Κρίνετε κάποιον με βάση τον αριθμό προηγούμενων συντρόφων του/της;

Silver Queen

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η (StormBorn) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το υπόλοιπο ποστ, έμεινα λίγο εδω και γέλασα να την πω την αμαρτία μου! :laugh:
ΑΑααα, επικές στιγμές!!

Εχω την ικανότητα κιόλας να πειθώ τον κόσμο ότι δεν κάνει ζέστη.

Εχω τον πελάτη μπροστά μου, ο ιδρώτας να στάζει σαν καταρρακτης, να μου λεει, σαν πολύ ζέστη δεν κάνει εδω, κι εγω τι να πω??? "Ναι το aircodition δε δουλεύει αφού όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές?? "

"Οοοοχιιιιι " λέω "καθόλου ζέστη. Είναι απο το ταξίδι σας μάλλον και την κούραση κι οτι δεν έχετε συνηθίσει το κλίμα της Ελλαδας μας!!!! Μόλις πάτε στο δωμάτιο, θα δείτε ότι θα νιώσετε καλύτερα....."

Και ναι.. Ολα καλα. Ταλέντο λεμε. Χαχχαχχα

Για το εστιατόριο τώρα, ιστορία...
Στο συγκεκριμένο εστιατόριο μαγειρεύουν κάποια φαγητά live μπροστά στον πελάτη. Δεν είμαι σίγουρη ότι θυμάμαι καλά πως ξέσπασε η φωτιά, αλλα θυμάμαι να τρέχει ο κόσμος, να βγαίνουν καπνοί κι εγώ να χω 60 άτομα μπροστά μου να κάνω άφιξη . Ε δεν έδωσα σημασία και συνέχισα την άφιξη.. "κι αριστερά σας έχετε το pool bar...."

Ασε.
Ολα σε εμενα τυχαιναν. Αλλη φορά ενώ ήμουν σε βάρδια μόνη μου τώρα, ούτε μανατζερς, ούτε διευθυντές, τίποτα. Βουτάει ενας Ρώσος στην πισίνα το βράδυ και χτυπάει το κεφάλι του. Αίματα παντού, έτρεχαν οι άλλοι τουρίστες να με ειδοποιήσουν, εγώ ζεν..
Γενικά δε θεωρώ ότι το άγχος βοηθάει.

Όλα τελικά λύθηκαν. Κι ο Ρώσος μετά από ενα μηνα που νοσηλευόταν σε ενα νοσοκομείο της Αθήνας, ήρθε και μου έδωσε το χέρι και με ευχαρίστησε για τη βοήθεια μου και τη ψυχραιμία μου.

Έχω διατηρήσει καλές σχέσεις με όλους τους πελάτες, κι ένας λόγος που με έκαναν μετέπειτα μάνατζερ είναι ότι είχα καλή επικοινωνία και με τους συνεργάτες μας, τουρ οπερειτορς και λοιπά...
 

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 1,972 μηνύματα.
Είναι αργούτσικα, δεν έχω τι να κάνω κι ο φρονιμίτης δε θα μ αφήσει να κοιμηθώ ούτε απόψε, οπότε ας γράψω κι εγώ ολίγες σκέψεις.

Οι ερωτικές εμπειρίες με διάφορους παρτενέρ, όντως μπορούν να είναι ένδειξη για διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα. Σε αντίθεση όμως με το κλισέ της αστάθειας και της ανασφάλειας, μερικές φορές μπορούν να είναι ένδειξη για το ακριβώς αντίθετο. Ένας άνθρωπος που έχει σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του άλλους στόχους και δεν νιώθει πως έχει ανάγκη μία σχέση για να αισθάνεται πλήρης (αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος δε χρειάζεται το συναίσθημα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είπα και πριν το θεωρώ μαζί με το σεξ φυσιολογικές βασικότατες ανάγκες), μπορεί συνειδητοποιημένα φερόμενος να κάνει απλώς σεξ, είτε σε ελεύθερη σχέση, είτε χωρίς καμία σχέση. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να είσαι ειλικρινής και με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για αυτές, για μένα δεν είναι ποτέ κατακριτέο. Και δεν καταλαβαίνω γιατί ένα νούμερο να οδηγεί σε τέτοια κρίση. Φυσικά δε μιλάω για νυμφομανία και φαινόμενα κάθε βράδυ με άλλον/η που επισύρουν πιο ειδική ψυχολογική συζήτηση (την οποία δεν ξέρω και να κάνω).

Θα πρέπει όμως εδώ, όπως είπαν ο χακερ και η Λένω αν δεν κάνω λάθος, παραπάνω, να πούμε πως το σεξ και το συναίσθημα μπορούν να είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν συμπίπτουν είναι προφανώς το ιδανικό κι αλίμονο σ όποιον δεν το παραδέχεται αυτό (το πε κι ο μέγας διδάσκαλος Ιράτους, σεξ χωρίς συναίσθημα στην καλύτερη μέτριο). Και ούτε καταλαβαίνω γιατί να στιγματίζεται κάποιος επειδή κάνει αυτή τη διάκριση.

Επίσης, πολλοί "σχεσάκηδες" έχουν πολλές φορές ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ανασφάλειας. Είναι αυτοί τελικά που δεν μπορούν να υπάρξουν ως αυτοτελείς οντότητες και μπαίνουν στη μία σχέση (και μακροχρόνια ακόμη) μετά την άλλη. Άσε που, δεν ξέρω και τι ακριβώς σχέση είχε ο άλλος πριν τον γνωρίσω. Τι να το κάνω αν είχε μακροχρόνιες σχέσεις αλλά δεν έμαθε ποτέ να κάνει πίσω, να συζητάει, να δείχνει όλα τα θετικά κι αρνητικά συναισθήματά του, να χτίζει εμπιστοσύνη;

Αυτό που θέλω βασικά να πω, είναι πως οι πράξεις ορίζουν μεν τον άνθρωπο, αλλά πιο πολύ τον ορίζουν τα κίνητρά του κι ο τρόπος που προβαίνει σε αυτές. Μένοντας μόνο στα στείρα γεγονότα, ίσως απορρίψουμε άτομα για τον λάθος λόγο.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ε καλα ο ενας λέει ανασφαλη τον άλλον... δεν ξερω εχω κοψει να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις , βαριέμαι. Ο καθενας ευλογει τα γένια του ο ένας θα καυχηθει οτι ειχε 1-2 σταθερες σχέσεις στη ζωή του αρα δεν ειναι ανασφαλης να αλλαζει συνεχως κτλπ και ο άλλος οτι ανασφαλεια ειναι να μενεις σε μια σχεση ολη σου τη ζωη πχ και να μην εχεις την ικανοτητα να αλλάζεις. Γιατι μεταξυ μας , δεν το έχουν και ολοι να αλλαζουν και ποσο μάλλον ωραιες και ωραιους πρεπει να εισαι και εσυ ωραιος. Δηλαδη τωρα θα γινω κακος αλλα χρειάζεται , πιστευετε οτι ο Χ που δεν ειναι και το 1ο μοντέλο μπορει να κάνει τη καριέρα του Ζεν Πρεμιέ και να εχει κατακτησεις; αν ναι τοτε θα το εκμεταλευτει μεχρι μια ηλικια τουλάχιστον.

Αρα ας σταματησουν κάποιοι να λένε οτι ''ααα εμεις δεν καναμε πολλα γιατι δεν ειμαστε ανωριμοι και ανασφαλεις'' γιατι μπορει απλα και να μην μπορουσαν. Θέλει πακετο εμφανιση- χαρακτηρα -ομιλια γενικα να μην εισαι περιεργος και κολλημένος. Και άλλα. Οποτε επειδη μετα απο τέτοιες συζητησεις συνηθως παρεξηγιέσαι γιατι διαλυεις ψευδαισθησεις ! Οποτε αφηνεις το καθενα να πιστευει οτι μπαρουφα νομιζει και τέλος. Εσενα να μην ενοχλει.

Το βρηκαμε τωρα ... οποιος κάνει τη ζωη του 25-35 ειναι ανασφαλης και ανωριμος. Ηθελα να ξερα ποσο μεσαιωνα θα φέρετε ακομα στη συζητηση ! χαχα
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η ανασφάλεια δεν συνδέεται με τον αριθμό των ερωτικων συντρόφων διότι η ανασφάλεια σαν όρος δεν στέκεται μόνος του.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες ως προς διαφορά πράγματα. Κάποιος που έχει ανασφάλεια ως προς την εμφάνιση του ας πούμε μπορεί να μην μπορεί να κάνει σχέσεις η να μένει σε μια σχέση όλη του την ζωή γιατί φοβάται. Κάποιος άλλος που έχει ανασφάλεια ως προς τη δέσμευση μπορεί να κυνηγά μόνο εφημερες σχέσεις κ.ο.κ

Το να λέμε λοιπόν αυτος δεν κάνει αυτό η το άλλο επειδή είναι ανασφαλης είναι λίγο κενό νοήματος.

Καριέρα Δον Ζουαν τώρα Ντεβιλ κατά τη δική μου εμπειρία συνήθως δεν κανουν οι ωραίοι αλλά οι μέτριοι/υπομετριοι που είτε στερηθηκαν παλιότερα είτε έχουν κάτι να αποδείξουν και οι γυναίκες έχουν πλέον γίνει εμμονή. Για τους ωραίους άντρες οι γυναίκες ήταν πάντα διαθέσιμες εξ αρχής και γι αυτό δεν αποτελούν κόλλημα η προτεραιότητα.
Ο ίδιος ο Δον Ζουαν άλλωστε δεν ήταν ωραίος.

Όσον αφορά τώρα το να "ζήσεις" κι αυτό είναι εντελώς σχετικό. Όσο στερεοτυπικη είναι η άποψη αυτών που κράζεις άλλο τοσο είναι κατ εμέ και η δική σου, για τον απλούστατο λόγο πως το τι εστύ ευ ζειν είναι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο. Κάποιος μπορεί να θεωρεί πως ζωή είναι να είναι κάθε βράδυ έξω και να προσπαθεί να ρίξει διαφορετική γκόμενα, άλλος μπορεί να θέλει να περνά χρόνο με ένα άτομο που ταιριάζει και άλλος μόνος του κάνοντας κάτι που τον γεμίζει.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,093 μηνύματα.
Ανεξαρτήτως του τι είναι ο άλλος, δεν πιστεύω πως πρέπει να ζούμε με το φόβο σε οτιδήποτε. Πρέπει να πιστεύουμε στην ικανότητά μας να διατηρούμε μια σχέση και στις δυνατότητές μας, που είναι καλύτερες από τους προηγούμενους "αριθμούς". Ας μην ξεχνάμε ότι ανεξαρτήτως φύλου, ο άλλος άνθρωπος μας βλέπει ως βελτίωση της προσωπικής του ζωής, ως ένα σκαλί πιο πάνω από τους προηγούμενους, και είναι μαζί μας.

Βεβαίως, θα μου πεις "μα αν έχει συνηθίσει να ζεί έτσι με το να μας αλλάζει κάθε Χ μήνες, είναι γραμμένο στον τρόπο ζωής του, πόσο μπορώ εγω να το επηρρεάσω με το να είμαι καλή, θα με εκτιμήσει όταν σκέφτεται τόσο επιφανειακά ή θα πιαστώ κορόιδο;"

Μπορεί να γίνεις κι εσυ άλλος ένας αριθμός, είναι πολύ πιθανό. Μπορεί και να γίνει το κλικ και να του καλυψεις το κενό, να του ηρεμήσεις το πρόβλημα και να ταιριάξετε μια χαρά.

Εχω καταλήξει στο ότι η ζωή σε μερικές εκφάνσεις της είναι πιο γκρι απ οσο πίστευα...

Σαφώς μπορεί να γίνει το θαύμα κι ο γυναικάς να βρει τον μάστορά του στο πρόσωπό μου και να γίνει ο πιο πιστός άντρας και να ζήσουμε εμείς καλά κι εσείς καλύτερα. Όμως σύμφωνα με τις πιθανότητες αυτό δε θα συμβεί, κακά τα ψέματα. Είναι σαν να μπαίνεις να παίξεις μπάλα και να ξεκινάς με μείον τρεις πόντους. Σίγουρα μπορεί να γίνει η ανατροπή και να κερδίσεις, αλλά ειλικρινά τώρα, ποιος θα δεχόταν να το κάνει; Επίσης έστω οτι ο άλλος αλλάζει για χάρη σου, ποιος μού λέει οτι θα είναι μακροπρόθεσμο κάτι τέτοιο;

Δε θα μπορούσα με τίποτα να ξεκινήσω κάτι σοβαρό με έναν γυναικά γιατί θα ήξερα οτι η νοοτροπία του δε συνάδει με μακροχρόνια σχέση η οποία θέλει συμβιβασμούς και οπισθοχωρήσεις. Όταν έχεις μάθει όταν δε σού αρέσει κάτι να το πετάς και να βρίσκεις άλλο, θα αρχίσεις ξαφνικά να προσπαθείς να φτιάξεις το μισοχαλασμένο ή το λίγο προβληματικό; Και μη μου πείτε οτι όλες οι σχέσεις είναι αγγελικά πλασμένες. Όλες έχουν ή αποκτούν στην πορεία προβλήματα τα οποία το ζευγάρι πρέπει να δουλέψει. Ο γυναικάς πολύ δύσκολα θα κάτσει να ασχοληθεί στην πρώτη δεύτερη δυσκολία.

Και τι γίνεται ρε παιδιά στην περίπτωση που κάποιος δεν αποζητά μία σοβαρή σχέση; Λογικό δεν είναι να αλλάζει (συχνά) παρτενέρς;

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κολλάτε, εφόσον υπάρχουν και οι ελεύθερες σχέσεις. Αναφέρομαι στις ελεύθερες σχέσεις και όχι στα one night stands.

Edit: Όταν, δηλαδή, περάσει τη φάση των παροδικών σχέσεων, θα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση επειδή είχε πολλές εμπειρίες; :gamer:

Όλες οι επιλογές στη ζωή μας έχουν αντίκτυπο, θετικό ή αρνητικό. Αυτός που θα έχει 1-2 σχέσεις, ίσως θα έλεγε κανείς οτι δεν έζησε πολλές εμπειρίες και απλά επαναπαύτηκε σε μια σιγουριά όχι και τόσο συναρπαστική. Για κάποιον άλλον θα ειπωθεί κάτι άλλο αρνητικό. Οι παροδικές σχέσεις που λες κάτι σε κάνουν να κερδίζεις και κάτι να χάνεις από τον εαυτό σου και από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άλλους. Σού προσδίδουν (συνήθως) κάποια χαρακτηριστικά και σού αφαιρούν κάποια άλλα τα οποία είναι χρήσιμα σε μια μακροχρόνια σχέση. Δε νομίζω λοιπόν οτι ένας άνθρωπος με εφήμερες σχέσεις επί χρόνια θα πατήσει έξαφνα ένα κουμπί και θα γίνει ο σχεσάκιας, ούτε και το ανάποδο. Και στους δύο θα λείπουν τα skills για να το καταφέρουν αυτό.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ανασφάλειες μπορούν να έχουν και όσοι έχουν πολλούς συντρόφους και όσοι έχουν λίγους συντρόφους. Δεν είναι θέμα ανασφάλειας πιστεύω. Απλά οι μεν και οι δε είναι διαφορετικοί χαρακτήρες που νομίζω δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Κάποιος που έχει πολλους συντρόφους δεν δένεται με τον αλλον, δεν επενδύει στον άλλον, αντίθετα πολλές φορές ορίζει είτε ασυνείδητα είτε συνειδητά μια ημερομηνία λήξης, η οποία δημιουργεί μια δυναμική στη σχέση. Κάποιος με λίγους συντρόφους μπορεί να βλέπει τα πράγματα πιο ρομαντικά, να θέλει να γνωρίσει τον άλλον καλύτερα, να δώσει χρόνο και προσπάθεια στην επικοινωνία, και τελικά όταν αυτή η σχέση διακοπεί να μείνει κενός για ένα διάστημα και ενδεχομένως να πληγωθεί. Κάτι φυσικά που δεν θα γίνει με κάποιον που έχει μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία πολλές φορές, δεν έχει επενδύσει ουσιαστικά συναισθηματικά και έχει και τη δύναμη της συνήθειας πλέον.

Στις μέρες μας νομίζω ότι κοπέλες είναι αυτές που συνάπτουν περισσότερες σχέσεις από ότι τα αγόρια, τουλάχιστον αυτό μου δείχνει η φοιτητική μου ζωή. Βέβαια μπορεί να φταίει ότι η φοιτητούπολη μου ήταν ψωλαρία και είναι μαθηματικά αδύνατον να βρουν οι μισοί άνδρες σύντροφο, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό ίσως ισχύει γενικότερα σαν κανόνας. Επίσης οι γυναίκες δεσμεύονται και αποδεσμεύονται πιο εύκολα καθώς αυτήν την εποχή έχουν το momentum της απελευθέρωσης της γυναικείας σεξουαλικότητας με αποτέλεσμα να πειραματίζονται εύκολα και χωρίς να τους κατακρίνει η κοινωνία. Δεν είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά στην περίπτωση που αποφασίσει κάποια να κάνει settle down κάποτε, να μην της φανεί παράξενο αν την απορρίψει κάποιος (που ανήκει στην πρώτη κατηγορία) για το έντονο σεξουαλικά παρελθόν της, καθώς είναι πολύ πιο όμορφο, ώριμο και ελκυστικό μια γυναίκα να βλέπει πιο σοβαρά τις σχέσεις και την ανθρώπινη επαφή καθόλη τη διάρκεια της ζωής της και όχι απλά όταν αποφάσισε να παντρευτεί.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γενικότερα είμαι της άποψης ότι θέλω με τον σύντροφο μου να μεγαλώνω και να εξερευνω τον κόσμο μαζί του, να χτίζω εμπειρίες μαζί του, να εξελίσσομαι μαζί του. Δεν με ενθουσιάζει να αλλάζω συντρόφους για την εμπειρία.
Όσα θέλω να ζήσω φροντίζω να τα ζω με ανθρώπους που μαθαίνω να τους αγαπώ. Με άλλα λόγια επενδυω στους ανθρώπους που πιστεύω ότι αξίζουν.
Γι αυτό το λόγο άλλωστε είμαι πολύ αυστηρή στο τι ανθρώπους επιτρέπω να μπαίνουν στη ζωή μου.

Επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος ν΄αποτυπώσει σε μία παράγραφο τον τρόπο ακριβώς με τον οποίο αντιμετωπίζω κι εγώ τις αισθηματικές σχέσεις.
Τα έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι "κατηγορώ" τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικό σκεπτικό. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει πώς του αρέσει να ζήσει τη ζωή του και είναι απολύτως σεβαστό.
΄Ομως είναι ευχάριστο να βρίσκεις πού και πού κάποιον ο οποίος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με σένα!
Μου έδωσες μεγάλη χαρά αγαπητή!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Καριέρα Δον Ζουαν τώρα Ντεβιλ κατά τη δική μου εμπειρία συνήθως δεν κανουν οι ωραίοι αλλά οι μέτριοι/υπομετριοι που είτε στερηθηκαν παλιότερα είτε έχουν κάτι να αποδείξουν και οι γυναίκες έχουν πλέον γίνει εμμονή. Για τους ωραίους άντρες οι γυναίκες ήταν πάντα διαθέσιμες εξ αρχής και γι αυτό δεν αποτελούν κόλλημα η προτεραιότητα.
Ο ίδιος ο Δον Ζουαν άλλωστε δεν ήταν ωραίος.

Όσον αφορά τώρα το να "ζήσεις" κι αυτό είναι εντελώς σχετικό. Όσο στερεοτυπικη είναι η άποψη αυτών που κράζεις άλλο τοσο είναι κατ εμέ και η δική σου, για τον απλούστατο λόγο πως το τι εστύ ευ ζειν είναι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο. Κάποιος μπορεί να θεωρεί πως ζωή είναι να είναι κάθε βράδυ έξω και να προσπαθεί να ρίξει διαφορετική γκόμενα, άλλος μπορεί να θέλει να περνά χρόνο με ένα άτομο που ταιριάζει και άλλος μόνος του κάνοντας κάτι που τον γεμίζει.

Και ο Στηβ Τζομπς δεν τελειωσε ποτέ πανεπιστημιο και έβγαλε και πετυχε οσα 100 πανεπιστημιακοι μαζί. :)
Με τις εξαιρεσεις θ κάνουμε συζητηση ή με το κανονα; δεν εκραξα κα΄νέναν αλλα στο συγκεκριμενο δεν με ενδιαφέρει ο τυπακος που θα κάθεται σπιτι του θα διαβάζει ποιηση και θα κοιμαται απο τις 10 λέγοντας πως οσοι πάνε στα μπαρ ειναι ποταποι και ανωριμοι διοτι αυτος ετσι και αλλιως ειναι στο δικο του κοσμο και δεν εχει πάρει πορεια Δον Ζουαν , αν θες να τον συμβουλευτεις για ποιηση οκ στα αλλα δεν εχει αξιοπιστη γνωμη γιατι δεν εχει εμπειρια κατα τη γνωμη μου. Να έρθει κάποια να του κτυπησει το κουδουνι ενω ειναι με τις πιτζαμες σπιτι και να του πει ξέρεις σε ειδα στο σουπερ μάρκετ και μ αρεσες κ εμαθα που μένεις ειναι μάλλον απιθανο.

Εν κατακλειδι και για να μη γράφουμε πολλά αν κάποιος δεν ειναι ωραιος (ως ενα μεγάλο βαθμο το φτιαχνει ο άντρας) δεν θα έχει και πορεια Δον Ζουάν. Και ασε ο καθενας να λεει τα δικά του οτι πχ ειναι ανωριμος οτι ειναι γυναικας κτλπ κτλπ τα λενε για να δικαιολογησουν-αναβαθμισουν τη δικη τους θέση , φερε να στο υπογράψω να μη χάσεις τσαμπα 2-3 χρονια ανακαλυπτοντας το μονος σου εμπειρικα :D
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Να έρθει κάποια να του κτυπησει το κουδουνι ενω ειναι με τις πιτζαμες σπιτι και να του πει ξέρεις σε ειδα στο σουπερ μάρκετ και μ αρεσες κ εμαθα που μένεις ειναι μάλλον απιθανο.

Πώς, πώς, πώς;
Αυτό τώρα είναι παράδειγμα ή μπορεί να συμβεί στην αληθινή ζωή;
Με το μαλακό να μου το πεις!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Πώς, πώς, πώς;
Αυτό τώρα είναι παράδειγμα ή μπορεί να συμβεί στην αληθινή ζωή;
Με το μαλακό να μου το πεις!

Μπορει να συμβει στην αληθινή ζωή του ...... Κασιδοκοστα. Σε γενικες γραμμες πάντα υπηρχαν εξαιρεσεις αλλα δεν μπορουμε να κινουμαστε με αυτές. Και εγω ηξερα εναν συμφοιτητη κοντουλη 1.65 χωρις τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα ειχε μονο καλη φυσικη κατασταση και γραμμωμένο σώμα αλλα ο τυπος δεν παιζοταν στο καμάκι ηταν φτιαγμενος για αυτο. Αυτος ομως ηταν ΕΝΑΣ σε ολοκληρο το τμήμα. Οσο ήμουν εκει για 5 χρονια αλλος τέτοιος δεν ειχε ξαναπεράσει.
 

Silver Queen

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η (StormBorn) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 165 μηνύματα.
Είναι αργούτσικα, δεν έχω τι να κάνω κι ο φρονιμίτης δε θα μ αφήσει να κοιμηθώ ούτε απόψε, οπότε ας γράψω κι εγώ ολίγες σκέψεις.

Οι ερωτικές εμπειρίες με διάφορους παρτενέρ, όντως μπορούν να είναι ένδειξη για διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα. Σε αντίθεση όμως με το κλισέ της αστάθειας και της ανασφάλειας, μερικές φορές μπορούν να είναι ένδειξη για το ακριβώς αντίθετο. Ένας άνθρωπος που έχει σε μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του άλλους στόχους και δεν νιώθει πως έχει ανάγκη μία σχέση για να αισθάνεται πλήρης (αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος δε χρειάζεται το συναίσθημα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είπα και πριν το θεωρώ μαζί με το σεξ φυσιολογικές βασικότατες ανάγκες), μπορεί συνειδητοποιημένα φερόμενος να κάνει απλώς σεξ, είτε σε ελεύθερη σχέση, είτε χωρίς καμία σχέση. Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και να είσαι ειλικρινής και με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για αυτές, για μένα δεν είναι ποτέ κατακριτέο. Και δεν καταλαβαίνω γιατί ένα νούμερο να οδηγεί σε τέτοια κρίση. Φυσικά δε μιλάω για νυμφομανία και φαινόμενα κάθε βράδυ με άλλον/η που επισύρουν πιο ειδική ψυχολογική συζήτηση (την οποία δεν ξέρω και να κάνω).

Θα πρέπει όμως εδώ, όπως είπαν ο χακερ και η Λένω αν δεν κάνω λάθος, παραπάνω, να πούμε πως το σεξ και το συναίσθημα μπορούν να είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Όταν συμπίπτουν είναι προφανώς το ιδανικό κι αλίμονο σ όποιον δεν το παραδέχεται αυτό (το πε κι ο μέγας διδάσκαλος Ιράτους, σεξ χωρίς συναίσθημα στην καλύτερη μέτριο). Και ούτε καταλαβαίνω γιατί να στιγματίζεται κάποιος επειδή κάνει αυτή τη διάκριση.

Επίσης, πολλοί "σχεσάκηδες" έχουν πολλές φορές ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ανασφάλειας. Είναι αυτοί τελικά που δεν μπορούν να υπάρξουν ως αυτοτελείς οντότητες και μπαίνουν στη μία σχέση (και μακροχρόνια ακόμη) μετά την άλλη. Άσε που, δεν ξέρω και τι ακριβώς σχέση είχε ο άλλος πριν τον γνωρίσω. Τι να το κάνω αν είχε μακροχρόνιες σχέσεις αλλά δεν έμαθε ποτέ να κάνει πίσω, να συζητάει, να δείχνει όλα τα θετικά κι αρνητικά συναισθήματά του, να χτίζει εμπιστοσύνη;

Αυτό που θέλω βασικά να πω, είναι πως οι πράξεις ορίζουν μεν τον άνθρωπο, αλλά πιο πολύ τον ορίζουν τα κίνητρά του κι ο τρόπος που προβαίνει σε αυτές. Μένοντας μόνο στα στείρα γεγονότα, ίσως απορρίψουμε άτομα για τον λάθος λόγο.
**Αρχικώς να σου ευχηθώ περαστικά. Ο πονοδοντος είναι από τους χειρότερους πόνους.. **

Σχετικά τώρα με τις απόψεις σου, με βρίσκεις συμφωνη. Δε θεωρώ ότι έχεις άδικο.

Ειναι λογικό ένας άνθρωπος, σε μια ή δυο ή τρεις περιοδους της ζωής του να μη θέλει να δεσμευτεί. Αυτό από εμένα δεν είναι κατακριτέο.

Εκεί που ενίσταμαι, είναι στο διαχωρισμό σεξ και συναισθηματος.
Μη με παρεξηγείς/είτε, δεν είναι ότι κατακρίνω οσους το κάνουν, απλά χαριν συζητησεως, θα ήθελα να διατυπώσω τη δική μου οπτική όσον αφορά αυτό το θέμα.

Παλαιότερα, πίστευα κι εγώ το ίδιο. Ήμουν και δεινή υποστηρικτρια αυτης.
Μετέπειτα, όταν το έζησα και μόνη μου, είδα ότι αυτό από μακροσκοπικη οπτική, ήταν σχεδον καταστροφικό.
Οταν κάνω λόγο για συναισθήμα, δεν εννοώ απαραιτήτως τον έρωτα, όπου η καρδιά σου φτερουγιζει και οι πεταλούδες κάνουν παρτυ στην κοιλιά σου. Και είναι όλα τέλεια και λουλουδάτα.
Δεν εννοώ αυτό.

Προσωπικά αν θα μπορούσα να το διατυπωσω οσο καλύτερα γίνεται, κατα τον παραπάνω ορισμό, ούτε εγώ είμαι ερωτευμενη με τον φίλο μου.
Ως συναισθημα, ορίζω οταν βλέπω έναν άνθρωπο και μου αρέσει, η παρουσία του με κάνει χαρούμενη και η φιλία και η κατανόηση και το νοιαξιμο μας, μας κάνει να θέλουμε να βλέπουμε τον άλλον χαρούμενο και υγιή.

Όταν λοιπόν φαντάζομαι έναν άνθρωπο, να θέλει να κάνει σεξ, φαντάζομαι ότι τα συναισθήματα που θα του
γεννιούνται θα είναι αρχικά αυτά του ότι με το άτομο που έχει απέναντί του, του αρέσει, έχει πλάκα, ή του αρέσει το σεξ μαζι του /της.
Δε χρειάζεται να υποσχεθουν αιώνια αγάπη ή να θέλουν να κάνουν αναγκαστικά οικογένεια.
Μιλώ για θετικά συναισθήματα/σκέψεις που μας κάνει να θέλουμε να πάμε με τον άλλον /η.

Εαν λάβω υπ οψιν, ότι βλέπω απλά έναν άνθρωπο, τον κρίνω εξωτερικά και μόνο και θέλω απλά σεξ, τότε αυτομάτως αυτό με κάνει να θεωρώ ότι βλέπουν τον άλλον /η ως κομματι κρεατος. Όπου βλέπω, αρεσει, θελει σεξ, τελείωσα, εφυγα.
Ε αυτό για εμένα δεν ξέρω καν τι είναι.

Ο άνθρωπος ως κοινωνικό ον, πάντα είχε ανάγκη από σχέσεις (διαφόρων μορφών). Δεν μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά και μόνο ως ζώο, ακολουθώντας απλά και μόνο το ένστικτο του, γιατί αυτό συνεπάγεται με κάποιας μορφής δυσλειτουργιας.

Τώρα για να απαντήσω και στον αριθμό των ατόμων, βεβαίως και δεν είναι αυτό το μόνο κριτήριο με το οποίο κρίνω έναν άνθρωπο. Αλλά είναι ένα βασικό συστατικο.
Δε θεωρώ ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό όπου να καταργεί την ύπαρξη του παλαιότερου εαυτού. Συνεπώς, εάν ένας άνθρωπος συστηματικά διαλέγει να πηγαίνει με πολλαπλούς συντρόφους, τότε αυτό θα το λάβω υπ οψιν.
Και πάλι , δεν κάνω λόγο για εξαιρέσεις ή ακραίες περιπτώσεις.
Για εμένα αυτό που έχει σημασία, είναι να έχω έναν άνθρωπο ώριμο και να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Κάπου διάβασα για ανασφάλεια που δημιουργείται από την σύναψη πολλαπλών δεσμών. Εαν αυτό ειπώθηκε με βάση ενα δικό μου παράδειγμα, τότε θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν εννοούσα αυτό καθ αυτό.
Απλά είχα δώσει ένα παράδειγμα, όπου εαν στο παρελθόν με έχουν απατήσει, τότε θα μου έχει καλλιεργηθεί η ανασφάλεια, την οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων θα την μεταφέρω στην επόμενη μου σχεση.
Για μένα η ανασφάλεια δημιουργειται από μικρή ηλικία, κι όσο λιγότερο γνωρίζουμε τον εαυτο μας, τόσο μεγαλύτερη κι η ανασφάλεια.

Να απαντήσω επίσης και στον Devil.
Δε ζούμε στον μεσαίωνα. Αλλά ας μην είναι αυτη η δικαιολογία για οποιαδήποτε απελευθερωση που καταλήγει στα ακρα.
Η αποστασιοποιηση, το άγχος και η κατάθλιψη, στηρίζονται σε αυτό ακριβώς.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωης μας. Αυτό δε συνεπάγεται αυτομάτως με την αιώνια δέσμευση. Αλλα με μια ανάγκη τόσο βαθειά, χαμένη στις χιλιετιριδες της ανθρώπινης υπαρξης.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μπορει να συμβει στην αληθινή ζωή του ...... Κασιδοκοστα. Σε γενικες γραμμες πάντα υπηρχαν εξαιρεσεις αλλα δεν μπορουμε να κινουμαστε με αυτές. Και εγω ηξερα εναν συμφοιτητη κοντουλη 1.65 χωρις τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα ειχε μονο καλη φυσικη κατασταση και γραμμωμένο σώμα αλλα ο τυπος δεν παιζοταν στο καμάκι ηταν φτιαγμενος για αυτο. Αυτος ομως ηταν ΕΝΑΣ σε ολοκληρο το τμήμα. Οσο ήμουν εκει για 5 χρονια αλλος τέτοιος δεν ειχε ξαναπεράσει.

Ουφ! Ανακουφίστηκα τώρα!
Πάνω που ήμουν έτοιμη να μπω σε μια χρονομηχανή και να γυρίσω μερικές δεκαετίες πίσω!:D

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να κινούμαστε βάσει εξαιρέσεων.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Ουφ! Ανακουφίστηκα τώρα!
Πάνω που ήμουν έτοιμη να μπω σε μια χρονομηχανή και να γυρίσω μερικές δεκαετίες πίσω!:D

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να κινούμαστε βάσει εξαιρέσεων.

Εννοειται. Ολα στο φλέρτ κρινονται απο την αποφασιστικότητα , τη θέληση και την πρωτοβουλια- θάρρος ολα υπο το φιλτρο της διακριτικοτητας. Αν ο άλλος ειναι άσσος σε ολα αυτα , εχει σταθερο τονο φωνης , πολυ μεγάλη άνεση και ξέρει να μιλάει εννοειται οτι ανήκει στις εξαιρεσεις και αν ακομη δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα μπορει να γινει Δον Ζουάν. Αυτες ομως ειναι εξαιρεσεις ειτε προκυπτουν μετα απο χρονια. Εγω δεν ημουν τοτε στο επιπεδο του συμφοιτητη που λέω. Ειχα μεν εφεση στις γνωριμιες γιατι ημουν εξωστρεφης χαρακτηρας αλλα σε επιπεδο οπως αυτος να ψηνει επιτοπου γνωριμια για σέξ με τιποτα. Αυτο τι σημαινει οτι πρέπει να αρχισω ολες τις σοβαροφανεις κριτικές εναντιον του;;;

"AAA και δεν ειναι σωστο και δεν ειναι ηθικος...." κ αλλες ιστοριες που λενε ή θα λεγανε οσοι δεν νιώθουν καλά με αυτο το ταλέντο.

Περασε καλα αυτος - και οι 2;
Πηραν προφυλάξεις;

τέλος. Γουστο του και μαγκιά του. Θα εχει να αναφερει εμπειριες. Τωρα τα υπολοιπα ειναι κλασσικά για να μειώνεται η προσπαθεια οπως γινεται και με τους γυμνασμενους, βλέπεις ενα κορμι στη παραλια....

"Ναι αλλα πηρε φάρμακο" θα σου πει ο συμπαθης με τη μπυρα στο χέρι κ την φραπεδια και "χααααλαρα". Ντάξ. Με οποιον δάσκαλο καθισεις θα κανεις και αναλογες συζητησεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εννοειται. Ολα στο φλέρτ κρινονται απο την αποφασιστικότητα , τη θέληση και την πρωτοβουλια- θάρρος ολα υπο το φιλτρο της διακριτικοτητας. Αν ο άλλος ειναι άσσος σε ολα αυτα , εχει σταθερο τονο φωνης , πολυ μεγάλη άνεση και ξέρει να μιλάει εννοειται οτι ανήκει στις εξαιρεσεις και αν ακομη δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα μπορει να γινει Δον Ζουάν. Αυτες ομως ειναι εξαιρεσεις ειτε προκυπτουν μετα απο χρονια. Εγω δεν ημουν τοτε στο επιπεδο του συμφοιτητη που λέω. Ειχα μεν εφεση στις γνωριμιες γιατι ημουν εξωστρεφης χαρακτηρας αλλα σε επιπεδο οπως αυτος να ψηνει επιτοπου γνωριμια για σέξ με τιποτα. Αυτο τι σημαινει οτι πρέπει να αρχισω ολες τις σοβαροφανεις κριτικές εναντιον του;;;

"AAA και δεν ειναι σωστο και δεν ειναι ηθικος...." κ αλλες ιστοριες που λενε ή θα λεγανε οσοι δεν νιώθουν καλά με αυτο το ταλέντο.

Περασε καλα αυτος - και οι 2;
Πηραν προφυλάξεις;

τέλος. Γουστο του και μαγκιά του. Θα εχει να αναφερει εμπειριες. Τωρα τα υπολοιπα ειναι κλασσικά για να μειώνεται η προσπαθεια οπως γινεται και με τους γυμνασμενους, βλέπεις ενα κορμι στη παραλια....

"Ναι αλλα πηρε φάρμακο" θα σου πει ο συμπαθης με τη μπυρα στο χέρι κ την φραπεδια και "χααααλαρα". Ντάξ. Με οποιον δάσκαλο καθισεις θα κανεις και αναλογες συζητησεις.


Γι΄αυτό ίσως θα έχεις δει να επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό στο θέμα του πώς αντιμετωπίζει ο καθένας μας τις ερωτικές του σχέσεις.
Δεν μπορώ να μην αποδεχτώ την άποψη της Ιππολύτης ότι σε κάποιες περιόδους της ζωής της μπορεί να μην έχει ανάγκη το συναίσθημα και αποδέχεται το σεξ χωρίς αυτό, ως μία φυσιολογική, βασική ανάγκη όπως δεν μπορώ να μην αποδεχτώ (και στη συγκεκριμένη περίπτωση να ταυτιστώ) την άποψη της Silver Queen ότι προϋπόθεση για το σεξ είναι η συνύπαρξή του με συναίσθημα.
΄Οπως αισθάνεται καλύτερα ο καθένας!
Γι΄αυτό απαιτείται από μέρους μας προσεκτική επιλογή ανθρώπων με τους οποίους να ταυτίζονται τα "θέλω" μας έτσι ώστε ούτε εμείς να στενοχωρηθούμε ούτε τους άλλους να στενοχωρήσουμε!
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Γι΄αυτό ίσως θα έχεις δει να επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό στο θέμα του πώς αντιμετωπίζει ο καθένας μας τις ερωτικές του σχέσεις.
Δεν μπορώ να μην αποδεχτώ την άποψη της Ιππολύτης ότι σε κάποιες περιόδους της ζωής της μπορεί να μην έχει ανάγκη το συναίσθημα και αποδέχεται το σεξ χωρίς αυτό, ως μία φυσιολογική, βασική ανάγκη όπως δεν μπορώ να μην αποδεχτώ (και στη συγκεκριμένη περίπτωση να ταυτιστώ) την άποψη της Silver Queen ότι προϋπόθεση για το σεξ είναι η συνύπαρξή του με συναίσθημα.
΄Οπως αισθάνεται καλύτερα ο καθένας!
Γι΄αυτό απαιτείται από μέρους μας προσεκτική επιλογή ανθρώπων με τους οποίους να ταυτίζονται τα "θέλω" μας έτσι ώστε ούτε εμείς να στενοχωρηθούμε ούτε τους άλλους να στενοχωρήσουμε!

Εννοειται οτι η Ιππολυτη το έθεσε οσο πιο ισορροπιστικά γινεται. Πχ ο Α ειναι 20 ετών, ειναι ωραιος αντικειμενικά - εχει σωματική διάπλαση και υποθετουμε επισης οτι δεν ειναι ψυχάκιας να σπάει μπάλες με τη μιρλα του κ να κουράζει κοσμο(ολες οι γυναικες δεν με θέλουν , ειμαι ασχημος κτλπ) και πως εχει και μια καλη ψυχολογια και ορεξη γιατι να μην το γλεντήσει... 1 - 2... 5 χρονια; για μενα το να παντρευεται και να δεσμευεται κάποιος κάτω απο τα 30 ειναι σαν να φευγει απο το πάρτι απο τις 12... το να με πεισει με σοβαροφανειες απο τη στιγμη που δεν ξέρω τη προσωπική του ζωη ειναι επισης αδιάφορο.

Τι δηλαδη; οτι ειναι ο τιμιος οικογενειάρχης αυτος και η γυναικα του;Μπορει και να ειναι.... αλλα
14 χρονια με φλέρτ και ψάξιμο... ειναι 14 χρονια , μια ολοκληρη ζωή που λέμε! Εχω δει τα άπαντα.... απο ξαναμένους τιμιους οικογενειάρχες να βγαινουν απο πορτες.... πονηρές. Μέχρι ζευγάρια παντρεμένα να επιζητούν την ηδονη σε κλαμπς ανταλλαγης συντροφων , στριπτιτζάδικα και ξενοδοχεια για τριο ή και περισσοτερο... ;) και συνηθως ειναι μεγάλες ηλικιες.... 30+ :)

αποψη μου... θα χρησιμευσει σε κάποιον; μπορει και ναι , ενω για κάποιον άλλον μπορει να ειναι και τελειως άχρηστη. Απλα καλο ειναι να τρωμε μεγαλη μπουκιά πριν πουμε μεγάλες κουβέντες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,070 μηνύματα.
Στις μέρες μας νομίζω ότι κοπέλες είναι αυτές που συνάπτουν περισσότερες σχέσεις από ότι τα αγόρια, τουλάχιστον αυτό μου δείχνει η φοιτητική μου ζωή. Βέβαια μπορεί να φταίει ότι η φοιτητούπολη μου ήταν ψωλαρία και είναι μαθηματικά αδύνατον να βρουν οι μισοί άνδρες σύντροφο, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό ίσως ισχύει γενικότερα σαν κανόνας. Επίσης οι γυναίκες δεσμεύονται και αποδεσμεύονται πιο εύκολα καθώς αυτήν την εποχή έχουν το momentum της απελευθέρωσης της γυναικείας σεξουαλικότητας με αποτέλεσμα να πειραματίζονται εύκολα και χωρίς να τους κατακρίνει η κοινωνία. Δεν είναι κακό αυτό βέβαια, αλλά στην περίπτωση που αποφασίσει κάποια να κάνει settle down κάποτε, να μην της φανεί παράξενο αν την απορρίψει κάποιος (που ανήκει στην πρώτη κατηγορία) για το έντονο σεξουαλικά παρελθόν της, καθώς είναι πολύ πιο όμορφο, ώριμο και ελκυστικό μια γυναίκα να βλέπει πιο σοβαρά τις σχέσεις και την ανθρώπινη επαφή καθόλη τη διάρκεια της ζωής της και όχι απλά όταν αποφάσισε να παντρευτεί.


Έχω μια μικρή ένσταση στα περι του momentum απελευθέρωσης. Δεν είναι ότι δεσμεύονται και αποδεσμεύονται πιο εύκολα ή πειραματίζονται μόνο επειδή δεν τις κρίνει η κοινωνία πλέον.

Το κάνουν διότι κρύβονται καλύτερα από τους άντρες σε όλα. Και αυτό το χαρακτηριστικό παραδόξως το έχουν και πολλοί άντρες στα επαγγελματικά. Κρύβονται για το πως και με ποιον τρόπο κατάφεραν πράγματα, εαν αυτά δεν έγιναν με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο της πεπατημένης. Στα ερωτικά αντίθετα είναι πιο άνετοι. Σα να θέλουν οι άντρες να μαθευτεί και αντίθετα, σα να θέλουν οι γυναίκες να κρυφτεί.

Μετά από πολλά χρόνια παρατηρήσεων, έχω καταλήξει στο εξής.


Ασχέτως ηλικίας, 20, 30, 40, η γυναίκα θα κάνει το φλερτάκι της ΚΑΝΟΝΙΚΑ. (μέχρι εδω όλα φυσιολογικά)

Ενίοτε θα το κάνει και πιο έντονα ανάλογα με τα προσωπικά της βιώματα και τις ανάγκες που έχει (που κι αυτό δεν με χαλάει καθόλου, ίσα ίσα το βρίσκω πολύ ειλικρινές και υγιές μέχρι ενός σημείου σε κάθε άνθρωπο)

Το πρόβλημα είναι ότι η σύγχρονη κοινωνία έπαψε να κατακρίνει τη γυναίκα για τις σεξουαλικές της επιλογές (ορθώς) αλλά ως υπεραντίδραση έχει δημιουργήσει 2 άλλα διακριτά προβλήματα.

α) Την υπερσεξουαλικότητα: Μπορείς να φας ότι θες και να κανεις τη ζωή σου και οι άντρες θα σε περιμένουν όποτε σου έρθει η όρεξη να κάνεις παιδιά μετα τα 35 με οτι συνέπειες αυτό επιφέρει.

β) Τον προστατευτισμό: Μπορείς να επιδοθείς σε όποια απόλαυση θέλεις μέχρι το σημείο που έχεις να λαμβάνεις συμφέροντα ή ευχαρίστηση και μετά να μπορείς να φύγεις κυρία. Κι αν τολμήσει κανείς και σου υπενθυμίσει ότι έκανες το Χ το Ψ το Ζ πράγμα στο φλερτ ή τη σχέση, εσυ όχι μόνο μπορείς να αρνηθείς ότι τα έκανες αυτά, αλλά η κοινωνία θα σε πιστέψει κι όλας χωρίς να ελέγξει τα δεδομένα. πχ. "Ο Μάκης μου την έπεσε, εγω δεν του κουνιόμουν ποτέ με τη μίνι φούστα ούτε είχαμε βγει ποτέ για εκείνο το ποτό που λέει ότι βγήκαμε" (και να έχουν βγεί μια και δυο ή και να έχουν πηδηχτεί κι όλας)

Αυτό το (β) λοιπόν ήθελα να επισημάνω εδω γιατί το έχω δει πάμπολλες φορές και ενισχύει/αλλά και ενισχύεται από τη μυστικοπάθεια που προανέφερα και το κρυφτούλι, σε εξαιρετικό βαθμό.

Είναι εξαιρετικά ανέντιμο και έχει ζορίσει πολύ κόσμο άδικα και δείχνει πολύ κακο(μαθημένο) χαρακτήρα.


Και δυστυχώς σε αυτό το πράγμα συνηγορεί αρνητικά κατά των αντρών ο ιπποτισμός. Το "μην ανησυχείς, θα σε καλύψω, δε θα πω τίποτα πουθενά". Κανονικά δεν θέλει κανέναν ιπποτισμό, ούτε φυσικά το αντίθετο, να πας δηλαδή να το κάνεις βούκινο σαν κατίνος.

Κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες των λόγων του και των πράξεών του.

Όπως ένας άντρας οφείλει να πει "ναι ήθελα να τη γαμήσω αλλά δεν μου κατσε" και να βάλει την ψωρουπερηφάνεια του εκεί που ξέρει, έτσι και η γυναίκα οφείλει να παραδεχτεί ότι "τον γούσταρα, τον φλερταρα, ψαχνόμουν κι εγω".


Τα σιγανά ποταμάκια έχουν ωφεληθεί πάρα πολύ από αυτή την κατάσταση που επικρατεί. Και δεν είναι θέμα λιμπεραλισμού, φεμινισμού ή συντηρητισμού. Είναι θέμα χαρακτήρα. Το έχω δει σε πάρα μα πάρα πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.
Όπως ένας άντρας οφείλει να πει "ναι ήθελα να τη γαμήσω αλλά δεν μου κατσε" και να βάλει την ψωρουπερηφάνεια του εκεί που ξέρει, έτσι και η γυναίκα οφείλει να παραδεχτεί ότι "τον γούσταρα, τον φλερταρα, ψαχνόμουν κι εγω".

Ο σωστος αντρας δεν θα το πει ποτέ αυτο διοτι απλα δεν θα ασχοληθει με αυτες που δεν θα του κάτσουν. Απλό.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,070 μηνύματα.
Ο σωστος αντρας δεν θα το πει ποτέ αυτο διοτι απλα δεν θα ασχοληθει με αυτες που δεν θα του κάτσουν. Απλό.




Μάλλον εννοείς δε θα ασχοληθεί κατόπιν εορτής παραπάνω απ οσο πρέπει, ναι;
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,830 μηνύματα.




Μάλλον εννοείς δε θα ασχοληθεί κατόπιν εορτής παραπάνω απ οσο πρέπει, ναι;

Οχι ρε φιλε. Ενα τηλεφωνο ειναι να ζητησεις , αν δεν το δωσει γειά σας. Μετά αν το δώσει και δεν βγαινει γειά σας. Καταλαβαινεις μεσα σε 1 βδομαδα το πολύ αν κάποια σκοπευει να προχωρησει.

Καμια φορά και χωρις να ζητησεις κινητο αν συζητάτε και δεν σε ρωτάει για σενα και γενικα δεν δινει πατημα να συνεχισει η ροη της κουβεντας. Απλά πραγματα φιλε..... τα βασικα :P :D
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,070 μηνύματα.
Οχι ρε φιλε. Ενα τηλεφωνο ειναι να ζητησεις , αν δεν το δωσει γειά σας. Μετά αν το δώσει και δεν βγαινει γειά σας. Καταλαβαινεις μεσα σε 1 βδομαδα το πολύ αν κάποια σκοπευει να προχωρησει.

Καμια φορά και χωρις να ζητησεις κινητο αν συζητάτε και δεν σε ρωτάει για σενα και γενικα δεν δινει πατημα να συνεχισει η ροη της κουβεντας. Απλά πραγματα φιλε..... τα βασικα :P :D

Α ετσι το λες! Σάλεψα κι εγω ρε, λεω wtf :jester:


ΥΓ: Μωρέ ακόμα και πάτημα να σου δίνει στην κουβέντα, αμα δε δείχνει να ψήνεται, είναι αδικος κόπος. Αυτο το "να περνάμε το χρόνο μας" δηλαδή γαμώ το διάολό σου... :blink:
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top