Βρε χιμελα μου τραγικοποιεις τα πραγματα,ισως αυτο σε βολευει.
Δεν ειπαμε να φορας ρουχα του 14 αιωνα και να βγαινεις εξω.
Αν εσυ θεωρεις οτι εισαι εξω απο το μαντρι επειδη πχ δεν θες να κανεις παιδι και θα αναγκαστεις να κανεις,εχεις τεραστιο προβλημα.
Εγω ομως δνε συμμεριζομαι αυτην την αποψη.
Σιγα που ειμαι δαχτυλοδειχτουμενη επειδη δεν θελω να κανω παιδι! Τωρα αν η κυρα κατιγκο ποαρακατω το κανει, χαρακτηριζει αυτην και ουτε καν σημασια δεν θα εδινα,αλλα πραγματικα αυτο εγω δεν το εχω ζησει ουτε για πλακα.
Μια χαρα ειμαστε στην κοινωνια και περναμε ωραια,και γλενταμε και κανουμε οσο ειναι δυνατον αυτο τη ζωη που ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.Και καθολου δεν μετανιωνουμε για αυτο.Οσοι το κανουμε.Κια για αυτο νιωθουμε και πληρεις.
Μηπως ζηλευουμε λιγο;Διοτι δεν καταννοω πραγματικα γιατι πρεπει να φορτωνεις στους αλλους τις δικες σου φοβιες.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ.
Εγω κανενα θεμα δενε χω με την κοινωνια και τη ζωη μου,
ειμαι απολυτα ικανοποιημενη με τις επιλογες μου και δεν θα τις αλλαζα με τιποτα.
Αυτα που λες εσυ ακριβως αυτο ειναι που εγω και αλλοι λεμε οτι ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ.Εφοσον το βλεπεις ετσι, ηδη εχεις υποκυψει.
ΟΚ,αλλα μην το μεταθετεις σε ολους αυτο,διοτι δεν ειναι ετσι.
ΥΓ Επισης δεν υπαρχει οτι ''η κοινωνια ειναι ετσι φτιαγμενη.'' Την κοινωνια εμεις την φτιαχνουμε και εμεις υποκυπτουμε σε μαλακιες ή οχι.