Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα μετά τον θάνατο εκπαιδευτικού από εγκεφαλικό - Καταγγελία για bullying από μαθητές

Tα ΦΕΚ ειναι αυτά που έβαλα και εγώ απο προχθές.

Εκεινο στο οποίο διαφωνώ ειναι ότι το πρόβλημα ενος άλλου πάτε να το κάνετε δικό σας.
Τι σημαινει δεν μαζευεται με τίποτα..... σέβομαι την μητέρα σου που όπως λές δουλευε στο Υπουργείο αλλά γιατι να απασχολει εμάς αυτό ; Διευθυντη δεν έχει το σχολείο ;

Εχει. Ωραια ας επιληφθεί λοιπον και να αναφέρει στην Προϊσταμένη Αρχή που εν προκειμένω ειναι το Υπουργείο.
Γιατι δηλαδη να κάνω δικο μου ένα πρόβλημα το οποίο δεν ειναι... ο άλλος θα το έκανε ;
εδω δε λυνει ουτε τα δικά του.

Τεσπα αυτα τα βλέπω κ στη δικη μ δουλειά κ κάποιες φορές πνίγονται σε μιαν κουταλιά νερό.
Νταξει δε μπορω να βοηθήσω κάποιον αν δεν αποφασίσει να αλλάξει το τρόπο σκέψης του. Λυπάμαι.

Τα προβλεπόμενα.

Δηλαδη επειδη ο Διευθυντης ο εκάστοτε θέλει να τα έχει ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ και όταν σκάσει το περιστατικο κάνει τον Κινέζο θα τη πληρώσω εγώ ; όταν τους τα λές ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ... σου λένε εξυπνάδες και κάνουν του κεφαλιού τους... εεε ωραια κάνε και τωρα του κεφαλιού σου λοιπον.

Στην Ελλάδα ειμαστε.... τωρα πήρες να με ρωτησεις... τωρα ειναι αργά.
Υπόθεση εργασίας 1 (χωρίς λεπτομέρειες):

Πιάνει ο Λυκειάρχης, δύο μαθητές που το έκαναν σε ένα απόμερο μέρος του σχολείου.
Τους διώχνει τέλος πάντων και καλεί τον πατέρα του αγοριού για ενημέρωση.
Πάει έξαλλος ο πατέρας και του ζητάει τον λόγο γιατί δεν άφησε τα παιδιά να ολοκληρώσουν αυτό που έκαναν επειδή η διακοπή της συνουσίας πιθανόν να επιφέρει στυτική δυσλειτουργία στον γιο του.

Υπόθεση εργασίας 2 (χωρίς λεπτομέρειες):

Σε Δημοτικό Σχολείο.
΄Ενα παιδί συμπεριφέρεται σαν αγρίμι. Επιτίθεται, βρίζει, τρέχει μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος, σκίζει τετράδια, ουρλιάζει κτλ.
Καλεί ο διευθυντής του σχολείου, τους γονείς του για να τους ενημερώσει για την συμπεριφορά του.
Οι γονείς αλλού ντ' αλλού. Απορίας άξιον είναι πώς αποφάσισαν κιόλας να πάνε. ΄Ακουσαν αυτά που τους είπε και μετά αποχώρησαν λέγοντας ένα "όλα καλά".
Επειδή είναι υπόθεση εργασίας, ας υποθέσουμε ότι έγινε γνωστό ότι αυτό το παιδί όταν επέστρεφε στο σπίτι του, αλυσοδενόταν από τους γονείς του για να μην τους ενοχλεί και ο μόνος χώρος για να εκτονωθεί ήταν το σχολείο.

Δύο τυχαία παραδείγματα από τις πολλές "υποθέσεις εργασίας".

Και επειδή ανέφερα και την Υπουργική Απόφαση για την αποκλίνουσα συμπεριφορά και εκτός της σχολικής μονάδας για ρώτησε τον Poirot να σου πει τι τρόμο περνούσαν όταν σχόλαγαν από το Λύκειο και ήταν έτοιμοι να τους την πέσουν καθημερινά οι μαθητές του διπλανού ΕΠΑΛ.

Αυτο ακριβως κανουν πολλοι εξ αρχής, το βλεπεις, το διαβάζεις. Οπότε εδω, οπως βλέπεις ειναι απόλυτα δυνατόν
Το "εδώ" υπάγεται στον απρόσωπο χώρο του διαδικτύου. Μην επαναλαμβανόμαστε, δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης σωστής συμπεριφοράς ο εικονικός κόσμος. Ο πραγματικός κόσμος είναι η ζωή μας, τα σπίτια μας και τα φιλικά μας περιβάλλοντα, τα οποία δεν απαρτίζονται από τέτοια άτομα.

Στο διαδίκτυο είσαι αναγκασμένος να συνυπάρχεις με ανθρώπους που ίσως να μην υπήρχαν ποτέ στον πραγματικό σου κύκλο. Στην πραγματική ζωή όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο.
Είναι παιδικό να πιστεύει κανείς ότι η ανθρώπινη αξία του καθορίζεται μέσα από μια διαδικτυακή περσόνα και να προσπαθεί να αποδείξει οτι δεν είναι αυτο που εχει φτιαξει ο καθένας στο μυαλό του !

Υπόθεση εργασίας 1 (χωρίς λεπτομέρειες):

Πιάνει ο Λυκειάρχης, δύο μαθητές που το έκαναν σε ένα απόμερο μέρος του σχολείου.
Τους διώχνει τέλος πάντων και καλεί τον πατέρα του αγοριού για ενημέρωση.
Πάει έξαλλος ο πατέρας και του ζητάει τον λόγο γιατί δεν άφησε τα παιδιά να ολοκληρώσουν αυτό που έκαναν επειδή η διακοπή της συνουσίας πιθανόν να επιφέρει στυτική δυσλειτουργία στον γιο του.

Σοβαρολογείς τωρα ;
θα έχει στυτικη χαλάρωση ο πουτσαρας....
και δεν θα μας γαμήσει ; πωπω... συμφοράαα.
Υπόθεση εργασίας 2 (χωρίς λεπτομέρειες):

Σε Δημοτικό Σχολείο.
΄Ενα παιδί συμπεριφέρεται σαν αγρίμι. Επιτίθεται, βρίζει, τρέχει μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος, σκίζει τετράδια, ουρλιάζει κτλ.
Καλεί ο διευθυντής του σχολείου, τους γονείς του για να τους ενημερώσει για την συμπεριφορά του.
Οι γονείς αλλού ντ' αλλού. Απορίας άξιον είναι πώς αποφάσισαν κιόλας να πάνε. ΄Ακουσαν αυτά που τους είπε και μετά αποχώρησαν λέγοντας ένα "όλα καλά".
Επειδή είναι υπόθεση εργασίας, ας υποθέσουμε ότι έγινε γνωστό ότι αυτό το παιδί όταν επέστρεφε στο σπίτι του, αλυσοδενόταν από τους γονείς του για να μην τους ενοχλεί και ο μόνος χώρος για να εκτονωθεί ήταν το σχολείο.

Δύο τυχαία παραδείγματα από τις πολλές "υποθέσεις εργασίας".

Και επειδή ανέφερα και την Υπουργική Απόφαση για την αποκλίνουσα συμπεριφορά και εκτός της σχολικής μονάδας για ρώτησε τον Poirot να σου πει τι τρόμο περνούσαν όταν σχόλαγαν από το Λύκειο και ήταν έτοιμοι να τους την πέσουν καθημερινά οι μαθητές του διπλανού ΕΠΑΛ.

Οκ.

Θα έρθει η Αστυνομία και θα κληθούν να δώσουν εξηγησεις οι μαθητές του ΕΠΑΛ.

Κάτσε Μπάρμπα είμαστε και εμείς εδω.... ενα τηλεφωνο κ θα σκάσουμε ενισχύσεις τα συγγενικά πρόσωπα και θα έχουν κ μάρτυρες. Εγω αυτο έλεγα στον πατερα μου οσο ζουσε προσεχε στο δρομο μην σε πλησιάσει κανας αλήτης να σ κανει τσαμπουκά γιατι δεν θα ειμαι κοντά να σε βοηθήσω πχ μην κατεβει απο κανα αμάξι και σου επιτεθεί να χεις κλειδωμένες πόρτες κτλ.

Ο Πατεράς μου ο συχωρεμένος πάντως τα τελευταια 2-3 χρονια έκανε μάθημα σε νυχτερινά.... παλιά το 2006-2007 πριν βγει στη συνταξη. Τετοια προβλήματα δεν είχε. Απλα του έλεγα να προσεχε στο δρόμο κάνε κ λίγο το κορόΙδο.

Βεβαια ηταν ισως πιο διπλωματικος απο μένα.... εγω εχω τελειωσει και μια Ανωτατη στρατιωτικη σχολή και δεν πολυσηκώνω τέτοια ειμαι πιο σκληροπυρηνικός και μπορω να το φτάσω στα άκρα το θέμα ανα πάσα στιγμή... αλλα έχω γραμμή οτι σε κάποια σημεία πρέπει να το χειριστείς διαφορετικά...

Υπαρχει ομως πάντοτε ενα όριο... μια κοκκινη γραμμη την οποια αν ξεπεράσουν ξεκινάνε τα όργανα.

Θα σ πω κ εγω ενα περιστατικό παλιό ένας μεγαλυτερος με κυνηγησε μια μέρα κ όταν το άκουσε ο πατέρας μου τοτε επενέβην.

Ο τύπος ήρθε με το σκερπάνι μετά και του λεει ο πατερας μ ακουσε να δει αμα ξαναπειράξεις το γιο μου θa έχουμε άσχημες εξελίξεις ... λέει ελα αυτος έλα... κ κρατούσε και το σκερπάνι...

κοντοστέκεται λίγο ο πατέρας... και τότε λέει εντάξει θα έρθει η Αστυνομια εδω πέρα και θα ταλυσουμε ολα.

Μετά τελικα ηρθε κ η μανα του κ τα πνεύματα κάπως ηρέμησαν.

Μετά έγιναν οι καλυτεροι φιλοι κ άλλο πρόβλημα δεν υπ΄ρξε. Εγω τότε ήμουν 13 χρονων κ αυτος 17.

ΥΓ Εγω σας ειπα θα έβαζα στο παιχνίδι και την αστυνομία πλέον.....

Τελευταία επεξεργασία:
Σοβαρολογείς τωρα ;

Οκ.

Θα έρθει η Αστυνομία και θα κληθούν να δώσουν εξηγησεις οι μαθητές του ΕΠΑΛ.

Ο Πατεράς μου ο συχωρεμένος πάντως τα τελευταια 2-3 χρονια έκανε μάθημα σε νυχτερινά.... παλιά το 2006-2007 πριν βγει στη συνταξη. Τετοια προβλήματα δεν είχε.

Βεβαια ηταν ισως πιο διπλωματικος απο μένα.... εγω εχω τελειωσει και μια Ανωτατη στρατιωτικη σχολή και δεν πολυσηκώνω τέτοια ειμαι πιο σκληροπυρηνικός και μπορω να το φτάσω στα άκρα το θέμα ανα πάσα στιγμή... αλλα έχω γραμμή οτι σε κάποια σημεία πρέπει να το χειριστείς διαφορετικά...

Υπαρχει ομως πάντοτε ενα όριο... μια κοκκινη γραμμη την οποια αν ξεπεράσουν ξεκινάνε τα όργανα.

Θα σ πω κ εγω ενα περιστατικό παλιό ένας μεγαλυτερος με κυνηγησε μια μέρα κ όταν το άκουσε ο πατέρας μου τοτε επενέβην.

Ο τύπος ήρθε με το σκερπάνι μετά και του λεει ο πατερας μ ακουσε να δει αμα ξαναπειράξεις το γιο μου θa έχουμε άσχημες εξελίξεις ... λέει ελα αυτος έλα... κ κρατούσε και το σκερπάνι...

κοντοστέκεται λίγο ο πατέρας... και τότε λέει εντάξει θα έρθει η Αστυνομια εδω πέρα και θα ταλυσουμε ολα.

Μετά τελικα ηρθε κ η μανα του κ τα πνεύματα κάπως ηρέμησαν.

Μετά έγιναν οι καλυτεροι φιλοι κ άλλο πρόβλημα δεν υπ΄ρξε. Εγω τότε ήμουν 13 χρονων κ αυτος 17.

ΥΓ Εγω σας ειπα θα έβαζα στο παιχνίδι και την αστυνομία πλέον.....

ΟΚ.
" ΄Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε".:)

ΟΚ.

Άστο Λένω.... εγω δε σηκώνω τέτοια και θα το καταλαβαιναν αυτο απο τη πρώτη μέρα που θα έμπαινα στη τάξη.
Οχι με άσχημο τσαμπουκά.

Αν δεν έπαιρναν γραμμή οι αστυνομικοι θα πήγαινα στον εισαγγελέα και θα ξεκινουσε Προκαταρκτική.

Για αυτους που εγραψες οτι "περιμένουν στο διπλανό ΕΠΑΛ να κάνουν ντού."

Δεν ειναι οτι νομίζω. Ειναι οτι είμαι άνθρωπος της δράσης και θα έκανα αυτα τα μαγκάκια να χοροπηδάνε... θα πάθαιναν πραγματα με μενα που δεν τα έχουν ξαναζήσει.

Το εγγυώμαι αυτό. Φθορές θα είχαμε σιγουρα και οι 2 πλευρές. Ψυχολογικές σίγουρα. Αλλα ειναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγω δε νομίζω τίποτα αλλα δε μπορώ να καταλαβω για ποιο λογο μας τα γραφεις ολα αυτα...

για να πουμε ΠΩΠΩ ΣΕ ΤΙ ασχημο κοσμο ζουμε αχ τι πάθαμε κ να κλαίμε καθε μέρα τη μοιρα μας με την απραξία και την ανημποριά.

Ένας θα τα βγάλει κ αυτη τη φορά τα κάστανα απο τη φωτιά.... μην τον ειρωνεύεστε κιολας.

Τι να πουμε δηλαδη... δεν μπορει να κάνει το Υπουργειο ενέργειες ; δεν μπορει να κάνει ο Διευθυντης... δεν μπορουν όλοι οι καθηγητές ;

μέχρι κ να κλείσουν το σχολείο μπορουν κ να μην το ξανανοιξουν κ να ζητησουν να αποβληθουν ολοι αυτοι που ειναι ταραχοποιά στοιχεία. Δε καταλαβαινω τι συζηταμε τοση ωρα πραγματικα.

Αντε ας ξεκινησουμε να κλαίμε ολοι μαζί για τον κακό ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ που ηρθε στο σχολειο 17 χρονων σκατό να τραμπουκίσει κοσμο.

Απλα ειναι ΟΛΕΣ αυτες οι νευρώσεις που ποτε δεν τις γούσταρα κ τις πολεμαγα πάντα μη φανούμε... μην δειχθουμε... μην εκτεθούμε.... πάρε πρώτα 500 τηλεφωνα να παρεις 500 προφορικές εγκρισεις ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ Σ ΠΕΙ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.

Ρε αντε απο εκει.... απευθειας συνεταξε ενα εγγραφο και στείλτοχωρις πολλα πολλά.

Ειδικα στο ΔΗΜΟΣΙΟ σχολειο ΠΩΠΩ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ... τι θα πει ο ενας τι θα πει ο άλλος. Να το συζητησουμε να το κάνουμε. Τελος δεν συζητάω τιποτα.

Η επισημη αλληλογραφια με τις Υπηρεσιες ειναι με εγγραφα ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ΄ΛΕΦΩΝΑ. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Γιατί δεν ανοίγεις ένα θρεντ..."ΦΕΚ, Π.Δ. και λοιπές νομοθετικές ρυθμίσεις...σε dt"...

Κάτι σαν...

View attachment 210843

Σου απαντάω εδώ γιατι στο άλλο θα βγαίναμε οφφ τοπικ.

Πραγματικά απο προχθές έχω στραβώσει πάρα πολυ. Εγω στη δικη μου δουλειά δεν εχω συνηθίσει τέτοια.
Κακος ανθρωπος δεν ειμαι αλλα έχω κάποια κολλήματα ένα απο αυτα ειναι οτι δε σηκωνω με τίποτα την ασέβεια και την ψευτομαγκιά. Αν ειχα τέτοιο παιδι θα το ειχα διώξει απο το σπίτι.

Πες μου που εκανα λάθος με ωραίο τρόπο να το συζητησουμε κ να σ δωσω και δίκιο.

Θα μ πετάξεις μπουκάλι την ωρα του μαθηματος... με γαλα μέσα.... μαλακα θα σε πάρει κ θα σε σηκώσει.

Θα μ έρθει εμενα ο ελληναρας μπαμπας στο σχολείο που απλά εχωσε κάπου τη τέτοια του κ κάποια αλλη το ανέχτηκε και θα μ μιλήσει με μαγκιά και απαξίωση... θα πηγαινα στον Διευθυντη κ θα του έλεγα οτι εγω δε θελω να ξαναμιλησω με αυτο τον άνθρωπο.

Σε φωναξα στο σχολειο γιατι έχουμε προβλημα με το γιο σου ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΑΑΑΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

Τελοςπαντων τα χω πάρει στο κρανίο για αυτο έχω κατεβάσει ολους τους Νόμους...... ευτυχως π δε δουλευω σε σχολείο.

Για ολους μας Και για μενα και για αυτούς.

Καλύτερα εδω που ειμαι τουλάχιστον. Τέρμα... ξεκάθαρες διαδικασίες και κανονισμοί. Και ανα πάσα στιγμη περνάς Ναυτοδικείο ή Στρατοδικείο.... για όσα χρονια είσαι στη δουλειά κ αυτο σε κάνει ως ενα βαθμό πιο προσεκτικό και ζυγίζεις τη στάση και τη συμπεριφορά σου.

Στα σχολεια δε ξέρω τι κάνουνε ειλικρινά. Με τον χαμό πάντως της δασκάλας και οσα ακούω καθε μέρα εχω γινει έξω φρενών.

Τελευταία επεξεργασία:
Άστο Λένω.... εγω δε σηκώνω τέτοια και θα το καταλαβαιναν αυτο απο τη πρώτη μέρα που θα έμπαινα στη τάξη.
Ξέρεις πόσους καθηγητές που τα λέγαν αυτά τους κάναν βίδες;
Γενικά ο κάθε ένας για την δουλειά του άλλου- και έξω από τον χορό- μπορεί να λέει και να πιστεύει πολλά.
Η πραγματικότητα φυσικά θα καταρρίψει αυτές τις πεποιθήσεις και τις περισσότερες φορές τελείως δραματικά.

Ξέρεις πόσους καθηγητές που τα λέγαν αυτά τους κάναν βίδες;
Γενικά ο κάθε ένας για την δουλειά του άλλου- και έξω από τον χορό- μπορεί να λέει και να πιστεύει πολλά.
Η πραγματικότητα φυσικά θα καταρρίψει αυτές τις πεποιθήσεις και τις περισσότερες φορές τελείως δραματικά.

Γιατί με προτρεπεις να ξέρω αυτή τη πληροφορια ; για να ζω μέσα στο φόβο ;
" Κάτσε καλά μη πάθεις τα ίδια ".
Ακόμα κ εδώ έμμεσα και χωρίς να το αντιλαμβανεστε ενθαρρύνετε τους θυτες.

Ενώ έπρεπε να πεις παμε μαζί σου θα τους γαμησουμε όλους. Αλλά που ;

Ποιο χορό ; αυτοί δεν χορευουν καν απλά βρίσκονται στη πιστα κ τρώνε ξυλο. Κάθονται και τις τρώνε.

Τρομερό π κάθεστε και αριθμ είτε περιστατικα που είναι όλα της απραγιας κ οχι περιστατικα που εμπεριεχουν κάποιο πλανο δράσης.

Όσο για τις βίδες που είπες σε μένα είμαι το χειροτερο άτομο π θα μπορουσες να αγριεψεις. Κατά το παρελθον έχω κάνει πραγματα που τα διάβαζαν οι δικηγόροι κ δεν τα πιστευαν ότι μπορουν να γίνουν. Γιατί απαγορευεται από κάπου να προτεινει κάποιος στην κατάθεση του έναν μάρτυρα ; να μας το δωσουνε γραπτά που απαγορευεται από το κώδικα ποινικης δικονομίας.

Όποιος τα λέει προφορικα να τα πει κ γραπτά λοιπόν.

Θα τους είχα κάνει όλους εκεί μέσα κουβάρι. Διευθυντές καθηγητές προισταμενους όλους.

Θα σ πω εγω ποιον θα κάνανε βίδες.

Γιατί με προτρεπεις να ξέρω αυτή τη πληροφορια ; για να ζω μέσα στο φόβο ;
" Κάτσε καλά μη πάθεις τα ίδια ".
Ακόμα κ εδώ έμμεσα και χωρίς να το αντιλαμβανεστε ενθαρρύνετε τους θυτες.

Ενώ έπρεπε να πεις παμε μαζί σου θα τους γαμησουμε όλους. Αλλά που ;

Ποιο χορό ; αυτοί δεν χορευουν καν απλά βρίσκονται στη πιστα κ τρώνε ξυλο. Κάθονται και τις τρώνε.

Τρομερό π κάθεστε και αριθμ είτε περιστατικα που είναι όλα της απραγιας κ οχι περιστατικα που εμπεριεχουν κάποιο πλανο δράσης.

Όσο για τις βίδες που είπες σε μένα είμαι το χειροτερο άτομο π θα μπορουσες να αγριεψεις. Κατά το παρελθον έχω κάνει πραγματα που τα διάβαζαν οι δικηγόροι κ δεν τα πιστευαν πχ να προτεινω άτομα για μάρτυρες μέσα σε καταθέσεις.

Βεβαίως αφου τα ίδια αυτά άτομα με καναν παραπονα προφορικα. Να έρθουν να τα πουν κ γραπτά λοιπόν.

Θα τους είχα κάνει όλους εκεί μέσα κουβάρι. Διευθυντές καθηγητές προισταμενους όλους.

Θα σ πω εγω ποιον θα κάνανε βίδες.
Δεν ενθαρρύνω κανέναν θύτη, μετριάζω την ιδέα σου οτι θα ήταν τόσο εύκολο.
Στην πραγματικότητα θα ζοριζόσουν πολύ περισσότερο απο αυτό που φαντάζεσαι.
Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα.

Δεν ενθαρρύνω κανέναν θύτη, μετριάζω την ιδέα σου οτι θα ήταν τόσο εύκολο.
Στην πραγματικότητα θα ζοριζόσουν πολύ περισσότερο απο αυτό που φαντάζεσαι.
Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα.

Αντί να μετριαζετε λες και έχει καποιο νόημα να μετριαζεις την δυναμική καποιου που έχει σκοπο να σπασει το βαθυ αποστημα.... Έχει καποιο νόημα ;

θα έπρεπε να είσθε δίπλα στους καθηγητές κ τους δασκάλους κ το λέω γενικά και όχι να απαριθμειτε μόνο σε περιστατικα το χυδαίο θράσος των θυτων.

Αν ημουν Προϊσταμένη Αρχή δεν θα έλεγα δεν μαζεύεται θα έλεγα φίλε μου... Κάνε τα προβλεπομενα κ εγώ είμαι μαζί σου. Θα έχεις τη στήριξη π πρεπει γιατί σε ακουω ότι έχεις προβλημα κ δεν το αξίζεις.

Δεν θα ζοριζομουν τόσο όσο νομίζεις... αυτοί θα ζοριζονταν γιατί θα έβαζαν το χέρι στη τσέπη να βάλουν δικηγόρους να απαντήσουν κ να αντιμετωπίσουν πλεον τη κατάσταση που θα τους έφτιαχνα.

Και είπα το αμάξι θα το αφηνα άλλου δεν είμαι βλάκας.

Ξέρω ότι μπορεί να μου το σπαγανε. Αλλά υπάρχει κ άλλη λυση κάμερα στο αμαξι θα μ πεις θα βαζανε κουκούλες.

Τέλος πάντων το αμάξι δεν θα το έπαιρνα μαζί.

Δεν θα ζοριζομουν τόσο όσο νομίζεις... αυτοί θα ζοριζονταν γιατί θα έβαζαν το χέρι στη τσέπη να βάλουν δικηγόρους να απαντήσουν κ να αντιμετωπίσουν πλεον τη κατάσταση που θα τους έφτιαχνα.
οκ, ο,τι πεις.
θα τους έκανες τη μούρη κρέας

οκ, ο,τι πεις.
θα τους έκανες τη μούρη κρέας

Ε εκεί καταλήγουμε στις ειρωνίες και στο ότι έμμεσα υποστηρίζεις με αυτήν ακριβώς εδώ τη συμπεριφορά τους θυτες.

Παραδεχθείτε ότι δεν θέλετε να εμπλεκεστε πουθενα κ πως τρέμετε μην απειληθεί η θέση σας κ αφήστε ότι ενδιαφέρεστε επί της ουσιας για το διπλανο

Αμα υπήρχε ενδιαφέρον θα λυνοντουσαν πολλα κ από τους προισταμενους κ από τους διευθυντές κ από όλους. Αλλά και αυτοί παιζουν το παιχνιδι τους... Να περάσει ο καιρός όπου θέλει ας παει απλά να μην έρθει στο κωλο μου.

Αυτά γινονται παντου κ μετα βγαίνουμε στα σοσιαλ να κάνουμε κ τους σοκαρισμένος.

Όσο για το τι θα τους έκανα... Σου ξαναλέω δεν το σποουδαιολογεις
Θα χάνανε τον υπνο τους.

Εγώ δεν έχω να χάσω κάτι. Μόνος μου είμαι. Ουτε παιδια έχω να με νοιαξει το κόστος. Ανά μήνα φορτώνω στην άκρη ένα χιλιαρικακι και στους 6 μήνες έχω μπουμπουνησει 3 αγωγές.

Έχουμε δυναμη πυρος εδώ χεχε αμα χρειαστεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Ε εκεί καταλήγουμε στις ειρωνίες και στο ότι έμμεσα υποστηρίζεις με αυτήν ακριβώς εδώ τη συμπεριφορά τους θυτες.

Παραδεχθείτε ότι δεν θέλετε να εμπλεκεστε πουθενα κ πως τρέμετε μην απειληθεί η θέση σας κ αφήστε ότι ενδιαφέρεστε επί της ουσιας για το διπλανο

Αμα υπήρχε ενδιαφέρον θα λυνοντουσαν πολλα κ από τους προισταμενους κ από τους διευθυντές κ από όλους. Αλλά και αυτοί παιζουν το παιχνιδι τους... Να περάσει ο καιρός όπου θέλει ας παει απλά να μην έρθει στο κωλο μου.

Αυτά γινονται παντου κ μετα βγαίνουμε στα σοσιαλ να κάνουμε κ τους σοκαρισμένος.

Όσο για το τι θα τους έκανα... Σου ξαναλέω δεν το σποουδαιολογεις
Θα χάνανε τον υπνο τους.

Εγώ δεν έχω να χάσω κάτι. Μόνος μου είμαι. Ουτε παιδια έχω να με νοιαξει το κόστος. Ανά μήνα φορτώνω στην άκρη ένα χιλιαρικακι και στους 6 μήνες έχω μπουμπουνησει 3 αγωγές.

Έχουμε δυναμη πυρος εδώ χεχε αμα χρειαστεί.
Άκουσε να δείς, επειδή συνηθίζεις να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα μόνο αφότου σου συμβούν προσωπικά, θα πρέπει να μαθεις να βλέπεις τα πράγματα και έξω απο σενα.
Εσύ έχεις μια δουλειά στο δημόσιο μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει ο μισθός μπαίνει, έχεις σπίτι παρόλα αυτά πας απο επιλογή μένεις στην επαρχία και οπως λες δεν εχεις και τιποτα να φοβηθείς καθως δεν εχεις κανενα εξαρτωμενο μέλος ή αλλες υποχρεώσεις.

Αν όμως είχες, παιδιά, ενοίκια, έξοδα, σύζυγο και άλλα πολλά να σε κρατούν δεν θα τα έκανες όλα πυροτέχνημα.
Και ναι, υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τόσο τις επιπτώσεις, όσο και την δουλειά τους γιατι έχουν ενα σωρό υποχρεώσεις απο πίσω τους. Και δεν τους περισσεύουν, ούτε εχουν την ευχέρεια ή τον τόσο ελεύθερο χρόνο να τρέξουν τόσο πολύ νομικά τα πράγματα. Το ζήτημα είναι να προσανατολίσουμε την συζήτηση στο πρόβλημα «γιατι τα παιδιά μας είναι έτσι;» παρά να δούμε ποιος «την έχει μεγαλύτερη» και να πούμε σε μένα δε περνάνε αυτά εσείς είστε πρόβατα.

Αλλά η κουβέντα για τα παιδιά είναι η πιο δύσκολη οδός στο νήμα. Μια «αγωγούλα» είναι απο τα πιο εύκολα.

Και επειδή ξέρω πως δεν θα κρατήσεις την ουσία αλλά θα θιχτείς και θα ξεκινήσεις προσωπικές επιθέσεις απλά πληροφοριακά σου λέω πως δεν θα απαντήσω σε άλλα σχόλια επι τούτου.

Αλλά η κουβέντα για τα παιδιά είναι η πιο δύσκολη οδός στο νήμα.
(Απαντώ σε σένα γιατί πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις χωρίς προκαταλήψεις)

1) Δεν είναι σίγουρο ότι η Αλήθεια βρίσκεται στη μεριά των συγγενών της καθηγήτριας, καθώς δεν έχουμε δει τις απόψεις από όλες τις πλευρές.
2) Προς το παρόν η πλευρά των γονέων των μαθητών ισχυρίζεται τα αντίθετα από τους συγγενείς.
3) Το ότι η καθηγήτρια είχε ζητήσει αστυνομικούς και ακτίνες Χ μέσα στο Σχολείο δημιουργεί σκέψεις.
4) Είναι πολύ εύκολο κάποιος να λέει <<εγώ στη θέση του θα ...>> όταν βρίσκεται έξω από το χορό.
5) Τα παιδιά δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ψυχρά και μόνον με το γράμμα του νόμου ακριβώς γιατί είναι παιδιά.
6) Η αυστηρότητα και η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο των ανικάνων.

1773422902491.png

(Απαντώ σε σένα γιατί πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις χωρίς προκαταλήψεις)

1) Δεν είναι σίγουρο ότι η Αλήθεια βρίσκεται στη μεριά των συγγενών της καθηγήτριας, καθώς δεν έχουμε δει τις απόψεις από όλες τις πλευρές.
2) Προς το παρόν η πλευρά των γονέων των μαθητών ισχυρίζεται τα αντίθετα από τους συγγενείς.
3) Το ότι η καθηγήτρια είχε ζητήσει αστυνομικούς και ακτίνες Χ μέσα στο Σχολείο δημιουργεί σκέψεις.
4) Είναι πολύ εύκολο κάποιος να λέει <<εγώ στη θέση του θα ...>> όταν βρίσκεται έξω από το χορό.
5) Τα παιδιά δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ψυχρά και μόνον με το γράμμα του νόμου ακριβώς γιατί είναι παιδιά.
6) Η αυστηρότητα και η βία είναι το τελευταίο καταφύγιο των ανικάνων.

1773422902491.png
Ρε φίλε ο,τι και αν ήταν η καθηγήτρια, είναι φυσιολογικό στην τάξη να δείχνει των κωλο της, να πετάνε στην καθηγήτρια πράγματα και νερά κοκ
Και δεν το έκαναν όλοι, το έκαναν 3-4 άτομα.

Ρε φίλε ο,τι και αν ήταν η καθηγήτρια, είναι φυσιολογικό στην τάξη να δείχνει των κωλο της, να πετάνε στην καθηγήτρια πράγματα και νερά κοκ
Και δεν το έκαναν όλοι, το έκαναν 3-4 άτομα.
Ήσουν εκεί; Είσαι σίγουρος ότι πράγματι το έκαναν;

1773424101024.png

Το "εδώ" υπάγεται στον απρόσωπο χώρο του διαδικτύου. Μην επαναλαμβανόμαστε, δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης σωστής συμπεριφοράς ο εικονικός κόσμος. Ο πραγματικός κόσμος είναι η ζωή μας, τα σπίτια μας και τα φιλικά μας περιβάλλοντα, τα οποία δεν απαρτίζονται από τέτοια άτομα.
Θες να πεις οτι οσα γράφουν οι αλλοι ειναι ψέματα; Ή οτι και εσυ γράφεις ψέματα; Κι αν ναι γιατί;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back