Μελιώ
Δραστήριο μέλος

[καρα-οφ-τοπικ] Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει ωρεεεεε ..................
....................................................................................................................................................
είπε και κατέβηκε από τη ζυγαριά

υγ : μπράβο σε όλους/ες καλή συνέχεια με τα καλύτερα αποτελέσματα εύχομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα άτομο με νορμάλ ΔΜΣ ίσως ναι να κανει αυτο που λες...Ενας ομως που εχει μεγαλυτερο απο το φυσιολογικο ΔΜΣ τοτε θα πρεπει να κανει και διατροφη και αυτο που λες.
ειμαι 1.81, 93 κιλα
το BMI ως εκ τουτου ειναι 28.4
χοντρο δεν με λες δεδομενου οτι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ για αποστασεις κανω το χιλιομετρο σε λιγοτερο απο 4 λεπτα...
βασικα εχω γραμμωση στους κοιλιακους more often than not κτλ
το BMI ειναι ενας ηληθιος τροπος υπολογισμου του σωστου σωματικου βαρους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

ειμαι 1.81, 93 κιλα
χοντρο δεν με λες δεδομενου οτι ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ για αποστασεις κανω το χιλιομετρο σε λιγοτερο απο 4 λεπτα...(ούτε λαγός να ήσουν)
βασικα εχω γραμμωση στους κοιλιακους more often than not κτλ
Οι ενδιαφερόμενες, στείλτε σύντομο βιογραφικό, με έμφαση στις....διαστάσεις των επιμέρους σημείων!
Υπ όψιν κυρίου epote....

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

το BMI ειναι ενας ηληθιος τροπος υπολογισμου του σωστου σωματικου βαρους
Ούτε εμένα με πείθει, αλλά ποιός είναι ο σωστός ; Πες. Επείγει.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σουτ βρε, μας διαβάζει (πλέον) το ischool...daemon: εχω μικρο φιρφιρη

ΥΓ

Noisette
Περιβόητο μέλος

ΥΓΔευτερεύουσα δράση της δίαιτας να υποθέσω;
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα πας καλα τουλαχιστον?
καλη δυναμη!!!
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ούτε εμένα με πείθει, αλλά ποιός είναι ο σωστός ; Πες. Επείγει.
το ποσοστο σωματικου λιπους ειναι πιο εγκυρο απο το bmi ή το βαρος μας. Ενας μπορει να ειναι 100kg με bmi 28 και υπερβαρος και αλλος μπορει να ειναι 100kg με bmi 28 και να ειναι κανονικος (λιγοτερο λιπος, μυωδης).

ΥΓ Δευτερεύουσα δράση της δίαιτας να υποθέσω;
τσου μικραινει οσο φουσκονουν οι μυς.
μαζι με το iq που πεφτει
το σωματικο λιπος ειναι πολυ πιο καλος δεικτης.και σορρυ αλλα το *ματι* δεν αντικαθιστατε με τιποτα, ενας εμπειρος διαιτολογος/ενδοκρινολογος μπορει να σου πει αν εισαι υπερβαρος η οχι με το ματι
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Τέλος πάντων, εγώ δίνω περισσότερη σημασία στο αν είναι γυμνασμένος κάποιος και αν παίρνει όλα τα θρεπτικά στοιχεία από τις τροφές. Τώρα και μερικά κιλά παραπάνω δεν νομίζω ότι είναι και τόσο τραγικά. Μην τρελαινόμαστε κιόλας.
Noisette
Περιβόητο μέλος

μαρω ακομα τα 10 κιλα?
τα πας καλα τουλαχιστον?
καλη δυναμη!!!
Δυσκολα φευγουν Θανο...με αγαπανε!ευχαριστω παντως!!!

prinCess.
Επιφανές μέλος

χαχα

Είναι μόνο θέμα κατακράτησης υγρών και αλλαγής της όρεξης, ή και μεταβολικό; Περνάει μετά;
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

χαχα εγώ είμαι 1,68 και 70 κιλά αλλά θέλω να φτάσω με το καλό τα 62 κιλάKαι εγω θα ξεκινήσω διαιτα! Με θελετε στην παρεα σας???? Ειμαι 1.67, 70 κιλα. Στόχος : 65 κιλα

καλή μας επιτυχία

Kαι εγω θα ξεκινήσω διαιτα! Με θελετε στην παρεα σας???? Ειμαι 1.67, 70 κιλα. Στόχος : 65 κιλα
αναφέρεσαι σε χρήση αντισυλληπτικών;
σόρυ ..... στο γίδι αναφερόμουν, που λέει για ορμονικές θεραπείες.

αναφέρεσαι σε χρήση αντισυλληπτικών;
σόρυ ..... στο γίδι αναφερόμουν, που λέει για ορμονικές θεραπείες.
Χμ, δεν το παίρνω για αντισυλληπτικούς λόγους και δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, αλλά είναι προγεστερόνη (Medroxyprogesterone).

Neraida
Επιφανές μέλος

δλδ καθε Μαιο την αποσταση των 35χλμ που κανω περιπου σε 7 ωρες, εσυ την καλυπτεις περιπου σε 2?!
Κατι πινεις και δε μας δινεις!

Χμ, δεν το παίρνω για αντισυλληπτικούς λόγους και δεν νομίζω ότι ενδείκνυται, αλλά είναι προγεστερόνη (Medroxyprogesterone).![]()
Για θεραπεία, ε; Εγώ είχα πάρει αντισυλληπτικά για θεραπεία (8 μήνες).
Κοίτα εγώ το έπαιρνα, κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, βράδυ, ώστε η μεγάλη πείνα να με πετυχαίνει στον ύπνο. Επίσης μου είχε πει να πίνω πολλά υγρά και τσαγάκια, που προκαλούν διούρηση, ώστε να κάνω λιγότερη κατακράτηση. Παρ' όλ' αυτά ένα "φουσκωματάκι" το έπαθα. Όχι πολλά πράγματα όμως.
Αυτά, δεν ξέρω αν σε βοηθώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.