Μαργαρίτα διαφωνώ τελείως. Τα νέα παιδιά ναι ακούνε τραπ μουσική, γελάνε με το παρά πέντε και με αστεία για κοντούς και γκέι, αλλά πιστεύω ακράδαντα οτι μέσα τους ξέρουν οτι δεν είναι σωστό. Πιστεύω οτι όταν έρθει η στιγμή στην πραγματική ζωή δε θα γελάσουν και θα υποστηρίξουν ομάδες ανθρώπων που ανήκουν στην μειοψηφία.
Ωραια να το δεχτω το δικο σου σκεπτικο..
Γιατι δεν υπαρχει και στην περιπτωση του Σεφερλη ?
Τι το διαφορετικο κανει αυτος ο ανθρωπως ωστε να σταυρωνεται ετσι ?
ειναι καλο που
μια κωμωδια δεν θα ξαναπαιχτει οταν υπαρχουν τρεις χειροτερες ?
Το οτι τοσοι ανθρωποι θα μεινουν ανεργοι ,δεν πειραζει ετσι ?
Πραπλευρη απωλεια ...τι αξια εχει ?
Τα νέα παιδιά είναι πολύ πιο ανεκτικά στη διαφορετικότητα.
Μεχρι εκει ,ανεκτικά στην διαφορετικοτητα ,αυτο ομως δεν τους σταματα ουτε να γελενε ουτε να κοροιδευουν ..
Εχεις ακουσει πως μιλανε σε παρεες?
Εχεις ακουσει πως το κλιμα γηπεδου και χουλιγκανισμου εχει μεταφερθει παντου ...σε σχολεια ,σε παρεες παντου ....
Πως τους αποκαλουν ?
Δεν θα τους σταυρωσουν αλλα δεν θα σταματησουν να τους διακωμωδουν δυστηχως ..
Ειναι τα ιδια τα παιδια που στην πρωτη ευκαιρια θα επιτεθουν σε ενα αλλο ανθρωπο που δεχτηκε σεξουαλικη κακοποιηση,(τα ηθελε η γκομενιτσα )ειναι διαφορετικη ομαδα ,διαφορετικο κομμα ,διαφορετικη θρησκεια ,φοραει μαντίλα ,ειναι προσφυγας .....
Είμαστε σε μια περίοδο αλλαγής, γι' αυτό και βλέπουμε μπερδεμένες συμπεριφορές.
Ακριβως !
Συμφωνω απολυτα ...μπερδεμενες ,αψυχολογητες και αλλοπροσαλλες συμπεριφορες και ξερεις γιατι ?
Γιατι δεν εστιαζουν στο να λυσουν τα δικα τους θεματα αλλα μενουν στα θεματα των γυρων τους και πως μεσα απο αυτα θα καλυψουν ή θα ξεσπασουν τα δικα τους αλυτα ..
Ξερεις τι μεγαλη διαφορα παιζει ολο αυτο ?
Ζηλεια ,παντου ...
Τοσο τοξικο συναισθημα ...γιατι αυτος και οχι εγω ..
Πως θα μειωσουμε τον αλλον μονο και μονο για να φανουμε εμεις γιατι αλλιως δεν αξιζουμε τιποτα ..
Είμαστε με το ένα πόδι στη βάρκα του παλιού και με το άλλο στη βάρκα του νέου. Δώσε λίγες δεκαετίες ακόμα και θα υπάρξει η στιγμή που δε θα γελάμε πια με τέτοια αστεία. Θα μας προσβάλλουν, οπότε θα εξαλειφθούν. Έτσι πιστεύω.
Και παλι συμφωνω ....
Αυτο που ειπα ,οχι ακομα ,θελει πολυ δουλεια ακομα ,πολλες δεκαετιες γιατι ακομα δεν μπορουν να βρουν τις ισοροποιες τους ..
Αυτα τα παιδια ,τα παιδια του εικονικού κοσμου απο τον πρωτο χρονο της ζωης του ειναι μεσα σε αυτο ...Τι χειροτερο απο το να εχει πρόσβαση ενα παιδι σε τοσο μεγαλο ογκο πληροφοριων και δεν εχει την δυνατοτητα να τις επεξεργαστει εφοσον δεν εχει ακομα τα καταλληλα εφοδια ?
Αποτελεσμα ?
Αυτο που βλεπουμε ΠΑΝΤΟΥ ..
Ανθρωποφαγια ...με συγχωρεις αλλα εγω την νικη σαν ιδεολογια και σαν αξια καπως αλλιως την εχω στο μυαλο μου ..
Οταν πεσουν ΟΛΕΣ οι τηλεοπτικες εκμπομπες,φυγουν ολα τα τηλεοπτικα σκουπιδια αυτου του ειδους ,ελα τοτε να μιλησουμε για ενα βηματακι προς τον δρομο της νικης αυτης ,προς το παρον εγω θα πω δουλεια ..
Πολυ δουλεια ολοι μας ,να λυσουμε πρωτα τα δικα μας θεματα και μετα ισως μπορεσουμε και δουμε και την κοινωνια μας