μωρέ εσύ καλά τα λές... αλλα του συγκεκριμένου (γιατί τον έχω παρατηρήσει σε όλα τα θέματα που μπαίνει και σχολιάζει) κάτι του είπες!
Με παγερούς και κυνικούς ανθρώπους δεν κάθομαι να συζητήσω. Για τον απλό λόγο οτι έχουμε το φάρμακο για όλους....
Πχ "Οι καημένοι οι ΔΥ μπουχου χου"... Οκ
Ας δηλώσουν να φύγουν ή να παραιτηθούν οι μισοί αστυνομικοί απο την Αθήνα να δείς που θα πάνε οι θεωρίες που κάθεται και γράφει... θα βγεί μονος του στο δρόμο να ασχολείται με τους εγκληματίες ή θα βάλει μπράβους να τους πληρώνει αδρά.
Ο μπράβος δεν κάθεται να σε φυλάξει με 1200 το μήνα.... Θα του τα σκάσεις απο 1500 και πάνω.
Αυτό. Νομίζω κάθε αλλη κουβέντα ειναι χάσιμο χρόνου ειναι στο κόσμο του ο άνθρωπος.
Ο Μητσοτάκης έσπευσε να πεί οτι ο μέσος μισθός θα φτασει τα 1500 το μήνα (μεικτά) προσωπικά εάν ενας 40αρης Αξιωματικός δεν βλέπει στο λογαριασμό του 1600 το μήνα καθαρά.... καλυτερα να παραιτηθει... τον δουλεύουν.
Αν πάλι ειναι τεμπελης και δεν δουλεύει ειμαι απο τους πρώτους που υποστηρίζω γρηγορες αξιολογήσεις ωστε να τους απολύσουν.
Δε θα κάτσω τωρα να συζητήσω με άτομο που θα μ πεί τι εισαι στο δημόσιο και παίρνεις 1200 να λές και ευχαριστώ (δε παίρνω τόσα αλλα λέμε τωρα). Με πληθωρισμό εν έτει 2025... αυτά ειναι ντροπή και μόνο να τα λέει κάποιος.
Κοιτα, εγω δεν έχω κατι με τον Dreamweaver ούτε θέλω να το κάνω προσωπικό, απλούστατα δεν μου άρεσε ο τόνος και η άποψή του.
Δε μπορούμε μια Προκρούστεια λογική για όλα.
Κι αυτό που λες εσυ διαφωνώ, αμα δεν ειναι 1600 στα 40 να παραιτηθεί απο το Δημόσιο. Αυτο το λες κατόπιν εορτής που εξασφαλίστηκες με καλό μισθό και μαγκιά σου. Αλλά δεν εχουν ολοι την ιδια ανεση με σένα να παραιτηθουν, εδω ούτε εσυ δεν παραιτείσαι. Απλά σφιγγεις το ζωνάρι να σου φευγουν λιγοτερες δεκάρες.
Θα συμφωνούσα αν έλεγες οτι "καλο θα ηταν να πληρώνονται καλύτερα".
Ξέρεις πολλούς Ελληνες που θα παραιτηθούν απο το Δημόσιο;
Πρώτ' απ όλα είναι μαθημένοι στη νοοτροπία ότι ακόμα και η πιο σκατα δουλειά για 3.60 είναι αξιοπρέπεια. Και δευτερον κάποιοι δεν έχουν αυτη την επιλογή, θα μείνουν αιωνια ανεργοι μετά, οπότε παγιδευονται.
Και που σαι. Αρχίδια αξιοπρέπεια είναι. Μαθημένοι στον Πασοκικο τροπο σκέψης ειναι "εγω να χωθώ να καθομαι κι οι άλλοι να πα να γαμηθούν".
Μα ρε μαλάκα δε θα κάθεσαι. Έχεις δει τι φόρτο έχουν μερικές Δημόσιες Υπηρεσίες;
Μα ρε μαλάκα θα πεινάς, 3.60 και θα εισαι στου διαόλου τη μάνα.
Στ αρχίδια του του Ελληνα. Να πει οτι δουλεύει ρε μαλάκα στο Δημόσιο, να μη ρισκάρει να μεταναστεύσει. 100 πτυχια ΑΕΙ και Μάστερ και δηλώνουν για ΔΕ.
Σαν πρόβατα, (κι εγω το χω κανει, ειμαι ένοχος αυτης της πρακτικής), ακούνε τα κωλοσαιτ "καντε χαρτιά" (τι σιχαμένη έκφραση χαρτογιακαδίστικη), κάντε μητρώο, ναι ρε μαλάκα μητρα μητρωο χαρτιά, καρμπόν ΚΛΑΣΣΣΣερ, φάκελο με αφτιά ειδάλλως δεν γινεται δεκτή η αίτηση και πενηντα σφραγίδες κι εκατο αναφορές να γινεις κουμπάκιας χαρτογιακάς σφραγιδοπατητής για 830 στου διαολου τη μάνα και η ΧΟΝΤΡΗ να ειναι στα 5 λεπτα απο το σπιτι της και να σου λεει "σημερα τηλεργασία, θα σιάξω νύχι".
Τα γαμάς όλα, παραιτείσαι και φευγεις για εξωτερικο. Δεν ειναι ο μισθός, ο μισθος ειναι το αλάτι στην πληγή, το κερασάκι στην τουρτα. Το οτι βλεπεις τον καθε μαλάκα στα πεντε λεπτά (δεν αναφέρομαι σε σένα) από το σπίτι του ή να "τηλεργάζεται" (ξυσομούνι κοινώς) και συ να γαμιέσαι για να τρέχεις για τον Μητσοτάκη, όχι ρε φίλε, αν έχεις αρχίδια δεν το δέχεσαι.
Ψάρια σολομο σε εργοστασιο στην Ισλανδία ρε πουστη να ταξινομουσες πιο αξιοπρεπές θα ήταν και καλύτερα θα πλήρωνε.