buffon85 Δραστήριο μέλος Η buffon85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 517 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2014 στις 13:01 Η buffon85 έγραψε: #681 27-12-14 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Trolling Stones: Αν κοπεις πρεπει να κανεις αλλα 2 μαθηματα οποτε λογικα θα πληρωσεις και αυτα! Click για ανάπτυξη... εμενα παντως δηλωσε κατηγορηματικα πως δεν θα ζητουσε ευρω παραπανω. ακομα κι ετσι ομως τα 100 και 150 ευρω που ακουω δεν τα φτανεις με 2 μαθηματα. αν ο δασκαλος πιστευει οτι εισαι ετοιμος και κοπηκες απο ατυχια ή απο υπερβολικο ζηλο του εξεταστη μπορει να γραψει κι ετσι τις ωρες. αν παλι οντως τα χρειαζεται καποιος ας κανει τα παραπανω μαθηματα, ειναι καλυτερο να λαδωσει δηλαδη και να τα χαρισει σε διεφθαρμενα ατομα, απο το να μαθει κατι παραπανω; ουτως ή αλλως ο,τι μαθαινεις στην σχολη ειναι απλα το ελαχιστο για να βγεις στον δρομο. το οτι ο νομος εχει ελαχιστο αριθμο μαθηματων δεν σημαινει οτι ολοι μολις κανουν αυτα ειναι ετοιμοι, οπως καποιοι θα χρειαστουν και λιγοτερα. μακαρι να ειχα τα λεφτα να κανω και αλλα μαθηματα, να παω με τον δασκαλο στην σχολη μου, σε καποια αλλα μερη που θα ηθελα, να κανω παρκινγκ σε αληθινες συνθηκες κλπ. δυστυχως δεν εχω, οποτε αναγκαστικα θα τα κανω με τον φιλο μου, που ευτυχως ειναι ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος του κοσμο, καθως φωνες σε νεο οδηγο για εμενα ειναι απαγορευτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2015 στις 19:15 Ο gersi έγραψε: #682 19-01-15 19:15 Πριν λιγο εδινα για διπλωμα οδηγησης πορεια και κοπηκα. Ο λογος ηταν επειδη ειχα ξεχασει την ταυτοτητα μου (holly shit). Μιλησα με τον δασκαλο και μου ειπε ότι τα παραβολα είναι 10 ευρω. Αυτό που με προβληματισε είναι το διαστημα που θα περασει για να εξεταστω. Μου ειπε ότι επειδη κοπηκα λογω ταυτοτητας θα εξεταστω παλι σε 2 μηνες. Εχτες μου ειχε πει ότι εάν κοπω λογω κακης πορειας θα επανεξεταστω σε περιπου 1 μηνα. Αυτό με εβαλε σε υποψιες και σκεψεις για κλικα... Αν κοβομουν από κακη πορεια θα πληρωνα 110 ευρω παραβολα. Εδώ του ΄΄ξεφευγουν΄΄ 100 ευρω (110-10=100). Μαλλον το παει τοσο μακρυα για να μου ζητησει να ξανακανω μαθηματα επειδη εχει περασει πολυς καιρος και χρειαζομαι ένα φρεσκαρισμα (μαλ@κιες, μια χαρα ξερω να οδηγαω). Και καπως ετσι θα βγαλει τα σπασμενα! Ισχυει οντως κατι τετοιο; Δηλαδη να αυξανεται η χρονικη διαρκεια απο οτι συνηθως μεχρι την επομενη εξεταση επειδη δεν ειχες μαζι σου αποδεικτικο στοιχειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2015 στις 22:39 Ο JKaradakov: #683 19-01-15 22:39 Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι επίσημο που να λέει το ποσό που χρειάζεται στα παράβολα για επανεξέταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:16 Ο tasos1195: #684 20-02-15 17:16 Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:56 Ο Kozi έγραψε: #685 20-02-15 19:56 Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolling Stones: Αν κοπεις πρεπει να κανεις αλλα 2 μαθηματα οποτε λογικα θα πληρωσεις και αυτα! Click για ανάπτυξη... εμενα παντως δηλωσε κατηγορηματικα πως δεν θα ζητουσε ευρω παραπανω. ακομα κι ετσι ομως τα 100 και 150 ευρω που ακουω δεν τα φτανεις με 2 μαθηματα. αν ο δασκαλος πιστευει οτι εισαι ετοιμος και κοπηκες απο ατυχια ή απο υπερβολικο ζηλο του εξεταστη μπορει να γραψει κι ετσι τις ωρες. αν παλι οντως τα χρειαζεται καποιος ας κανει τα παραπανω μαθηματα, ειναι καλυτερο να λαδωσει δηλαδη και να τα χαρισει σε διεφθαρμενα ατομα, απο το να μαθει κατι παραπανω; ουτως ή αλλως ο,τι μαθαινεις στην σχολη ειναι απλα το ελαχιστο για να βγεις στον δρομο. το οτι ο νομος εχει ελαχιστο αριθμο μαθηματων δεν σημαινει οτι ολοι μολις κανουν αυτα ειναι ετοιμοι, οπως καποιοι θα χρειαστουν και λιγοτερα. μακαρι να ειχα τα λεφτα να κανω και αλλα μαθηματα, να παω με τον δασκαλο στην σχολη μου, σε καποια αλλα μερη που θα ηθελα, να κανω παρκινγκ σε αληθινες συνθηκες κλπ. δυστυχως δεν εχω, οποτε αναγκαστικα θα τα κανω με τον φιλο μου, που ευτυχως ειναι ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος του κοσμο, καθως φωνες σε νεο οδηγο για εμενα ειναι απαγορευτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΑΓΓΕΛΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 121 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2015 στις 19:15 Ο gersi έγραψε: #682 19-01-15 19:15 Πριν λιγο εδινα για διπλωμα οδηγησης πορεια και κοπηκα. Ο λογος ηταν επειδη ειχα ξεχασει την ταυτοτητα μου (holly shit). Μιλησα με τον δασκαλο και μου ειπε ότι τα παραβολα είναι 10 ευρω. Αυτό που με προβληματισε είναι το διαστημα που θα περασει για να εξεταστω. Μου ειπε ότι επειδη κοπηκα λογω ταυτοτητας θα εξεταστω παλι σε 2 μηνες. Εχτες μου ειχε πει ότι εάν κοπω λογω κακης πορειας θα επανεξεταστω σε περιπου 1 μηνα. Αυτό με εβαλε σε υποψιες και σκεψεις για κλικα... Αν κοβομουν από κακη πορεια θα πληρωνα 110 ευρω παραβολα. Εδώ του ΄΄ξεφευγουν΄΄ 100 ευρω (110-10=100). Μαλλον το παει τοσο μακρυα για να μου ζητησει να ξανακανω μαθηματα επειδη εχει περασει πολυς καιρος και χρειαζομαι ένα φρεσκαρισμα (μαλ@κιες, μια χαρα ξερω να οδηγαω). Και καπως ετσι θα βγαλει τα σπασμενα! Ισχυει οντως κατι τετοιο; Δηλαδη να αυξανεται η χρονικη διαρκεια απο οτι συνηθως μεχρι την επομενη εξεταση επειδη δεν ειχες μαζι σου αποδεικτικο στοιχειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2015 στις 22:39 Ο JKaradakov: #683 19-01-15 22:39 Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι επίσημο που να λέει το ποσό που χρειάζεται στα παράβολα για επανεξέταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:16 Ο tasos1195: #684 20-02-15 17:16 Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:56 Ο Kozi έγραψε: #685 20-02-15 19:56 Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν λιγο εδινα για διπλωμα οδηγησης πορεια και κοπηκα. Ο λογος ηταν επειδη ειχα ξεχασει την ταυτοτητα μου (holly shit). Μιλησα με τον δασκαλο και μου ειπε ότι τα παραβολα είναι 10 ευρω. Αυτό που με προβληματισε είναι το διαστημα που θα περασει για να εξεταστω. Μου ειπε ότι επειδη κοπηκα λογω ταυτοτητας θα εξεταστω παλι σε 2 μηνες. Εχτες μου ειχε πει ότι εάν κοπω λογω κακης πορειας θα επανεξεταστω σε περιπου 1 μηνα. Αυτό με εβαλε σε υποψιες και σκεψεις για κλικα... Αν κοβομουν από κακη πορεια θα πληρωνα 110 ευρω παραβολα. Εδώ του ΄΄ξεφευγουν΄΄ 100 ευρω (110-10=100). Μαλλον το παει τοσο μακρυα για να μου ζητησει να ξανακανω μαθηματα επειδη εχει περασει πολυς καιρος και χρειαζομαι ένα φρεσκαρισμα (μαλ@κιες, μια χαρα ξερω να οδηγαω). Και καπως ετσι θα βγαλει τα σπασμενα! Ισχυει οντως κατι τετοιο; Δηλαδη να αυξανεται η χρονικη διαρκεια απο οτι συνηθως μεχρι την επομενη εξεταση επειδη δεν ειχες μαζι σου αποδεικτικο στοιχειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2015 στις 22:39 Ο JKaradakov: #683 19-01-15 22:39 Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι επίσημο που να λέει το ποσό που χρειάζεται στα παράβολα για επανεξέταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:16 Ο tasos1195: #684 20-02-15 17:16 Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:56 Ο Kozi έγραψε: #685 20-02-15 19:56 Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάτι επίσημο που να λέει το ποσό που χρειάζεται στα παράβολα για επανεξέταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos1195 Νεοφερμένο μέλος Ο τάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 17:16 Ο tasos1195: #684 20-02-15 17:16 Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:56 Ο Kozi έγραψε: #685 20-02-15 19:56 Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 19:56 Ο Kozi έγραψε: #685 20-02-15 19:56 Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:19 Η LiViNGtheLiFE: #686 20-02-15 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα. Click για ανάπτυξη... Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα. Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Mad Max δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.336 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 00:47 Ο Monte Cristo: #687 26-02-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:03 Η mindcircus: #688 26-02-15 01:03 Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexandria: καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του? Click για ανάπτυξη... Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:06 Η mindcircus: #689 26-02-15 01:06 Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπαρχει ενα application κι εχει τεστακια θεωριας. Παρα το οτι οδηγω ποσα χρονια, το χω κατεβασει και ανανεωνω τις γνωσεις μου στα σηματα, γιατι κακα τα ψεμματα θα το δειτε κι εσεις, οσα μαθατε στα σηματα σπανια θα τα συναντησετε ολα αυτα. Μερικα εγω δεν τα χω συναντησει ποτε κι οπως ειναι φυσικο επομενο, τα χω ξεχασει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2015 στις 01:07 Η mindcircus: #690 26-02-15 01:07 Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tasos1195: Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο? Click για ανάπτυξη... Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 13:27 Ο Cody έγραψε: #691 15-07-15 13:27 Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:48 Ο Johnny15 έγραψε: #692 15-07-15 14:48 Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι εγώ στα 18 έδωσα και το πήρα με την πρώτη. Αν τα κάνεις σωστά δεν θα σε κόψουν επειδή είσαι 18. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaltsas Νεοφερμένο μέλος Ο kaltsas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 86 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:49 Ο kaltsas έγραψε: #693 15-07-15 14:49 Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στη δική μου περίπτωση, εκανα 6 μαθήματα παραπάνω, και το πηρα χωρίς να λαδωσω αν ξέρεις να οδηγείς, να είσαι προσεκτικός, τοτε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Καθαρό μυαλό κ ολα θα πανε καλά! Αν δεν αισθάνεσαι απόλυτα ετοιμος, θα σου συνιστούσα να κάνεις λιγα μαθήματα παραπάνω, αλλά η επιλογή είναι δικη σου φυσικά. Οι φιλοι μου το πηραν στα 18 τους, επίσης χωρίς λαδι. Εγω μια μερα πριν 20αρισω, αλλά ανετα με έκανες για 18αρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2015 στις 14:50 Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6: #694 15-07-15 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γκρινιάρης Gkrr: Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?! Click για ανάπτυξη... Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:48 Η meetmeinmontauk: #695 13-08-15 16:48 Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 16:51 Ο PeterTheGreat: #696 13-08-15 16:51 Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk: Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Click για ανάπτυξη... Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι... Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 17:02 Η meetmeinmontauk: #697 13-08-15 17:02 δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυο φορές? ωχ ωχ!! καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:02 Ο Alan έγραψε: #698 13-08-15 21:02 Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Κίβδηλος Wonderkid globglogabgalab Andante Arsinoe GeorgePap2003 Unboxholics giannhs2001 marww chester20080 StargazerLily Kassiopi jj! Dora140303 fmarulezkd charmander Thundergirl American Economist Stelios725 allall1 Μαυρίκιος SlimShady tslef8 Memetchi Mt73 Viedo Αλκης Κ. Eua5 Ryuzaki kostasidel Jimmy20 Citylights Scandal Elef8eria_Ad Panos_02 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι τιμές περίπου πόσο κυμαίνονται αυτή την περίοδο, για δίπλωμα αυτοκινήτου, γενικά; Ξέρω πως είναι ανάλογα το που θα πας, αλλά λογικά θα υπάρχει ένα εύρος τιμών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13 Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 755 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:18 Ο vasilakis13: #699 13-08-15 21:18 Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2015 στις 21:22 Ο JKaradakov: #700 13-08-15 21:22 Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vasilakis13: Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι Click για ανάπτυξη... Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.