D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni8400
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Savi
Νεοφερμένο μέλος

Προτιμώ όπως και οι περισσότεροι άντρες που ξέρω μία κοπέλα με τις καμπύλες της παρά αυτά τα ξερακιανά ανορεκτικά μοντέλα.

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

μα αυτο ειπα και γω αμα ειναι να μου δινει τα ιδια φαγητα συνεχεια τι να το κανω...
να αλλάξεις διατροφολόγο!!!

θα σε βοηθούσα ευχαρίστως..αλλά είμαι μόνο στο β' εξάμηνο στη σχολή διατροφή και διαιτολογία!!
για ότι μαθαίνω θα σας ενημερώνω... κουράγιο σε όλους

Βρε καλό μου, ένα κουλούρι τι να σου κάνει... Θέλεις και ένα χυμό ή κάτι ακόμα...Λοιπόν είμαι στη δεύτερη εβδομάδα δίαιτας κάπου 14 μέρες και πηγαίνω καλά ιδιαίτερα από πόντους.
Μέχρι χθες δεν με ένοιαξε καθόλου, αλλά χθες το βράδυ με έπιασε αϋπνία και κατά τις 1:30 κατάλαβα ότι ηταν νεύρωση στομάχου, σηκώθηκα και έφαγα μόνο ένα γιαουρτάκι 2% και μετά κοιμήθηκα.
Σήμερα το πρωί την έβγαλα με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, αλλά όταν πήγα για βόλτα στην Αίγινα κατά τις 11:30 με έπιασε μια "λόρδα" και μια νευρικότητα, και πήρα άλλο ένα κουλούρι και με κράτησε.
Συνεχίζω όμως.
Θέλω να πω ότι δεν πτοούμαι, και ότι έρχονται μερικές στιγμές αδυναμίας, δεν σημαίνει όμως ότι θα φάμε του σκασμού, κάτι να κόψει ίσα-ίσα την πείνα και μετά πάλι στον στόχο μας.
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι το τελικό αποτέλεσμα (αν και μετά είναι τα δύσκολα, η συντήρηση).
Για μεσημέρι και βράδυ τι τρως συνήθως;
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ σοβαρα?? χαρηκα πολυ τωρα!!! λοιπον μετα απο αυτο αποφασισα να σταματησω την συγκεκριμενη διαιτολογο γιατι το μονο που μου λεει δεν εχασες και δεν εχασες αλλα ποτε δεν μετρα αν εχασα ποντουςαστε που εχει ενα υφος δεν γελα δεν μιλα και με ρωτα εμενα καθε φορα τι φαγητο να μου βαλει και της λεω πεστε μου εσεις τι επιλογες εχω με αποτελεσμα εδω και 4 βδομαδες να τρωω τα ιδια πραγματα..
![]()
Πολύ καλά θα κάνεις να σταματήσεις τη συγκεκριμένη διαιτολόγο. Δεν έχει κανένα νόημα να σκας ένα πενηντάρικο τη φορά απλώς για να σε ζυγίσει και να σου δώσει εβδομαδιαίο πρόγραμμα, κάτι που θα μπορούσες εύκολα να κάνεις και μόνη σου.
Teo21
Νεοφερμένο μέλος

λαχανικα + ψητα κρατα + φρουτα + ξηροι καρποι με αυτη τη σειρα σε φυσιολογικες ποσοτητες ειναι ΤΟΣΟ απλο
troufaki18
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είμαι κανονική προς λεπτή (1.70 και 67-68 κιλά). Δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με το σώμα μου, το μόνο που αρχίζει και με ενοχλεί είναι το ότι τα 3 τελευταία χρόνια απέχω από κάθε είδους άθληση ή γυμναστική. Θα το διορθώσω πάντως αυτό το καλοκαίρι που θα γυρίσω Ελλάδα, θα πάω πρώτα σε κάποιον ορθοπεδικό γιατί έχω προβλήματα με τη σπονδυλική μου στήλη, θα τον συμβουλευτώ και μετά θα αρχίσω γυμναστικούλα..λίγη και τακτικά.
Έχω τέτοιο σωματότυπο που ενώ έχω το κάτι παραπάνω σε κιλά, δε φαίνεται άσχημα πάνω μου. Απλά έχω καμπύλες. Παρ'όλ'αυτά θα ήθελα να χάσω 5 κιλά. Όχι για να με θαυμάζουν τα αγόρια και να με ζηλεύουν τα κορίτσια! Για μένα! Καθαρά για μένα και την υγεία μου!
Δε θα αρχίσω διαίτα του στυλ "ένα κρακεράκι για πρωινό, σαλάτα για μεσημεριανό, κτλ"! Θα προσπαθήσω να κάνω υγειινή μεσογειακή διατροφή! Θα προσέχω λίγο τις ποσότητες και τις ώρες που τρώω και αυτό είναι όλο.

Καλή σας μέρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ενδεικτικά σε μια ημέρα τρώω τα εξής:
Πρωινό
Ένα φρούτο με ένα γιαούρτι ή μια φέτα μαύρο ψωμί με μια μικρή ντομάτα και λίγο ανθότυρο (και λίγο φρέσκο λάδι φυσικά)
Ενδιάμεσα τρώω κάνα δυο φρούτα ακόμα ή μερικά ανάλατα ωμά αμύγδαλα ή πίνω ένα ποτήρι χυμό.
Μεσημεριανό
Ένα ψάρι ή φιλέτο χοιρινό/κοτόπουλο με μια ντομάτα ή λίγη σαλάτα ή μια μικρή μερίδα λαδερά με λίγο ανθότυρο ή λίγα μακαρόνια με κιμά μαγειρεμένο χωρίς λάδι και χωρίς τυρί ή ένα βαθυ πιάτο σαλάτα σκέτο.
Ενδιάμεσα πάλι μερικά φρούτα ή χυμό ή ένα γιαούρτι.
Βραδινό
Μια σαλάτα σε βαθύ πιάτο με μαρούλι, ντομάτα, σταφίδες, αβοκάντο και ανθότυρο και δύο φρούτα ή μισή μερίδα από φαγητό με λάδι φρέσκο ή ένα βαθύ πιάτο με κοκκινιστή μανέστρα με φρέσκο λάδι.
Πλάκα στη πλάκα σε δύο εβδομάδες με αυτό το σύστημα έχω χάσει τέσσερα κιλά!

moonlight
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

το μυστικό είναι ένα: πολλά, μικρά γεύματα την ημέρα.
Ισχύει! Εγώ έτσι έχω πέσει στα 79 (!) από τα 92 (!!!!) που ήμουν πέρσι το καλοκαίρι...

moonlight
Διάσημο μέλος

να σε ρωτησω κατι οταν λες ανθοτυρο εννουμε τη μυζηθρα? γιατι εμεις εχουμε μυζηθρα ειναι φρεσκια μαλακια αναλατη και δεν μπορεις να την τριψεις... το ρωταω γιατι απο την φωτογραφια με την μανεστρα βλεπω απο πανω τριμμενο το τυρι...
μηπως το ανθοτυρο σε σας ειναι κατι αλλο??
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Το κριθαράκι.τι ειναι η μανεστρα??![]()

Μοιάζει με την μυζήθρα αλλά έχει άλλη γευση.να σε ρωτησω κατι οταν λες ανθοτυρο εννουμε τη μυζηθρα? γιατι εμεις εχουμε μυζηθρα ειναι φρεσκια μαλακια αναλατη και δεν μπορεις να την τριψεις... το ρωταω γιατι απο την φωτογραφια με την μανεστρα βλεπω απο πανω τριμμενο το τυρι...
μηπως το ανθοτυρο σε σας ειναι κατι αλλο??
Το καλύτερο που έχω φάει ήταν από Κοζάνη.
Τρέχουν ακόμα τα σάλια μου.

moonlight
Διάσημο μέλος

Το κριθαράκι.![]()
και μεις ετσι το λεμε

Μοιάζει με την μυζήθρα αλλά έχει άλλη γευση.
κατσε εχει αλλη γευση εννοεις πιο αλμυρη?? και λογικα ειναι και πιο σκληρο απο την μυζηθρα...
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Είναι αρκετά μαλακό γιά να το αλείψεις στο ψωμί,όσο για την γεύση υπόξινη θα έλεγα.(δεν μπορώ να την περιγράψω)κατσε εχει αλλη γευση εννοεις πιο αλμυρη?? και λογικα ειναι και πιο σκληρο απο την μυζηθρα...
moonlight
Διάσημο μέλος

Είναι αρκετά μαλακό γιά να το αλείψεις στο ψωμί,όσο για την γεύση υπόξινη θα έλεγα.(δεν μπορώ να την περιγράψω)
χμμ μαλλον δεν το εχουμε εμεις...

Neraida
Επιφανές μέλος

Ενα αισχος ειναι...μπλιαξ...αγευστο και ουδεμια σχεση εχει με μυζηθρα...Η μυζηθρα ειναι αλμυρη και σκληρη...το ανθοτυρο θα ελεγε κανεις οτι εχει "γλυκια" γευση λογω του οτι ειναι παρα μα παρα πολυ ελαφρα αλατισμενο, εξου και το οτι προτεινεται σε διαιτες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.