katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

1ον: Η σκηνη που ανεφερε ο Αffliction
2ον: Στο My name is Sam ηταν ιδιαιτερα συγκινητικες καποιες φασεις στο δικαστηριο ή οσο προσπαθουσε να πεισει τη δικηγορο
3ον: Στην ταινία "Τα παιδια των ανθρωπων" (αν θυμαμαι καλα) στο τελος που βγηκαν με το μωρακι στην αγκαλια και ολοι παθαιναν πλακα μολις το αντικρυζαν!
(οκ ειμαι ευσυγκινητη....)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolaos5588
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

November Rain (Guns N' Roses)
Turn the page (Metallica)
Από ταινίες η κραυγή του Δράκουλα όταν μαθαίνει το θάνατο της γκόμενας.
Υ.Γ. Δλδ εμείς που μας αρέσει ο Τιτανικός είμαστε γκέι;
Empyrium
Νεοφερμένο μέλος

Η μονη φορα που θυμαμαι τον εαυτο μου να κλαει με μαυρο δακρυ ηταν σε μια τηλεταινια με την αξεπεραστη Emma Thompson με τον τιτλο Wit. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που εκλαψα.
evagelia
Νεοφερμένο μέλος

Την πρώτη φορά ήταν στο Moulin Rouge στη σκηνή που
Αυτα..κλαψ...
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Oταν ειχα δει για πρωτη φορα την ταινια δεν ειχα συγκινηθει
Σ'αυτη τη σκηνη συναντιουνται για τελευταια φορα αφου αυτος που ειναι φυλακη επροκειτο να εκτελεστει. Αλλα ακομη και την τελευταια στιγμη κρατανε τις ισσοροπιες, πνιγουν τα συναισθηματα τους για να μην αποκαλυφθει το μυστικο τους..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Η σκηνή όπου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αλήθεια?εμένα ομολογώ πως με άφησε με μία πολύ αισιόδοξη διάθεση!την είδα χθες αυτή την ταινία και τολμώ να πω ότι μου χάλασε τη διάθεση

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Η πρώτη εκ μιας μακριάς σειράς ταινιών που ακολούθησαν με φοιτητές να ξεσαλώνουν ψάχνοντας το νόημα της ζωής
Όσο και αν οι ταινίες που ακολούθησαν ήταν συνήθως σκουπίδια , αυτή ξεχώρησε χάρη στο ταλέντο του πρόωρα χαμένου john belushi , την φρέσκια σκηνοθετική ματιά και φυσικά ότι έκανε αυτό το κλικ στον σιντ

Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bonnie and Clyde
Blood Diamond
Inception
American History X
Seven
My sister's keeper
Και σίγουρα σε πολλά άλλα έργα που δεν μου έρχονται τώρα. Βέβαια δεν έκλαιγα σε όλες αυτές τις σκηνές, απλά συγκινήθηκα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

(είναι κακή η ποιότητα αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα σε καλύτερη)
Ίσως η πιο συγκινητική και αληθινή έκφραση έρωτα/infatuation που έχω δει σε ταινία, πολύ περισσότερο από cheesy κλισέ ερωτικές εξομολογήσεις ταινιών τύπου Notebook (δώστε βάση στις 2 τελευταίες γραμμές):
Αρχική Δημοσίευση από Finn:I did it! I did it! I'm a wild success!
I sold them all! All my paintings.
You don't have to be embarrassed by me anymore. I'm rich!
Isn't that what you wanted? Isn't it great? Are we happy now?
Don't you understand that everything I do, I do it for you?
Anything that might be special in me is you.
Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι)
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευσυγκινησία, αφού.
Καλά όχι σε φάση κλασικής χαζογκόμενας που μυξοκλαίει με πακέτα χαρτομάντηλα δίπλα και αγκαλιάζει το αρκουδάκι της
σε αισθηματικές κομεντί με προδιαγεγραμμένο χάπι εντ (έχω συγκινηθεί και σε τέτοιες, τι γυναίκες θα είμεθα αλλιώς; )
Παραθέτω τις ταινίες που θυμάμαι να με συγκίνησαν, από ένα απλό δάκρυ έως κλάμα ανα δύο σκηνές ή στο τέλος:
Goodbye Lenin
Todo sombre mi madre
Gran Torino
Frozen River
The Bucket List
Das Leben der Anderen
Hachi: A dog's tale
The cinderella man
Liliaj4ever
Mar adentro
Blow
Ps. i love you
Million dollar baby
Πολίτικη κουζίνα
Die Welle
Amores Perros
21 gramms
Man on fire
My sister's keeper
The notebook
Terminal
La vita e bella
Eternal Sunshine of a spotless mind
American history X
Ρέκβιεμ
The pursuit of happyness
Moulin Rouge
σίγουρα είναι κι άλλες που ξεχνάω

Αυτάααααααα
Ophelia
Διάσημο μέλος

Πολύ δυνατή και η σκηνή με τη γριά που ακολουθεί (επίσης συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βιντεάκι)
Και ότι το σκεφτόμουν χθες οτι η https://en.wikipedia.org/wiki/Miss_HavishamMiss Havisham είναι από τις ποιο αδικημένες ηρωίδες ever στην παγκόσμια φιλμογραφία.

Για να μην βγω οφφτοπικ, δύο σκηνές από την ταινία που νομίζω οτι με έχει στιγματίσει περισσότερο στην ζωή μου...

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ενώ στο βιβλίο περιγράφεται σαν μια γκροτεσκ και πονεμένη φιγούρα που έχει ζήσει το απόλυτο προσωπικό δράμα
Τι έπαθε...;

Έχασε τις εκπτώσεις στου ΖΑRA;

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκει που βρήκαν το άλλο αγοράκι και τους διηγιόταν την ιστορία οτι ο γιος της τζολι τον έσωσε... η μάνα να ακούει όλα αυτά και κατα βάθος να ξέρει οτι το παιδί της είναι νεκρό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.