Από τότε που έχει γίνει όλο αυτό με τα ενοίκια έχω πει ότι αν τύχει να συναναστραφω / βρεθω με κάποιον που έχει σπίτι και το νοικιάζει σε παράλογη τιμή θα συζητήσω μαζί του για να δω το σκεπτικό του (αν και το φαντάζομαι) κ θα τα πω όλα μαζεμένα .
Χτες μιλούσαμε με μια καθηγήτρια μου (αυτή μένει Θεσσαλονίκη) για αυτό το θέμα και μου λέει "κι εγώ αυτό το διαμέρισμα μου αν το νοικιάσω , δε θα ζητήσω κάτω από 700€ γιατί είναι 15' με τα πόδια από τον λευκό Πύργο, έχει 2 δωμάτια και το έχω ανακαινίσει " . Όντως είναι ωραίο και έχει πλεονεκτήματα, εδώ άλλοι τα νοικιάζουν τόσο κ παραπάνω κ είναι κάτι τρωγλες , όμως της είπα ότι τόσο είναι και ο βασικός μισθός και εφόσον είναι 3ρι λογικα θα είναι κάποια οικογένεια όπου μόνο ο ένας θα πρέπει να δουλεύει για το ενοίκιο !!!!!!!!!! Είπε ότι δεν την ενδιαφέρει , να ζητάνε αύξηση από τη δουλειά τους ή να αλλάζουν(λες και είναι για όλους εύκολο....) και ότι την νοιάζει πόσα χρήματα θα λάβει εκείνη κ όχι πως θα τα βρει ο άλλος για να τα δώσει .
Εντάξει δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό αλλά μου έφυγε η περιέργεια να μάθω τι σκέφτονται όλοι αυτοί