Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-04-21

11:33
Αυτο ακριβώς !Καλημερα !![]()
Πολυ καλα κανεις!
Η διατροφη γενικα ειναι και η σχεση που εχουμε με το σωμα μας,εαν ειμαστε ανετα και νιωθουμε καλα,τοτε γιατι να φτανουμε στα ακρα?
Καλα ειναι ας πουμε αν ο αλλος ειναι επαγγελματιας αθλητης,εκει εχει αλλες αναγκες και ειναι λογικο.
Πολυ ωραια και τα σουβλακια και η σοκολατα,γνωμη μου ειναι το φαγητο να μας δινει απολαυση γενικα και οχι να πιεζομαστε.
Δεν μιλαμε για οταν καποιος εχει καποιο θεμα εκει κατοπιν συμβουλης γιατρου,οπως κανουμε σε ολα.
Μπραβο @Margarita 00 ! Καλωσηρθες!![]()
Έχω διαστήματα που και την πρωτεΐνη μου θα πάρω και τα κοτοπουλάκια μου θα φαω και ολα αυτα γιατί δεν αισθανομαι εγω το σώμα μου καλά ..Νοιώθω οτι αρρωσταίνω ενα πράγμα ..
Αλλα εχει και περιόδους ειδικά το καλοκαιράκι που οσο να ναι τα αμαρτωλά θερμιδο-βόμβες κοκτέιλ θα τα πιούμε και τις ταβερνούλες μας θα απολαύσουμε και γενικα ειμαι τύπος που το φαγητό δεν θα με φρενάρει, ουτε να γίνω το σπαστικό της παρέας αλλά ουτε θα μου απαγορευση να απολαύσω αυτή!
Βέβαια όπως είπες δεν μιλάω για θεματα υγείας ή κιλών ..Αλλά και εκει οταν ολα γίνονται με μέτρο ειναι επιτρεπτά.
Τα ακρα ειναι που κανουν κακο οχι μονο στο σωμα μας αλλα και στην ψυχολογία μας !
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα τα λεμε σίγουρα απο εδώ!!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-04-21

11:39
Ακριβως! Μα ειναι οτι νιωθουμε εμεις ευχαριστα και μας φτιαχνει τη διαθεση,στο οτιδηποτε,ειτε ειναι φαγητο,ειτε διασκεδαση,ειτε κατι που αγορασαμε πχ ενα ρουχο,ενα ταξιδι,οτιδηποτε.Αυτο ακριβώς !
Έχω διαστήματα που και την πρωτεΐνη μου θα πάρω και τα κοτοπουλάκια μου θα φαω και ολα αυτα γιατί δεν αισθανομαι εγω το σώμα μου καλά ..Νοιώθω οτι αρρωσταίνω ενα πράγμα ..
Αλλα εχει και περιόδους ειδικά το καλοκαιράκι που οσο να ναι τα αμαρτωλά θερμιδο-βόμβες κοκτέιλ θα τα πιούμε και τις ταβερνούλες μας θα απολαύσουμε και γενικα ειμαι τύπος που το φαγητό δεν θα με φρενάρει, ουτε να γίνω το σπαστικό της παρέας αλλά ουτε θα μου απαγορευση να απολαύσω αυτή!
Βέβαια όπως είπες δεν μιλάω για θεματα υγείας ή κιλών ..Αλλά και εκει οταν ολα γίνονται με μέτρο ειναι επιτρεπτά.
Τα ακρα ειναι που κανουν κακο οχι μονο στο σωμα μας αλλα και στην ψυχολογία μας !
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα τα λεμε σίγουρα απο εδώ!!!
Ειναι να περναμε καλα τις στιγμες μας

Και γραφουμε και για θεματα ευεξιας,οτιδηποτε περα απο γυμναστικη και μαγειρικη,οτι ειδαμε ή διαβασαμε και μας αρεσε

Ακριβως οπως το εγραψες ειναι.Το μετρο και οτι μας δινει ευχαριστηση.
Οι πιεσεις και οι στερησεις οδηγουν στα εντελως αντιθετα αποτελεσματα.
Guest 528707
Επισκέπτης

10-04-21

12:06
Αυτο μπορείς να το δεις και αλλιώς ,οπου συμβαίνει κατι τέτοιο παει να πει οτι ο οργανισμός δουλεύει ρολόιΠαιδια δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλα αμα συνεχισετε να τρωτε τοση φασολάδα... δεν θα ειναι το τέλειο μέρος χαχα πλακιτσα![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-04-21

14:47
Μεσημεριανο μολις κοτοπουλο ψητο με πατατες και φετα 
Γυμναστικη σημερα περπατημα
Καλο μεσημερι σε ολους/ες παιδια!
Να περνατε ομορφα!

Γυμναστικη σημερα περπατημα

Καλο μεσημερι σε ολους/ες παιδια!

Να περνατε ομορφα!
Guest 528707
Επισκέπτης

10-04-21

14:58
Τέλειο φαίνεται !!
Καλή όρεξη και καλό περπάτημα , αφου πλεον μόνο αυτο μας εχει μεινει μεχρι να μας ανοιξουν τα γυμναστήρια
Καλή όρεξη και καλό περπάτημα , αφου πλεον μόνο αυτο μας εχει μεινει μεχρι να μας ανοιξουν τα γυμναστήρια

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

15:00
@Margarita 00 Ευχαριστω! Ναι εκανα και βαρακια προχθες αλλα ειπα καποιες μερες off και ξανα μετα απο βδομαδα τα βαρακια,τωρα περπατημα μονο,κανει καλοΤέλειο φαίνεται !!
Καλή όρεξη και καλό περπάτημα , αφου πλεον μόνο αυτο μας εχει μεινει μεχρι να μας ανοιξουν τα γυμναστήρια![]()

Να περνας καλα!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
@Lady M ανεβαζουμε φαγητα μας/γυμναστικη μας και γενικα οτι διαβασαμε και μας αρεσε περι ευεξιας,εισαι ευπροσδεκτη!

@Aleksa @juste un instant @Memetchi ανεβαζουμε φαγητα μας/γυμναστικη μας/αρθρα μαγειρικης/γυμναστικης/ευεξιας/οτι ειδαμε και μας αρεσε!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

10-04-21

15:24
Κι εγώ δεν την έτρωγα και την τρώω τώρα γιατί όπως είπε και η evanescence τη χυλωνω, βάζω και έναν κυβο κρέατος και μέσα λίγη φέτα, yummy!!!Μου βάζεις εύκολα,λαχανοντολμάδες![]()
Καλημερα κορίτσια! Τι έχει το μενου σας για σήμερα? Εγώ γιουβαρλάκια αυγολεμονο με μια φέτα ψωμάκι και το βράδυ έχω τοστ μπόμπα. Με τυρί και γεμαααατο λαχανικά! Wow! Α. Και γάλα!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

10-04-21

15:26
Εγω κατι να τσιμπήσω ήθελα...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

εγω κοτοπουλο ψητο με πατατες και φετα,το ανεβασαΚι εγώ δεν την έτρωγα και την τρώω τώρα γιατί όπως είπε και η evanescence τη χυλωνω, βάζω και έναν κυβο κρέατος και μέσα λίγη φέτα, yummy!!!
Καλημερα κορίτσια! Τι έχει το μενου σας για σήμερα? Εγώ γιουβαρλάκια αυγολεμονο με μια φέτα ψωμάκι και το βράδυ έχω τοστ μπόμπα. Με τυρί και γεμαααατο λαχανικά! Wow! Α. Και γάλα!![]()

Καλη ορεξη και να περνατε υπεροχα οικογενειακως!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

10-04-21

Μπάμιες κορίτσια αν σας αναγουλιαζουν οι ίνες στις φρεσκιες,μπορείτε να παίρνετε Μπάρμπα-Στάθης είναι νόστιμες! Εγώ βάζω ανιθο και καμμια φορά ρίχνω και στήθος κοτόπουλο και παιρνει άλλη γευση το φαι!κι εγω κι εγω, η φετα/το ανθοτυρο μαζι ειναι υπεροχο φαγητο οντως!
εγω μπαμιες γιοκκαι αγκιναρες επισης,δεν ξερω τις συνδιασα με ασχημες εμπειριες
και ναι τις αποφευγω,ολα τα υπολοιπα,ειλικρινα ολα τα υπολοιπα τα τρωω αδιαμαρτυρητα
![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

15:28
Ουαου!

Καλη ορεξη @Valder και να εχεις ενα ομορφο απογευμα!
Μιλαμε περα απο πανδαισια γευσεων ειναι πανεμορφος χρωματικος συνδιασμος!

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

10-04-21

15:28
Ω ρε μάνα μου. Για δίαιτα σε κόβω εσένα! Χαχαχαχα
ΥΓ. Τρελαίνομαι για γαρίδες!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

15:29
θα δοκιμασω ναι με το κοτοπουλο αλλαζουν γευση ή το μοσχαρι/χοιρινο κοκκινιστο μαζι συνοδευτικο.Ωραια ιδεα! Καλα μπαρμπα σταθη παιρνω κι εγωΜπάμιες κορίτσια αν σας αναγουλιαζουν οι ίνες στις φρεσκιες,μπορείτε να παίρνετε Μπάρμπα-Στάθης είναι νόστιμες! Εγώ βάζω ανιθο και καμμια φορά ρίχνω και στήθος κοτόπουλο και παιρνει άλλη γευση το φαι!

Η ζωη θελει καλοπεραση!!!Ω ρε μάνα μου. Για δίαιτα σε κόβω εσένα! Χαχαχαχα
ΥΓ. Τρελαίνομαι για γαρίδες!!

Guest 528707
Επισκέπτης

10-04-21

16:23
Παίζει να είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕ

Kαλη όρεξη!
Εμείς εδω ψαράκι ,το εχω καθιερώσει καθε Σάββατο με ουγγαρέζα σαλατουλα και το βράδυ λέω να φτιάξω καμιά πίτσα να το κάψουμε όπως κάθε Σαββατόβραδο πλέον παρεα με το πρόγραμμα του Μεga

Βαρακια κανω που και που σε συνδυασμό με πιλατες αλλα αν δεν ανοίξει το γυμναστήριο δύσκολα κάνω μόνη μου σπίτι ..... πως άλλωστε αφου δεν εχω το κρεβάτι ...Τωρα μονο περπάτημα αν οχι καθημερινά λογο δουλειας , σίγουρα μερα παρα μέρα 7 χιλιομετρα ,γυμνάζουμε και σώμα και ψυχούλα@Margarita 00 Ευχαριστω! Ναι εκανα και βαρακια προχθες αλλα ειπα καποιες μερες off και ξανα μετα απο βδομαδα τα βαρακια,τωρα περπατημα μονο,κανει καλο
Να περνας καλα!
@Lady M ανεβαζουμε φαγητα μας/γυμναστικη μας και γενικα οτι διαβασαμε και μας αρεσε περι ευεξιας,εισαι ευπροσδεκτη!Να περνας ομορφα!
@Aleksa @juste un instant @Memetchi ανεβαζουμε φαγητα μας/γυμναστικη μας/αρθρα μαγειρικης/γυμναστικης/ευεξιας/οτι ειδαμε και μας αρεσε!Ειστε ευπροσδεκτοι!
Να περνατε ομορφα!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

10-04-21

16:33
Πίτσα μεν (που έβγαλα από την κατάψυξη), σπιτική δε (με ζύμη χειροποίητη από μαμά), νοστιμότατη! 
Όχι αυτή που ανέβασα βέβαια- αφού την καθάρισα όλη μεμιάς, δεν έμεινε κομμάτι να φωτογραφίσω.

Όχι αυτή που ανέβασα βέβαια- αφού την καθάρισα όλη μεμιάς, δεν έμεινε κομμάτι να φωτογραφίσω.

yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.

10-04-21

17:05
Αν βγάλεις τις κόκα κόλες θα μπορούσε να ταν άνετα το καλάθι μουΩμό φαγητό δέχεστε; Η επόμενη μιάμιση εβδομάδα σε... 1000 λέξεις!![]()
Guest 528707
Επισκέπτης

10-04-21

18:10
Εσυ εισαι δικός μου ,ψυχαναγκασμος τακτοποίησης ακομα και το καρότσι του σουπερ μάρκετΩμό φαγητό δέχεστε; Η επόμενη μιάμιση εβδομάδα σε... 1000 λέξεις!![]()

Μεξικάνικο Μιχ λαχανικών κορυφή ετσι ?Άνετα τρώω μόνο αυτο σε μορφή ριζότο ή κριθαροτο κάθε μέρα!!!
Καλοφαγοτα όλα !!!

10-04-21

19:31
Χωρίς Zero μου είναι σχεδόν αδύνατον να χωνέψω όλα αυτά τα πολύχρωμα λαχανικά. Άσε δε που είναι ένα είδος επιβράβευσης που κρατάω τη διατροφή μου, τις χαμηλές μου θερμίδες και τα νεύρα μου, under control.Αν βγάλεις τις κόκα κόλες θα μπορούσε να ταν άνετα το καλάθι μου

Αχά, ψυχαναγκασμός παντού, εκτός το κεφάλι μου όπου επικρατεί ένα χάος.Εσυ εισαι δικός μου ,ψυχαναγκασμος τακτοποίησης ακομα και το καρότσι του σουπερ μάρκετ![]()
Μεξικάνικο Μιχ λαχανικών κορυφή ετσι ?Άνετα τρώω μόνο αυτο σε μορφή ριζότο ή κριθαροτο κάθε μέρα!!!
Καλοφαγοτα όλα !!!

Ναι, είναι ό,τι πρέπει για το κοτόπουλο/μοσχάρι/σολομό ως συνοδευτικό, χαμηλό σε υδατάνθρακα για να με χορτάσει.
Σε ευχαριστώ πολύ!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-04-21

19:32
Πολυ καλα κανεις και τη γυμναστικη αυτη εστω το περπατημα ναι. Αν ανοιξουν τα γυμναστηρια εχεις πληθωρα ασκησεων και επιλογες και τον ειδικο να σε κατευθυνει.Παίζει να είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος που δεν έχω δοκιμάσει ΠΟΤΕοπότε δεν ξέρω αν είναι νόστιμα όλα αυτά ....
Kαλη όρεξη!
Εμείς εδω ψαράκι ,το εχω καθιερώσει καθε Σάββατο με ουγγαρέζα σαλατουλα και το βράδυ λέω να φτιάξω καμιά πίτσα να το κάψουμε όπως κάθε Σαββατόβραδο πλέον παρεα με το πρόγραμμα του Μεga
Βαρακια κανω που και που σε συνδυασμό με πιλατες αλλα αν δεν ανοίξει το γυμναστήριο δύσκολα κάνω μόνη μου σπίτι ..... πως άλλωστε αφου δεν εχω το κρεβάτι ...Τωρα μονο περπάτημα αν οχι καθημερινά λογο δουλειας , σίγουρα μερα παρα μέρα 7 χιλιομετρα ,γυμνάζουμε και σώμα και ψυχούλα![]()
Πολυ καλα μπραβο. Στα ιδια πλαισια κι εγω. Περπατημα περισσοτερο ναι και τα βαρακια να φανταστεις τα συνδιαζω ως φορτωμα με ψωνια σουπερ μαρκετ

Το ψαρι υπεροχο μαρεσει ναι.

Καλη συνεχεια και καλο βραδακι! Θα ανεβασω βραδυνο μετα ειναι εκπληξη!

Τελειοοοοο! Μπραβο! Δειχνουν ωραια φαγητα!Ωμό φαγητό δέχεστε; Η επόμενη μιάμιση εβδομάδα σε... 1000 λέξεις!![]()
Καλα οργανωση και στο καλαθι σουπερ μαρκετ ακομα? Ευγε!

Τελειααααα ολα μπραβο σου! Και που μαγειρευεις μια χαρα!
Καλωσηρθες!

Αχ τελεια θα ηταν! Μπραβο!!!!!Πίτσα μεν (που έβγαλα από την κατάψυξη), σπιτική δε (με ζύμη χειροποίητη από μαμά), νοστιμότατη!
View attachment 79133
Όχι αυτή που ανέβασα βέβαια- αφού την καθάρισα όλη μεμιάς, δεν έμεινε κομμάτι να φωτογραφίσω.![]()
Καλως ηρθες!
Να ανεβαζεις τα υπεροχα φαγητα σου! Και τη γατα βεβαιως!

Να περνας ομορφα!

Καφε επιτρεπετε κα @yorkie ?Αν βγάλεις τις κόκα κόλες θα μπορούσε να ταν άνετα το καλάθι μου

Λοιπον για απογευμα εφαγα ενα μπολακι γιαουρτι με φρουτα και φραουλα γευση,μου αρεσει γιατι ειναι δροσιστικο μεν και επειτα δεν αφηνει αυτη την εντονη αισθηση οτι εχεις φαει γιαουρτι αλλα παγωτο,αληθεια μοιαζει σαν παγωτο μηχανης

το οποιο ειναι αυτο εδω το προιον ακριβως και μου βγαινει και σε οικονομικη συσκευασια /τιμη και βγαζω την εβδομαδα ανετα

Zott Jogobella Επιδόρπιο Γιαουρτιού Φράουλα 900gr < Επιδόρπια Γιαουρτιού | Bazaar
Zott Jogobella Επιδόρπιο Γιαουρτιού Φράουλα 900gr < Επιδόρπια Γιαουρτιού | Bazaar
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.