Ενοικίαση σπιτιού / ζωή στο ενοίκιο

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Ε και τα Σεπόλια κομπλέ είναι.
Αττική δεν πατάς βασικά και Λαρίσης

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
ή και απο κανα γκρουπάκι στο φβ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οδός Αριστοτέλους... απο την πάνω μεριά η 3ης Σεπτεμβρίου και πιο πάνω η Πατησίων... απο την κάτω μεριά η Αχαρνών κτλ. περίπου 1 χλμ μακρυά απο την Πλατεία Βικτωρίας !

ώρα 02.38 περπατώντας...... :D

View attachment 145149

Λίγο υπερβολικός ο γνωστός σου.
Δεν σημαίνει αγαπητέ ότι επειδή το έκανες μια φορά ότι η περιοχή είναι ασφαλής. Έτυχε και πέρασες μια φορά αυτή την ώρα. Κάντε κάθε μέρα να δούμε. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Καλώς ή κακώς δεν συγκρίνεται μια περιοχή όπως η Ηλιούπολη, η Καισαριανή, η Καλλιθέα, η Νέα Σμύρνη με τη περιοχή στη φώτο που παρέθεσες

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.
Δεν σημαίνει αγαπητέ ότι επειδή το έκανες μια φορά ότι η περιοχή είναι ασφαλής. Έτυχε και πέρασες μια φορά αυτή την ώρα. Κάντε κάθε μέρα να δούμε. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Καλώς ή κακώς δεν συγκρίνεται μια περιοχή όπως η Ηλιούπολη, η Καισαριανή, η Καλλιθέα, η Νέα Σμύρνη με τη περιοχή στη φώτο που παρέθεσες

Δεν είπα οτι ειναι ασφαλής... απλά απο τα συγκεκριμένα σημεία έχω βολτάρει πολλές φορές μετά τα μεσάνυχτα. Ειναι κεντρικά για αυτό :P

Εχω παρκάρει το αμάξι εκει και έχω περπατήσει 1-2-3 τη νύχτα.

Τους Πάνθηρες δεν τους πειράζουν !

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
Δεν είπα οτι ειναι ασφαλής... απλά απο τα συγκεκριμένα σημεία έχω βολτάρει πολλές φορές μετά τα μεσάνυχτα. Ειναι κεντρικά για αυτό :P

Εχω παρκάρει το αμάξι εκει και έχω περπατήσει 1-2-3 τη νύχτα.

Τους Πάνθηρες δεν τους πειράζουν !
Το άτυχο και άδικο στη σημερινή εποχή είναι ότι είναι σπάνιο να βρεις ένα σοβαρό και κύριο ιδιοκτήτη. Γιατί από όσους νοικιάζουν ακούω συνέχεια παράπονα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.487 μηνύματα.
Δε ξέρω... εγω το παιδί που βρήκα και συνενοηθήκαμε φαίνεται πολύ καλός. Μάλιστα του έστειλα ενα Ιδιωτικό συμφωνητικό και να μου πεί αν συμφωνεί και μου είπε όλα οκ.

Θα πάω μια και καλή την ερχόμενη εβδομάδα .... δηλαδή δεν χρειάστηκε να κάνω ταξίδι να κλείσω το σπίτι.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
κινείσαι με τα ΜΜΜ της Αθήνας
Εκτος απο το μετρο, ενας ανθρωπος 30++ ειναι ακατορθωτο να κινειται με τα ΜΜΜ της αθηνας-Ελλαδας.

Επαρχία αντί για 450 ενοίκιο βάλε 250-300.
??????? Κατω απο 300 ευρω δεν υπαρχει σπιτι πλεον. Εκτος αμα επαρχια εννουμε κανα κιλκις.

****Εξαιρεση αποτελουν βεβαια ευκαιριες που διαδιονται μονο απο στομα σε στομα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εκτος απο το μετρο, ενας ανθρωπος 30++ ειναι ακατορθωτο να κινειται με τα ΜΜΜ της αθηνας-Ελλαδας.

??????? Κατω απο 300 ευρω δεν υπαρχει σπιτι πλεον. Εκτος αμα επαρχια εννουμε κανα κιλκις.

****Εξαιρεση αποτελουν βεβαια ευκαιριες που διαδιονται μονο απο στομα σε στομα

Ε τωρα ρε φίλε δεν θα γράψω εδω μέσα σε ποιά περιοχή έχω εγκατασταθεί στο στέκι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Mόνο ίσως με κάποιο μέλος που έχουμε μια περισσότερη οικειότητα και γνωριζόμαστε και εκτός στεκιού. Τωρα στο έτσι στο γενικό.... γενικές και οι πληροφορίες.

Μείνετε στην Αθήνα πάντως να σας γδύνουν οι Κεφαλαιούχοι του ΠΑΣΟΚ. Τα χουμε ξαναπεί... ο κόσμος έχει τρελαθεί... ανηθικότητα στο φούλ.

Προχθές έβαλαν μια πιτσιρικα στο φβ να μας μιλάει για τα υλικά που χρειάζεται να κτίσει κάποιος σπίτι. Και μας έλεγε οτι ενα καλό σπίτι θέλει 2.000 ευρω ανα τετραγωνικό.

Ότι να ναι..... ας τους πεί κάποιος οτι αμα θέλουμε να δούμε τσόντες και να φτιαχτούμε υπάρχουν και τα στριπτιτζάδικα με ένα 10αρικάκι το ποτό και ότι άλλο θέλει μετά ο καθένας αναλογα και τη τσέπη του! Μου βάζουνε εκεί τη κάθε ξεπεταχτούλα και λέει τα δικά της. Αφου είναι άσχετοι και απο σπίτια και απο ενοικιαστήρια.

Προφανώς και υπάρχουν σπίτια κάτω απο 300 ευρώ και όχι στο Κιλκίς.... δεν εχω να προσθέσω κάτι άλλο. :)

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Ε τωρα ρε φίλε δεν θα γράψω εδω μέσα σε ποιά περιοχή έχω εγκατασταθεί στο στέκι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος και δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Mόνο ίσως με κάποιο μέλος που έχουμε μια περισσότερη οικειότητα και γνωριζόμαστε και εκτός στεκιού. Τωρα στο έτσι στο γενικό.... γενικές και οι πληροφορίες.
Πελοποννησο δεν θα πας? Κατω κατω

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πελοποννησο δεν θα πας? Κατω κατω

Το κάτω κάτω πως προέκυψε ; :D δεν το είπα ποτέ... εγω έγραψα γενικά Πελλοπόνησο... τωρα αμα κάποιος φατάστηκε την Καλαμάτα εγω τι φταίω; :hehe:

μην σας νοιάζει το μέρος... να σας νοιάζει οτι υπάρχουν ακόμη ενοίκια κάτω απο 300 ευρώ στην επαρχία και σε πολύ αξιοπρεπή σπίτια. Εντάξει δεν θα εισαι πρωτευουσιάνος.... ουτε θα κολλάς στη κινηση καθε μέρα στην καλλιρόης την συγγρού και τον Κηφισό. Θα το ξεπεράσεις με το καιρό :P

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Το κάτω κάτω πως προέκυψε ; :D δεν το είπα ποτέ... εγω έγραψα γενικά Πελλοπόνησο... τωρα αμα κάποιος φατάστηκε την Καλαμάτα εγω τι φταίω; :hehe:

μην σας νοιάζει το μέρος... να σας νοιάζει οτι υπάρχουν ακόμη ενοίκια κάτω απο 300 ευρώ στην επαρχία και σε πολύ αξιοπρεπή σπίτια. Εντάξει δεν θα εισαι πρωτευουσιάνος.... ουτε θα κολλάς στη κινηση καθε μέρα στην καλλιρόης την συγγρού και τον Κηφισό. Θα το ξεπεράσεις με το καιρό :P
Ρε ντεβιλ στην πελλοπονησο δεν υπαρχει αλλη πολη εκτοσ της καλαματας και ισως του ναυπλιου . Η πατρα ειναι μια αθηνα αλλα πιο μικρη και ασχημη που ζει απο τους φοιτητες . Κατι τριπολες σπαρτες κτλ ειναι ξεχασμενες απο τον ιδιο το θεο :bleh:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ρε ντεβιλ στην πελλοπονησο δεν υπαρχει αλλη πολη εκτοσ της καλαματας και ισως του ναυπλιου . Η πατρα ειναι μια αθηνα αλλα πιο μικρη και ασχημη που ζει απο τους φοιτητες . Κατι τριπολες σπαρτες κτλ ειναι ξεχασμενες απο τον ιδιο το θεο :bleh:

Ενώ η Αθήνα.... που δεν ειναι ξεχασμένη..... ξεχειλίζουν τα σκατά στην Παραλιακή μόλις βρέξει παραπάνω λίγο και στη Πανεπιστημίου θα πιεις το καφεδάκι σου με τον Μίκι τον Μάους διπλα να κόβει βόλτες.....

Άντε και μια ωρα να διασχίσεις την Καλλιρόης Δευτέρα μεσημέρι.... εγω μαζί σας παιδιά.

Καλα σας κάνουν και σας αυξάνουν τα ενοίκια... ολα για κάποιο λόγο γίνονται. :hi:

ΤΑ ΧΟΥΜΕ ξαναπεί Ελληναράδες μου... αμα θέλετε να αλλάξει κάτι θα ξεβολευτείτε και λίγο.... εδω μεσα κανείς δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Καλα σας τα κάνουν λοιπόν.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ενώ η Αθήνα.... που δεν ειναι ξεχασμένη..... ξεχειλίζουν τα σκατά στην Παραλιακή μόλις βρέξει παραπάνω λίγο και στη Πανεπιστημίου θα πιεις το καφεδάκι σου με τον Μίκι τον Μάους διπλα να κόβει βόλτες.....

Άντε και μια ωρα να διασχίσεις την Καλλιρόης Δευτέρα μεσημέρι.... εγω μαζί σας παιδιά.

Καλα σας κάνουν και σας αυξάνουν τα ενοίκια... ολα για κάποιο λόγο γίνονται. :hi:

ΤΑ ΧΟΥΜΕ ξαναπεί Ελληναράδες μου... αμα θέλετε να αλλάξει κάτι θα ξεβολευτείτε και λίγο.... εδω μεσα κανείς δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Καλα σας τα κάνουν λοιπόν.
Δεν απαντησες πανω ντεβιλ. 2 πολεις εχει η πελλοπονησος.Απαντα ευθεως και μη βαζεις τη κασετα. Δικιο εχεις. Θελει αποκεντρωση χθες.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν απαντησες πανω ντεβιλ. 2 πολεις εχει η πελλοπονησος.Απαντα ευθεως και μη βαζεις τη κασετα. Δικιο εχεις. Θελει αποκεντρωση χθες.

Σε τι να απαντήσω ; μεγάλα παιδιά είστε. Αμα σου βρώ και το σπίτι θα ζητήσω και ποσοστά. :bleh:

Έδωσα γενικές πληροφορίες... όποιος θέλει ας το ψάξει και καλή τυχη.

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

@Devil @Paragontas7000 μια καλή πόλη για να μείνει κάποιος και να είναι και δίπλα στην Αθήνα είναι η Χαλκίδα. Βεβαια δεν ξέρω τι παίζει εκεί με τα ενοίκια

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

@Devil @Paragontas7000 μια καλή πόλη για να μείνει κάποιος και να είναι και δίπλα στην Αθήνα είναι η Χαλκίδα. Βεβαια δεν ξέρω τι παίζει εκεί με τα ενοίκια

Ενοικίαση κατοικίας 26 τ.μ., Χαλκίδα, 290 €

Δεν είναι πολύ μεγάλο αλλα φαίνεται αξιοπρεπές....

Ενοικίαση κατοικίας 36 τ.μ., Χαλκίδα, 300 €

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

εχεις παει Χαλκιδα? αν ναι σου αρεσε? Σε ρωταω γιατι παρολο που ειναι 1 ωρα απο την Αθηνα σε καποιους δεν αρεσει\

Είναι πάρα πολύ ωραία.

Έχει τα Τρελά νερά που κάθεσαι και τρώς πίνεις το καφέ σου και χαζευεις τη θάλασσα....

έχει στα 17 χιλιόμετρα την Αμάρυνθο αν θυμάμαι καλά.... πιο πέρα την Ερετρια και γενικά αρκετούς προορισμούς να πάς και να χαλαρώσεις. Εννοείται θα νοίκιαζα στη Χαλκίδα...

βλέπω εδώ έχει γκαρσονιέρες με 250-300 ευρώ και αν θές κατι μεγαλυτερο φυσικά δυάρι τύπου εισαι στα 350-400 ευρώ ΜΑΞ... Ειδα ενα πολύ ωραιο επιπλωμένο δυάρι 50τμ στα 400 ευρώ. Είναι εντάξει.

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι πάρα πολύ ωραία.

Έχει τα Τρελά νερά που κάθεσαι και τρώς πίνεις το καφέ σου και χαζευεις τη θάλασσα....

έχει στα 17 χιλιόμετρα την Αμάρυνθο αν θυμάμαι καλά.... πιο πέρα την Ερετρια και γενικά αρκετούς προορισμούς να πάς και να χαλαρώσεις. Εννοείται θα νοίκιαζα στη Χαλκίδα...

βλέπω εδώ έχει γκαρσονιέρες με 250-300 ευρώ και αν θές κατι μεγαλυτερο φυσικά δυάρι τύπου εισαι στα 350-400 ευρώ ΜΑΞ... Ειδα ενα πολύ ωραιο επιπλωμένο δυάρι 50τμ στα 400 ευρώ. Είναι εντάξει.
ε βλεπεις. Και εισαι 1 ωρα απο Αθηνα να πεταχτεις ενα ΠΣΚ τριημερο να κανεις τα γουστα σου

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

ε βλεπεις. Και εισαι 1 ωρα απο Αθηνα να πεταχτεις ενα ΠΣΚ τριημερο να κανεις τα γουστα σου

H Χαλκίδα ειναι μακρυά αν δουλεύεις Αθήνα... πχ αυτό εδω

Ενοικίαση κατοικίας 41 τ.μ., Ωρωπός, 350 €

θα το είχα κλείσει ήδη εάν παρέμενα και δούλευα στην Αθήνα.

Ενα πολύ ωραίο - αξιοπρεπές - καθαρό και σύγχρονο διαμέρισμα. Περίπου σε χωρητικότητα και ηλικία σαν αυτο που νοίκιασα με τη διαφορά οτι εμενα ειναι και επιπλωμένο !!!!

Το μόνο κακο το καλοκαιρι αυτός μάλλον θα το κανει air bnb. Τέλοςπαντων.

Απο τον Ωρωπό εισαι στην Αθήνα με το τρένο στα 30 λεπτά.

Λύσαμε το θέμα με το ενοίκιο στην Αθήνα.... με 350 ευρώ μάξ.

Άρα κάτι για 400-450 και υπόγεια στη Κυψέλη που μου λέγατε χθές ας τα κρατήσουν να τα βλέπουν.

theodle

Εκκολαπτόμενο μέλος

H Χαλκίδα ειναι μακρυά αν δουλεύεις Αθήνα... πχ αυτό εδω

Ενοικίαση κατοικίας 41 τ.μ., Ωρωπός, 350 €

θα το είχα κλείσει ήδη εάν παρέμενα και δούλευα στην Αθήνα.

Ενα πολύ ωραίο - αξιοπρεπές - καθαρό και σύγχρονο διαμέρισμα. Περίπου σε χωρητικότητα και ηλικία σαν αυτο που νοίκιασα με τη διαφορά οτι εμενα ειναι και επιπλωμένο !!!!

Το μόνο κακο το καλοκαιρι αυτός μάλλον θα το κανει air bnb. Τέλοςπαντων.

Απο τον Ωρωπό εισαι στην Αθήνα με το τρένο στα 30 λεπτά.

Λύσαμε το θέμα με το ενοίκιο στην Αθήνα.... με 350 ευρώ μάξ.

Άρα κάτι για 400-450 και υπόγεια στη Κυψέλη που μου λέγατε χθές ας τα κρατήσουν να τα βλέπουν.
κάτσε βρε ντεβιλ δεν πάει έτσι. Αν η δουλειά σου στην Αθήνα είναι στο κέντρο, δεν γίνεται να μένεις στον Ωροπο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια