buffon85
Δραστήριο μέλος

Αν κοπεις πρεπει να κανεις αλλα 2 μαθηματα οποτε λογικα θα πληρωσεις και αυτα!
εμενα παντως δηλωσε κατηγορηματικα πως δεν θα ζητουσε ευρω παραπανω. ακομα κι ετσι ομως τα 100 και 150 ευρω που ακουω δεν τα φτανεις με 2 μαθηματα. αν ο δασκαλος πιστευει οτι εισαι ετοιμος και κοπηκες απο ατυχια ή απο υπερβολικο ζηλο του εξεταστη μπορει να γραψει κι ετσι τις ωρες.
αν παλι οντως τα χρειαζεται καποιος ας κανει τα παραπανω μαθηματα, ειναι καλυτερο να λαδωσει δηλαδη και να τα χαρισει σε διεφθαρμενα ατομα, απο το να μαθει κατι παραπανω; ουτως ή αλλως ο,τι μαθαινεις στην σχολη ειναι απλα το ελαχιστο για να βγεις στον δρομο. το οτι ο νομος εχει ελαχιστο αριθμο μαθηματων δεν σημαινει οτι ολοι μολις κανουν αυτα ειναι ετοιμοι, οπως καποιοι θα χρειαστουν και λιγοτερα. μακαρι να ειχα τα λεφτα να κανω και αλλα μαθηματα, να παω με τον δασκαλο στην σχολη μου, σε καποια αλλα μερη που θα ηθελα, να κανω παρκινγκ σε αληθινες συνθηκες κλπ. δυστυχως δεν εχω, οποτε αναγκαστικα θα τα κανω με τον φιλο μου, που ευτυχως ειναι ο πιο ψυχραιμος ανθρωπος του κοσμο, καθως φωνες σε νεο οδηγο για εμενα ειναι απαγορευτικες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου ειπε ότι επειδη κοπηκα λογω ταυτοτητας θα εξεταστω παλι σε 2 μηνες. Εχτες μου ειχε πει ότι εάν κοπω λογω κακης πορειας θα επανεξεταστω σε περιπου 1 μηνα. Αυτό με εβαλε σε υποψιες και σκεψεις για κλικα... Αν κοβομουν από κακη πορεια θα πληρωνα 110 ευρω παραβολα. Εδώ του ΄΄ξεφευγουν΄΄ 100 ευρω (110-10=100). Μαλλον το παει τοσο μακρυα για να μου ζητησει να ξανακανω μαθηματα επειδη εχει περασει πολυς καιρος και χρειαζομαι ένα φρεσκαρισμα (μαλ@κιες, μια χαρα ξερω να οδηγαω). Και καπως ετσι θα βγαλει τα σπασμενα!
Ισχυει οντως κατι τετοιο; Δηλαδη να αυξανεται η χρονικη διαρκεια απο οτι συνηθως μεχρι την επομενη εξεταση επειδη δεν ειχες μαζι σου αποδεικτικο στοιχειο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

tasos1195
Νεοφερμένο μέλος

Kozi
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Ναι ου! Στην επαρχία είμαστε ηθικά στοιχεία. Χα. Χα. Χα.Nομιζω πως το λαδωμα ισχυει μονο στην αθηνα,στην επαρχια δεν εχω ακουσει κανενα να λαδωνει για να παρει το διπλωμα.
Απλά ίσως είναι λίγο μικρότερο το ποσό.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο?
Την απάντηση μπορείς να την δώσεις μόνο εσυ
mindcircus
Περιβόητο μέλος

καταλαβα...ευχαριστω για τις απαντησεις.Αυτο το λαδωμα μου προκαλει αφορητη στεναχωρια....ποτε επιτελους θα γινουμε κρατος σωστο που σεβεται τους πολιτες του?![]()
Ναι ενταξει δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα ρε παιδια 3 κινησεις παρκαρισμα? Ημαρτον δηλαδη. Ουτε τωρα που μαι χρονια οδηγος δεν παρκαρω με 3 κινησεις! Πρεπει να χω απλα για να το βαλω με τη μια. Το παρακανουν.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Παιδιά σε λίγες μέρες έχω πορεία. Ρώτησα τον δάσκαλο αν θα πρέπει να λαδώσω για να το πάρω και μου είπε όχι. Σκέφτηκα για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει. Επίσης ξέρω αρκετά άτομα που το πήραν χωρίς να λαδώσουν. Τελικά τι ισχύει? Μήπως το λάδωμα δεν είναι τόσο απαραίτητο?
Φυσικα και δεν ειναι απαραιτητο, ποιος το λεει αυτο?? Ειναι που θα πεσεις, δυστυχως...
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι δεν έχει να κάνει με θέμα ηλικίας.Προφανώς αναφέρεσαι στην πρακτική εξέταση (πορεία,παρκάρισμα,οπισθογωνία) σχεδόν όλοι τη περνούν με την πρώτη φορά ,πρέπει να κάνει κάποιος αρκούδες για να κοπεί.Τα θεωρητικά αν τα διαβάσεις τα περνάς.Παιδιά ,λένε πως κόβουν πολλούς 18άρηδες. Ετοιμάζομαι να δώσω. Αληθεύει ή ... ?!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Την άλλη Τετάρτη δίνω σήματα και στη σχολή οδηγών δεν πρόκειται να κάνουμε μαθήματα θεωρίας, μου έδωσαν ένα βιβλίο και μου είπαν να πάω να δώσω. Τα περισσότερα είναι πολύ εύκολα κι απλά, αν και υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να τα ψάξω στο ίντερνετ για να τα καταλάβω (είμαι τελείως άσχετη, τώρα ξεκίνησα). Έχω αγχωθεί γιατί θέλω να τα περάσω με την πρώτη, είναι εφικτό κάτι τέτοιο?![]()
![]()
Τα σήματα είναι το εύκολο κομμάτι, εγώ τα πέρασα με την πρώτη! Η πορεία είναι το παλούκι...

Δύο φορές κόπηκα, τώρα περιμένω να βγει πάλι ημερομηνία.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Αυτή είναι η κανονική ταρίφα εδώ Θεσσαλονίκη, ίσως να βρεις και με 450 το αμάξι.Εδώ στην Πάτρα που πήγα και ρώτησα επειδή θα πάω μαζί με ένα φίλο μας το αφήνει 500€ μόνο το αυτοκίνητο και 700€ αυτοκίνητο+μηχανάκι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- globglogabgalab
- Wonderkid
- Andante
- Arsinoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- giannhs2001
- marww
- chester20080
- StargazerLily
- Kassiopi
- jj!
- Theodora03
- fmarulezkd
- charmander
- Thundergirl
- American Economist
- Stelios725
- allall1
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- tslef8
- Memetchi
- Mt73
- Viedo
- Αλκης Κ.
- Eua5
- Ryuzaki
- kostasidel
- Jimmy20
- Citylights
- Scandal
- Elef8eria_Ad
- Panos_02
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.