christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Αυτό με τα γυαλιά ηλίου, ίσως ισχύει λίγο, αν και ποτέ εσκεμμένα δεν έχω φορέσει τα γυαλιά για να νιώσω πιο άνετα σε μια συζήτηση.
Ξανθη Κυπραιου
Νεοφερμένο μέλος

Στις αδιάφορες συνομιλίες όμως "σημαδεύω" κάπου δίπλα στο δεξί αυτί του συνομιλητή και κυριολεκτικά δεν τον βλέπω.......
Όσο για τα γυαλιά ηλίου είναι μια καλή "ασπίδα" απέναντι σε αντιπαθητικά άτομα...... αρκεί να υπάρχει ήλιος!!!!
Anthrax69
Νεοφερμένο μέλος

Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και φυσικά με ενοχλεί αφάνταστα να μου μιλάει κάποιος ή να του μιλάω και να μην με κοιτάει

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

Τον κοιτω στα ματια αλλα επειδη ειμαι πολυπραγμων σαν ανθρωπος αν κανω κατι ταυτοχρονα του το επισημαινω απτην αρχη για να μην προσβληθει. Αλλα οταν τον κοιταω και τον ακουω ενω θα ηθελα να κανω και κατι αλλο ταυτοχρονα παθαινω ενα περιεργο πραγμα:αρχιζω και κοιταω το στομα του και μετα αρχιζω και σκεφτομαι να τον κοιταω στο στομα η στα ματια και η καταληξη ειναι να μην εχω ακουσει καθολου τον συνομιλητη μου...........
Αχ πολύ πλακα έχει όλο αυτό..

christina007
Νεοφερμένο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος

just smile!
Δραστήριο μέλος

Αχ πολύ πλακα έχει όλο αυτό..![]()
Εμένα συχνά με πιάνει πονοκέφαλος και δεν το διασκεδαζω

Guest 209912
Επισκέπτης

Ομως το προβλημα ειναι οτι οταν μιλαω εγω,δεν μπορω να κοιταξω τον αλλο στα ματια οχι για λογους απαξιωσης ή οτι δεν θελω να καταλαβουν τι νιωθω στην ψυχη μου.Απλως δε νιωθω ανετα να ειμαι το επικεντρο καθως κ οτι νιωθω αβολα καποιον να με κοιταζει.
Αμεσα βεβαια καταλαβαινεις κ με ποιον τροπο σε κοιταζει καποιος...αν σε παρατηρηρει γτ νιωθει ελξη για σενα....αν σε ακουει πραγματικα γτ ενδιαφερεται να ακουσει την γνωμη σου....αν σε υποτιμαει ή σε ειρωνευεται ή ακομα κ αν σου δειχνει οτι σε συμπαθει πολυ!
Σε ολες τις περιπτωσεις ανεξαιρετως θεωρω οτι ειμαι πομπος συναισθηματων της δεδομενης στιγμης κ αν θελω να μιλησω σοβαρα για κατι θελω να ειμαι ανεπειρεαστη απο τα συναισθηματα που θα μου δειξει ο αλλος ωστε να ειμαι αντικειμενικη στο λογο μου κ να πω αυτα που πραγματικα αισθανομαι!
moxa15
Διάσημο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Και φυσικότατα όταν ο άλλος φοράει γυαλλιά ηλίου και μετά από 1 ώρα, ακόμα δεν έχει φιλοτιμηθεί να τα βγάλει, μου την σπάει απιστευτότατα.
Άσε που τον άλλον πρέπει να τον κοιτάς στα μάτια για να μάθεις ότι ο ίδιος δεν σου λέει. Οπότε μη μου τα φοράς τα γυαλιά χρυσέ μου άνθρωπε.
Άσε που με τα μάτια μπορείς να παίξεις πολύ, μπορείς να μάθεις, να ξεγελάσεις, να καταλάβεις, να δώσεις να καταλάβουν, να ψαρέψεις, να κερδίσεις κλπ κλπ..
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γενικώς είναι καλό να κοιτάς τον άλλον στα μάτια όταν μιλάτε γιατί με βάση τη γλώσσα του σώματος,αποφέυγεις να κοιτάς τον άλλον στα μάτια όταν λες ψέματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Paragontas7000
- johnsala
- louminis
- Unboxholics
- A350
- bibliofagos
- Μήτσος10
- Reader
- charmander
- Scandal
- Luludaki
- rafaela11
- touvlo
- Kate1914
- Forgetit
- χημεια4λαιφ
- melina_51
- Greenstar
- fourkaki
- Wanda
- camil
- fmarulezkd
- Μαυρίκιος
- Wonderkid
- marww
- User2350
- Memetchi
- Alessandra Eliza
- Requiem
- Joji
- alexd99
- Fernando_A
- Meow
- jj!
- Ωρορα
- giannhs2001
- American Economist
- tsiobieman
- Εχέμυθη
- ThanasisR.
- tslef8
- Ariana2018
- Idontknoww
- Panos_02
- Appolon
- Johnny15
- Nickx
- MarcoReus
- kogba
- Κλημεντίνη
- Viedo
- Rene2004
- iminspain
- Mhtrogoal
- Konstantinos_m
- fretoe
- Μάρκος Βασίλης
- Miriam01
- betonieras
- Dogie
- Libertus
- panagiotis econ
- Jocaste
- Athens2002
- Έμμα
- ΘανάσοςG4
- DimitraA.
- orchidea
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.