amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

11-09-23

10:19
Τι λες τώρα..Αδιανόητο!Μου είχε τύχει...στα 28 με 30 περίπου να κλείσει τις ασφάλειες ένας τέτοιος...μλς και ν΄ αλλάξει διαδρομή. Μέρα μεσημέρι. Πρέπει να έχασα και 10 χρόνια απ΄ τη ζωή μου. Έκανα ότι παίρνω τον άντρα μου τηλέφωνο, ο οποίος ήταν - τάχα - αστυνομικός (δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο...) και, ευτυχώς, λίγο πιο κάτω άνοιξε τις ασφάλειες και κατέβηκα...
Θυμάμαι μου είχαν κοπεί τα πόδια. Δεν θυμάμαι για πόσα χρόνια έκανα να μπω σε ταξί...
Ραδιοταξί. Ό,τι καλύτερο και το κεφάλι μας ήσυχο. Και σε 5΄ είναι στην πόρτα σου. Και ξέρεις ποιός και τί...
Γιαυτό ποτέ random ταξιτζή, και γενικά παντελώς άγνωστο.
Uber, free now, μέσα απο όποια εφαρμογή επιλέγει να χρησιμοποιεί κανείς όπου βλέπεις κριτικές, είναι φακελωμένος και μπορείς να κάνεις και αναφορά μετά.
Ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να έρθεις σε επαφή με ψυχάκια.
Εύχομαι να μην εχεις ποτέ ξανά ούτε στο ελάχιστον παρόμοια εμπειρία.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-09-23

10:24
Ευτυχώς, δεν ξαναέτυχε κάτι αντίστοιχο. Αλλά και τώρα που το γράφω, χρόνια αργότερα, θυμάμαι την αίσθηση φόβου. Θυμάμαι που γυρνούσε πίσω για να δει πώς αισθάνομαι / αντιδρώ και έλεγε τα δικά του...Τι λες τώρα..Αδιανόητο!
Γιαυτό ποτέ random ταξιτζή, και γενικά παντελώς άγνωστο.
Uber, free now, μέσα απο όποια εφαρμογή επιλέγει να χρησιμοποιεί κανείς όπου βλέπεις κριτικές, είναι φακελωμένος και μπορείς να κάνεις και αναφορά μετά.
Ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να έρθεις σε επαφή με ψυχάκια.
Εύχομαι να μην εχεις ποτέ ξανά ούτε στο ελάχιστον παρόμοια εμπειρία.
Κάποια στιγμή...ένιωσα ότι αυτό ήταν. Τελείωσα...Το είχα σίγουρο ότι κάτι θα συμβεί. Ίσως το τηλεφώνημα που έκανα, στον άντρα μου, ντε και καλά...να τον θορύβησε...
Έτρεμα. Χέρια, πόδια, καρδιά...έτρεμα. Μα στάθηκα όρθια και απομακρύνθηκα για να μη σωριαστώ στη μέση του δρόμοου...
Υπάρχουν και τέτοιοι. Δυστυχώς. Μα είναι η εξαίρεση...
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

11-09-23

10:33
Το Uber σε το φάση βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή;
Έχω δει ότι δουλεύει αλλά πρακτικά καλείς (ραδιο)ταξί μέσω της εφαρμογής η κάτι τέτοιο;
Έχω δει ότι δουλεύει αλλά πρακτικά καλείς (ραδιο)ταξί μέσω της εφαρμογής η κάτι τέτοιο;
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

11-09-23

11:19
Ναι όπως είπες.Το Uber σε το φάση βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

11-09-23

11:27
Το χειρότερο είναι μετά τις 12πμ που είναι διπλή η ταρίφα… Κλαις τα λεφτά σου για μέρες.Έχετε λεφτά για ταξί ;![]()

11-09-23

12:05
Ναι γιατί αν ήταν 60 άρης δε θα έλεγε κάτι παρόμοιο νομίζεις. Για να δείτε τί τραβάνε τα κορίτσια. Ιερό και όσιο δεν έχουν κάποιοι.μια φορά ήμουν σε ταξί με έναν φίλο μ και γυρνούσαμε απο έξοδο...και είμαστε στη πανόρμου και είναι εκεί έξω κάτι κοπέλες και κάνει το ταξιτζής : "Ωχ αμάν κάτι κωλαράκια για φίλημα..."
Κάπου στα 30-35 τον έκοβα ηλικία τον ταρίφα...τα κορίτσια μαξ 20

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

15-01-24

00:46
Δε μπορώ να μη το βάλω, είναι διαμαντάκι 

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-06-24

10:22
Γνωρίζετε αν η τιμή στο ταξί πάει με βάση τα άτομα ; Για μια μικρή απόσταση 1,5 χιλιόμετρο μας πήρε 10€ ενώ στο google maps δείχνει το πολύ μέχρι 4-5 ... Μήπως φταίει που ήμασταν 4 άτομα ;
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

02-06-24

10:38
Προφανώς όχι.Η τιμή στο ταξί πάει με βάση τα άτομα ;
Guest 881237
Επισκέπτης

02-06-24

11:06
Τότε. Με ποια λογική πήρε τόσα λεφτάΠροφανώς όχι.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

02-06-24

11:37
Τότε. Με ποια λογική πήρε τόσα λεφτά![]()
ταρίφες είναι. τι ρωτάς;
το ταχύμετρο πόσα ευρώ έγραψε;
πήρατε το ταξί από κτελ ή κάποιο σταθμό τρένου; (χρεώνουν κάτι έξτρα σε αυτή την περίπτωση)

Τα νέα κόμιστρα των ΤΑΞΙ μετά την αναπροσαρμογή
Νέος τιμοκατάλογος ισχύει για τα ταξί σε όλη τη χώρα. Δείτε επίσης τις χρεώσεις που ισχύουν από και προς αεροδρόμια.

Guest 881237
Επισκέπτης

02-06-24

12:02
Ναι! Από σταθμό ηλεκτρικού... Δεν το γνώριζα αυτό !ταρίφες είναι. τι ρωτάς;
το ταχύμετρο πόσα ευρώ έγραψε;
πήρατε το ταξί από κτελ ή κάποιο σταθμό τρένου; (χρεώνουν κάτι έξτρα σε αυτή την περίπτωση)
![]()
Τα νέα κόμιστρα των ΤΑΞΙ μετά την αναπροσαρμογή
Νέος τιμοκατάλογος ισχύει για τα ταξί σε όλη τη χώρα. Δείτε επίσης τις χρεώσεις που ισχύουν από και προς αεροδρόμια.www.sport24.gr
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

02-06-24

12:07
Όχι. Νομίζω ότι δεν πιάνεται ο σταθμός ηλεκτρικού. Άλλο σιδηροδρομικός σταθμός (π.χ. Λαρίσης), άλλο ηλεκτρικός (π.χ. Ομόνοια)...Ναι! Από σταθμό ηλεκτρικού... Δεν το γνώριζα αυτό !
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

02-06-24

12:39
Έβλεπες αν είχε ανοίξει το ταξίμετρο;Τότε. Με ποια λογική πήρε τόσα λεφτά![]()
Guest 881237
Επισκέπτης

02-06-24

13:28
Oxi βιαζομουν πολύ ... ΈπρεπεΈβλεπες αν είχε ανοίξει το ταξίμετρο;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

02-06-24

15:34
Για κάποιες διαδρομές, παράνομα φυσικά, δε βάζουν ταξίμετρο και σου δίνουν δική τους ταρίφα, υψηλή. Ανάλογα δηλαδή του αν ανεβαίνει η αξία του να σε πάρουν λόγω συνθηκών / σε πετυχαίνουν σε ανάγκη.Oxi βιαζομουν πολύ ... Έπρεπε
Πχ ήμουν σε συναυλία στο ΟΑΚΑ και στο τέλος, με τον ηλεκτρικό και το μετρό να κλείνει, βγήκαμε κάμποσοι να πάρουμε ταξί. Βιβλικά πράγματα. Φυσικά από το να ξέμενα βραδιάτικα με κρύο στο ΟΑΚΑ, έδωσα τα 45 - 50 EUR που μου ζήτησε για 10km.
Skiyo
Διάσημο μέλος

02-06-24

15:55
Εγώ κάνα 2-3 φορές που πήρα ταξί όταν είχε απεργία τα ΜΜΜ κανονικά μου έβαζαν το ταξιμέτρο.Για κάποιες διαδρομές, παράνομα φυσικά, δε βάζουν ταξίμετρο και σου δίνουν δική τους ταρίφα, υψηλή. Ανάλογα δηλαδή του αν ανεβαίνει η αξία του να σε πάρουν λόγω συνθηκών / σε πετυχαίνουν σε ανάγκη.
Πχ ήμουν σε συναυλία στο ΟΑΚΑ και στο τέλος, με τον ηλεκτρικό και το μετρό να κλείνει, βγήκαμε κάμποσοι να πάρουμε ταξί. Βιβλικά πράγματα. Φυσικά από το να ξέμενα βραδιάτικα με κρύο στο ΟΑΚΑ, έδωσα τα 45 - 50 EUR που μου ζήτησε για 10km.
Αλλες φορές που έχω πάρει ταξι και δε έβαζαν ταξιμέτρο, ίσα με έκλεβαν 2-5 ευρώ παραπάνω. Αλλά καμία φορά έπεφτε έξω απο τους υπολογισμούς του και με χρεώνε φθηνότερα από ότι αν άνοιγε το ταξιμέτρο.
Scandal
Διαχειριστής

02-06-24

16:00
Λίγο τα φώτα σας τώρα που το έφερε η κουβέντα.Εγώ κάνα 2-3 φορές που πήρα ταξί όταν είχε απεργία τα ΜΜΜ κανονικά μου έβαζαν το ταξιμέτρο.
Αλλες φορές που έχω πάρει ταξι και δε έβαζαν ταξιμέτρο, ίσα με έκλεβαν 2-5 ευρώ παραπάνω. Αλλά καμία φορά έπεφτε έξω απο τους υπολογισμούς του και με χρεώνε φθηνότερα από ότι αν άνοιγε το ταξιμέτρο.
Είχα βρεθεί με μια κοπέλα πριν λίγους μήνες (για την ιστορία, την μία εκ των ιδρυτών του στεκιού

Τι εφαρμογή είναι αυτή; Νομίζω η προ-πληρωμή είναι ό,τι πρέπει για να αποφεύγουμε αυτούς τους εκμεταλλευτές.
Επίσης μιας που μιλάμε για ταξί, έχω χρειαστεί τελευταία και έχω καλέσει 3 διαφορετικές εταιρείες ραδιο-τηλε-ταξί με τη μία στο τηλέφωνο και δεν είχε καμία να μου στείλει, ενώ πριν μήνες μου στέλνανε σε 5 λεπτά!! Τι έγινε φύγανε όλοι από τις εταιρείες αυτές;

Skiyo
Διάσημο μέλος

02-06-24

16:10
Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για το ταξί το Uber, Freenow και μια άλλη που δε θυμάμαι το όνομα αλλά δε είναι τόσο γνωστό και δε συνεργάζονται τόσα ταξί. Εγώ χρησιμοποιώ το Uber γιατί δε έχει χρεώση 2-3 ευρώ όπως το freenow για να καλέσεις το ταξί. Στη εφαρμογή μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ή με μετρητά στον οδηγό. Η εφαρμογή σου βγάζει μια εκτιμώμενη χρεώση ανάλογα με τη αποστάση και αν πληρώσεις με κάρτα σου δεσμεύει τα χρήματα. Όταν φτάσεις στο προορισμό τότε χρεώνει τη κάρτα σου.Λίγο τα φώτα σας τώρα που το έφερε η κουβέντα.
Είχα βρεθεί με μια κοπέλα πριν λίγους μήνες (για την ιστορία, την μία εκ των ιδρυτών του στεκιού) και μου είχε καλέσει ταξί μέσω μιας εφαρμογής, όπου προ-πληρώνεις, ανάλογα την απόσταση από ότι κατάλαβα.
Τι εφαρμογή είναι αυτή; Νομίζω η προ-πληρωμή είναι ό,τι πρέπει για να αποφεύγουμε αυτούς τους εκμεταλλευτές.
Επίσης μιας που μιλάμε για ταξί, έχω χρειαστεί τελευταία και έχω καλέσει 3 διαφορετικές εταιρείες ραδιο-τηλε-ταξί με τη μία στο τηλέφωνο και δεν είχε καμία να μου στείλει, ενώ πριν μήνες μου στέλνανε σε 5 λεπτά!! Τι έγινε φύγανε όλοι από τις εταιρείες αυτές;![]()
Αλλά δε είναι σίγουρο ότι πάντα θα βρίσκεις ταξί, μερικές φορές περιμένω κάνα 10 λεπτά να μου βρει ταξί αλλά αν δε βρίσκει η εφαρμογή πάω στο κεντρικό δρόμο και παίρνω από το δρόμο ταξί. Από τη εφαρμογή όλοι οι οδηγοί που έχω πετύχει ήταν ευγενικοί και τα ταξί καθαρά γιατί βαθμολογούνται από τη εφαρμογή αλλά νομίζω και εσένα βαθμολογούν ως επιβάτης.
Τώρα για τα ραδιοτάξι δε ξέρω τι έγινε, αν έπεσες σε ώρα αιχμής; Έχω ακούσει ότι έχουν ακριβή προμήθεια για να συνεργάζονται με ραδιοτάξι και δε συμφέρει τόσο τα ταξί και να πάνε από εφαρμογές.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

02-06-24

16:42
ρε παιδια πως το μπορειτε το ταξι? δεν ειναι πολυ ακριβο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- johnsala
- fmarulezkd
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- Scandal
- American Economist
- J.Cameron
- Reader
- giannhs2001
- A350
- fourkaki
- iew
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- Kate1914
- taketrance
- Joji
- physicscrazy
- rafaela11
- Μήτσος10
- ROM32
- Εριφύλη
- GeorgePap2003
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- Jim175
- arko
- Alessandra Eliza
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- dmav
- marww
- Unboxholics
- camil
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.