Μάρκος Σεφερλής

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Εγώ σαν Εριφύλη δεν θα κορόιδευα. Δεν το λέω επειδή είναι non binary, γενικά δεν θα κορόιδευα κανένα υπαρκτό πρόσωπο. Το θεωρώ παιδιάστικο και γελοίο.

Όχι ότι θα το δει, αλλά γιατί να το κάνεις;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Εγώ σαν Εριφύλη δεν θα κορόιδευα. Δεν το λέω επειδή είναι non binary, γενικά δεν θα κορόιδευα κανένα υπαρκτό πρόσωπο. Το θεωρώ παιδιάστικο και γελοίο.

Όχι ότι θα το δει, αλλά γιατί να το κάνεις;

Χθες ομως τους 40αρηδες που την πέφτουν σε 20αρες τους κοροΊδευες :P

Για τον Σεφερλή αναγράφει η Βικιπαίδεια οτι ειναι ηθοποιός κανονικότατα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.220 μηνύματα.
Άσε ρε Εριφύλη τα ώπα και τις χριστομάθειες, λές και δε ξέρεις.

Όποιος νιώθει ότι ο Σεφερλής (και ο κάθε Σεφερλής) προσβάλλει τη προσωπικότητά του υπερβαίνοντας τα όρια της σάτιρας και της ελευθερίας της έκφρασης, υπάρχουν ένδικα μέσα και νομική προστασία (57, 59, 914, 932 του ΑΚ) τα οποία, αν αποδειχθούν με τις προβλεπόμενες μεθόδους, του επιδικάζουν χρηματική και άλλη αποζημίωση.

Με λαϊκά λόγια: όποιος είναι μάγκας, ας τραβήξει το Σεφερλή στο δικαστήριο και ας του πάρει τα σώβρακα.

Όλα τα άλλα είναι πλάγιες απόπειρες (ένας λιγότερο μορφωμένος από εμένα θα χρησιμοποιούσε τον όρο "πούστικες") δολοφονίας χαρακτήρα μόνο και μόνο για να δημιουργηθεί η εντύπωση σε καλόπιστους τρίτους πως ο χ Σεφερλής είναι κακός άνθρωπος με τη προοπτική να του μειώσουν το κοινό.

Αν μη τι άλλο, ο Σεφερλής πρέπει να αρχίσει τις αγωγές για προσβολή της προσωπικότητάς του τόσο διασειρμό που δέχεται με το παραμικρό.

Όλοι όσοι κράζουν τον Σεφερλή τον κράζουν μπας και γίνουν οι ίδιοι γνωστοί. Η Ζωή Γεράζη που βάλθηκε να τον βγάλει "ομοφοβικό" δηλώνει "ηθοποιός" ενώ δεν την ξέρουν ούτε οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας της. Καταλαβαίνεις τι γίνεται;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Και δεν έχω κάτι με τους stand up comedians και η Χρύσα Κατσαρίνη εκεί ανήκει αλλά έχει πλάκα και την παρακολουθώ που και που..

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.220 μηνύματα.
Τροφή για τους Πάντσερ :P
Γάμησε τα φίλε, μακάρι να με είχε εμένα νομικό σύμβουλο ο Σεφερλής δε θα είχα αφήσει φύλλο να πέσει κάτω.

Αλλά φαίνεται πως σαν άνθρωπος είναι αγαθός και δε θέλει να τα κυνηγάει... αφοσιώνεται στη τέχνη του όπως και πρέπει.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Δηλαδή εσάς σας αρέσει να χλευάζεται ένας άνθρωπος, ο οποιοσδήποτε, από έναν άγνωστο; Γιατί; Αυτό θεωρείτε ότι είναι η κωμωδία;

Δεν έχει να κάνει με τον άνθρωπο, ξανά λέω για να μη με πείτε ότι ανήκω σε συγκεκριμένη ατζέντα..

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Δηλαδή εσάς σας αρέσει να χλευάζεται ένας άνθρωπος, ο οποιοσδήποτε, από έναν άγνωστο;
Δεν υπάρχει ενιαίο κριτήριο της χλεύης.

Για παράδειγμα, είχα δει προσωπικά το θεατρικό ΟΝΟΡΙΟ: Τα ανομήματα ενός εγκληματία του Στέφανου Παπατρέχα.

Προσωπικά πέραν του ότι το βρήκα ερασιτεχνικό και σε καμία περίπτωση άξιο θιάσου, είχε και σκηνές γυμνού.

Για εμένα αυτό το γυμνό συνιστά χλεύη και προσβάλλει τα προσωπικά μου ήθη. Το θέμα είναι ότι αν εγώ το έθιγα αυτό σε εσένα θα έβρισκες χίλιους-δυο λόγους που δεν είναι χλεύη και πως αποτελεί έκφραση του σκηνοθέτη, ελεύθερη ανάπτυξη διαλόγου και παρόμοιου είδους πίπες.

Ε σκέψου το ίδιο, αλλά από την άλλη πλευρά (αρχή της αναλογικότητας γαρ).

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Γάμησε τα φίλε, μακάρι να με είχε εμένα νομικό σύμβουλο ο Σεφερλής δε θα είχα αφήσει φύλλο να πέσει κάτω.

Αλλά φαίνεται πως σαν άνθρωπος είναι αγαθός και δε θέλει να τα κυνηγάει... αφοσιώνεται στη τέχνη του όπως και πρέπει.

Κοίτα απο τη στιγμή που με ενα δελτίο τύπου στο φεησμπουκ μπορεί να υποστηρίξει τον εαυτό του και να διαλύσει τις όποιες εντυπώσεις δεν υπάρχει λογος να προσφεύγει καθε λίγο στη δικαιοσύνη.

Τα δελτια τυπου αυτων των επωνυμων στο φβ δεν ειναι σαν τα δικά μας ποστ στο φβ (εγω δεν κανω πια ποστ στο φβ δεν θεωρω οτι ενδιαφέρουν κανέναν και εχω και λίγα άτομα) διαβάζονται απο χιλιάδες κοσμου... εσυ και εγω αμα ανεβάζαμε θα τα διάβαζαν 1-2-3 και η Κυρα Μαρίκα που κάνει scroll down και θα κουναγε το κεφάλι κιολας χαχα

Πχ θα ανεβάσω εγω ενα πόστ στο φβ για τον Μητσοτάκη λέμε τώρα ή για το λουνα Πάρκ στη Χαλκιδικη... χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... αν ομως το ανεβάσει ο Σεφερλης αλλαζει φιλε θα παιξει παντού ακομη και στις εφημερίδες.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.
μπλα μπλα μπλα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

@Panzerkampfwagen ο Κουγιας έπαιξε καλή μπαλίτσα που έστειλε εξώδικο στον Ευαγγελάτο και γενικα στέλνει γιατι οντως ανακατεύουν πολλα για να κερδίσουν τηλεθέαση. Και τον καλει να ζητησει συγγνωμη δημόσια !!!!! Αν δεν το κανει τότε αγωγή.... για αποζημίωση.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ούτως ή άλλως στην performance και γενικά στην τέχνη (αν και δεν ανήκει εκεί ο Σεφερλής) όλα επιτρέπονται..

Οπότε και που του την λένε κάποιοι, χέστηκε. Ό,τι θέλει κάνει ο καθένας, δεν έχει λογοκρισία.

Εγώ αυτό που είπα είναι για το ότι ο ίδιος υπονομεύει μια κοπελίτσα και προβάλλει τον εαυτό του ως ιερό τέρας υποκριτικής. Ε εδώ γελάμε. Δεν με νοιάζει τι κάνει, αλλά μη γράφει και μαλακίες.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Άραγε επιτρέπεται και ο σαχλός χλευασμός.

Δε το είπα εγώ, εσύ το είπες!
Ναι επιτρέπεται.. εδώ η Λένα Κιτσοπούλου έσφαξε ένα ελαφάκι και δεν της έκαναν τίποτα.

Όλα επιτρέπονται. Το θέμα είναι ότι δεν είναι μια καλή κωμωδία που θα την δεις και κάτι θα σου προσφέρει. Μια σάχλα είναι.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ναι επιτρέπεται.. εδώ η Λένα Κιτσοπούλου έσφαξε ένα ελαφάκι και δεν της έκαναν τίποτα.

Όλα επιτρέπονται. Το θέμα είναι ότι δεν είναι μια καλή κωμωδία που θα την δεις και κάτι θα σου προσφέρει. Μια σάχλα είναι.
Συνεπώς δέχεσαι σιωπηρώς πως ούτε ο Σεφερλής κάνει κάτι απαγορευμένο ούτε κακό, απλά εσένα δεν σου αρέσει!

Καλωσήρθες στο Σύνταγμα, στη Δημοκρατία και στην Ελευθερία!

Είδες τελικά που είσαι και εσύ λίγο... ξες... από κει μεριά ενώ νόμιζες ότι δεν είσαι;

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Συνεπώς δέχεσαι σιωπηρώς πως ούτε ο Σεφερλής κάνει κάτι απαγορευμένο ούτε κακό, απλά εσένα δεν σου αρέσει!

Καλωσήρθες στο Σύνταγμα, στη Δημοκρατία και στην Ελευθερία!

Είδες τελικά που είσαι και εσύ λίγο... ξες... από κει μεριά ενώ νόμιζες ότι δεν είσαι;
Είπα εγώ ότι είναι κακό; Ό,τι θέλετε διαβάζετε; 200 φορές έγραψα ότι δεν ασχολήθηκα καν με το τι παρουσίασε! Απλά είναι μια σάχλα χωρίς νόημα.

Εμένα με ενόχλησε που υπονομεύει τους άλλους για να δείξει ότι αυτός είναι διάσημος ηθοποιός..

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
O Σεφερλης δεν είναι ηθοποιός. Παιζει τα πάντα με τον ιδιο τρόπο.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια