katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 01:25 Η katerina_s: #121 05-07-08 01:25 εμενα μου ερχονται 2-3 στο νου! 1ον: Η σκηνη που ανεφερε ο Αffliction 2ον: Στο My name is Sam ηταν ιδιαιτερα συγκινητικες καποιες φασεις στο δικαστηριο ή οσο προσπαθουσε να πεισει τη δικηγορο 3ον: Στην ταινία "Τα παιδια των ανθρωπων" (αν θυμαμαι καλα) στο τελος που βγηκαν με το μωρακι στην αγκαλια και ολοι παθαιναν πλακα μολις το αντικρυζαν! (οκ ειμαι ευσυγκινητη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolaos5588 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolaos5588 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 01:29 Ο nikolaos5588: #122 05-07-08 01:29 Το πρασινο μιλι,Το αγορι του ουρανου,Donnie Darco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #123 25-08-08 12:52 Τα κλιπάκια από τραγούδια πιάνονται; (εικόνα + ήχος. music video αν θέλει να τα δει κανείς από youtube). November Rain (Guns N' Roses) Turn the page (Metallica) Από ταινίες η κραυγή του Δράκουλα όταν μαθαίνει το θάνατο της γκόμενας. Υ.Γ. Δλδ εμείς που μας αρέσει ο Τιτανικός είμαστε γκέι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empyrium Νεοφερμένο μέλος Ο Empyrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο Empyrium έγραψε: #124 24-09-08 20:03 Δεν εχω κλαψει σχεδον ποτε σε ταινια. Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagelia Νεοφερμένο μέλος Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η evagelia έγραψε: #125 07-11-08 00:18 Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2008 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μου ερχονται 2-3 στο νου! 1ον: Η σκηνη που ανεφερε ο Αffliction 2ον: Στο My name is Sam ηταν ιδιαιτερα συγκινητικες καποιες φασεις στο δικαστηριο ή οσο προσπαθουσε να πεισει τη δικηγορο 3ον: Στην ταινία "Τα παιδια των ανθρωπων" (αν θυμαμαι καλα) στο τελος που βγηκαν με το μωρακι στην αγκαλια και ολοι παθαιναν πλακα μολις το αντικρυζαν! (οκ ειμαι ευσυγκινητη....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos5588 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolaos5588 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 01:29 Ο nikolaos5588: #122 05-07-08 01:29 Το πρασινο μιλι,Το αγορι του ουρανου,Donnie Darco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #123 25-08-08 12:52 Τα κλιπάκια από τραγούδια πιάνονται; (εικόνα + ήχος. music video αν θέλει να τα δει κανείς από youtube). November Rain (Guns N' Roses) Turn the page (Metallica) Από ταινίες η κραυγή του Δράκουλα όταν μαθαίνει το θάνατο της γκόμενας. Υ.Γ. Δλδ εμείς που μας αρέσει ο Τιτανικός είμαστε γκέι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empyrium Νεοφερμένο μέλος Ο Empyrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο Empyrium έγραψε: #124 24-09-08 20:03 Δεν εχω κλαψει σχεδον ποτε σε ταινια. Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagelia Νεοφερμένο μέλος Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η evagelia έγραψε: #125 07-11-08 00:18 Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2008 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρασινο μιλι,Το αγορι του ουρανου,Donnie Darco Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. ..του πατρός ΜΠΛΟΥΜ και του υιου... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 323 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2008 στις 12:52 Ο ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ: #123 25-08-08 12:52 Τα κλιπάκια από τραγούδια πιάνονται; (εικόνα + ήχος. music video αν θέλει να τα δει κανείς από youtube). November Rain (Guns N' Roses) Turn the page (Metallica) Από ταινίες η κραυγή του Δράκουλα όταν μαθαίνει το θάνατο της γκόμενας. Υ.Γ. Δλδ εμείς που μας αρέσει ο Τιτανικός είμαστε γκέι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Empyrium Νεοφερμένο μέλος Ο Empyrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο Empyrium έγραψε: #124 24-09-08 20:03 Δεν εχω κλαψει σχεδον ποτε σε ταινια. Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagelia Νεοφερμένο μέλος Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η evagelia έγραψε: #125 07-11-08 00:18 Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2008 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα κλιπάκια από τραγούδια πιάνονται; (εικόνα + ήχος. music video αν θέλει να τα δει κανείς από youtube). November Rain (Guns N' Roses) Turn the page (Metallica) Από ταινίες η κραυγή του Δράκουλα όταν μαθαίνει το θάνατο της γκόμενας. Υ.Γ. Δλδ εμείς που μας αρέσει ο Τιτανικός είμαστε γκέι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Empyrium Νεοφερμένο μέλος Ο Empyrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Ο Empyrium έγραψε: #124 24-09-08 20:03 Δεν εχω κλαψει σχεδον ποτε σε ταινια. Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evagelia Νεοφερμένο μέλος Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η evagelia έγραψε: #125 07-11-08 00:18 Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2008 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω κλαψει σχεδον ποτε σε ταινια. Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evagelia Νεοφερμένο μέλος Η evagelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 00:18 Η evagelia έγραψε: #125 07-11-08 00:18 Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Νοεμβρίου 2008 rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω συγκινηθεί πολλές φορές σε ταινίες. Σπάνια κλαίω. Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που Spoiler του λέει ψέματα για να τον σώσει και μετά στη στιγμή που πεθαίνει. Έκλαψα στο The Notebook στη σκηνή στο τέλος που Spoiler τον ξεχνάει ενώ τον είχε ξαναθυμηθεί... Και επίσης πολύ συγκινητικές ταινίες είναι το The city of angels στο τέλος και το A walk to remember επίσης στο τέλος. Αυτα..κλαψ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 04:33 Ο rascal_gd: #126 10-09-09 04:33 Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει Spoiler γιατι δεν ηξερα ακομη το μυστικο που αποκαλυπτεται στο τελος της ταινιας. Οτι ο βοηθος του μαγου ειναι ο ενας απ'τους διδυμους αδερφους και οτι πανω σ'αυτο το μυστικο στηριζαν ολα τους τα κολπα. Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:10 Η Noisette έγραψε: #127 12-09-09 14:10 "Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου" Η σκηνή όπου Spoiler η γυναίκα αφού έχασε τον άντρα της από καρκίνο αρχίζει να ξεφουσκώνει ένα μαξιλαράκι για την μέση που το είχε φουσκώσει ο αντρας της...Είχε την ανάγκη να μυρίσει την ανάσα του αντρα της... Υπέροχη σκηνή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η Εδάδ έγραψε: #128 12-09-09 14:34 την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η Noisette έγραψε: #129 12-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:45 Ο self-instructive depressing: #130 12-09-09 14:45 animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
animal house Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 13:41 Η Kate-Bender: #131 06-08-10 13:41 remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
remember me: απλα φοβερη ταινια..συγκινιτικη παρολο που δεν εκλαψα ...και τραγικο τελοςΠαιζει και ο Robert pattinson ,θα σας αρεσει σιγουρα..Μια ακομη πολυ καλη ταινια απο πραγματικο γεγονος :battle in Saettle...και εδω δεν εκλαψα αλλα ηταν πολυ συγκινιτικη..Τελος, η ταινια Requiem for a dream...Μιλαμε με στιγματισε...Παντως και τις τρεις ταινιες οταν τις ειδα ημουν μετα μελαγχολικη...Δειτε και θα καταλαβετε,δεν αποκαλυπτω τιποτα. Οποιος τις δει θελω εντυπωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2010 στις 14:23 Η Himela έγραψε: #132 06-08-10 14:23 Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν το έχετε πει. Στον Τιτανικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 16:52 Η alis έγραψε: #133 10-09-10 16:52 Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγώ στον Τιτανικό αν και όχι την πρώτη φορά που το είδα. Επίσης, στα: Bonnie and Clyde Spoiler Όταν στην τελευταία περίπου σκηνή η Faye Dunaway (Bonnie) κοιτάει τον Warren Beatty (Clyde) λίγο πριν τους λιανίσουν οι μπάτσοι, με ύγρα μάτια και ένα θλιμένο χαμόγελο γνωρίζοντας τι θα γίνει. Blood Diamond Spoiler Όταν ο Leonardo DiCaprio λίγο πριν πεθάνει δίνει το διαμάντι στον Djimon Hounsou και μετά τηλεφωνεί για τελευταία φορά στη Jeniffer Connelly Inception Spoiler Όταν ο DiCaprio (Cobb) αποκαλύπτει πως φύτεψε στη Cotillard (Mal) την ιδέα που της στοίχισε τη ζωή. American History X Spoiler Όταν ο Εdward Norton βρίσκει τον αδερφό του νεκρό και κλαίει στις τουαλέτες του σχολείου πάνω από το πτώμα του αδερφού του Seven Spoiler Όταν ο ψυχάκιας (Kevin Spacey) αποκαλύπτει στον Brad Pitt ότι σκότωσε τη γυναίκα του η οποία ήταν έγκυος My sister's keeper Spoiler Σε όλο σχεδόν το έργο. Όποιος το έχει δει με καταλαβαίνει. Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 06:02 Η Subject to change: #134 16-09-10 06:02 Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτυχε να ακούω το soundtrack της ταινίας τώρα και τη θυμήθηκα. Από την ταινία Great Expectations (1998): (είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη) Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές): Αρχική Δημοσίευση από Finn: I did it! I did it! I'm a wild success! I sold them all! All my paintings. You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich! Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now? Don't you understand that everything I do, I do it for you? Anything that might be special in me is you. Click για ανάπτυξη... Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada* Πολύ δραστήριο μέλος Η Madrugada* δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:14 Η Madrugada*: #135 16-09-10 20:14 Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρεεεε πώς δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα τόσο καιρό;;; Είναι το θέμα μου!!! Κλαίω συχνά σε ταινίες, βιβλία, θεατρικές παραστάσεις.. γενικώς κλαίω Ευσυγκινησία, αφού. Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; ) Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος: Goodbye Lenin Todo sombre mi madre Gran Torino Frozen River The Bucket List Das Leben der Anderen Hachi: A dog's tale The cinderella man Liliaj4ever Mar adentro Blow Ps. i love you Million dollar baby Πολίτικη κουζίνα Die Welle Amores Perros 21 gramms Man on fire My sister's keeper The notebook Terminal La vita e bella Eternal Sunshine of a spotless mind American history X Ρέκβιεμ The pursuit of happyness Moulin Rouge σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω Αυτάααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:32 Η Ophelia έγραψε: #136 16-09-10 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι) Click για ανάπτυξη... Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία. Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα, στην ταινία εμφανίζεται σαν να είναι μια ημίτρελη τζαζόγρια () που τους έκανε όλους μύλο... Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:43 Ο Rempeskes: #137 16-09-10 20:43 Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα Click για ανάπτυξη... Τι έπαθε...; Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2010 στις 20:58 Ο DrStrangelove: #138 16-09-10 20:58 'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Fernando_A touvlo AggelikiGr Scandal Antonia Alexandra johnsala Wonderkid Abiogenesis Δροσουλίτης Joji chester20080 Maria_Xagorari marww camil P.Dam. Memetchi Εριφύλη fmarulezkd taketrance CiNeFiL Εχέμυθη SlimShady charmander User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Εχω κλάψει με το Χουτς, στη σκηνή που πεθαίνει ο πυροβολημένος σκύλος του αστυνομικού, ο Χουτς. Σίγουρα έχω κλάψει και με άλλες ταινίες, αλλά δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:08 Η lacky έγραψε: #139 17-09-10 12:08 Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Mε το changeling είχα παθει την πλάκα μου... Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.077 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:21 Ο Scandal έγραψε: #140 19-09-10 17:21 Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η τελευταία σκηνή στο Πάντα μόνος (Issiz adam). -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.