Κολώνιες και αρώματα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.848 μηνύματα.
Το Profumo μας τελείωσε ρε συ (και το Parfum είναι υποδεέστερο κατά την άποψή μου)...οπότε;

Προσωπικά έχω καταλήξει στη Dylan Blue μόνο και μόνο για το πατσουλί αμπροξάν κ.λπ. και το feedback απ' τις γυναίκες (την είχα δοκιμάσει σε μια 20άδα μαζί με την Profumo και το σκορ ήταν 16-4 υπέρ της)...

Υ.Γ. Με τη Mancera τι παίχτηκε ρε συ, discontinued κι αυτή;

Το ADG Parfum όντως δεν αξίζει καθώς όπως ανέφερα την πάτησα άσχημα. Δεν ξέρω για το Profondo αν είναι καλύτερη επιλογή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.199 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.199 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Μάλλον ήταν σ' έλλειψη τότε...τέλοσπάντων, αρωματάρα εννοείται!

Αλλά ρε φίλε δε γίνεται να πηγαίνουμε στο γραφείο (ή και σ' εργοτάξια π.χ. στη δική μου περίπτωση), στο γυμναστήριο, στα σούρτα φέρτα γενικότερα μ' αυτό (ακόμη και με γυναίκα π.χ. νωρίς για καφέ ή εκδρομή κ.λπ.), χρειαζόμαστε κάτι «φρέσκο» να φτουράει και να μην κοστίζει μια περιουσία!

Την ψάχνω καιρό αλλά κάτι καλύτερο από Dylan Blue δεν έχω βρει (καλό φτηνιάρικο και «τούμπανο» σαν performance είναι το Cool Water Intense αλλά σε μένα δεν κρατάει)...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Την ψάχνω καιρό αλλά κάτι καλύτερο από Dylan Blue δεν έχω βρει (καλό φτηνιάρικο και «τούμπανο» σαν performance είναι το Cool Water Intense αλλά σε μένα δεν κρατάει)...
Κατουρο λεβάντας η απλή. Το ειχα απλα για να ριχνω 20 ψεκασματα καθε πεντε ωρες, έφαγα 200μλ μεσα σε λιγο καιρο και δεν ξαναγορασα.

Δεν προκειται κατα τη γνωμη μου να βρεις μπλε που να κραταει. Και το Dolce Gabanna blue intense μου χαν πει να παρω, δεν εχω ικανοποιησει ακομα την περιεργεια μου.

Εκτος αν πας εκει, που το χω δοκιμασει και δεν μου αρεσε εμενα, αλλα κράτησε πάνω μου δυστυχως αρκετά:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δεν προκειται κατα τη γνωμη μου να βρεις μπλε που να κραταει.
Δυστυχώς εκεί τείνω τα καταλήξω μετά από τόσα χρόνια αναζήτησης...
Κατουρο λεβάντας η απλή. Το ειχα απλα για να ριχνω 20 ψεκασματα καθε πεντε ωρες, έφαγα 200μλ μεσα σε λιγο καιρο και δεν ξαναγορασα.
Η απλή είναι για τον πούτσο και μυρίζει μπαρμπαδίλα, την Intense λέω, καμία σχέση...
Και το Dolce Gabanna blue intense μου χαν πει να παρω, δεν εχω ικανοποιησει ακομα την περιεργεια μου.
Αν εννοείς τη Light Blue Intense όχι, εντελώς ψόφια...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Δυστυχώς εκεί τείνω τα καταλήξω μετά από τόσα χρόνια αναζήτησης...
Εγω σου λεω εκτος αν βαλεις Terre D Hermes (EDT αποκλειστικά) με 4-5 σπρει. Δεν ειναι μπλε, ειναι ανοιξη/φθινοπωρο, αλλά θα την παλέψεις. Δειγμάτισέ το.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.848 μηνύματα.
Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.

1)One Million Elixir

IMG_9203.jpeg

2)One Million Royal

IMG_9204.jpeg

3)Boss Bottled Elixir Parfum

IMG_9205.jpeg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.
Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.

1)One Million Elixir

View attachment 140025

2)One Million Royal

View attachment 140026

View attachment 140028
Τι διαφορά έχουν η million η κλασική με την κόκκινη ; Πρώτη φορά βλέπω την κόκκινη !

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

1)One Million Elixir

View attachment 140025

2)One Million Royal

View attachment 140026

View attachment 140028
Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!
Τι διαφορά έχουν η million η κλασική με την κόκκινη ; Πρώτη φορά βλέπω την κόκκινη !
Η κόκκινη είναι στην κατηγορία «θερμό πικάντικο», μια πιο αρρενωπή και πιο ποιοτική εκδοχή π.χ. της Versace Eros Flame (αν την έχεις υπόψη σου)...επίσης υπόψη ότι η πρώτη που παραθέτει δεν είναι η «κλασική» (η γλυκιά με τη βανίλια κ.λπ.) αλλά η Elixir!

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

1)One Million Elixir

View attachment 140025

2)One Million Royal

View attachment 140026

View attachment 140028
Δεν ξερω απο αυτα δεν τα χω μυρίσει.

Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!;)
ΦΙΛΕ ΑΝ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΜΥΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Μέχρι και τα ακάθαρτά του, με φροντίδα τα πετάω και σεβασμό μετα απο βαθιές εισπνοές!

American Economist

Επιφανές μέλος

Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!

Η κόκκινη είναι στην κατηγορία «θερμό πικάντικο», μια πιο αρρενωπή και πιο ποιοτική εκδοχή π.χ. της Versace Eros Flame (αν την έχεις υπόψη σου)...επίσης υπόψη ότι η πρώτη δεν είναι η «κλασική» (η γλυκιά με τη βανίλια κ.λπ.) αλλά η Elixir!

Έχεις δοκιμάσει την One Million Royal δηλαδή;; Έχει καλή διάρκεια και άρωμα;;

Στην Million Elixir τι δεν σου άρεσε βρε εγώ που την έχω καλή μου φαίνεται;;😂😂

Την Boss είδα ότι την παρουσιάζουν πολύ και έχει καλές κριτικές για αυτό την έβαλα στην λίστα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Την Boss είδα ότι την παρουσιάζουν πολύ και έχει καλές κριτικές για αυτό την έβαλα στην λίστα.
Πήγαινε πάρε μια Chanel Antaeus άνθρωπέ μου ή μια Κούρος να βγάλεις τρίχα μεχρι και στο βολβό στο μάτι, που μου παιζεις εκει με τα Boss τα μηλαράκια ή τις One Million για ξεμωραμένους πορνατζήδες 40άρηδες που ψαρεύουν 15χρονες στα κλαμπ νομίζοντας οτι ειναι ακόμα νέοι.

Καταρχάς ενας λογος που ουτε καν θελω να τα βαλω στη συλλογή μου, ειναι αυτα τα κιτς μπουκάλια με τη χρυσή μπαρα και καλα να δειχνεις λουγκζούριους. ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ATOMIZER για decanting απο τα χεράκια μου, ΔΕΝ το παίρνω. Τέλος.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
@American Economist
Οι κολωνιες είναι πολύ υποκειμενικό το αν αρέσει το άρωμα
Ούτε από την περιγραφή της κάθε νοτας αν διαβάσεις δεν πρόκειται να αποφανθεις αν σου αρέσει ή όχι (εκτός αν πχ λέει πουδρε και εσύ σιχαινεσαι την πούδρα στα αρωματα)
Και απο δέρμα σε δέρμα μυρίζει διαφορετικά.
Καλύτερα πήγαινε σε ένα αρωματοπωλειο να τις δοκιμάσεις, ώστε ακόμα και την αυθεντική αν θες να πάρεις θα είσαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που θα μυρίσεις στην απομίμηση (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να δώσει 80€ αντι για 8€) σε αρωμα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Πήγαινε πάρε μια Chanel Antaeus άνθρωπέ μου ή μια Κούρος να βγάλεις τρίχα μεχρι και στο βολβό στο μάτι, που μου παιζεις εκει με τα Boss τα μηλαράκια ή τις One Million για ξεμωραμένους πορνατζήδες 40άρηδες που ψαρεύουν 15χρονες στα κλαμπ νομίζοντας οτι ειναι ακόμα νέοι.

Καταρχάς ενας λογος που ουτε καν θελω να τα βαλω στη συλλογή μου, ειναι αυτα τα κιτς μπουκάλια με τη χρυσή μπαρα και καλα να δειχνεις λουγκζούριους. ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ATOMIZER για decanting απο τα χεράκια μου, ΔΕΝ το παίρνω. Τέλος.

Ρε εγω ψάχνω την Bleu de Chanel EDP όμως δεν την βρίσκω στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι παίζει. Βασικά άκυρο μόλις την βρήκα.

Λοιπόν @Valder @Jack of Spades πείτε άποψη για τις παρακάτω, είμαι σε δίλημμα.😕😕

IMG_9206.png

IMG_9207.png

IMG_9204.jpeg

IMG_9205.jpeg

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ναι και από αρώμα κι από διάρκεια είναι άψογη, την είχα ψεκάσει στις 6 το απόγευμα και μύριζε μέχρι την άλλη μέρα αργά το πρωί (κι υπόψη ότι έχω πάρα πολύ «ζόρικο» δέρμα και τα αρώματα γενικά κρατάνε πάνω μου λιγότερο έως αρκετά λιγότερο απ' το μέσο άντρα)...

Η διάρκεια (σ' εμένα τουλάχιστον), την είχα ψεκάσει στα Hondos και μετά από 3 τέταρτα την «έψαχνε » η γυναίκα μου στον καρπό μου...και μετά πήγα και Sephora και Attica γιατί είπα δε μπορεί ρε π@@στη μου για πιο δυνατή από τη Royal τη διαφημίζουν καμιά μ@λακία θα έγινε!
Κι όμως, τα ίδια κι εκεί...
Από τις Boss μόνο η Bottled Parfum αξίζει κατά την άποψή μου (και λόγω value for money), δοκίμασέ τη να σου φύγει η περιέργεια, μπορεί και να σου αρέσει που ξέρεις (εμένα πάντως καθόλου)...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Καλύτερα πήγαινε σε ένα αρωματοπωλειο να τις δοκιμάσεις, ώστε ακόμα και την αυθεντική αν θες να πάρεις θα είσαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που θα μυρίσεις στην απομίμηση (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να δώσει 80€ αντι για 8€) σε αρωμα.
Γιατι πρωτον τα 8 δεν ειναι 8 ευρω. Συνηθως η αναλογια ειναι 1 προς 4 σε κλώνο με αυθεντικό, ακόμα και 1 προς 1.

Για να φτάσει 1 προς 10 μαλλον θα ειναι η κυρα Μαρικα ή ο κυρ Μενιος με "τυπου" που έχει κατουρησει μεσα το γαιδουρι του και έχει βαλει αλλα πενηντα λιτρα προπυλενογλυκολη με αμόλυβδη και πετρέλαιο κόκκινο και σε 10-20 ψεκασιές θα χει φυγει σαν πορδή στον άνεμο ή θα βγαλεις κανα τριτο πόδι και μετα θα σε βγαλουν για ντοκιμαντερ του Τσερνόμπιλ.

Που ξερω γω τι βαζει μεσα ο καθε wannaμπής.

Ρε εγω ψάχνω την Bleu de Chanel EDP όμως δεν την βρίσκω στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι παίζει.
Ενδεικτικά:

Και ειναι και καλός επαγγελματίας ο parfumestories, έχω ψωνίσει παλιοτερα απο αυτόν, γουστάρω το κατάστημά του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια