American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

09-09-24

00:07
Το Profumo μας τελείωσε ρε συ (και το Parfum είναι υποδεέστερο κατά την άποψή μου)...οπότε;
Προσωπικά έχω καταλήξει στη Dylan Blue μόνο και μόνο για το πατσουλί αμπροξάν κ.λπ. και το feedback απ' τις γυναίκες (την είχα δοκιμάσει σε μια 20άδα μαζί με την Profumo και το σκορ ήταν 16-4 υπέρ της)...
Υ.Γ. Με τη Mancera τι παίχτηκε ρε συ, discontinued κι αυτή;
Το ADG Parfum όντως δεν αξίζει καθώς όπως ανέφερα την πάτησα άσχημα. Δεν ξέρω για το Profondo αν είναι καλύτερη επιλογή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

09-09-24

00:12
Ξέρω 'γω, την έψαξα τις προάλλες (την είχα φοιτητής κι είπα να την ξαναθυμηθώ) και δεν την έβρισκα πουθενά (τη Cedrat Boise Intense, όχι τη unisex)...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

09-09-24

00:13
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

09-09-24

00:15
Άψογος!Ναι, τώρα τη βρήκα κι εδώ φθηνότερα:
Cedrat Boise Intense Extrait de Parfum (120ml) | Beautycorner.gr
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.

09-09-24

00:22
Μάλλον ήταν σ' έλλειψη τότε...τέλοσπάντων, αρωματάρα εννοείται!Άψογος!
Αλλά ρε φίλε δε γίνεται να πηγαίνουμε στο γραφείο (ή και σ' εργοτάξια π.χ. στη δική μου περίπτωση), στο γυμναστήριο, στα σούρτα φέρτα γενικότερα μ' αυτό (ακόμη και με γυναίκα π.χ. νωρίς για καφέ ή εκδρομή κ.λπ.), χρειαζόμαστε κάτι «φρέσκο» να φτουράει και να μην κοστίζει μια περιουσία!
Την ψάχνω καιρό αλλά κάτι καλύτερο από Dylan Blue δεν έχω βρει (καλό φτηνιάρικο και «τούμπανο» σαν performance είναι το Cool Water Intense αλλά σε μένα δεν κρατάει)...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-09-24

00:29
Κατουρο λεβάντας η απλή. Το ειχα απλα για να ριχνω 20 ψεκασματα καθε πεντε ωρες, έφαγα 200μλ μεσα σε λιγο καιρο και δεν ξαναγορασα.Την ψάχνω καιρό αλλά κάτι καλύτερο από Dylan Blue δεν έχω βρει (καλό φτηνιάρικο και «τούμπανο» σαν performance είναι το Cool Water Intense αλλά σε μένα δεν κρατάει)...
Δεν προκειται κατα τη γνωμη μου να βρεις μπλε που να κραταει. Και το Dolce Gabanna blue intense μου χαν πει να παρω, δεν εχω ικανοποιησει ακομα την περιεργεια μου.
Εκτος αν πας εκει, που το χω δοκιμασει και δεν μου αρεσε εμενα, αλλα κράτησε πάνω μου δυστυχως αρκετά:
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

09-09-24

00:31
Δυστυχώς εκεί τείνω τα καταλήξω μετά από τόσα χρόνια αναζήτησης...Δεν προκειται κατα τη γνωμη μου να βρεις μπλε που να κραταει.
Η απλή είναι για τον πούτσο και μυρίζει μπαρμπαδίλα, την Intense λέω, καμία σχέση...Κατουρο λεβάντας η απλή. Το ειχα απλα για να ριχνω 20 ψεκασματα καθε πεντε ωρες, έφαγα 200μλ μεσα σε λιγο καιρο και δεν ξαναγορασα.
Αν εννοείς τη Light Blue Intense όχι, εντελώς ψόφια...Και το Dolce Gabanna blue intense μου χαν πει να παρω, δεν εχω ικανοποιησει ακομα την περιεργεια μου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

09-09-24

00:34
Εγω σου λεω εκτος αν βαλεις Terre D Hermes (EDT αποκλειστικά) με 4-5 σπρει. Δεν ειναι μπλε, ειναι ανοιξη/φθινοπωρο, αλλά θα την παλέψεις. Δειγμάτισέ το.Δυστυχώς εκεί τείνω τα καταλήξω μετά από τόσα χρόνια αναζήτησης...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

09-09-24

00:36
Γιατί EDT αποκλειστικά;Εγω σου λεω εκτος αν βαλεις Terre D Hermes (EDT αποκλειστικά) με 4-5 σπρει. Δεν ειναι μπλε, ειναι ανοιξη/φθινοπωρο, αλλά θα την παλέψεις. Δειγμάτισέ το.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

09-09-24

18:18
Εδώ κοίτα...αγάπες !!
Αγγελούδια και οι δυο...
Τελικά, οι κολώνιες κάνουν θαύματα...
Αγγελούδια και οι δυο...

Τελικά, οι κολώνιες κάνουν θαύματα...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

16-10-24

18:26
Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.
1)One Million Elixir
2)One Million Royal
3)Boss Bottled Elixir Parfum
1)One Million Elixir
2)One Million Royal
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

16-10-24

18:32
Τι διαφορά έχουν η million η κλασική με την κόκκινη ; Πρώτη φορά βλέπω την κόκκινη !Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.
1)One Million Elixir
View attachment 140025
2)One Million Royal
View attachment 140026
View attachment 140028
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-10-24

18:35
Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.
1)One Million Elixir
View attachment 140025
2)One Million Royal
View attachment 140026
View attachment 140028
Η κόκκινη είναι στην κατηγορία «θερμό πικάντικο», μια πιο αρρενωπή και πιο ποιοτική εκδοχή π.χ. της Versace Eros Flame (αν την έχεις υπόψη σου)...επίσης υπόψη ότι η πρώτη που παραθέτει δεν είναι η «κλασική» (η γλυκιά με τη βανίλια κ.λπ.) αλλά η Elixir!Τι διαφορά έχουν η million η κλασική με την κόκκινη ; Πρώτη φορά βλέπω την κόκκινη !
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-10-24

18:39
Δεν ξερω απο αυτα δεν τα χω μυρίσει.Λοιπόν @Valder θέλω την άποψη σου πάνω σε κάτι αν ξέρεις. Έχω την One Million Elixir με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή μου τελειώνει το μπουκάλι σκέφτομαι να αγοράσω ξανά ένα άρωμα τύπου Elixir απλά δεν ξέρω ποιο. Είμαι ανάμεσα σε αυτά.
1)One Million Elixir
View attachment 140025
2)One Million Royal
View attachment 140026
View attachment 140028
ΦΙΛΕ ΑΝ Ο ΓΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ, ΘΑ ΜΥΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!![]()
Μέχρι και τα ακάθαρτά του, με φροντίδα τα πετάω και σεβασμό μετα απο βαθιές εισπνοές!
American Economist
Επιφανές μέλος

16-10-24

18:46
Million Royal δαγκωτό, για το «1)» τα 'χουμε ξαναπεί και το «3)» μυρίζει σα χώμα που το 'χει κατουρήσει ο γάτος του @Valder!
Η κόκκινη είναι στην κατηγορία «θερμό πικάντικο», μια πιο αρρενωπή και πιο ποιοτική εκδοχή π.χ. της Versace Eros Flame (αν την έχεις υπόψη σου)...επίσης υπόψη ότι η πρώτη δεν είναι η «κλασική» (η γλυκιά με τη βανίλια κ.λπ.) αλλά η Elixir!
Έχεις δοκιμάσει την One Million Royal δηλαδή;; Έχει καλή διάρκεια και άρωμα;;
Στην Million Elixir τι δεν σου άρεσε βρε εγώ που την έχω καλή μου φαίνεται;;

Την Boss είδα ότι την παρουσιάζουν πολύ και έχει καλές κριτικές για αυτό την έβαλα στην λίστα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-10-24

18:51
Πήγαινε πάρε μια Chanel Antaeus άνθρωπέ μου ή μια Κούρος να βγάλεις τρίχα μεχρι και στο βολβό στο μάτι, που μου παιζεις εκει με τα Boss τα μηλαράκια ή τις One Million για ξεμωραμένους πορνατζήδες 40άρηδες που ψαρεύουν 15χρονες στα κλαμπ νομίζοντας οτι ειναι ακόμα νέοι.Έχεις δοκιμάσει την One Million Royal δηλαδή;; Έχει καλή διάρκεια και άρωμα;;
Στην Million Elixir τι δεν σου άρεσε βρε εγώ που την έχω καλή μου φαίνεται;;
Την Boss είδα ότι την παρουσιάζουν πολύ και έχει καλές κριτικές για αυτό την έβαλα στην λίστα.
Καταρχάς ενας λογος που ουτε καν θελω να τα βαλω στη συλλογή μου, ειναι αυτα τα κιτς μπουκάλια με τη χρυσή μπαρα και καλα να δειχνεις λουγκζούριους. ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ATOMIZER για decanting απο τα χεράκια μου, ΔΕΝ το παίρνω. Τέλος.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.067 μηνύματα.

16-10-24

18:52
@American Economist
Οι κολωνιες είναι πολύ υποκειμενικό το αν αρέσει το άρωμα
Ούτε από την περιγραφή της κάθε νοτας αν διαβάσεις δεν πρόκειται να αποφανθεις αν σου αρέσει ή όχι (εκτός αν πχ λέει πουδρε και εσύ σιχαινεσαι την πούδρα στα αρωματα)
Και απο δέρμα σε δέρμα μυρίζει διαφορετικά.
Καλύτερα πήγαινε σε ένα αρωματοπωλειο να τις δοκιμάσεις, ώστε ακόμα και την αυθεντική αν θες να πάρεις θα είσαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που θα μυρίσεις στην απομίμηση (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να δώσει 80€ αντι για 8€) σε αρωμα.
Οι κολωνιες είναι πολύ υποκειμενικό το αν αρέσει το άρωμα
Ούτε από την περιγραφή της κάθε νοτας αν διαβάσεις δεν πρόκειται να αποφανθεις αν σου αρέσει ή όχι (εκτός αν πχ λέει πουδρε και εσύ σιχαινεσαι την πούδρα στα αρωματα)
Και απο δέρμα σε δέρμα μυρίζει διαφορετικά.
Καλύτερα πήγαινε σε ένα αρωματοπωλειο να τις δοκιμάσεις, ώστε ακόμα και την αυθεντική αν θες να πάρεις θα είσαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που θα μυρίσεις στην απομίμηση (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να δώσει 80€ αντι για 8€) σε αρωμα.
American Economist
Επιφανές μέλος

16-10-24

18:54
Πήγαινε πάρε μια Chanel Antaeus άνθρωπέ μου ή μια Κούρος να βγάλεις τρίχα μεχρι και στο βολβό στο μάτι, που μου παιζεις εκει με τα Boss τα μηλαράκια ή τις One Million για ξεμωραμένους πορνατζήδες 40άρηδες που ψαρεύουν 15χρονες στα κλαμπ νομίζοντας οτι ειναι ακόμα νέοι.
Καταρχάς ενας λογος που ουτε καν θελω να τα βαλω στη συλλογή μου, ειναι αυτα τα κιτς μπουκάλια με τη χρυσή μπαρα και καλα να δειχνεις λουγκζούριους. ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ATOMIZER για decanting απο τα χεράκια μου, ΔΕΝ το παίρνω. Τέλος.
Ρε εγω ψάχνω την Bleu de Chanel EDP όμως δεν την βρίσκω στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι παίζει. Βασικά άκυρο μόλις την βρήκα.
Λοιπόν @Valder @Jack of Spades πείτε άποψη για τις παρακάτω, είμαι σε δίλημμα.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

16-10-24

18:59
Ναι και από αρώμα κι από διάρκεια είναι άψογη, την είχα ψεκάσει στις 6 το απόγευμα και μύριζε μέχρι την άλλη μέρα αργά το πρωί (κι υπόψη ότι έχω πάρα πολύ «ζόρικο» δέρμα και τα αρώματα γενικά κρατάνε πάνω μου λιγότερο έως αρκετά λιγότερο απ' το μέσο άντρα)...Έχεις δοκιμάσει την One Million Royal δηλαδή;; Έχει καλή διάρκεια και άρωμα;;
Η διάρκεια (σ' εμένα τουλάχιστον), την είχα ψεκάσει στα Hondos και μετά από 3 τέταρτα την «έψαχνε » η γυναίκα μου στον καρπό μου...και μετά πήγα και Sephora και Attica γιατί είπα δε μπορεί ρε π@@στη μου για πιο δυνατή από τη Royal τη διαφημίζουν καμιά μ@λακία θα έγινε!Έχεις δοκιμάσει την One Million Royal δηλαδή;; Έχει καλή διάρκεια και άρωμα;;
Στην Million Elixir τι δεν σου άρεσε βρε εγώ που την έχω καλή μου φαίνεται;;![]()
Κι όμως, τα ίδια κι εκεί...
Από τις Boss μόνο η Bottled Parfum αξίζει κατά την άποψή μου (και λόγω value for money), δοκίμασέ τη να σου φύγει η περιέργεια, μπορεί και να σου αρέσει που ξέρεις (εμένα πάντως καθόλου)...Την Boss είδα ότι την παρουσιάζουν πολύ και έχει καλές κριτικές για αυτό την έβαλα στην λίστα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-10-24

18:59
Γιατι πρωτον τα 8 δεν ειναι 8 ευρω. Συνηθως η αναλογια ειναι 1 προς 4 σε κλώνο με αυθεντικό, ακόμα και 1 προς 1.Καλύτερα πήγαινε σε ένα αρωματοπωλειο να τις δοκιμάσεις, ώστε ακόμα και την αυθεντική αν θες να πάρεις θα είσαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα καλύτερη από αυτό που θα μυρίσεις στην απομίμηση (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να δώσει 80€ αντι για 8€) σε αρωμα.
Για να φτάσει 1 προς 10 μαλλον θα ειναι η κυρα Μαρικα ή ο κυρ Μενιος με "τυπου" που έχει κατουρησει μεσα το γαιδουρι του και έχει βαλει αλλα πενηντα λιτρα προπυλενογλυκολη με αμόλυβδη και πετρέλαιο κόκκινο και σε 10-20 ψεκασιές θα χει φυγει σαν πορδή στον άνεμο ή θα βγαλεις κανα τριτο πόδι και μετα θα σε βγαλουν για ντοκιμαντερ του Τσερνόμπιλ.
Που ξερω γω τι βαζει μεσα ο καθε wannaμπής.
Ενδεικτικά:Ρε εγω ψάχνω την Bleu de Chanel EDP όμως δεν την βρίσκω στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι παίζει.

Chanel Bleu de Chanel Eau de Parfum 50ml - Parfumestories
Το Bleu de Chanel από την Chanel είναι ένα Αρωματικό Ξυλώδες άρωμα για άνδρες και κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι η Jacques Polge. Το άρωμα περιέχει λάβδανο, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ, σανδαλόξυλο, πατσουλί, μέντα, γιασεμί, γκρειπ φρουτ, λεμόνι, Βέτιβερ, θυμίαμα...

Και ειναι και καλός επαγγελματίας ο parfumestories, έχω ψωνίσει παλιοτερα απο αυτόν, γουστάρω το κατάστημά του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- charmander
- Luludaki
- Ilma
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- rafaela11
- GeorgePap2003
- Varus
- johnsala
- touvlo
- American Economist
- Reader
- A350
- globglogabgalab
- Joji
- iew
- Εριφύλη
- chester20080
- Scandal
- Libertus
- Wonderkid
- taketrance
- Unboxholics
- giannhs2001
- theodle
- ROM32
- J.Cameron
- fmarulezkd
- Kate1914
- Paladin
- synthnightingale
- Ωρορα
- Sosstoss
- bboys
- jj!
- fockos
- marww
- Arianara S3
- bibliofagos
- fourkaki
- Μήτσος10
- Fernando_A
- Ariana2018
- phleidhs
- Abiogenesis
- Wanda
- Requiem
- Scarface21
- camil
- Helen06
- Ranger
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- Eliza
- User2350
- tslef8
- ougka pougka
- Viedo
- Εχέμυθη
- sophiaa
- Stelios725
- Mt73
- i11i1i1i1ii1i1i
- Tsixris
- Essens
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.