Κατσαρίδες, κουνούπια και η υπόλοιπη παρέα!

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.
Όντως, τα χωριατόπαιδα είμαστε μπροστά. Όταν εμείς κυνηγούσαμε ακρίδες με τα χέρια στα χόρτα ξυπόλητοι τα παιδιά της πόλης έπαιζαν στις παιδικές χαρές :P
"Βουτυρόπαιδα" εμείς, χωρίς σκληραγώγηση.. :D

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Εγώ τις κατσαρίδες τις ρουφάω με την ηλεκτρική σκούπα. Ούτε με 100 χαρτοπετσέτες μαζί δεν πρόκειται να τις πιάσω.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Προχτές μια κατσαρίδα ανέβηκε πάνω στην πλάτη μου. Άκουσε πολλά πράγματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.
Τι εμπειρίες έχεται, ποια είναι η απόλυτη μέθοδος εξολόθρευσης τους. Πως αντιμετοπίζεται μια "συνάντηση" μαζί τους?

Μου βγαίνουν στη κουζίνα. Για τους φίλους που θέλουν να μάθουν, η τελευταία μου αναμέτρηση μαζί τους έλειξε 13-0 υπέρ μου.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Είδα για πρώτη φορά στο σπίτι μου, ένα μικρουλάκι σαμιαμίδι μέσα στον νεροχύτη..🙄

Αλλά εννοείται δεν το σκότωσα, γιατί λένε ότι είναι τύχη😂 το έβαλα σε ένα ποτηράκι και το άφησα έξω..

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Ελληνική πατέντα!
449953692_122189664710032252_1647715036531896369_n.jpg

Στο χωριό του πατέρα μου όταν ήμουν μικρός που πηγαίναμε, δίπλα στην Πάτρα, επειδή υπήρχε λίμνη κοντά και τα κουνούπια αφθονούσαν, βάζαμε:
φιδάκι (καρκινογόνοοοο!!! )
αουντάν στο δέρμα
κίτρινη λάμπα στην αυλή που καθόμασταν
σπρέι στα δωμάτια
.... εγώ είχα πάρει και μια κουνουπιέρα κρεβατιού και την είχα κρεμάσει και παρίστανα την Κλεοπάτρα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Ρε τις π@@@ά@ες...:upside:

Συγγνώμη για τα "γαλλικά", αλλά πραγματικά είναι άλλο πράγμα αυτό με δαύτες. Και σπίτι να μην υπάρχει καμιά, μια χαρά ανενόχλητες κυκλοφορούν στους δρόμους...
Δεν τα ακούσαμε τα Γαλλικά οπότε μην ζητάς συγγνώμη :P.
Πάντως χαμός κανονικός έξω φέτος. Μέσα σε μια ημέρα είχα δει 2 ιπτάμενες, και 5 εδάφους, έξω.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ξεκίνησαν οι..."ομορφιές"...

Είδα μία χθες το βράδυ στο πεζοδρόμιο, να τρέχει του σκοτωμού. Ευτυχώς σε άλλη κατεύθυνση από τη δική μου, γιατί τότε θα έτρεχα εγώ...

Βγήκαν να γιορτάσουν το Πάσχα, οι βλαμμένες...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.581 μηνύματα.
Σημασία έχει ότι το χαίρονται οι βλαμμένες. Ζωάκια, γλυκούλια...τι όχι; :P

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Ξεκίνησαν οι..."ομορφιές"...

Είδα μία χθες το βράδυ στο πεζοδρόμιο, να τρέχει του σκοτωμού. Ευτυχώς σε άλλη κατεύθυνση από τη δική μου, γιατί τότε θα έτρεχα εγώ...

Βγήκαν να γιορτάσουν το Πάσχα, οι βλαμμένες...
Είχα δει μέσα στον Ιανουάριο κατσαρίδα στο πεζοδρόμιο, και μάλιστα δεν ήταν ακόμα βράδυ, είχε ακόμα κάποιο φως 🙂.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Είχα δει μέσα στον Ιανουάριο κατσαρίδα στο πεζοδρόμιο, και μάλιστα δεν ήταν ακόμα βράδυ, είχε ακόμα κάποιο φως 🙂.
Μήπως ήταν Αλκυονίδες μέρες ; Έκανε κάτι τέτοιες...Θα βγήκε να λιαστεί. Μη χάσει (και μη χάσουμε κι εμείς το θέαμα...)...:upside:

Και τί έκανες ; Θέλω να πω...την προσπέρασες απλά ή ένιωσες κι ένα ρίγος ;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Εγώ ψέκασα με ωραίο καρκινογόνο aroxol στις εισόδους και εξόδους.
Μην μου έρθει καμία έκπληξη.

Σιγά σιγά θα ανανεώσω και το τζελ maxforce στο σπίτι.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.901 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια