Τι μάθαμε σήμερα?
Πως μια γυναίκα που μενει στο σπίτι για να είναι κοντά στο παιδί της που την έχει απόλυτη ανάγκη ειδικά τα πρώτα χρόνια έχει άντρα μισογυνη γιατί δεν έκατσε εκείνος ας πούμε
Δύο γάιδαροι μάλωναν σε ξένο αχυρωνα.
Πως ειναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες απόψεις όταν το ίδιο το ζευγάρι έχει υιοθετήσει τον δικό του τρόπο να διαχειριστεί μια κατάσταση τόσο ώστε να είναι σίγουροι ότι κάνει το καλυτερο για το παιδί του ?
Είναι δυνατόν στο θέμα παιδιού να τίθεται θέμα ποιος θα μείνει σπίτι και μάλιστα να ειναι κατακριτέο ?
Να μη κάνουν παιδιά τότε και ας δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ εφόσον δεν θέλουν, απλα τα πράγματα.
Έπειτα φτάσαμε σε σημείο να θεωρούμε μια γυναίκα άχρηστη, αγραμματη ,άβουλη,καταπιεσμενη και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, επειδή επιλέγει εφοσον έχει την οικονομική δυνατότητα να καθίσει σπίτι και να ασχοληθεί με αυτό?
Τι νοοτροπία είναι πάλι αυτή?
Σαν αυτή του όσο πιο πολλά πτυχία έχω τόσο πιο σπουδαίος άνθρωπος είμαι?
Λυπηρες καταστάσεις και ακόμα πιο λυπηρες προσωπικότητες.
Μάλλον δεν έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα και τη υπευθυνότητα που πρέπει να δείχνεις σε τέτοιες περιπτώσεις.
Αντιλαμβάνεται καθένας σας τι υποχρεώσεις έχει ένα σπίτι με παιδιά και πώς ούτε και οι δύο μαζί δεν προλαβαίνουν όταν είναι παραπάνω από ένα?
Όσο πιο ευγενικά μπορώ να το πω μετά από όλα αυτά που διάβασα..
Ξεκαβαλιστε μερικοί με αυτές τις απόλυτες απόψεις γιατί πραγματικά η κατάσταση ξεφεύγει και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε πάνω στα ίδια τα παιδιά ...
Η ευτυχία δεν κρύβεται μόνο έξω από το σπίτι ,απο εκει ξεκινάει και φυσικά δεν βρίσκεται μόνο στην δημιουργικότητα που έρχεται μέσα από την εργασία
Αυτές οι καταστάσεις δείχνουν αλλά θεματακια που αντιμετωπίζει ο καθένας πλέον σαν προσωπικότητα
Κανένας δεν είναι σε θέση να κρινει έναν άντρα ή μια γυναίκα που έχει επιλέξει να δουλεύει ή όχι εφόσον το απολαμβάνει.
Η προσωπική μας επιλογη δεν αποτελεί νομο που πρέπει όλοι να υπερασπιζονται και να υιοθετούν εφόσον για πολλους άλλους θεωρείται μίζερη και καταπιεστικη .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Νοεμβρίου 2021
δεν θα ήθελα να εργάζεται ούτε η γυναίκα μου, ούτε εγώ. θα ήθελα να κερδίσουμε το τζοκερ και να χαρούμε την ζωή. βόλτες, ταξίδια, μουσικές, καλοπέραση.
το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα την κατάλληλη.
Άστους παιδί μου μικρά και αβγαλτα που λένε .
Όταν θα μεγαλώσουν θα πιάσουν το νόημα της πραγματικής ζωής
Και εγώ θα ήθελα έτσι για κανά χρόνο,όχι παραπάνω μην με που ότι έχω και άντρα μισογυνη, να ξυπνάω και να σκέφτομαι μόνο ποιο θα είναι το επόμενο μέρος για να πάω διακοπές