ΟΚ.
" ΄Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε".
Άστο Λένω.... εγω δε σηκώνω τέτοια και θα το καταλαβαιναν αυτο απο τη πρώτη μέρα που θα έμπαινα στη τάξη.
Οχι με άσχημο τσαμπουκά.
Αν δεν έπαιρναν γραμμή οι αστυνομικοι θα πήγαινα στον εισαγγελέα και θα ξεκινουσε Προκαταρκτική.
Για αυτους που εγραψες οτι "περιμένουν στο διπλανό ΕΠΑΛ να κάνουν ντού."
Δεν ειναι οτι νομίζω. Ειναι οτι είμαι άνθρωπος της δράσης και θα έκανα αυτα τα μαγκάκια να χοροπηδάνε... θα πάθαιναν πραγματα με μενα που δεν τα έχουν ξαναζήσει.
Το εγγυώμαι αυτό. Φθορές θα είχαμε σιγουρα και οι 2 πλευρές. Ψυχολογικές σίγουρα. Αλλα ειναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:34
" ΄Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε".
Εγω δε νομίζω τίποτα αλλα δε μπορώ να καταλαβω για ποιο λογο μας τα γραφεις ολα αυτα...
για να πουμε ΠΩΠΩ ΣΕ ΤΙ ασχημο κοσμο ζουμε αχ τι πάθαμε κ να κλαίμε καθε μέρα τη μοιρα μας με την απραξία και την ανημποριά.
Ένας θα τα βγάλει κ αυτη τη φορά τα κάστανα απο τη φωτιά.... μην τον ειρωνεύεστε κιολας.
Τι να πουμε δηλαδη... δεν μπορει να κάνει το Υπουργειο ενέργειες ; δεν μπορει να κάνει ο Διευθυντης... δεν μπορουν όλοι οι καθηγητές ;
μέχρι κ να κλείσουν το σχολείο μπορουν κ να μην το ξανανοιξουν κ να ζητησουν να αποβληθουν ολοι αυτοι που ειναι ταραχοποιά στοιχεία. Δε καταλαβαινω τι συζηταμε τοση ωρα πραγματικα.
Αντε ας ξεκινησουμε να κλαίμε ολοι μαζί για τον κακό ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ που ηρθε στο σχολειο 17 χρονων σκατό να τραμπουκίσει κοσμο.
Απλα ειναι ΟΛΕΣ αυτες οι νευρώσεις που ποτε δεν τις γούσταρα κ τις πολεμαγα πάντα μη φανούμε... μην δειχθουμε... μην εκτεθούμε.... πάρε πρώτα 500 τηλεφωνα να παρεις 500 προφορικές εγκρισεις ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ Σ ΠΕΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.
Ρε αντε απο εκει.... απευθειας συνεταξε ενα εγγραφο και στείλτοχωρις πολλα πολλά.
Ειδικα στο ΔΗΜΟΣΙΟ σχολειο ΠΩΠΩ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ... τι θα πει ο ενας τι θα πει ο άλλος. Να το συζητησουμε να το κάνουμε. Τελος δεν συζητάω τιποτα.
Η επισημη αλληλογραφια με τις Υπηρεσιες ειναι με εγγραφα ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ΄ΛΕΦΩΝΑ.