nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 09:33 Ο nPb έγραψε: #121 12-03-14 09:33 Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: στο σπιτι που μενω μονη μου σπανια φοραω ρουχα αχχ ναι το απολαμβανω στο επακρο.. τωρα στο σπιτι των γονιων μου η αληθεια ειναι οτι οκ φοραω ρουχα αν και δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα με το γυμνισμο και απο μικρες μας μαθανε και εμενα και την αδερφη μου να αγαπαμε και να δεχομαστε το σωμα μας, εντουτοις επειδη μενει και η γιαγια μου μαζι μας που δεν εχει τοσο προοδευτικες αποψεις και συχνα οι γειτονισσες φιλες της ειναι σπιτι για καφε εεε οχι δεν ειμαι γυμνη εκει χαχαχαχχα Click για ανάπτυξη... Ελάχιστες κοπέλες βλέπω παραδέχεστε ότι σας αρέσει ο γυμνισμός στο σπίτι. Υ.Γ. mafalda ενεργοποίησε αν μπορείς τη δυνατότητα για πμ, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kastanoksanthos Νεοφερμένο μέλος Ο kastanoksanthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 10:17 Ο kastanoksanthos: #122 12-03-14 10:17 Βασικά δεν θεωρώ οτι ειναι κάτι κακό απλα οτι είναι taboo στην κοινωνία μας. Δεν εννοώ να είναι ο άλλος τελείως γυμνος/η αλλα να είναι και πιο χαλαρά ντυμένος, με εσώρουχα κλπ. Ειδικά στην Ελλάδα που το καλοκαίρι σκάει ο τζίτζικας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 14:57 Ο Guest 209912: #123 12-03-14 14:57 Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:12 Ο Dias έγραψε: #124 12-03-14 22:12 Τελικά, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει νόημα. Αν είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι ή με το έτερον ½, κάνει ζέστη, είναι κλειστά τα παντζούρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ξαφνικά κανένας, κυκλοφορείς όπως γουστάρεις κάθε στιγμή και είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Πάντως ο οικιακός γυμνισμός, έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:47 Ο unπαικτable: #125 12-03-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2014 Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mafalda8520: στο σπιτι που μενω μονη μου σπανια φοραω ρουχα αχχ ναι το απολαμβανω στο επακρο.. τωρα στο σπιτι των γονιων μου η αληθεια ειναι οτι οκ φοραω ρουχα αν και δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα με το γυμνισμο και απο μικρες μας μαθανε και εμενα και την αδερφη μου να αγαπαμε και να δεχομαστε το σωμα μας, εντουτοις επειδη μενει και η γιαγια μου μαζι μας που δεν εχει τοσο προοδευτικες αποψεις και συχνα οι γειτονισσες φιλες της ειναι σπιτι για καφε εεε οχι δεν ειμαι γυμνη εκει χαχαχαχχα Click για ανάπτυξη... Ελάχιστες κοπέλες βλέπω παραδέχεστε ότι σας αρέσει ο γυμνισμός στο σπίτι. Υ.Γ. mafalda ενεργοποίησε αν μπορείς τη δυνατότητα για πμ, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kastanoksanthos Νεοφερμένο μέλος Ο kastanoksanthos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 10:17 Ο kastanoksanthos: #122 12-03-14 10:17 Βασικά δεν θεωρώ οτι ειναι κάτι κακό απλα οτι είναι taboo στην κοινωνία μας. Δεν εννοώ να είναι ο άλλος τελείως γυμνος/η αλλα να είναι και πιο χαλαρά ντυμένος, με εσώρουχα κλπ. Ειδικά στην Ελλάδα που το καλοκαίρι σκάει ο τζίτζικας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 14:57 Ο Guest 209912: #123 12-03-14 14:57 Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:12 Ο Dias έγραψε: #124 12-03-14 22:12 Τελικά, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει νόημα. Αν είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι ή με το έτερον ½, κάνει ζέστη, είναι κλειστά τα παντζούρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ξαφνικά κανένας, κυκλοφορείς όπως γουστάρεις κάθε στιγμή και είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Πάντως ο οικιακός γυμνισμός, έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:47 Ο unπαικτable: #125 12-03-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2014 Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά δεν θεωρώ οτι ειναι κάτι κακό απλα οτι είναι taboo στην κοινωνία μας. Δεν εννοώ να είναι ο άλλος τελείως γυμνος/η αλλα να είναι και πιο χαλαρά ντυμένος, με εσώρουχα κλπ. Ειδικά στην Ελλάδα που το καλοκαίρι σκάει ο τζίτζικας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 14:57 Ο Guest 209912: #123 12-03-14 14:57 Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:12 Ο Dias έγραψε: #124 12-03-14 22:12 Τελικά, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει νόημα. Αν είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι ή με το έτερον ½, κάνει ζέστη, είναι κλειστά τα παντζούρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ξαφνικά κανένας, κυκλοφορείς όπως γουστάρεις κάθε στιγμή και είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Πάντως ο οικιακός γυμνισμός, έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:47 Ο unπαικτable: #125 12-03-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2014 Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:12 Ο Dias έγραψε: #124 12-03-14 22:12 Τελικά, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει νόημα. Αν είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι ή με το έτερον ½, κάνει ζέστη, είναι κλειστά τα παντζούρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ξαφνικά κανένας, κυκλοφορείς όπως γουστάρεις κάθε στιγμή και είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Πάντως ο οικιακός γυμνισμός, έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:47 Ο unπαικτable: #125 12-03-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2014 Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει νόημα. Αν είσαι μόνος/μόνη στο σπίτι ή με το έτερον ½, κάνει ζέστη, είναι κλειστά τα παντζούρια και δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ξαφνικά κανένας, κυκλοφορείς όπως γουστάρεις κάθε στιγμή και είναι εντελώς προσωπικό σου θέμα. Πάντως ο οικιακός γυμνισμός, έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 22:47 Ο unπαικτable: #125 12-03-14 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαρτίου 2014 Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Εγώ κάνω topless χειμώνα καλοκαίρι Click για ανάπτυξη... Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:16 Ο Dimitris_SM: #126 12-03-14 23:16 με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με μποξερακι δεν εχω καποιο προβλημα ακομα και με κολλητους-τες να ειμαι στο σπιτι(το χω κανει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω).Συνηθως βαζω και μια μπλουζιτσα πανω μου .Μιλαω παντα για τις ζεστες μερες του καλοκαιριου.Παντως τελειως γυμνος δεν νιωθω ανετα να κυκλοφορω μεσα στο σπιτι.Μια πορτα να χτυπησει,θα πρεπει να ψαχνω σοβρακο να βαλω χαχαχ.Ασε που εχω δωσει κλειδι στον κολλητο μου και θα χουμε κανα απροοπτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Ο Guest 209912: #127 12-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από unπαικτable: Μην διαρευσει πολυ παραεξω οτι παιζει λεφτο για τετοια ποσοστητα πετρελαιου. Χειμωνιατικα να κυκλοφορεις topless μες στο σπιτι...πρεπει να εισαι απο τους λιγους. Εμεις φουτερ το εχουμε στανταρακι. Click για ανάπτυξη... Μπα 5-11 βαθμούς έχει μέσα, συνήθως τραβάω ένα γερό κρύωομα το φθινόπωρο και μετά είμαι κομπλέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 22:54 Η Μπλε. έγραψε: #128 14-03-14 22:54 όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:13 Ο timonierhs: #129 14-03-14 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: όσοι κυκλοφορείτε στο σπίτι χωρίς τα εσώρουχά σας, με το θέμα των μικροβίων τι κάνετε; μου ακούγεται αηδιαστικό να κάτσω στον καναπέ πχ. και δε λέμε για περιπτώσεις σεξ Click για ανάπτυξη... Γιατί αηδιαστικό ? Αμα σε ενοχλεί τόσο, πριν τα βγάλεις όλα, σκεπάζεις με εφημερίδες καναπέδες, πολυθρόνες, καλοριφέρ, τραπέζια κι οτιδήποτε είναι υποψήφιο να ερθει σε "επαφη" μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:20 Η Μπλε. έγραψε: #130 14-03-14 23:20 κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:30 Η merry poppins: #131 14-03-14 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: κυριως για το θεμα των μικροβιων.. και κινδυνευεις να κολλησεις και θετεις σε κινδυνω την υγεια των επισκεπτων σου..εκτος και αν κανετε απολυμανσεις. παντως το θεωρω ψευδο-προοδευτικο ολο αυτο. αμα ζεστενεσαι τοσο μεινε με κιλοτακι/μποξερακι. Click για ανάπτυξη... αντε και πες οτι εσυ κινδυνευεις να κολλησεις κατι το πως δεν θα σταθω οσο κουλο και αν μου φαινεται αλλα θελω να σταθω στο οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου..αυτο πως γινεται δηλαδη αν εγω κυκλοφορω γυμνη στο σπιτι; ειλικρινα θελω να μαθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2014 στις 23:37 Η Μπλε. έγραψε: #132 14-03-14 23:37 μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μιλαω για το θεμα των μικροβιων τι δεν καταλαβες; μιλαμε για ευαισθητες περιοχες,ετσι; τωρα για τα μικροβια βλεπε σκονη,υποδηματα καλεσμενων κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:11 Η merry poppins: #133 15-03-14 00:11 και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:28 Η Μπλε. έγραψε: #134 15-03-14 00:28 και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:32 Ο timonierhs: #135 15-03-14 00:32 Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από merry poppins: και ξαναρωταω πως ο επισκεπτης θα κολλησει κατι απο σενα που κυκλοφορεις γυμνος...και τι μπορει να ειναι; ανεφερες οτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των επισκεπτων σου Click για ανάπτυξη... Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins Δραστήριο μέλος Η merry poppins αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φωτογράφος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 425 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 00:55 Η merry poppins: #136 15-03-14 00:55 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Μπορεί κάποιος όταν τελειώνει την αναγκη του στην τουαλέτα να μην σκουπίζεται και καθόλου μετά Click για ανάπτυξη... ε βασικα ναι οπως και μπορει ο αλλος να μην πλυνει τα χερια του μετα απο τουαλετα του και να σου δωσει χειραψια συνηθισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 225 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 02:07 Ο Dimitris_SM: #137 15-03-14 02:07 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: και σου ξανα λεω μιλαω για μικροβια.προς θεου δεν αναφερομαι σε σμν και ο,τι κολλας με το σεξ. ε αν δεν ειναι το σπιτι σου καθαρο δε νομιζω να μη βλαπτεις τους γυρω σου. θα βαζω παντου το κωλο μου και μετα θα καθονται αλλοι. ιου Click για ανάπτυξη... για να σταματησεις να ρωτας οι περισσοτεροι γυμνιστες κουβαλανε μια πετσετουλα για να καθονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loret Νεοφερμένο μέλος Ο Loret αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 09:30 Ο Loret έγραψε: #138 15-03-14 09:30 Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo gadafe boubis ad_mil22 Andante johnsala touvlo Luludaki iew Paragontas7000 Scandal charmander American Economist synthnightingale kalhkardia marww Wanda Alessandra Eliza Μαυρίκιος Anastasius4B sokliap grtt Galaxiarch iminspain tslef8 Viedo SweetGirl orchidea giannhs2001 harry akritas fretoe Εχέμυθη JohnGreek Memetchi den antexw allh apotyxia Βλα athinouli prinCess. kauphy Κλημεντίνη Μάρκος Βασίλης eukleidhs1821 fmarulezkd louminis uni77 Rene2004 ΘανάσοςG4 Meow element skate Serotonin panagiotis econ kastanoksanthos lnesb fockos Unseen skygge Vold Nickx Trolling Stones tymvorixos jj! Jocaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί έχετε τόσο κακό το topless ακόμα και μέσα στο σπίτι οι αποτριχώσεις που κανετε δηλαδή τι χρειάζονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.877 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 12:03 Ο Dias έγραψε: #139 15-03-14 12:03 Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Μαρτίου 2014 Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έλεος βρε παιδιά! Πώς τα καταφέρνετε και ανακαλύπτετε ...ανυπέρβλητα προβλήματα στα πιο απλά πράγματα; Αν κάποιος ή κάποια ή ένα ζευγάρι μένουν μόνοι και το γουστάρουν, γιατί να μην κυκλοφορούν γυμνοί στο σπίτι; Δικαίωμά τους είναι και σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν λογαριασμό. Αν πάλι σε κάποιους δεν αρέσει, κανένας δεν θα τους βάλει με το ζόρι να τσιτσιδωθούν. Για τα τρομακτικά ...προβλήματα που αναφέρθηκαν: 1) "Κρυώνω". Νομίζω ότι ο οικιακός γυμνισμός αναφέρεται στο καλοκαίρι. Δεν πιστεύω να είναι πολλοί που κυκλοφορούν γυμνοί το καταχείμωνο. (Βέβαια, αν κάποιος με 0°C έξω, ανάψει καλοριφέρ, τζάκι και air-contition, πετυχαίνοντας θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη των 30°C, δικαίωμά του, αυτός πληρώνει). 2) "Δεν θέλω να με δουν οι γείτονες". Συνήθως τα σπίτια έχουν στα παράθυρα ρολά, στόρια, κουρτίνες και παντζούρια. Στο χέρι μας είναι να μην είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας ορατό στον έξω κόσμο. (Εκτός αν ο σκοπός μας είναι να δείξουμε τα κάλλη μας στον/στην απέναντι). 3) "Αν έρθει κάποιος ξαφνικά;". Φαντάζομαι ότι τα σπίτια έχουν πόρτες που κλείνουν και όποιος έρχεται χτυπάει το κουδούνι, το ρόπτρο ή κάνει τακ-τακ με το χέρι του. Πολύ απλά, έχουμε σε εύκολο μέρος ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι ή ένα μπουρνουζάκι, τα οποία για να φορεθούν χρειάζονται κάπου 15 δευτερόλεπτα. Δε νομίζω ο επισκέπτης να περιμένει με το χρονόμετρο στο χέρι. (Τώρα, αν κάποιου/κάποιας το σπίτι είναι ξέφραγο αμπέλι, έχουν κλειδιά όλοι οι συγγενείς και γνωστοί και μπαίνουν όποτε τους καπνίσει, ας πρόσεχε). 4) "Υπάρχει κίνδυνος από τα μικρόβια". (Εδώ δεν μπόρεσα να μη γελάσω). Ευτυχώς (όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω) έχουν εφευρεθεί οι πετσέτες. Αν λοιπόν θέλουμε να αερίζουμε άφοβα τα απόκρυφα ευαγγέλιά μας και να μη λερώσουμε τα έπιπλά μας, απλούστατα σε καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, ντιβάνια και ανάκλιντρα που θα καθίσουμε στρώνουμε και από μια πετσετούλα, την οποία πολύ γρήγορα μαζεύουμε και χώνουμε στη ντουλάπα αν περιμένουμε επισκέψεις. (Αν έρθει κάποιος ξαφνικά και δει πετσέτα στον καναπέ, δε νομίζω να μας παρεξηγήσει). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apep Νεοφερμένο μέλος Ο Apep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2014 στις 16:22 Ο Apep έγραψε: #140 22-03-14 16:22 Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από The Unknown: Έχετε την τάση να κυκλοφορείτε γυμνοί μέσα στο σπίτι ??? Click για ανάπτυξη... Όχι, μόνο την τάση να κάνω στο σπίτι γυμνός...μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.