Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-02-25

17:44
κάτσε βρε ντεβιλ δεν πάει έτσι. Αν η δουλειά σου στην Αθήνα είναι στο κέντρο, δεν γίνεται να μένεις στον Ωροπο
Στο Σταθμό Λαρίσης είσαι περίπου σε 35-40 λεπτά. Ποιό το πρόβλημα ;
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

14-02-25

17:50
οτι δεν γινεται να τρως 40 λεπτα στο πηγαινε και αλλα 40 λεπτα στο ελα, ενω θα μπορουσες να νοικιασεις κοντα στη δουλεια σου και να εισαι ανετος απο ολες τις αποψεις. Ο χρονος ειναι χρημα, δραστηριοτητες, ποιοτητα ζωης κλπΣτο Σταθμό Λαρίσης είσαι περίπου σε 35-40 λεπτά. Ποιό το πρόβλημα ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

14-02-25

17:54
οτι δεν γινεται να τρως 40 λεπτα στο πηγαινε και αλλα 40 λεπτα στο ελα, ενω θα μπορουσες να νοικιασεις κοντα στη δουλεια σου και να εισαι ανετος απο ολες τις αποψεις. Ο χρονος ειναι χρημα, δραστηριοτητες, ποιοτητα ζωης κλπ
Καλά, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πήγαίνουν με τα πόδια στη δουλειά τους στην Αθήνα... ρωτησε τους απο περιέργεια ποσο θέλουν κατα μέσο όρο να φτάσουν.
Έχω εναν γνωστό φιλο που μένει Πατησια και δουλεύει στο Μαρούσι... ε! Κάθε μέρα θέλει 40 λεπτά να φτάσει σπίτι του. Ειδικά αν έχει κίνηση.
Ποιοτητα ζωής... στην Αθηνα ;;;

αν δε μένεις στον Άλιμο και θέλεις να βγεις να περπατήσεις μια Παρασκευη βράδυ... σε τρώνε τα τσιμέντα και οι πολυκατοικίες !
η ερωτηση μου ειναι με ποιό τρόπο σου ρίχνει τη ποιότητα ζωής να θές να πάς απο μια περιοχή της Αθήνας στην δουλειά σου περίπου 35-40 λεπτά με φανάρια - κινηση κτλ απο το να το κάνεις με το τρόπο που έγραψα πριν με το τρένο.

14-02-25

20:46
Το κακό με τα σπίτια σε τουριστικά μέρη είναι οτι τα νοικιάζουν μόνο Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο σε καθηγητές ξέρω γω και τα καλοκαίρια τα δίνουν airbnb.
theodle
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 156 μηνύματα.

14-02-25

20:53
Γι αυτί και οι αναπληρωτες καθηγητές δεν τα προτιμούν και μένουν κενές θέσεις. Εδώ δεν τα επιλέγουν για μόνιμοι διορισμοι μέσω ΑΣΕΠ. Φίλος μου διορίστηκε με το γραπτό στη Κρήτη και δεν βγαίνειΤο κακό με τα σπίτια σε τουριστικά μέρη είναι οτι τα νοικιάζουν μόνο Οκτώβριο μέχρι Απρίλιο σε καθηγητές ξέρω γω και τα καλοκαίρια τα δίνουν airbnb.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όταν χάνεις 1 ώρα και 80 λεπτά κάθε μέρα δεν ειναι και ότι καλύτερο. Από όλες τις απόψεις. Καταρχάς ξυπνάς 1.5 ώρα πιο πριν μη πω και 2 ώρες.Καλά, για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να πήγαίνουν με τα πόδια στη δουλειά τους στην Αθήνα... ρωτησε τους απο περιέργεια ποσο θέλουν κατα μέσο όρο να φτάσουν.
Έχω εναν γνωστό φιλο που μένει Πατησια και δουλεύει στο Μαρούσι... ε! Κάθε μέρα θέλει 40 λεπτά να φτάσει σπίτι του. Ειδικά αν έχει κίνηση.
Ποιοτητα ζωής... στην Αθηνα ;;;![]()
![]()
αν δε μένεις στον Άλιμο και θέλεις να βγεις να περπατήσεις μια Παρασκευη βράδυ... σε τρώνε τα τσιμέντα και οι πολυκατοικίες !
η ερωτηση μου ειναι με ποιό τρόπο σου ρίχνει τη ποιότητα ζωής να θές να πάς απο μια περιοχή της Αθήνας στην δουλειά σου περίπου 35-40 λεπτά με φανάρια - κινηση κτλ απο το να το κάνεις με το τρόπο που έγραψα πριν με το τρένο.![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-25

21:53
Γι αυτί και οι αναπληρωτες καθηγητές δεν τα προτιμούν και μένουν κενές θέσεις. Εδώ δεν τα επιλέγουν για μόνιμοι διορισμοι μέσω ΑΣΕΠ. Φίλος μου διορίστηκε με το γραπτό στη Κρήτη και δεν βγαίνει
Όταν χάνεις 1 ώρα και 80 λεπτά κάθε μέρα δεν ειναι και ότι καλύτερο. Από όλες τις απόψεις. Καταρχάς ξυπνάς 1.5 ώρα πιο πριν μη πω και 2 ώρες.
Τα ίδια ακριβώς παθαινεις και στην Αθήνα για να πας από το Ηράκλειο στον Ταύρο η την Πανεπιστημίου αμα δουλευεις. Εκτός και αν πας με μέτρο που θα κάνεις στη καλυτερη 20-30 λεπτά καθαρή διαδρομή.
Κατά τα αλλά το ίδιο είναι... Παιδιά για να μη το κουράζουμε άλλο είναι φανερό ότι δε θέλετε να κάνετε μια θυσία και έναν συμβιβασμό οπότε μην παραπονιεστε με τα ενοίκια και 1000 ευρώ να πανε για ένα δυάρι εσείς παλι θα τα δίνετε οπότε τι το συζητάμε ;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-02-25

15:46
Από τότε που έχει γίνει όλο αυτό με τα ενοίκια έχω πει ότι αν τύχει να συναναστραφω / βρεθω με κάποιον που έχει σπίτι και το νοικιάζει σε παράλογη τιμή θα συζητήσω μαζί του για να δω το σκεπτικό του (αν και το φαντάζομαι) κ θα τα πω όλα μαζεμένα .
Χτες μιλούσαμε με μια καθηγήτρια μου (αυτή μένει Θεσσαλονίκη) για αυτό το θέμα και μου λέει "κι εγώ αυτό το διαμέρισμα μου αν το νοικιάσω , δε θα ζητήσω κάτω από 700€ γιατί είναι 15' με τα πόδια από τον λευκό Πύργο, έχει 2 δωμάτια και το έχω ανακαινίσει " . Όντως είναι ωραίο και έχει πλεονεκτήματα, εδώ άλλοι τα νοικιάζουν τόσο κ παραπάνω κ είναι κάτι τρωγλες , όμως της είπα ότι τόσο είναι και ο βασικός μισθός και εφόσον είναι 3ρι λογικα θα είναι κάποια οικογένεια όπου μόνο ο ένας θα πρέπει να δουλεύει για το ενοίκιο !!!!!!!!!! Είπε ότι δεν την ενδιαφέρει , να ζητάνε αύξηση από τη δουλειά τους ή να αλλάζουν(λες και είναι για όλους εύκολο....) και ότι την νοιάζει πόσα χρήματα θα λάβει εκείνη κ όχι πως θα τα βρει ο άλλος για να τα δώσει .
Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό αλλά μου έφυγε η περιέργεια να μάθω τι σκέφτονται όλοι αυτοί
Χτες μιλούσαμε με μια καθηγήτρια μου (αυτή μένει Θεσσαλονίκη) για αυτό το θέμα και μου λέει "κι εγώ αυτό το διαμέρισμα μου αν το νοικιάσω , δε θα ζητήσω κάτω από 700€ γιατί είναι 15' με τα πόδια από τον λευκό Πύργο, έχει 2 δωμάτια και το έχω ανακαινίσει " . Όντως είναι ωραίο και έχει πλεονεκτήματα, εδώ άλλοι τα νοικιάζουν τόσο κ παραπάνω κ είναι κάτι τρωγλες , όμως της είπα ότι τόσο είναι και ο βασικός μισθός και εφόσον είναι 3ρι λογικα θα είναι κάποια οικογένεια όπου μόνο ο ένας θα πρέπει να δουλεύει για το ενοίκιο !!!!!!!!!! Είπε ότι δεν την ενδιαφέρει , να ζητάνε αύξηση από τη δουλειά τους ή να αλλάζουν(λες και είναι για όλους εύκολο....) και ότι την νοιάζει πόσα χρήματα θα λάβει εκείνη κ όχι πως θα τα βρει ο άλλος για να τα δώσει .
Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό αλλά μου έφυγε η περιέργεια να μάθω τι σκέφτονται όλοι αυτοί

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.064 μηνύματα.

19-02-25

15:48
Τι να σκέφτονται, το συμφέρον τους να βγάλουν όσα μπορούν κι ότι αυτοί δεν είναι κορόιδα.Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό αλλά μου έφυγε η περιέργεια να μάθω τι σκέφτονται όλοι αυτοί![]()

Guest 881237
Επισκέπτης

19-02-25

15:53
Ναι είναι ένα επιπλέον εισόδημα αλλά δεν γίνεται να μην υπολογίζουν την κατάσταση που επικρατεί!!!!!!!!!Τι να σκέφτονται, το συμφέρον τους να βγάλουν όσα μπορούν κι ότι αυτοί δεν είναι κορόιδα.![]()
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

19-02-25

15:54
Μα δεν τους νοιαζουν και να σου πω, γιατί να κάνει το πρόβλημα του αλλου δικό της .Είπε ότι δεν την ενδιαφέρει , να ζητάνε αύξηση από τη δουλειά τους ή να αλλάζουν(λες και είναι για όλους εύκολο....) και ότι την νοιάζει πόσα χρήματα θα λάβει εκείνη κ όχι πως θα τα βρει ο άλλος για να τα δώσει .
Κανένας που νοικιάζει δεν θα μπει στη διαδικασία.
Θελει π.χ 100 ευρω ;
Απο την στιγμη που εσυ θα το νοικιάζεις δικο σου ειναι το προβλημα πως θα τα βρεις και αυτο ειναι το λογικο .
Απλά τα πράγματα .Ναι τα ενοίκια έχουν ξεφύγει όπως και οι απαιτήσεις αυτών αλλά όταν πας να νοικιάσεις ένα σπίτι έχεις δουλειά και ξέρεις ότι θα ανταπεξέλθεις αλλιώς δεν κάνεις αυτό το βήμα δυστυχώς.
Guest 881237
Επισκέπτης

19-02-25

15:55
Ναι , η οποία δουλειά τι μισθό δίνει στις περισσότερες περιπτώσεις?Απλά τα πράγματα .Ναι τα ενοίκια έχουν ξεφύγει όπως και οι απαιτήσεις αυτών αλλά όταν πας να νοικιάσεις ένα σπίτι έχεις δουλειά και ξέρεις ότι θα ανταπεξέλθεις αλλιώς δεν κάνεις αυτό το βήμα δυστυχώς.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

19-02-25

16:04
Μα ο μισθος σου δεν θα καθορίσει και τι ενοίκιο είσαι διατεθειμένος να δώσεις;Ναι , η οποία δουλειά τι μισθό δίνει στις περισσότερες περιπτώσεις?
Από τι στιγμή που πας και βλέπεις ένα σπίτι που κοστίζει 100 ευρώ πάει να πει οτι κάθε μήνα σίγουρα θα έχεις 100 ευρώ!
Guest 881237
Επισκέπτης

19-02-25

16:08
Ναι , αλλά εξηγώ ότι για την πλειονότητα που παίρνει 800€ ΔΕΝ υπάρχει κάποιο σπίτι έστω STUDIO ή ΓΚΑΡΣΟΝΙΈΡΑ σε τιμή που να μπορεί να ανταπεξέλθει........Μα ο μισθος σου δεν θα καθορίσει και τι ενοίκιο είσαι διατεθειμένος να δώσεις;
Από τι στιγμή που πας και βλέπεις ένα σπίτι που κοστίζει 100 ευρώ πάει να πει οτι κάθε μήνα σίγουρα θα έχεις 100 ευρώ!
adams33
Δραστήριο μέλος

19-02-25

16:12
Αν μιλάς για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι δεδομένο στις μέρες μας ότι δεν μπορεις να νοικιάζεις σπίτι μόνος σου .Ναι , αλλά εξηγώ ότι για την πλειονότητα που παίρνει 800€ ΔΕΝ υπάρχει κάποιο σπίτι έστω STUDIO ή ΓΚΑΡΣΟΝΙΈΡΑ σε τιμή που να μπορεί να ανταπεξέλθει........
Ή βρίσκεις και δεύτερη δουλειά ή συγκάτοικο ή πας σε μια πιο υποβαθμισμένη περιοχή ή επιλέγεις και πας σε επαρχιακή πόλη που νοικιάζεις άνετα με αυτά τα λεφτά.
Guest 881237
Επισκέπτης

19-02-25

16:33
Πολύ κακώς έχει γίνει νορμάλ κάτι τέτοιο!!!!!Αν μιλάς για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι δεδομένο στις μέρες μας ότι δεν μπορεις να νοικιάζεις σπίτι μόνος σου .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-02-25

16:36
Από τότε που έχει γίνει όλο αυτό με τα ενοίκια έχω πει ότι αν τύχει να συναναστραφω / βρεθω με κάποιον που έχει σπίτι και το νοικιάζει σε παράλογη τιμή θα συζητήσω μαζί του για να δω το σκεπτικό του (αν και το φαντάζομαι) κ θα τα πω όλα μαζεμένα .
Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό αλλά μου έφυγε η περιέργεια να μάθω τι σκέφτονται όλοι αυτοί![]()
Εγω εχω βρεί ενα ωραίο στουντιάκι - επιπλωμένη γκαρσονιέρα 40τμ ανακαινισμένη το 2023 βαμμένη στα 200 ευρώ το μήνα. Εχει μέσα τα πάντα μου είχαν μέχρι και χυμό στο ψυγείο.... φουρνο μικροκυμάτων , σιδερο , απλωστρα , σιδερώστρα , τοστιέρα και χθές μου έδωσαν και εναν καινούργιο αφυγραντήρα.
Εχω ανοιξει τωρα το κλιματισμό και έχει το σπίτι μια ωραία ζεστασιά.

Προς το παρόν μένω μόνος μου οπότε με βολεύει εδώ. Η δουλειά 5 λεπτά με τα πόδια !
adams33
Δραστήριο μέλος

19-02-25

16:38
Καταλαβαινω τι λες και εχεις ενα δικιο αλλα δεν μπορείς να πεις ή να επιβάλεις στους άλλους πως θα εκμεταλεύονται την δική τους περιουσία και αυτό δεν γίνετε τα τελευταία χρόνια.Πολύ κακώς έχει γίνει νορμάλ κάτι τέτοιο!!!!!
Ανέκαθεν τα ενοίκια ήταν ακριβά ειδικά σε καλές περιοχές
Όπως και οι πωλήσεις διαμερίσματος.
Το κόστος της υπόλοιπης ζωής μας ανέβηκε σε αναλογία με τους μισθούς και σήμερα μας φαίνονται ακόμα ακριβότερα τα ενοίκια.
Η κατάσταση πάντα ίδια ήταν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-02-25

16:39
Πολύ κακώς έχει γίνει νορμάλ κάτι τέτοιο!!!!!
Καλά κάνουν αφού υπάρχουν άτομα που δίνουν τόσα λεφτά για να μένουν στην Αθήνα.... και στο τέλος μαζευονται ολοι αυτοί το πρωί στο Κηφισο , την πατησίων , την Αλεξάνδρας και την Κηφισίας και βρίζονται για τη κίνηση !!!! Αθήνα αμα δε βγάζεις το μήνα 1600-2000 ευρώ δεν αξίζει να μένεις. 1600 το ελάχιστο !
Guest 881237
Επισκέπτης

19-02-25

17:21
Εγώ όχι αλλά το κράτος θα μπορούσε. Δεν γίνεται να βασίζουν οι άνθρωποι το που θα μείνουν στο πόσα θέλει να βγάλει ο καθε τυχαίος.Καταλαβαινω τι λες και εχεις ενα δικιο αλλα δεν μπορείς να πεις ή να επιβάλεις στους άλλους πως θα εκμεταλεύονται την δική τους περιουσία
Σε επαρχιακή πόλη ή χωριό ?Εγω εχω βρεί ενα ωραίο στουντιάκι - επιπλωμένη γκαρσονιέρα 40τμ ανακαινισμένη το 2023 βαμμένη στα 200 ευρώ το μήνα. Εχει μέσα τα πάντα μου είχαν μέχρι και χυμό στο ψυγείο.... φουρνο μικροκυμάτων , σιδερο , απλωστρα , σιδερώστρα , τοστιέρα και χθές μου έδωσαν και εναν καινούργιο αφυγραντήρα.
Εχω ανοιξει τωρα το κλιματισμό και έχει το σπίτι μια ωραία ζεστασιά.
Προς το παρόν μένω μόνος μου οπότε με βολεύει εδώ. Η δουλειά 5 λεπτά με τα πόδια !
Όντως αλλά τώρα το έχουν τερματίσει ......Ανέκαθεν τα ενοίκια ήταν ακριβά ειδικά σε καλές περιοχές
Όπως και οι πωλήσεις διαμερίσματος.
Το κόστος της υπόλοιπης ζωής μας ανέβηκε σε αναλογία με τους μισθούς και σήμερα μας φαίνονται ακόμα ακριβότερα τα ενοίκια.
Η κατάσταση πάντα ίδια ήταν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-02-25

17:22
Εγώ όχι αλλά το κράτος θα μπορούσε. Δεν γίνεται να βασίζουν οι άνθρωποι το που θα μείνουν στο πόσα θέλει να βγάλει ο καθε τυχαίος.
Σε επαρχιακή πόλη ή χωριό ?
Όντως αλλά τώρα το έχουν τερματίσει ......
Σε κωμόπολη βρίσκομαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Ryuzaki
- Jack of Spades
- back2967
- Paragontas7000
- taketrance
- Ilma
- iew
- fretoe
- johnsala
- charmander
- Scandal
- Natsuko
- Vera
- Joji
- fmarulezkd
- Reader
- Unboxholics
- louminis
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- pinkheart
- ck_chrysiis
- J.Cameron
- ghоul
- NeosUser2023
- Libertus
- theodle
- AggelikiGr
- thodoris_eng
- grtt
- userguest
- American Economist
- gegeorgiou90
- Varus
- fourkaki
- bboys
- rafaela11
- bibliofagos
- giannhs2001
- Kate1914
- chester20080
- Skeptic95
- iminspain
- ROM32
- fockos
- Ωρορα
- Giorgkalo
- ppp
- touvlo
- BatGuin
- kalhkardia
- Hased Babis
- Μήτσος10
- aggelosst9
- Εριφύλη
- A350
- jellojina
- Maria23667
- hirasawayui
- Ariana2018
- Sosstoss
- ggl
- phleidhs
- camil
- Dark_kronos
- User2350
- Δροσουλίτης
- Obi-Wan Kenobi
- Memetchi
- spring day
- Jim444
- snowy
- SlimShady
- allall1
- ag97
- Meow
- Roulaki
- Viedo
- mermaid89
- tsiobieman
- jj!
- tslef8
- Sevasti
- Κλημεντίνη
- oups
- Εχέμυθη
- tfghp
- sophiaa
- Αντικειμενικός
- parrot/παπαγάλος
- Sherlockina
- gregory nub
- tourourou3
- ougka pougka
- Stelios725
- Αναστασία197
- Στεφανος56
- Lila955
- eukleidhs1821
- Evelynne
- Μαυρίκιος
- Ace of Spades
- Mexicanos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.