Προχθές άκουσα πάλι εναν χωρισμό. Χθες ενας συνάδελφος μου ειπε τα ίδια... χωρισμοι , διαζυγια κτλπ κτλπ
Ο λογος πιστευω ειναι πως ο καθένας αντι να εκτιμήσει και να αγαπησει τον ανθρωπο που έχει διπλα του κάθεται κ ψάχνει αφορμές και αιτιες για να παρεξηγηθει κ να τσακωθεί. Σε αυτο εχω καταληξει εγω προσωπικά. Ορμώμενος φυσικα και απο δικές μου εμπειρίες. Καθως θεωρώ αρκετους λόγους χωρισμού προσωπικά γελοίους.
Δεν μπορει πχ μια να έχει βρει εναν άνθρωπο να τη βρισκει μαζι του στο σεξ, να της αρέσει , να εχει ενα επιπεδο να ειναι μορφωμένος να της φερεται γενικά καλά και μετά να ψάχνεται.
Και εσυ θεματοθετρια εμμένεις.... σου ειπαμε να το πάρεις πιο χαλαρά , ΟΧΙ. Αρχισαμε παλι τις υπερ αναλυσεις κ τα σεντόνια.
Δικιο εχει στο οτι υπερ αναλυεις. Και εγω το καταλαβαινω αυτο. Θες να το δεχτεις καλώς δεν θές... παλι το ιδιο θεμα θα έχεις προχωρώντας και σε άλλες σχέσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022
Παντως αν ήμουν ερωτο δικαστής και ερχοντουσαν ζευγάρια θα τρώγανε απιστευτα άκυρα με αυτα που διαβάζω θα ήμουν πολυ αυστηρος , αντε γιατι το εχουμε παραχέσει με τις νεες εποχες και τις νέες τάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιουνίου 2022
Δηλαδη αμα δεν μπορεί να βρεθειτε μια μέρα πρεπει να βρεθειτε με το ζόρι ; δεν έπρεπε κανονικα να γινει θέμα αυτό.
Ψάχνεστε. Προφανώς ένιωσε πίεση ο τύπος και σου ειπε να είστε πιο χαλαρά κ να μη βρισκεστε κ καθε μερα δεν εγινε τιποτα.
Ηρθες εδω να μας γράψεις τη δικη σου εκδόχη οκ κ καλα έκανες. Μη περιμενεις ομως να βγάλουμε οτι εχεις ντε κ καλά δίκιο , δεν εχει νοημα.
Αν απο την άλλη εισαι σε στυλάκι οπως εγραψε και η αλλη απο πανω "ΕΕΕΕΛα μωρε τωρα... κ τι εγινε... ενας γκομενος ηταν.... τοσους εχει εκει έξω.." ξερεις αυτο το , ολιγον τι υπεροπτικό.
Οκ αγνοησε κ μενα κ αυτον κ συνεχισε τη ζωούλα σου. Αν πάλι όχι, θα αράξεις κ θα δεις κ εσυ τι κάνεις λάθος. Απλά τα πράγματα.
Επισης μη παραπλανάσαι απο εδω επειδη κάποιος θα μπει να σ πει με περισσεια ευκολια να χωρισεις... δεν ξέρουμε αν αυτος θα εκανε το ιδιο στη δικη του σχέση κ τι υποχωρησεις κάνει καθημερινά.
Ουτε ξέρουμε αν ειναι ένας / μια τύποι που τη παρουσα φάση έχουν τελειως χεσμένα τα ερωτικά κ δεν τους ενδιαφέρει καν οπότε κ δεν τους νοιαζει να έχουν συντροφο.
Σκεψου τα όλα πριν διαλυσεις τη σχέση σου.