Guest 875331
Επισκέπτης

Αυτό που λες είναι αβάσιμο λόγω ελλειπής πληροφόρησης... Οι άντρες δεν πληρώνουν μόνο τις γκλαμουροβιζίτες για το σεξ, αλλά πολύ περισσότερο για την παρέα τους. Νομίζω καλείται "Girlfriend experience", οπού πηγαίνουν για σινεμά ή φαγητό για λίγες ώρες πριν απομονωθούν. Αυτό είναι που τις ξεχωρίζει, δλδ, η ικανότητα τους στην παρέα.Θα το εκαναν με τις λουξ γιατι πιστευω θα τις εβλεπαν ως τροπαιο. Ο μεσος αντρας δεν μπορει να παει με αυτες γιατι δεν μπορει να τις πληρωσει, ειναι ακριβες, και επισης λογψ ελλειψης χρηματων ουτε αυτες θα εδιναν ποτε σημασια σε εναν μεσο αντρα. Ειναι επισης με αναλογιες μοντελων και ομορφες σε σημειο που πολλοι απο τους αντρες που προανεφερα δεν θα μπορουσαν να σκοραρουν.
Ο λόγος που οι άντρες προτιμούν τις γκλαμουροβιζίτες για παρέα είανι επειδή είναι πολύ καλύτερες στη συζήτηση, με περισσότερα ενδιαφέροντα, αλλά κι επειδή είναι πολύ πιο ευχάριστες από τη μέση γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας. Αυτό ισχύει και για μεσήλικες που έχουν βγάλει λεφτά και με γυναίκα που έχει παχύνει και όλο γκρινιάζει, αλλά και για νέους μοιραίους εργένηδες που μπορεί να βρίσκουν τις κοπέλες που γνωρίζουν "γλάστρες", χωρίς ενδιαφέροντα κλπ. Το σεξ είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Πέρα απ' αυτό, οι γυανίκες αυτές πέραν του αντικειμενικά είναι πολύ καλές για παρέα, είναι και πολύ έξυπνες και επειδή κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά και επειδή έχουν μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να μοιραστούν.
Bonus insider info: Πολλοί συνήθως μεγαλύτεροι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα στις γκλαμουροβιζίτες το γούστο τους για υψηλή κουλτούρα, να μπορούν να πάνε μαζί όπερα και να ξέρουν πως όντως αρέσει στη γυναίκα και θα πήγαινε και μόνη της, να ξέρει ότι όντως της αρέσει και μπορεί να εκτιμήσει το καλό φαγητό ενώ ξέρει πως να φερθεί στο σερβιτόρο, να πιάσει το μαχαιροπίρουνο κοκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπότε, γνωρίζεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και βλέπεις στην πορεία. Προσωπικά, είμαι θετικός σε νέες γνωριμίες ούτως ή άλλως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό που λες είναι αβάσιμο λόγω ελλειπής πληροφόρησης... Οι άντρες δεν πληρώνουν μόνο τις γκλαμουροβιζίτες για το σεξ, αλλά πολύ περισσότερο για την παρέα τους. Νομίζω καλείται "Girlfriend experience", οπού πηγαίνουν για σινεμά ή φαγητό για λίγες ώρες πριν απομονωθούν. Αυτό είναι που τις ξεχωρίζει, δλδ, η ικανότητα τους στην παρέα.
Ο λόγος που οι άντρες προτιμούν τις γκλαμουροβιζίτες για παρέα είανι επειδή είναι πολύ καλύτερες στη συζήτηση, με περισσότερα ενδιαφέροντα, αλλά κι επειδή είναι πολύ πιο ευχάριστες από τη μέση γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας. Αυτό ισχύει και για μεσήλικες που έχουν βγάλει λεφτά και με γυναίκα που έχει παχύνει και όλο γκρινιάζει, αλλά και για νέους μοιραίους εργένηδες που μπορεί να βρίσκουν τις κοπέλες που γνωρίζουν "γλάστρες", χωρίς ενδιαφέροντα κλπ. Το σεξ είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Πέρα απ' αυτό, οι γυανίκες αυτές πέραν του αντικειμενικά είναι πολύ καλές για παρέα, είναι και πολύ έξυπνες και επειδή κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά και επειδή έχουν μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να μοιραστούν.
Προσυπογράφω. Καλύτερα εκεί παρά σε ψυχολόγο. (και δεν κάνω πλάκα)
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Μα δεν χρειαζεσαι να μαθεις και ποιος ξερει τι. Απλες πληροφοριες, πχ τα χομπυ τους, που συχναζουν και τι ωρες.Καλα ρε Νέλλη απο τις πτανες θα μαζευες πληροφοριες για την ελίτ;;;
και πιστευεις οτι οι συγκεκριμενες "πληροφοριες'' θα σου ηταν χρήσιμες;![]()
Μια που αναφερομαστε σε αυτον τον κλαδο, υπαρχει και μια τριτη κατηγορια, τα sugar babies. Οι φοιτητριες που ψαχνουν sugar daddies για να τους πληρωνουν τα διδακτρα και να τους αγοραζουν πραγματα με ανταλλαγμα το σεξ. Πλεον αυτο εχει επεκταθει σε ευρυτερο κοινο και δεν ειναι μονο οι φοιτητριες sugar babies.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω απορώ γιατί οι γυναίκες έχουν τέτοια issues. Η άλλη γίνεται πουτάνα πολυτελείας για τα λεφτά κλπ, οι άλλες γίνονται πουτάνες για να τους πληρώνουν τα δίδακτρα και τα φορέματα. Και μετά, αυτή που δίνει κώλο για να φαει μια γαρίδα στο Zonar's, θα μάχεται με θέρμη για την ίση μεταχερείρηση γυναικών και ανδρών.
Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να σε προβληματίζει για το πώς αντιμετωπίζουν οι ανθρώπινες κοινωνίες τα φύλλα και όχι αντίστροφα, όπως το θέτεις.
panagiotis econ
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορείς να αντιμετώπισεις τη συγκεκριμένη κατάσταση ως εξωγενή ενώ είναι ενδογενής. Δηλαδή το πως η κοινωνία αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα (εξωγενής μεταβλητή) προέρχεται απ τις επιλογές που κάνουν οι γυναίκες (ενδογενής μεταβλητή). Οι επιλογές των γυναικών οδηγούν σε συγκεκριμένη αντιμετώπιση από την κοινωνία, όχι the other way around.Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα έπρεπε να σε προβληματίζει για το πώς αντιμετωπίζουν οι ανθρώπινες κοινωνίες τα φύλλα και όχι αντίστροφα, όπως το θέτεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Μα δεν χρειαζεσαι να μαθεις και ποιος ξερει τι. Απλες πληροφοριες, πχ τα χομπυ τους, που συχναζουν και τι ωρες.
Μια που αναφερομαστε σε αυτον τον κλαδο, υπαρχει και μια τριτη κατηγορια, τα sugar babies. Οι φοιτητριες που ψαχνουν sugar daddies για να τους πληρωνουν τα διδακτρα και να τους αγοραζουν πραγματα με ανταλλαγμα το σεξ. Πλεον αυτο εχει επεκταθει σε ευρυτερο κοινο και δεν ειναι μονο οι φοιτητριες sugar babies.
Καλα ξέρω γινεται χαμος

οπως ειχε πει και ο Καπτεν Τζακ Σπαροου στο Σεντουκι του νεκρου
"Η σκοτεινη πλευρα της φιλοδοξιας" χαχαχα πάει γαντι εδω no offence

Μάρκος Βασίλης
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορείς να αντιμετώπισεις τη συγκεκριμένη κατάσταση ως εξωγενή ενώ είναι ενδογενής. Δηλαδή το πως η κοινωνία αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα (εξωγενής μεταβλητή) προέρχεται απ τις επιλογές που κάνουν οι γυναίκες (ενδογενής μεταβλητή). Οι επιλογές των γυναικών οδηγούν σε συγκεκριμένη αντιμετώπιση από την κοινωνία, όχι the other way around.
Μα, παίρνεις σαν υπόθεση ότι οι επιλογές που γίνονται είναι όλες αμιγώς ελεύθερες και αγνοείς ότι ιστορικά το status που είχε το prostitution για άντρες και γυναίκες είναι παντελώς διαφορετικό, πράγμα που, προφανώς, έρχεται από την κοινωνία για να επηρεάσει την απόφαση που θα πάρει ένα άτομο για το αν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο ή όχι.
Guest 092312
Επισκέπτης

Tα sugar babies δεν κάνουν απαραίτητα σεξ, απλά περνάνε χρόνο με τον τυπά που τις πληρώνει.Μα δεν χρειαζεσαι να μαθεις και ποιος ξερει τι. Απλες πληροφοριες, πχ τα χομπυ τους, που συχναζουν και τι ωρες.
Άλλη μια μέρα που συνεδητοποιώ τις λάθος επαγγελματικές επιλογές μου.
Guest 468119
Επισκέπτης

Πα.Κ
Νεοφερμένο μέλος

Να σημειώσω πως δεν επιτίθεμαι, απλά μου φάνηκε κάπως αντιφατική η απάντησή σου στο παρόν θέμα σε σχέση με τις παρελθοντικές σου δηλώσεις. (Βέβαια η αλλαγή πεποιθήσεων και η επαναξιολόγηση αξιών είναι κάτι υγιές και συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτό το ηλικιακό φάσμα, το οποίο εκ φύσεως χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα.)
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως σε παλαιότερα θέματα που υπάγονταν στο κομμάτι των σχέσεων έχεις αναφερθεί αρκετές φορές στις ιερόδουλες προτρέποντας λοιπά μέλη να απευθυνθούν σε αυτές για την ικανοποίηση σεξουαλικών τους αναγκών. Μάλιστα, ειπώθηκε από την πλευρά σου, πως θα κοστίσουν χρηματικά λιγότερο συγκριτικά με τη σύναψη μίας ολοκληρωμένης -και όχι καθαρά ερωτικής- σχέσης με μία κοπέλα. Σαφώς αναγνωρίζω το ενδεχόμενο οι προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να έφεραν χιουμοριστική διάθεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να προσεγγίζουμε στο δημόσιο λόγο μας τόσο λεπτά ζητήματα με ανάλογο τρόπο.
Να σημειώσω πως δεν επιτίθεμαι, απλά μου φάνηκε κάπως αντιφατική η απάντησή σου στο παρόν θέμα σε σχέση με τις παρελθοντικές σου δηλώσεις. (Βέβαια η αλλαγή πεποιθήσεων και η επαναξιολόγηση αξιών είναι κάτι υγιές και συμβαίνει πολύ συχνά σε αυτό το ηλικιακό φάσμα, το οποίο εκ φύσεως χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα.)
Και στα οικονομικά έτσι συζητάει, μην απορείς. Κομμουνιστής με νεοφιλελεύθερες απολήξεις, ουσιωδώς ρέπων προς τον εφαρμοσμένο αναρχοκαπιταλισμό με κευνσιανό πρόσημο.
Οι πουτάνες θα τη γλίτωναν;
Guest 468119
Επισκέπτης

Το ότι αναγνωρίζω μια πραγματικότητα δεν σημαίνει ότι την ενστερνίζομαι. Βεβαίως, και η παροχή τέτοιων υπηρεσιών είναι πιο οικονομική από τος σημερινές ελλεηνιδες. Αλλά προφανώς δεν είναι ηθικά σωστό και δεν το εφαρμόζω εγώ, τόσο για ηθικούς λόγους όσο και για λόγους υγιεινήςΠάντως σε παλαιότερα θέματα που υπάγονταν στο κομμάτι των σχέσεων έχεις αναφερθεί αρκετές φορές στις ιερόδουλες προτρέποντας λοιπά μέλη να απευθυνθούν σε αυτές για την ικανοποίηση σεξουαλικών τους αναγκών. Μάλιστα, ειπώθηκε από την πλευρά σου, πως θα κοστίσουν χρηματικά λιγότερο συγκριτικά με τη σύναψη μίας ολοκληρωμένης -και όχι καθαρά ερωτικής- σχέσης με μία κοπέλα. Σαφώς αναγνωρίζω το ενδεχόμενο οι προηγούμενες δημοσιεύσεις σου να έφεραν χιουμοριστική διάθεση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να προσεγγίζουμε στο δημόσιο λόγο μας τόσο λεπτά ζητήματα με ανάλογο τρόπο.
Guest 209912
Επισκέπτης

Guest 468119
Επισκέπτης

Έχω πει ξεκάθαρα ότι ή σοσιαλισμός θα εφαρμόσεις ή καπιταλισμό. Κάτι μέσο δεν υπάρχει, εσείς θέλετε τα κέρδη των ιδιωτών να πάνε στις τσέπες τους ενώ οι απώλειες στο κράτος δηλαδή τον λαό. Άρα μάλλον εσυ είσαι άναρχοκαπιταλιστής με κρατικοδίαιτο πρόσημο. Εγώ από πλευράς μου έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι σοσιαλιστής, αλλά σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δηλαδή σοσιαλισμό με κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα, καλύτερα φουλ καπιταλισμό να τελειώνουμεΚαι στα οικονομικά έτσι συζητάει, μην απορείς. Κομμουνιστής με νεοφιλελεύθερες απολήξεις, ουσιωδώς ρέπων προς τον εφαρμοσμένο αναρχοκαπιταλισμό με κευνσιανό πρόσημο.
Οι πουτάνες θα τη γλίτωναν;
Ηθικά σωστό για μένα και νομίζω για την ελληνική κοινωνία γενικότερα σαν μέσο όρο. Αρχικά είναι αντίθετο από τις διδαχές Του Κυρίου, αλλά και κάθε άνθρωπος εκ φύσεως του νομίζω ότι αποστρέφεται κάθε τι ανήθικο, όπως η σεξουαλικη πράξη μετά πληρωμήςΗθικά σωστό γιατί δεν είναι;
Guest 209912
Επισκέπτης

Έχω πει ξεκάθαρα ότι ή σοσιαλισμός θα εφαρμόσεις ή καπιταλισμό. Κάτι μέσο δεν υπάρχει, εσείς θέλετε τα κέρδη των ιδιωτών να πάνε στις τσέπες τους ενώ οι απώλειες στο κράτος δηλαδή τον λαό. Άρα μάλλον εσυ είσαι άναρχοκαπιταλιστής με κρατικοδίαιτο πρόσημο. Εγώ από πλευράς μου έχω ξεκαθαρίσει ότι είναι σοσιαλιστής, αλλά σε σχέση με αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας δηλαδή σοσιαλισμό με κρατικοδίαιτο ιδιωτικό τομέα, καλύτερα φουλ καπιταλισμό να τελειώνουμε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ηθικά σωστό για μένα και νομίζω για την ελληνική κοινωνία γενικότερα σαν μέσο όρο. Αρχικά είναι αντίθετο από τις διδαχές Του Κυρίου, αλλά και κάθε άνθρωπος εκ φύσεως του νομίζω ότι αποστρέφεται κάθε τι ανήθικο, όπως η σεξουαλικη πράξη μετά πληρωμής
Εγώ πάντως μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα που η κοινωνία θεωρεί ηθικά και αξιοπρεπει τα οποία είναι μακράν πιο ανήθικα από το σεξ επί πληρωμή.
Στην τελική οι πουτανες ούτε βλάπτουν κανέναν, ούτε κλέβουν. Πολλές φορές επιτελούν και λειτουργημα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν κοπέλες που παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες επειδή η αμοιβή είναι σχετικά καλή και ενδεχομένως να τους είναι ευχάριστο αυτό που κάνουν (αν μη τι άλλο, υποφερτό, αλλιώς δε θα το έκαναν φαντάζομαι). Παραδέχονται δημοσίως τη δουλειά που κάνουν και συνήθως είναι νορμάλ γυναίκες, ίσως απλά ταλαιπωρημένες απ' τη ζωή που κάνουν. Με μια τέτοια κοπέλα μπορώ να με φανταστώ να κάνω παρέα εάν είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και καλός άνθρωπος, δε μου φαίνεται "ανήθικη" ή κατώτερη από οποιαδήποτε άποψη.
Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές (συνήθως ωραίες κι εντυπωσιακές γυναίκες) που πλασάρονται ως μοντέλα, ψάχνουν άντρες - "χορηγούς", κάνουν παρέα μόνο με πλούσιους ή/και κοσμικούς, βγάζουν ξεκάθαρα όλα τους τα λεφτά από βίζιτες αλλά το αρνούνται κατηγορηματικά. Θίγονται άμα υπαινιχθείς κάτι τέτοιο, το παίζουν αμέμπτου ηθικής και εν τέλει καταλήγουν να πιστεύουν ότι είναι όντως κάτι το σπουδαίο που αξίζει όλα αυτά τα δώρα και τη χλιδή. Είναι συνήθως υποκατηγορία των συνοδών πολυτελείας και τις βρίσκω τουλάχιστον αξιολύπητες, οπότε όχι, δε θα έκανα παρέα μαζί τους. Τώρα για τις δηλωμένες συνοδούς πολυτελείας, πάλι δύσκολα γιατί με προβληματίζει ένας άνθρωπος τόσο προσκολλημένος στην "πολυτέλεια", αλλά θα τους αναγνώριζα τουλάχιστον την ειλικρίνεια.
ΥΓ: Δεν αναφέρομαι προφανώς σε γυναίκες που κάνουν πιάτσα σε δρόμους, παίρνουν ναρκωτικά κι αφήνουν τον κάθε τελειωμένο να τους κάνει ό,τι θέλει. Αναφέρομαι σε οργανωμένες και ελεγχόμενες καταστάσεις πάντα.
Guest 209912
Επισκέπτης

ΥΓ: Δεν αναφέρομαι προφανώς σε γυναίκες που κάνουν πιάτσα σε δρόμους, παίρνουν ναρκωτικά κι αφήνουν τον κάθε τελειωμένο να τους κάνει ό,τι θέλει. Αναφέρομαι σε οργανωμένες και ελεγχόμενες καταστάσεις πάντα.
Ποια είναι φιαφορα κατά την άποψή σου που σε οδηγεί στο να κάνεις αυτόν τον διαχωρισμό; Το ναι στην οργανωμένη κατάσταση και το όχι στην πιάτσα;
Libertus
Συντονιστής

Για τη δεύτερη κατηγορία συμφωνώ απόλυτα. Αναφορικά όμως με την πρώτη κατηγορία, το γεγονός ότι κάποια επιλέγει να γίνει συνοδός πολυτελείας και ακόμη χειρότερα να παραμείνει για καιρό σε αυτό το επάγγελμα αντί να κάνει κάτι άλλο, δεν δείχνει κάτι για την ηθική της;Υπάρχουν κοπέλες που παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες επειδή η αμοιβή είναι σχετικά καλή και ενδεχομένως να τους είναι ευχάριστο αυτό που κάνουν (αν μη τι άλλο, υποφερτό, αλλιώς δε θα το έκαναν φαντάζομαι). Παραδέχονται δημοσίως τη δουλειά που κάνουν και συνήθως είναι νορμάλ γυναίκες, ίσως απλά ταλαιπωρημένες απ' τη ζωή που κάνουν. Με μια τέτοια κοπέλα μπορώ να με φανταστώ να κάνω παρέα εάν είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και καλός άνθρωπος, δε μου φαίνεται "ανήθικη" ή κατώτερη από οποιαδήποτε άποψη.
Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές (συνήθως ωραίες κι εντυπωσιακές γυναίκες) που πλασάρονται ως μοντέλα, ψάχνουν άντρες - "χορηγούς", κάνουν παρέα μόνο με πλούσιους ή/και κοσμικούς, βγάζουν ξεκάθαρα όλα τους τα λεφτά από βίζιτες αλλά το αρνούνται κατηγορηματικά. Θίγονται άμα υπαινιχθείς κάτι τέτοιο, το παίζουν αμέμπτου ηθικής και εν τέλει καταλήγουν να πιστεύουν ότι είναι όντως κάτι το σπουδαίο που αξίζει όλα αυτά τα δώρα και τη χλιδή. Είναι συνήθως υποκατηγορία των συνοδών πολυτελείας και τις βρίσκω τουλάχιστον αξιολύπητες, οπότε όχι, δε θα έκανα παρέα μαζί τους. Τώρα για τις δηλωμένες συνοδούς πολυτελείας, πάλι δύσκολα γιατί με προβληματίζει ένας άνθρωπος τόσο προσκολλημένος στην "πολυτέλεια", αλλά θα τους αναγνώριζα τουλάχιστον την ειλικρίνεια.
Έστω ας δεχτώ ότι έχουμε μια κοπέλα σε οικονομική ανάγκη, η οποία γίνεται ιερόδουλη οποιασδήποτε κατηγορίας. Όταν καταφέρει και σταθεί στα πόδια της και συνεχίσει σε αυτό το επάγγελμα, αντί να κάνει κάτι άλλο, αυτό δείχνει τη νοοτροπία του εύκολου κέρδους και της αρπαχτής, η οποία δεν αφορά μόνο το κομμάτι του επαγγέλματος αλλά μεταφράζεται σε διαφθορά σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικότητάς της. Δεν είναι τυχαίο που σε αυτό το θέμα όλοι μιλάνε θεωρητικά για το εάν θα έκαναν παρέα με ιερόδουλη, αλλά εν τοις πραγμάσι, κανείς δεν κάνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Paragontas7000
- Ilma
- johnsala
- Giorgkalo
- A350
- Memetchi
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- Μήτσος10
- Chris2756
- User2350
- Libertus
- LuckyDoge
- sokliap
- Στωικος
- DeepWeb
- kogba
- tslef8
- Βλα
- orchidea
- harry akritas
- uni77
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- iminspain
- Unseen skygge
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- taketrance
- anastasiakan
- angel of death
- Serotonin
- jj!
- panagiotis econ
- Εχέμυθη
- Zilda
- DimitraA.
- fmarulezkd
- Meow
- Johnny15
- Magdalik
- grtt
- fretoe
- GoddamnRight
- me lene
- Πα.Κ
- Vold
- lnesb
- fockos
- Γατόπαρδος.
- Nickx
- cocteau
- Athens2002
- Kostis-Palamas
- Κλημεντίνη
- NightOwl
- ioannaion
- "άσχημο_όνειρο"
- edweimaste
- SkyBlu
- Johnman97
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.