Για καλύτερο site, κόψτε τη δικτατορία!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
""Σοφή η γιαγιά σας, αλλά διαφωνώ. Έτσι, δίνει έμφαση στην επιφάνεια, στο «περιτύλιγμα». "
Άδικο για μια γιαγια που είχε την άποψη π.χ. για το γάμο "ότι τα στεφάνια είναι για τα βαρέλια"!!!!!!!:lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
1. Δεν αναφερόμουν σε εσάς, σε ό,τι αφορά το «κάρφωμα».

2. Δείξτε μου ΕΝΑ εμπαθές σχόλιό μου.

3. Η ειρωνεία -έχω ξαναπεί- είναι μέσα στο παιχνίδι του διαλόγου. Όταν κάποιος συστηματικά δεν συζητάει με επιχειρήματα, αλλά παραθέτει ασυναρτησίες, ε, τότε ας περιμένει ανάλογη αντίδραση. Όποιος δεν μπορεί να την ανεχτεί, ας μην συμμετέχει. Άλλωστε, μάλλον πρόκειται για «σωκρατική» ειρωνεία. Ποτέ δεν επιτέθηκα και δεν προσέβαλαν κανέναν προσωπικά.

1. Ο.Κ. Τώρα το κατάλαβα! Κάποιος "καρφωσε" το σχόλιο που είχα κάνει. Χμμμμ! Ποιος να ήταν άραγε? Ο ίδιος που είχε προωθήσει το ΡΜ του Petrcat?:hmm: :hmm: :hmm:
2. Είναι πάρα πολλά και βαριέμαι να κάνω copy paste. Υποτίθεται ότι δουλεύω!!!....:D
3. Μα ειρωνικό ήταν και το δικό μου σχόλιο για το οποίο σας ενημέρωσε το "καρφί" του forum. Και μάλλον δεν σας προσέβαλε απ'ότι κατάλαβα:happy:

Όπως και να έχει καταντάει κουραστικό, για μένα τουλάχιστον, να διαβάζω σχόλια με "κοντρίτσες" μεταξύ εσας και της Yasmin. Προσωπικά δεν νομίζω να έχει κανένας με κανέναν εδώ. Γι' αυτό ας αρκεστούμε σε ανώδυνα σχόλια και μην προσβάλουμε ο ένας τον άλλον, γιατί το site θα χάσει και το νόημα και την αξία του:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Τελικά ο Πέτρος όντως έφυγε;

Όχι memy δεν έφυγα (ακόμα), απλά δεν μπαίνω συνέχεια στο site.


Το θέμα τράβηξε βλέπω αλλού γι'αλλού. (αλλά δε βγήκε off-topic, γιατι καλέ; :blink:)

Πώς στο καλό ανακατέψατε τον isavvas, με τον οποίο δεν έχω πρόβλημα εγώ είτε συμφωνώ είτε διαφων΄λω. Ακόμα κι αν γίνεται κακός έχεις δικαίωμα να του απαντήσεις, σε αντίθεση με τους έχοντες εξουσία εδώ, που μπορούν να σε φιμώσουν.
Γιατί έχεις πρόβλημα Ισμήνη με τις λέξεις; Και εξουσία έχουν, και δικτατορία είδα, και χαφιεδάκια υπάρχουν. Καρφιά, πες τα όπως θες. Οι λέξεις είναι λέξεις και σημαίνουν κάτι. Αν θες μπορείς να κοροϊδεύεις, δικαίωμά σου, ειδικά αν είναι και στο χαρακτήρα σου.

Το είπε καλά ο isavvas στη Nerina:
Σοφή η γιαγιά σας, αλλά διαφωνώ. Έτσι, δίνει έμφαση στην επιφάνεια, στο «περιτύλιγμα». Υπάρχουν πολιτικοί που λένε ανούσια πράγματα, με τόσο στόμφο που σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι πολύ σημαντικά. Και άλλοι, υποβαθμίζουν σπουδαία πράγματα (συνειδητά ή ασυναίσθητα, λόγω ανικανότητας) και τα προσπερνάμε όλοι. Ας δίνουμε περισσότερη σημασία στην ουσία, στο βαθύτερο νόημα, και όχι στην κάθε λέξη χωριστά.

Αλλά με λύπη βλέπω ότι πολλοί δε δίνουν σημασία στην ουσία και θέλουν (απαιτούν) "περιτύλιγμα". Αυτό καθορίζει και το επίπεδο του site, που σ'αυτό διαφωνώ με τον isavvas, γιατί το βλέπω να κατρακυλά. Καλύτερα μερικές κυρίες να περιορίζονταν στο να μιλούν για τις γάτες τους, αφού στη Γενική Συζήτηση συχνά δε διαφέρουν από τους τηλε-σχολιαστές των τηλε-παράθυρων "που όλα τα ξέρουν" και συχνά λέγονται ΤΑ κουφά!!! Γνώμες για όλα, για τις καταλήψεις, τις απεργίες, τον Αλέξανδρο που έστειλε το γράμμα (και ζηλέψαμε ίσως που δεν ήταν δικό μας παιδί)...
Και καλά, γιατί όχι, την ώρα και τη βαρεμάρα σκοτώνετε αρκετές, πείτε, επικοινωνείστε όπως θέλετε, αλλά όχι κι από πάνω να βγάζετε πύρινους λόγους ορμώντας με λύσσα σε όσους διαφωνούν!

Το θέμα μου εδώ έχει να κάνει με δικτατορία του site, που ασκήθηκε σ'εμένα προσωπικά πρώτα από τη ladycat, και στη συνέχεια μια ξαφνική αδικαιολόγητη "σπόντα" από Michelle, που δεν μπήκε στον κόπο να πει κάτι τώρα. Στο profil μου δε βλέπω πια πόντους,, τι κα΄νουν; Τους βάζουν τους βγάζουν;
Εγώ γι'αυτά τα χαζά δημιούργησα ζήτημα και θέλω να φύγω. Αν και ο βασικότερος λόγος να φύγει κανείς είναι να μην του αρέσει.
Δυστυχώς όμως, ακόμα κι αν μου άρεσαν οι συζητήσεις και τα μέλη, εφόσον υπάρχει πρόβληαμ με την εξουσία πώς να χωράω, πώς να θέλω;

Από κει και πέρα συνεχίστε ελεύθερα με το μακρύ και το κοντό σας, δεν ψάχνω συμμάχους που δεν έχω... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yasmin1gr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Αγαπητή yasmin1gr, δεν έχω κάτι με τα επαγγελματικά σας δικαιώματα. Εγώ σχολίασα την επιστημονικότητα της ψυχανάλυσης. Γιατί μπερδεύετε τα πράγματα. Δεν σας έθιξα προσωπικά. Εγώ εδώ και χρόνια δέχομαι πολλές επικρίσεις και χλευασμούς (από τότε που ήμουν στο πρώτο έτος φοιτητής) για την κοινωνική προσφορά του επαγγέλματός μου. Πρέπει κάθε φορά να θίγομαι; Θα τα είχα παρατήσει προ πολλού. Όταν κάποιος μού λέει «σιγά το επάγγελμα, να ξεγεννάς αγελάδες!» ( ειρωνια, ολοκληρωτικη αμφισβητηση κλαδου, υποβιβασμος)με θίγει προσωπικά; Προσωπική μομφή θα ήταν: «είσαι κακός μαιευτήρας αγελάδων»( ξεκαθαρη επιθεση). Καταλαβαίνετε τη διαφορά;

Δεν θιχτηκα προσωπικα εγω ειμαι πολυ καλη θεραπευτρια και το γνωριζω κα εγω και οσοι εχω θεραπευσει δεν ειναι εκει το θεμα.Αλλα οταν λεει ενας σαν και σας απο ασχετο κλαδο που δεν δοκιμασε ποτε να δει απο κοντα τι ειναι η ψυχαναλυση
Η ψυχανάλυση είναι μια φιλοσοφική θεωρία που στερείται επιστημονικής τεκμηρίωσης. Οι παραδοχές της ψυχανάλυσης είναι αβάσιμες, αφού δεν έχουν αποδειχθεί πειραματικά, και παραμένουν απλές υποθέσεις. Μπορείτε να μού δείξετε πού ακριβώς βρίσκεται το ασυνείδητο; Μπορείτε να μας πείτε σε ποια περιοχή του εγκεφάλου ακριβώς «απωθούμε» και καταχωνιάζουμε τα απωθημένα μας; Τα φροϋδικά οιδιπόδεια συμπλέγματα δεν είναι τίποτα παραπάνω από αναπόδεικτες δοξασίες.

Μπορείτε να μας παραθέσετε κλινικές μελέτες που να αποδεικνύουν ότι η ψυχανάλυση βοήθησε κάποιους ασθενείς; Αντίθετα, μπορώ να σας παραθέσω μελέτες που αποδεικνύουν ότι η ψυχανάλυση προκαλεί εξαρτήσεις ή και ψυχικά τραύματα.
δεν ξερει καν τι ψυχικες ασθενειες θεραπευει τι αποτελεσματα εχει και τι ερευνες εχουν γινει σε αυτον τον τομεα και αρκειται στο να αποκτα τη γνωμη του απο θεωρητικα κειμενα αλλων και μαλιστα μονομερεστατα ε, αυτο τον χαρακτηριζει και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου δειχνει τελειως περιορισμενο πνευμα και οταν το βλεπω σε πανεπιστημιακο κα ιδιως στην ελλαδα που θεωρω οτι χρειαζεται ανοιχτα μυαλα οπως ειδα να υπαρχουν εξω σε καθε τετοια θεση ε, τοτε εξισταμαι!!

Εξισου θελω να πω οτι επειδη δεχτηκατε εσεις επιθεσεις απο μικρος για αυτο που διαλεξατε και σιγουρα στο ελληνικο πανεπιστημιο δεχτηκατε και αλλες μετα, γιατι ολοι ξερουμε τα κυκλωματα των δημοσιων υπηρεσιων τα καρφωματα υπονομευσεις υποβαθμισεις κλπκλπ ε μην αισθανεστε και υποχρεωμενος να τα κανετε αυτα και σε αλλους δε χρωστανε τιποτα. Υπαρχει κι αλλος τροπος εκτος απο την αμφισβητηση του αλλου για να μαθει κανεις και να επικοινωνησει.

Και κατι ακομη πολυ σημαντικο ο τροπος που λεγονται μερικα πραγματα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ κα αυτο εχε αποδειχτει επιστημονικα ( μιας και σας αρεσουν τα πειραματα).

Αλλο να ειρωνευτεις καποιον απο θεση αυθεντιας και να τον βαζεις σε θεση να σου αποδειξει κατι που ηδη θεωρεις καπως
η ενημέρωσή μου στην υπόθεση της ψυχανάλυσης είναι αρκετή για να σχηματίσω γνώμη για την επιστημονική της εγκυρότητα. Μπορώ να παρακολουθήσω τη διεθνή βιβλιογραφία και να βγάλω συμπέρασμα.
, κι αλλο να του πεις "βρε παιδακι μου ελα δω,εσυ που εισαι και κτηνιατρος, ψυχολογος, μηχανολογος, για πες μου δυο τρια πραματα σε μερικες αποριες που εχω για το επαγγελμα σου? να διαβασα αυτο κι αυτο εσυ τι εχεις να πεις? πως σε επηρεαζουν αυτα στο δικο σου πελατολογιο???"
αυτες ειναι ερωτησεις που γινονται με ανοιχτο πνευμα χωρις αυθεντια και με διαθεση για μαθηση και ο αλλος ευχαριστιεται να μπαινει σε διαλογο
ενω αν στον ιδιο ανθρωπο πεις
"η κτηνιατρικη, ψυχολογια,ψυχαναλυση, μηχανολογια ειναι αναποδεικτη δεν ειναι επιστημη και δεν εχει αποδειχτει οτι θεραπευει"

εκτος απο την ολοκληρωτικη αμφισβητηση του επαγγελματος του ειναι σαν να του λες οτι ειναι και κομπογιαννητης επειδη με τα δικα σο περιορισμενα κριτηρια δεν τα θεωρεις καποια πραγματα"επιστημονικα". Και αυτο ειναι προσβλητικο για τον καθενα που τ'ακουει και δεν προαγει το διαλογο. Αν εχει υπομονη θα προσπαθησει να σου δειξει καποια πραγματα οπως προσπαθησα ηδη ενω αν δε εχει θα πει "ας τον τον...".

Κατα τ'αλλα για να ειμαι δικαιη προσεξα οτι το site ειναι πηγη ωριμανσης, μεσα απο τις διαφωνιες προαγει το να γνωριζει κανεις αλλες αποψεις και να αναθεωρει κα τις δικες του , να παυουν να ειναι τοσο απολυτες και μη νομιζετε οτι δεν προσεξα και το
του isavva και για να κανουμε και λιγο πλακα επειδη εμφανεστατα ειναι εμπαθης
Αυτό είναι τελείως τρελό! Και τι ακριβώς εννοείτε με αυτό;
κα εχει παθιασμενα σταματημενες αποψεις στο θεμα της ψυχαναλυσης τουλαχιστον δεδομενου οτι προσπαθει να την σκεφτει λες και ειναι κτηνιατρικη, εχει βρεθει οτι οι ανθρωποι που υιοθετουν ακραια αρνητικες αποψεις για ενα θεμα αν πεισθουν καταληγουν υποστηρικτες πολυ θερμοι ... οποτε θα δουμε τι μελλει γενεσθαι με το θεμα της ψυχαναλυσης μακροπροθεσμα χεχεχεχχε:D :D ;) :lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota

Νεοφερμένος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Δεν ξερω Πετρο αλλα μαλον θελεις εσυ να λες και να προσβαλεις αλλα κανενας να μην ζητα τον λογο απο σενα . Γιατι πιο πανω αυτο κανεις Σε ενοχλει γιατι υπαρχει αποψη . Και να ρωτησω το γιατι ? Δεν ειμαστε πολιτες αυτης της χωρας δεν ζουμε την καθημερινοτητα μας μεσα απο οτι συμβαινει και δεν μπορουμε να την εκφραζουμε οπως νομιζουμε? Η δεν εχουμε επιπεδο κανοντας το γιατι ειμαστε γυναικες βαρεμενες που σκοτωνουμε την ωρα μας? Οταν αμεσα η εμεσα προσβαλεις εσυ τοτε πως μιλας για δημοκρατια? Αν το επιπεδο καποιων δεν σου κανει τοτε μπορεις να το ανεβασης οχι με προσβολες αλλα με τροπο .Και κει ακριβως αναφερθηκε η Νερινα κι εγω Ο τροπος που εκφραζομαστε δειχνει και τι πολιτισμο εχουμε και το πως ειμαστε και τι χαρακτηρα εχουμε δεν απαξιουμε τους αλλους γιατι εμεις τυγχανει να μαστε πιο εξυπνοι η θεωρουμαστε πιο εξυπνοι . Τους δειχνουμε τους μαθαινουμε οχι με προσβολες αλλα με τροπο Ειμαι υπερμαχος του <<Διαφωνω με οτι λες αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα να το λες>> και κατα την αποψη μου αυτο ειναι και η δημοκρατια.οπως ειπε και Isavas μπαινουμε καλοπροαιρετα και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα ο ενας απο τον αλλον και συμπληρωνω οτι σ αυτο τον βαθμο θα πρεπει να λειτουργουμε
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yasmin1gr

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
ευγε γιωτα, πες τα χρυσοστομη:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mariel

Νεοφερμένος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
διαβαζοντας το σχολιο του Πετρου για γυναικες αργοσχολες που δεν εχουν πως να σκοτωνουν την ωρα τους και μπαινουν εδω και σχολιαζουν θεματα για τα οποια δε θα επρεπε(λεει ποιος??)να εχουν αποψη θιχτηκα.μιλας για δικτατορια,αλλα μας λες να μην αναλωνομαστε σε συζητησεις γενικοτερου ενδιαφεροντος και να περιοριζομαστε μονο στις γατες μας.το φορουμ αυτο ειναι μια παρεουλα,κι οπως συζητας για ολα με τους φιλους σου,ετσι κανουμε κι εδω.δεν καταλαβα δηλαδη,γιατι να μην εχω αποψη για το πολυτεχνειο η για το χ,ψ θεμα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Δεν ξερω Πετρο αλλα μαλον θελεις εσυ να λες και να προσβαλεις αλλα κανενας να μην ζητα τον λογο απο σενα . Γιατι πιο πανω αυτο κανεις Σε ενοχλει γιατι υπαρχει αποψη . Και να ρωτησω το γιατι ? Δεν ειμαστε πολιτες αυτης της χωρας δεν ζουμε την καθημερινοτητα μας μεσα απο οτι συμβαινει και δεν μπορουμε να την εκφραζουμε οπως νομιζουμε? Η δεν εχουμε επιπεδο κανοντας το γιατι ειμαστε γυναικες βαρεμενες που σκοτωνουμε την ωρα μας? Οταν αμεσα η εμεσα προσβαλεις εσυ τοτε πως μιλας για δημοκρατια? Αν το επιπεδο καποιων δεν σου κανει τοτε μπορεις να το ανεβασης οχι με προσβολες αλλα με τροπο .Και κει ακριβως αναφερθηκε η Νερινα κι εγω Ο τροπος που εκφραζομαστε δειχνει και τι πολιτισμο εχουμε και το πως ειμαστε και τι χαρακτηρα εχουμε δεν απαξιουμε τους αλλους γιατι εμεις τυγχανει να μαστε πιο εξυπνοι η θεωρουμαστε πιο εξυπνοι . Τους δειχνουμε τους μαθαινουμε οχι με προσβολες αλλα με τροπο Ειμαι υπερμαχος του <<Διαφωνω με οτι λες αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα να το λες>> και κατα την αποψη μου αυτο ειναι και η δημοκρατια.


Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!

Προσβάλω ή όχι, προσβάλεις κι εσύ! Και όλοι καμιά φορά!
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν μπορώ να σε φιμώσω, ενώ εσύ μπορείς...
(Τη φράση του Βολταίρου να τη στείλεις αλλού...)

Αυτό είναι κυρίως το θέμα μου, σ'αυτό επικεντρώσου. :rolleyes:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
διαβαζοντας το σχολιο του Πετρου για γυναικες αργοσχολες που δεν εχουν πως να σκοτωνουν την ωρα τους και μπαινουν εδω και σχολιαζουν θεματα για τα οποια δε θα επρεπε(λεει ποιος??)να εχουν αποψη θιχτηκα.μιλας για δικτατορια,αλλα μας λες να μην αναλωνομαστε σε συζητησεις γενικοτερου ενδιαφεροντος και να περιοριζομαστε μονο στις γατες μας.το φορουμ αυτο ειναι μια παρεουλα,κι οπως συζητας για ολα με τους φιλους σου,ετσι κανουμε κι εδω.δεν καταλαβα δηλαδη,γιατι να μην εχω αποψη για το πολυτεχνειο η για το χ,ψ θεμα?


Μπορείτε, βεβαίως, ποιος είπε το αντίθετο;
Απλά απαντούσα στον isavvas περί επιπέδου του site.
Γιατί σώνει και καλά να έχει ανεβασμένο επίπεδο, όταν απλώς κάποιοι σκοτώνουν την ώρα/βαρεμάρα τους;...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Μπορείτε, βεβαίως, ποιος είπε το αντίθετο;
Απλά απαντούσα στον isavvas περί επιπέδου του site.
Γιατί σώνει και καλά να έχει ανεβασμένο επίπεδο, όταν απλώς κάποιοι σκοτώνουν την ώρα/βαρεμάρα τους;...

Να ευχαριστούμε τότε τον Θεό που έχουμε εσένα και τον isavvas και ανεβάζετε το επίπεδο του site έτσι δεν είναι?;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Το θέμα τράβηξε βλέπω αλλού γι'αλλού. (αλλά δε βγήκε off-topic, γιατι καλέ; :blink:)


Το θέμα μου εδώ έχει να κάνει με δικτατορία του site, που ασκήθηκε σ'εμένα προσωπικά πρώτα από τη ladycat, και στη συνέχεια μια ξαφνική αδικαιολόγητη "σπόντα" από Michelle, που δεν μπήκε στον κόπο να πει κάτι τώρα. Στο profil μου δε βλέπω πια πόντους,, τι κα΄νουν; Τους βάζουν τους βγάζουν;
Εγώ γι'αυτά τα χαζά δημιούργησα ζήτημα και θέλω να φύγω. Αν και ο βασικότερος λόγος να φύγει κανείς είναι να μην του αρέσει.
Δυστυχώς όμως, ακόμα κι αν μου άρεσαν οι συζητήσεις και τα μέλη, εφόσον υπάρχει πρόβληαμ με την εξουσία πώς να χωράω, πώς να θέλω;

Από κει και πέρα συνεχίστε ελεύθερα με το μακρύ και το κοντό σας, δεν ψάχνω συμμάχους που δεν έχω... :P
Όχι Πέτρο δεν βγηκε off topic.Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες στο δεύτερό σου μήνυμα? Για να σου θυμίσω έγραψες:
"Περισσότερο από μένα (έντονα, υπερβολικά, με προσβολές, με κουτσομπολίστικα pm κ.ά.) μιλάνε άλλοι εδώ μέσα, αλλά δεν "τιμωρούνται", γιατί ενοχλούν μόνο απλά μέλη (κατώτερα όντα, τσκ τσκ τσκ, mon dieu) ενώ εγώ ενόχλησα την ΑΜ ladycat και στη συνέχεια δεν έγλειψα και την ακόμα πιο ΑΜ (λόγω "θέσης" καλέ) Michelle.

Όχι τίποτ'άλλο, αλλά έχει εδώ μέσα κάποιες που κόπτονται για δημοκρατία και προοδευτισμό (καλά πήγα να γράψω κάτι σε "προδοτισμό", :lol::lol::lol:, η λανθάνουσα "πένα"...), αλλά αυτά δεν τα βλέπουν. Αν στ'αλήθεια τις πιστεύουν αυτές τις αρχές, αυτό το site δεν τους ταιριάζει! Όποιος το καταλαβαίνει, φεύγει"

Γι'αυτό και κάποιες, όπως εγώ, οι οποίες όντως κόπτονται για δημοκρατία και προοδευτισμό και τα βλέπουν αυτά, υποστηρίζουν ότι όλοι πρέπει να τιμωρούνται όταν ενοχλούν είτε απλά μέλη είτε εξέχοντα. Κι επειδή αναρωτιώσουν που κολάει ο isavvas, εδώ ακριβώς κολλάει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota

Νεοφερμένος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Ωραια εθεσες το θεμα το ειδαν ολοι συζητηθηκε η αποψη σου για την εξουσια Νομιζω οτι εξαντληθηκε Αν θελεις μενεις αν θελεις φευγης .Ξερω που επικεντρωνεσαι το χω κατανοηση .Αυτο που δεν κατανοης ειναι οτι απο την στιγμη που γινεται ενα σαιτ καποιος παντα ελεγχει και υπαρχουν κανονες που για να γραφτης εχεις συμφωνηση με αυτους και γινεσαι μελος. Τα πραγματα ετσι ηταν απο την αρχη αυτοι ηταν οι κανονες . Το θεμα ειναι κατα ποσο η ασκηση της εξουσιας ειναι σωστη .Δεν μπορεις να κανης κατι παραπανω απο αυτο που εκανες ειπες την γνωμη σου και εδω τελειωνη .θα πρεπει ολοι να σκεφτουμε και να πορευσουμε αναλογα και οι μεν και οι δε. Το σωστο η λαθος καποτε θα κριθη
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Όχι Πέτρο δεν βγηκε off topic.Μήπως πρέπει να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες στο δεύτερό σου μήνυμα?


Ρε Ασπασία, δεν εννοώ "εκτός θέματος" ως σημασία.
Αν δεις κάτω κάτω στις κατηγορίες του forum, υπάρχει το "off-topic" όπου πάνε και καλά τα εκτός θέματος posts. (εκεί βάλαν ΜΟΝΟ ένα δικό μου αναίτια κατ'εμέ, και με πείραξε)
Δες https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?p=#post
Αυτό εννοούσα καλή μου! ;)


Giota, δεν είσαι μόνο εσύ moderator εδώ μέσα. Κι αν θες να το διαβάσεις ξεκάθαρα ναι, κάνεις αρκετά καλά τη "δουλειά" σου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nena

Νεοφερμένος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Πέτρο για να καταλάβω, το ζητούμενο σου ποιο είναι;
Δεν το λήγουμε καλύτερα το θέμα εδώ γιατί πια κάνει κύκλους. Όσοι συμφωνησαν μαζί σου συμφώνησαν, όσοι διαφώνησαν διαφώνησαν. Αυτό σημαίνει υγιής συζήτηση και ο καθένας τη κάνει με βάση τα στοιχεία που παίρνει αλλά και έχει. Το ζητούμενο δεν είναι η ψηφοφορία, τόσοι κατά τόσοι υπέρ. Τα πράγματα είναι απλά. Εαν σε καλύπτει ένας χώρος μένεις, εαν όχι φεύγεις. Το σημαντικό είναι και στις δύο περιπτώσεις να το κάνεις για τους σωστούς λόγους και να νοιώθεις εσύ καλά.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Ρε Ασπασία, δεν εννοώ "εκτός θέματος" ως σημασία.
Αν δεις κάτω κάτω στις κατηγορίες του forum, υπάρχει το "off-topic" όπου πάνε και καλά τα εκτός θέματος posts. (εκεί βάλαν ΜΟΝΟ ένα δικό μου αναίτια κατ'εμέ, και με πείραξε)
Δες https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?p=#post
Αυτό εννοούσα καλή μου! ;)

Α ρε Πέτρο!:redface:
Όταν είσαι κακός είσαι πολύ κακός, αλλά όταν είσαι καλός σου πάει περισσότερο!!!.... :P :P :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sofiagal

Νεοφερμένος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Ρε Ασπασία, δεν εννοώ "εκτός θέματος" ως σημασία.
Αν δεις κάτω κάτω στις κατηγορίες του forum, υπάρχει το "off-topic" όπου πάνε και καλά τα εκτός θέματος posts. (εκεί βάλαν ΜΟΝΟ ένα δικό μου αναίτια κατ'εμέ, και με πείραξε)
Δες https://mycat.e-steki.gr/showthread.php?p=#post
Αυτό εννοούσα καλή μου! ;)
Σε μένα αναφέρεσαι πάλι ή κάνω λάθος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

giota

Νεοφερμένος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Λαθος. στην εξουσια αναφερεται:);) παλι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouris

Νεοφερμένος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.

aspasiapef

Νεοφερμένος

Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 102 μηνύματα.
...εγώ κρατάω την ουσία κι ονειρεύομαι....:D :D :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Petrcat

Νεοφερμένος

Ο Petrcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Σε μένα αναφέρεσαι πάλι ή κάνω λάθος?

Γιατί καλέ, έχεις εσύ την "εξουσία" να μεταφέρεις θέματα στο off-topic?
Νόμιζα το έκανε η ladycot.

ps aspasiapef, Chouzouris: that's the spirit girls!!! :cool:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top