Άγγελος
Επιφανές μέλος

και σημερα ειδα οτι ενα βαρος 16 κιλων που μετεφερα,με το ενα χερι,,το σηκωσα καπως πιο ευκολα

ειναι δυνατον?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

σημερα μολις εκανα 2η φορα πους απς..
και σημερα ειδα οτι ενα βαρος 16 κιλων που μετεφερα,με το ενα χερι,,το σηκωσα καπως πιο ευκολα
ειναι δυνατον?![]()
Τι έγινε Άγγελε βρήκαμε γκομινάκι και θέλουμε να γίνουμε φιτ για το καλοκαίρι; Μπαγασάκοοοοοο.
Μάλλον είναι η ιδέα σου, και εγώ ονειρεύομαι να γίνω ο Καχιασβίλι με τόσα σουβλάκια που έχω κουβαλήσει σπίτι από το κοντινό μου ψητοπωλείο αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω. Κωλοζωή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

Δε μπορείς να χάσεις λίπος ,όπως είσαι.Χρείαζεται να πάρεις μυικά κιλά πρώτα για να χάσεις.
2,5 ώρες ; Νο way!Σταματήστε να ασχολείστε όλοι με τους κοιλιακούς σας και ξεκινήστε βάρη.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

μπα,,πού να βρεθει το θύμαααααααα..Τι έγινε Άγγελε βρήκαμε γκομινάκι και θέλουμε να γίνουμε φιτ για το καλοκαίρι; Μπαγασάκοοοοοο.

αλλα εχω διαφορα προβληματα απο το 30 κιλα βαρος που κουβαλαω..και περιεργως σαν να εξαφανιζονται οσο χανω βαρος..
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπα,,πού να βρεθει το θύμαααααααα..
αλλα εχω διαφορα προβληματα απο το 30 κιλα βαρος που κουβαλαω..και περιεργως σαν να εξαφανιζονται οσο χανω βαρος..
Αυτό είναι φυσιολογοκότατο και καθόλου περίεργο. Οσο βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση τόσο καλύτερα θα νιώθεις!!!

Guest 515609
Επισκέπτης

Κανω 2 σετ με ολες τις ασκησεις που ειναι για 3κιλα βαρακια,απο 25 επαναληψεις καθε ασκηση
Ποτε περιπου θα δω εστω λιγοστα αποτελεσματα?
2)Οι επαναληψεις γιατι να γινονται αργα?Εκτος απο κινδυνο τραυματισμου υπαρχει κατι αλλο?
3)Προτιμοτερο ειναι να κανεις καθε μερα η ας πουμε 4 φορες την βδομαδα?Ειμαι σε αρχικο σταδιο ακομα
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

edit: με πόσους κοιλιακους/ραχιαιους να ξεκινήσω;
αν είσαι η ίδια αυτοπροσώπως στο άβαταρ , με κανέναν , μια χαρά είσαι
αν δεν είσαι η ίδια αυτοπροσώπως , μετέφερε της πόσο ωραίο και καλλίγραμμο είναι
το παγκάκι

Άγγελος
Επιφανές μέλος

περπατημα,τρεξιμο σπριντ,ή αναβαση σε βουνο,,ανηφορα κλπ?
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ειναι καλυτερο για καψιμο λιπους?
περπατημα,τρεξιμο σπριντ,ή αναβαση σε βουνο,,ανηφορα κλπ?
Γρήγορο περπάτημα σε ανηφόρα.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ωωω.εχω προπτωση της μητρωιδους
και η μανα μου εχει εκ γενετης,,και λιποθυμούσε ξαφνικα και δεν ηξερε γιατι..τωρα το καταλαβε και συντηρειται με χαπια και ειναι μια χαρα....
(εσυ πώς το καταλαβες?πηγες στο γιατρο ,το υποπτευθηκες μονος σου?επειδη φοβαμαι καμια φορα μην πηρα τιποτα κληρονομικο απο τη μανα μου..)
εσυ εισαι νεος ομως,,και δεν πιστευω να εχεις προβλημα αν προσεξεις..
ας μιλησουν ομως οι ειδικοι περι γυμναστικης..
Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

1)Το κάνεις εντελώς λάθος.Οι επαναλήψεις είναι από 6-12.Σε σένα είναι προτιμότερο να είναι 8-10.Όταν όμως λέμε 8-10,εννοούμε ότι θα βρεις με ποια κιλά μπορείς να κάνεις 8-10.Αυτό σημαίνει πως δε θα μπορείς να βγάλεις άλλη επανάληψη μετά,όσο και να προσπαθείς.Όταν το κάνεις αυτό,φτάνεις στην κόπωση.Και αυτό δημιουργεί μύες.Βάλε 3 σετ την κάθε άσκηση και είσαι μια χαρά.Για την ακρίβεια,πήγαινε σε ένα γυμναστήριο και ζήτα να σου βγάλουν πρόγραμμα και διατροφή για να όγκο.Έτσι θα κάνεις σωστή δουλειά.Αν τα κάνεις όλα σωστά,θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα.
2)Ναι,αργά τις κάνεις.Και για να σε πιάνουν και για να μη τραυματιστείς.
3)3 φορές την εβδομάδα για αρχή και μετά 4.Μια μέρα κάνεις,μια κάθεσαι,και το ΣΚ free.Θα σου πουν στο γυμναστήριο τι να κάνεις ακριβώς.
Anastasios5
Μπορείς να έχεις ένα γυμνασμένο σώμα αν κάνεις κάποιο άθλημα και διατροφή.Δε θα είναι όπως αν έκανες βάρη βέβαια,αλλά μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
TIP: Το κολύμπι είναι μια πολύ καλή άσκηση για όλο σχεδόν το σώμα.
anastasios5
Νεοφερμένο μέλος

Danielhealthy
Νεοφερμένο μέλος

Μη κάνεις καθόλου ασκήσεις κοιλιακών.Είναι εντελώς άχρηστες για να χάσεις λίπος.Μείωσε το διάδρομο και το ελλειπτικό σε μισή ώρα και τα 2 μαζί και αύξησε τα βάρη.Βάλε επίσης πηγές πρωτείνης στη διατροφή σου.Αυτά που καίνε πιο πολύ λίπος είναι τα βάρη,η αερόβια είναι απλώς συμπληρωματική.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι?όχι αντιθετα?Αυτά που καίνε πιο πολύ λίπος είναι τα βάρη,η αερόβια είναι απλώς συμπληρωματική.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.