Εμείς κι οι ταξιτζήδες

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χτες πήρα ταξί από και προς ένα μέρος , η διαδρομή ήταν 5 χιλιόμετρα. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή free now . Όταν πήγα με χρέωσε 9€ ενώ στο γυρισμό μόνο 6€ ... Πως γίνεται αυτό αφού η διαδρομή ήταν ίδια ?

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Χτες πήρα ταξί από και προς ένα μέρος , η διαδρομή ήταν 5 χιλιόμετρα. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή free now . Όταν πήγα με χρέωσε 9€ ενώ στο γυρισμό μόνο 6€ ... Πως γίνεται αυτό αφού η διαδρομή ήταν ίδια ?
Στο γυρισμό με 6€ είχε κίνηση; Αν δε είχε κίνηση το ταξί πάει πιο γρήγορα και δε κάθεται στα φανάρια.

Guest 881237

Επισκέπτης

Free now :-* Μάντεψε ποιος δεν ήρθε ποτέ🤡
IMG_20250212_211555.jpg

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Free now :-* Μάντεψε ποιος δεν ήρθε ποτέ🤡
Ποτέ δε εμπιστευόμουν τη freenow, δε μου φαινόταν αξιόπιστη εφαρμογή και οι οδηγοί είναι λασκα να κάνουν ότι θελουν, μου έχει τύχει να ακυρώσουν διαδρομή επειδή βρισκόμουν μακριά από αυτόν. Τότε γιατί αποδέχτηκε τη διαδρομή;
Αντίθετα με τη Uber έχω πολλή καλή εμπειρία, είναι τυπικοί, μπορώ να τους πληρώσω με κάρτα στη εφαρμογή, κανένας δε μου ζήτησε μετρητά αν έχω βάλει τη επιλογή να πληρώσω με κάρτα. Προσοχή πλήρωμη με κάρτα στη εφαρμογή, όχι στον οδηγό με pos.

Τώρα τι γελοία δικαιολογία είναι στο παραπάνω μήνυμα; Έχω θέμα με τη κάρτα; Δε βγάζει νόημα, δε θα πληρώσει αυτός ο οδηγος αλλά εσύ ως επιβατης. Εκτός αν εννοεί το POS του.

Guest 881237

Επισκέπτης

Ποτέ δε εμπιστευόμουν τη freenow, δε μου φαινόταν αξιόπιστη εφαρμογή και οι οδηγοί είναι λασκα να κάνουν ότι θελουν, μου έχει τύχει να ακυρώσουν διαδρομή επειδή βρισκόμουν μακριά από αυτόν. Τότε γιατί αποδέχτηκε τη διαδρομή;
Αντίθετα με τη Uber έχω πολλή καλή εμπειρία, είναι τυπικοί, μπορώ να τους πληρώσω με κάρτα στη εφαρμογή, κανένας δε μου ζήτησε μετρητά αν έχω βάλει τη επιλογή να πληρώσω με κάρτα. Προσοχή πλήρωμη με κάρτα στη εφαρμογή, όχι στον οδηγό με pos.

Τώρα τι γελοία δικαιολογία είναι στο παραπάνω μήνυμα; Έχω θέμα με τη κάρτα; Δε βγάζει νόημα, δε θα πληρώσει αυτός ο οδηγος αλλά εσύ ως επιβατης. Εκτός αν εννοεί το POS του.
Αααα δεν το ήξερα ! Θα τη σβήσω τη free now κ θα κατεβάσω uber ... Ευχαριστώ...

Μα το POS δεν χρειαζόταν ... Πάντα με κάρτα από το κινητό πληρώνω... Μήπως ήθελε απλά να έρθει στο σημείο να μην φαίνεται η διαδρομή στην εφαρμογή κ να τα πάρει με μετρητά "μαύρα" ; :hmm: Εν τω μεταξύ όντως δεν είχα μετρητά ....

Skiyo

Διάσημο μέλος

Μήπως ήθελε απλά να έρθει στο σημείο να μην φαίνεται η διαδρομή στην εφαρμογή κ να τα πάρει με μετρητά "μαύρα" ; :hmm: Εν τω μεταξύ όντως δεν είχα μετρητά ....
Μάλλον αυτό. Αν μπορείς κάνε έστω καταγγελία στη freenow. Δε γίνεται να προπληρωνεις με το κινητό και μετά να σου ζητάει μετρητά...
Ούτε και εγώ πολλές φορές δε έχω μετρητά και παίρνω ταξί από το Uber για να μη πληρώσω με μετρητά.

Guest 881237

Επισκέπτης

Μάλλον αυτό. Αν μπορείς κάνε έστω καταγγελία στη freenow. Δε γίνεται να προπληρωνεις με το κινητό και μετά να σου ζητάει μετρητά...
Ούτε και εγώ πολλές φορές δε έχω μετρητά και παίρνω ταξί από το Uber για να μη πληρώσω με μετρητά.
Δεν χρειάζεται να κάνω κατι βασικά γτ περίμενα πάνω από 10' (ενώ έλεγε συνέχεια 3') κ τελικά το ακύρωσα κ μου ήρθαν πίσω τα χρήματα ..