Εμείς κι οι ταξιτζήδες

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
ρε παιδια πως το μπορειτε το ταξι? δεν ειναι πολυ ακριβο?
Αν έχεις ανάγκη αναγκάζεσαι. Οι ταριφες ο,τι χειρότερο ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πάρω στην Αθήνα μέχρι στιγμής
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

την μία εκ των ιδρυτών του στεκιού :P
Είναι ακόμη στο φόρουμ ή δεν ασχολείται πλέον;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Αν έχεις ανάγκη αναγκάζεσαι. Οι ταριφες ο,τι χειρότερο ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να πάρω στην Αθήνα μέχρι στιγμής
Αν θυμάμαι είσαι 4ο έτος στη Αθήνα ( 3 χρόνια στη Αθήνα γιατί ήταν και το κοβιντ), αλήθεια δε σου έχει τύχει να πάρεις ταξί; Δε βιαζόσουν ποτέ;

Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές ταξί, τις μισές φορές από ανάγκη. Μάλιστα μια μέρα μου έχει τύχει να πάρω ταξί στις 6 πρωί για αεροδρόμιο, αστεία ιστορία η αδερφή μου ταξίδευε για Σκωτία και είχε μαζί της 3 βαλίτσες και επειδή εφυγε πολύ πρωι από το σπίτι 5:30 ξέχασε τη μια βαλίτσα στο σπίτι μου και το καταλάβε όταν ήταν στο μετρό προς το αεροδρόμιο. Δε προλαβαίνε να γυρίσει σπίτι μου και με πήρε τηλέφωνο για να φέρω τη βαλίτσα. Βγαίνω με τη πιτζάμα μου με τη ξεχασμένη βαλίτσα βρίσκω ταξί μέσω Uber και του λέω πάτα γκαζι για αεροδρόμιο βιάζομαι, εξηγώ λίγο στο οδηγό τι έγινε και μου λέει να ηρεμήσω θα προλάβουμε. Τελικά πρόλαβα τη αδερφή μου στο αεροδρόμιο 30 λεπτά πριν πετάξει... Μετά στο Uber είδα ότι ο οδηγός που ήταν ευγενικός ήταν από τη πόλη μου στη Κρήτη!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Κι εγώ ταξί μόνο σε περίπτωση ανάγκης, πχ:
α) να πάω για ιατρική εξέταση σε διαγνωστικό κέντρο
β) να πάω Πειραιά για ταξίδι με πλοίο / αποσκευές
γ) να γυρίσω σπίτι μετά από event που δυστυχώς πολλά από αυτά τελειώνουν αργά και δεν έχει μέσα
δ) γενικά όποτε δεν έχει ΜΜΜ, συνήθως νύχτα
ε) αν βιάζομαι ή πρέπει να είμαι οπωσδήποτε στην ώρα μου κάπου (δε λέω για casual εξόδους με φίλους)

Τα ΜΜΜ τα έχω μάθει τόσο καλά, που κατά 90% θα είμαι στην ώρα μου ή νωρίτερα στο προορισμό μου όποτε τα παίρνω.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Και εγώ συνήθως μόνο για τους ίδιους λόγους με εσάς θα παρω ταξί, αλλά να σας πω την αμαρτία μου, έχει τύχει να πάρω ταξί μετά τη δουλειά, γιατί νιώθω κομμάτια και το λεωφορείο δεν λέει να περάσει 😅

Εδώ πάντως έχουν σχεδόν όλοι πια έχουν free now, Uber νομίζω δεν έχουμε καθόλου εδώ.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.
Αν θυμάμαι είσαι 4ο έτος στη Αθήνα ( 3 χρόνια στη Αθήνα γιατί ήταν και το κοβιντ), αλήθεια δε σου έχει τύχει να πάρεις ταξί; Δε βιαζόσουν ποτέ;
Όχι. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστική planner. Όταν έχω ραντεβού φεύγω νωρίτερα και έχω την τύχη να έχω σταθμό μετρό κοντά.

Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές ταξί, τις μισές φορές από ανάγκη
Ήμουν τυχερή μεν που στις απεργίες δεν είχα εργαστήρια οπότε γι'αυτό

Εγώ έχω πάρει αρκετές φορές ταξί, τις μισές φορές από ανάγκη. Μάλιστα μια μέρα μου έχει τύχει να πάρω ταξί στις 6 πρωί για αεροδρόμιο, αστεία ιστορία η αδερφή μου ταξίδευε για Σκωτία και είχε μαζί της 3 βαλίτσες και επειδή εφυγε πολύ πρωι από το σπίτι 5:30 ξέχασε τη μια βαλίτσα στο σπίτι μου και το καταλάβε όταν ήταν στο μετρό προς το αεροδρόμιο. Δε προλαβαίνε να γυρίσει σπίτι μου και με πήρε τηλέφωνο για να φέρω τη βαλίτσα. Βγαίνω με τη πιτζάμα μου με τη ξεχασμένη βαλίτσα βρίσκω ταξί μέσω Uber και του λέω πάτα γκαζι για αεροδρόμιο βιάζομαι, εξηγώ λίγο στο οδηγό τι έγινε και μου λέει να ηρεμήσω θα προλάβουμε. Τελικά πρόλαβα τη αδερφή μου στο αεροδρόμιο 30 λεπτά πριν πετάξει... Μετά στο Uber είδα ότι ο οδηγός που ήταν ευγενικός ήταν από τη πόλη μου στη Κρήτη!
Ευτυχώς που προλάβατε και τα check in counters κλείνουν μισή ώρα πριν την πτήση. Παραδίδεις την βαλίτσα και είσαι κύριος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Όχι. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστική planner. Όταν έχω ραντεβού φεύγω νωρίτερα και έχω την τύχη να έχω σταθμό μετρό κοντά.

Δεν ειναι ψυχαναγκασμός... το σωστό αυτο είναι να είσαι τυπικός στην ώρα του ραντεβού και εγω φευγω πιο νωρίς και ποτέ δεν στήνω κανέναν.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Δεν ειναι ψυχαναγκασμός... το σωστό αυτο είναι να είσαι τυπικός στην ώρα του ραντεβού και εγω φευγω πιο νωρίς και ποτέ δεν στήνω κανέναν.
Άσε ειδικά με τα αεροδρόμια.... Φεύγω πολύ νωρίτερα. Με κραζει ο αδελφός μου που τον τραβάω νωρίς νωρίς αλλά τσουπ εκείνη την ημέρα άργησε ο Προαστιακός κάνα μισάωρο, φτάσαμε στην ώρα μας αλλά αν είχαμε φύγει με τον επομενο θα τρέχαμε μέσα στο αεροδρόμιο σαν παλαβά.
Του είπα βλέπεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Φύγε λίγο πιο νωρίς να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο, και αν βαριέσαι σε κερνάω εγώ καφέ😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Άσε ειδικά με τα αεροδρόμια.... Φεύγω πολύ νωρίτερα. Με κραζει ο αδελφός μου που τον τραβάω νωρίς νωρίς αλλά τσουπ εκείνη την ημέρα άργησε ο Προαστιακός κάνα μισάωρο, φτάσαμε στην ώρα μας αλλά αν είχαμε φύγει με τον επομενο θα τρέχαμε μέσα στο αεροδρόμιο σαν παλαβά.
Του είπα βλέπεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Φύγε λίγο πιο νωρίς να έχεις το κεφάλι σου ήρεμο, και αν βαριέσαι σε κερνάω εγώ καφέ😂

Ααα! Τέλεια. Ε ναι καλυτερα να πηγαινεις πιο νωρίς να μην έχεις και άγχος. Και εγώ έτσι κάνω. Πριν ξεκινήσω από το σπίτι ανάλογα το destination υπολογίζω και από τον υπολογισμό φευγω και 10-15 λεπτά πιο νωρίς. Πχ για να κατέβω Μοναστηράκι ξέρω ότι θέλω μισή ώρα μέχρι να φτάσω Αττική με το αμάξι θα το παρκαρω εκεί μετά θα παρω τρένο αλλά 15 λεπτά. Άρα αν η συνάντηση είναι στις 8 φευγω στις 7.

Ε δεν είναι ωραίο να στήνεις κόσμος... Θυμάμαι με εκείνη την φίλη σου ποτ μας έλεγες που περιμενες καμια ωρα. νταξει τραγικό.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ε δεν είναι ωραίο να στήνεις κόσμος... Θυμάμαι με εκείνη την φίλη σου ποτ μας έλεγες που περιμενες καμια ωρα. νταξει τραγικό.
Όντως ήταν τραγικό....
Τραγικοτατο. Αλλά νταξει, τι να κάνουμε, μια φορά στα 7 χρόνια που την είδα (μένει Αυστραλία πλέον) είπα πάει στο καλό. Απαίσια όμως η ζέστη που έφαγα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όντως ήταν τραγικό....
Τραγικοτατο. Αλλά νταξει, τι να κάνουμε, μια φορά στα 7 χρόνια που την είδα (μένει Αυστραλία πλέον) είπα πάει στο καλό. Απαίσια όμως η ζέστη που έφαγα.

Εγω αμα το έκανα αυτό (εννοειται καταλαθος) μετα δε θα κερνουσα απλα έναν καφέ... ολοκληρο τραπέζι θα εκανα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Εγω αμα το έκανα αυτό (εννοειται καταλαθος) μετα δε θα κερνουσα απλα έναν καφέ... ολοκληρο τραπέζι θα εκανα.
Φαγητό ήταν που κέρασε, δεν πίνω καφε:P
Πάει αυτό τώρα τέλος πάντων, πιο πολύ με εκνεύρισε που spawnαρε τον γκόμενο χωρίς πρώτα να μου το έχει πει (δεν θα πω όχι προφανώς, αλλά για να ξέρω), δεδομένου ότι ανέβηκα από το χωριό καλοκαιριατικα μόνο για να την δω πριν φύγει.
Κάποια θέματα που ήθελα να κουβεντιασουμε (κάτι σοβαρά θέματα που είχε η κοπέλα παλιά), δεν ήθελα να τα ανοίξω μπροστά σε νέο γκόμενο.
Μου την σπάει όταν κάποιος φέρνει κιντερ έκπληξη κάποιον χωρίς να στο πει πιο πριν.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Δεν ξέρω από που ξεκινησάτε για το αεροδρόμιο, αλλά αν ξεκινήσατε από Αθήνα δε βόλευε να πάρετε τη γραμμη 3 για αεροδρόμιο; Είναι πιο αξιοπιστή γραμμή όταν θες να πας αεροδρόμιο.
Εγώ όχι, ο κοντινότερος σταθμός μετρού είναι 15-20 λεπτά με το λεωφορείο ή 50 λεπτά με τα πόδια. Επίσης μένω σε ανηφόρα οπότε όταν είμαι πολύ κουράσμενος για να ανέβω τη ανηφόρα και αργεί το λεωφορείο παίρνω το ταξί έξω από το σταθμό του μετρό.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Δεν ξέρω από που ξεκινησάτε για το αεροδρόμιο, αλλά αν ξεκινήσατε από Αθήνα δε βόλευε να πάρετε τη γραμμη 3 για αεροδρόμιο; Είναι πιο αξιοπιστή γραμμή όταν θες να πας αεροδρόμιο.
Το πήραμε από το πατρικό (εκτός Αθήνας), συνήθως επιμένω να ήμαστε στο σπίτι μου στην Αθήνα την ημέρα που είναι να φύγουμε ώστε να χρησιμοποιήσουμε το μετρό.

Επίσης μένω σε ανηφόρα οπότε όταν είμαι πολύ κουράσμενος για να ανέβω τη ανηφόρα και αργεί το λεωφορείο παίρνω το ταξί έξω από το σταθμό του μετρό.
Όχιιιιιι😭 πολύ χάλια αυτό.
Έχω και εγώ ανηφόρες στην περιοχή μου και πάντα με κουράζει όταν γυρνάω σπίτι αλλά δεν είναι πολλά λεπτά, δηλαδή αντέχω όσο κουρασμένη και αν είμαι😂. Είναι κάτω από 15 λεπτά το περπάτημα.

Παρεπιπτόντως @Skiyo που είσαι και Χανιώτης, στο αεροδρόμιο το ΚΤΕΛ που σε κατεβάζει κέντρο περιμένει ακριβώς έξω από τις αφίξεις;; Ή έχει στάση εκτος του αεροδρομίου;

Skiyo

Διάσημο μέλος

Παρεπιπτόντως @Skiyo που είσαι και Χανιώτης, στο αεροδρόμιο το ΚΤΕΛ που σε κατεβάζει κέντρο περιμένει ακριβώς έξω από τις αφίξεις;; Ή έχει στάση εκτος του αεροδρομίου;
Έξω από τις αφίξεις, όπως βγαίνεις έξω από το αεροδρόμιο θα βρεις το ΚΤΕΛ δεξία πάνω στη γωνία.
Όχιιιιιι😭 πολύ χάλια αυτό.
Έχω και εγώ ανηφόρες στην περιοχή μου και πάντα με κουράζει όταν γυρνάω σπίτι αλλά δεν είναι πολλά λεπτά, δηλαδή αντέχω όσο κουρασμένη και αν είμαι😂. Είναι κάτω από 15 λεπτά το περπάτημα.
Για 3 λεπτά να ανέβω τη ανηφόρα εντάξει παλεύεται, αλλά είναι η απότομη κλίση και μερικές φορές ζορίζομαι όταν γυρνάω από σουπερ μάρκετ με πολλά ψώνια. Πλεον θα κάνω μια μεγάλη παραγγελία κάποιες φορές το μήνα για να μου τα φέρνουν σπίτι μέσω wolt και να πηγαίνω μόνο για συμπληρωματικά στο σουπερμαρκετ.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Έξω από τις αφίξεις, όπως βγαίνεις έξω από το αεροδρόμιο θα βρεις το ΚΤΕΛ δεξία πάνω στη γωνία.
Έχει κάποια ταμπέλα ή κάτι ή θα μπω σε λεωφορείο για κάνα χωριό; 😂
Νταξει, θα ρωτήσω και κάποιον περαστικό. Το καλοκαίρι έρχομαι για διακοπές ✨.
μερικές φορές ζορίζομαι όταν γυρνάω από σουπερ μάρκετ με πολλά ψώνια. Πλεον θα κάνω μια μεγάλη παραγγελία κάποιες φορές το μήνα για να μου τα φέρνουν σπίτι μέσω wolt και να πηγαίνω μόνο για συμπληρωματικά στο σουπερμαρκετ.
Let me introduce you στο πιο απαραίτητο πράγμα στο σπίτι ενος φοιτητή χωρίς όχημα
1000007700.jpg

Θα με θυμηθείς. Πάρε ένα, έχει και ο Σκλαβενίτης.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Έχει κάποια ταμπέλα ή κάτι ή θα μπω σε λεωφορείο για κάνα χωριό; 😂
Νταξει, θα ρωτήσω και κάποιον περαστικό. Το καλοκαίρι έρχομαι για διακοπές ✨.
Δεν υπάρχουν πολλά ΚΤΕΛ στο αεροδρόμιο, 2 είναι, ένα για Χανιά και το άλλο για Ρεθυμνο. Πρόσεχε μη μπεις σε κανένα τουριστικό :lol: . Εϊναι με μεγάλα γράμματα που γράφει ΧΑΝΙΑ :P

Ναι θυμάμαι ο αδερφός σου σπουδάζει εκεί. Καλά θα περάσεις εκεί.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.
Kαιγεται η ψυχη μου να σας ακουω να παιδευεστε.. να με λετε να ερχομαι να σας πηγαινω..Προσφερουμε ευχαριστη ,ασφαλη μεταφορα on time ..με δροσια ,μουσικη και καραμελες φρουτακια mentos.

Skiyo

Διάσημο μέλος