση και δεοντολογία και δεν αναίρειται αυτό απο τον Συγγραφέα... αυτο εννοουσα οτι δεν ασχολείται με άλλου ειδους επιμέρους λεπτομέρειες.
Η μεγάλη πολυπλοκοτητα δημιουργεί νευρώσεις. Και αχρείαστη τυπολατρία για μένα.
Όλα αυτα που γράφεις αναλύονται σε 2 κεφάλαια το ένα εχει τιτλο "Να μαθετε στους αλλους πως θα σας φέρονται" και το άλλο "Βασικές Τακτικές Αποθυματοποίησης".
Όταν λές "δεν μπορώ να το κάνω αυτό" θυματοποιείς τον εαυτό σου λόγω του συναισθηματος της ανασφάλειας.
Αυτα τα ξέρει η κοινή λογική ; Αν ναι γιατί δεν τα εφαρμόζει ; παρά ελάχιστοι - που όντως τα κατέχουν.