Ολο λαθος Πανθηρα και ειναι αυτο που λεω ,βρικσουν και τα κανουν !
Απο ποτε τα κλειδια παραδίνονται στον επομενο ενοικιαστη χωρις να μπει μεσα ο ιδιοκτητης για να ελεξει για τυχον φθορες και ζημιες;
Η εγγυηση τι εγινε δοθηκε πισω ;
Tι με νοιάζει η εγγύηση της άλλης ; δεν με απασχολεί κάν. Ας πάει να τα κανονίσει μόνη της.
Εγω εχω λάβει φωτογραφίες και βίντεο.... για να έχω αρχείο τη κατάσταση του σπιτιού όταν μπήκα μέσα
που σε κάποια σημεία έχει κάποιες μικροφθορές πχ φουσκωμα σε ενα ντουλάπι , ελαφρώς ταλαιπωρημένα τα ντουλάπια σε κάποια σημεία με σκασίματα κτλ.
φούσκωμα κάτω σε μια πόρτα, σκουριά σε μια κλειδαριά... εγω ειμαι τυπικός. Και αυτα τα βλέπω.
Γιατι όταν θα φυγω απο το σπίτι το παραδίδω τουλάχιστον ΟΠΩΣ ΤΟ βρήκα. Τουλάχιστον.
Νταξει αν δεν τα φτιάξει οταν της τα πώ απλα δεν θα ανανεώσω το συμβόλαιο που ειναι για ένα χρονο και θα της φυγει ένας καλός ενοικιαστής.
Επειτα κλιματιστικα οικιακα σκευη δεν υπαρχουν στο σπιτι;
Πως παραδοθηκαν χωρις να καθαριστουν και να γινουν οι απαραιτητες απολυμάνσεις;
Το καθαρισε μου ειπε το κλιματιστικό.
Αυτα κοστιζουν ειδικα η απολυμανση ...ποιος θα τα πληρωσει ,εσυ ;
Τι να πω ...τωρα καταλαβαινω και καποιους που εχουν χαμηλα ενοικια ...οτι πληρωνεις παιρνεις ...
Μια αλλαγη σε εμενα θελει τουλαχιστον ενα 500αρι σε καθαρισμους και απολυμανσεις ωστε να μπει ο επομενος ενοικιαστης ..Αυτα εδω ποιος θα τα πληρωσεις εσυ ;
Θα φέρει καθαρίστρια τελικά σήμερα να το καθαρίσει. Σιγα μη καθαρίσω εγώ τις βρωμιές του προηγούμενου.
Για την επαρχία ειναι εντάξει το ενοικιό του ούτε χαμηλό ουτε υψηλό. Ειναι οριακά υψηλό.
40 τμ 350 ευρω δεν ειναι και λίγα.... Στην Αθηνα θα το έδινε 500 τουλάχιστον.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2025
Ολο λαθος Πανθηρα και ειναι αυτο που λεω ,βρικσουν και τα κανουν !
Έτσι ειναι τα ενοίκια καλή μου ειναι σε ποιόν θα πέσεις για αυτο κάποιοι εκαναν τα αδυνατα δυνατα να πάρουν δικο τους μέχρι τα 10 μου ζούσαμε σε ενοίκιο ξέρω καλά και απο τους γονεις μου τη τρέλα του καθενός κ να τον παιρνεις με το καλό... και διπλωματικα... και Νικο μου να δουμε κ αυτο.. και Κυρα Γενοβέφα μου να δουμε και το αλλο... και αντε γαμιδιιιιαααα να πουμε... φτιαχνεις το δικο σ οπως θες κ τελειώνεις .... ο φιλος μου στη Κάρπαθο ηταν τυχερός βρηκε εναν γιατρο που το ειχε το σπιτι του για αυτόν.... 320 ευρω επιπλωμένο ΦΟΥΛ.... και πολύ καλό μέσα.
60τμ.
Οσο για το αν θα τα πληρώσω εγω... θα αστειεύεσαι βεβαια.... στο συμβόλαιο υπάρχει ρητός όρος που αναφέρει οτι εγω θα πληρώσω ΜΟΝΟΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.
Τα συμφωνήσαμε αυτά... για αυτο με έβλεπες και το έψαχνα αρκετά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2025
Αναγνωριζω πάντως οτι υπάρχει αρκετό άγχος κ απο τη πλευρά των ιδιοκτητών για τα μαργαριτάρια που σας έρχονται... τρομερό να αφησεις τη τουαλέτα σε αυτη τη κατασταση και να φυγεις.
Τρομερό απλά. Εγω θα ντρεπόμουν χωρίς πλάκα. Ο πάτος της τουαλέτας ειναι λευκός οταν φευγεις απο το σπίτι. Ουτε μαύρος ούτε φθαρμένος.