Μάρκος Σεφερλής

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
κάνει σάτιρα.
Σάχλα κάνει, αλλά τέλος πάντων..

Ξέρω τις διαφορές, αυτά σπουδάζω. Επίσης, δεν γίνεται να μου βάζουν τον Μουστάκα μαζί με τον Σεφερλή. Ο Μουστάκας ναι, ήταν ηθοποιός γιατί έχει ερμηνεύσει τα πάντα! Απλά έμεινε περισσότερο ως κωμικός.

Ο Σεφερλής ηθοποιός δεν είναι.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.
Σάχλα κάνει, αλλά τέλος πάντων..

Ξέρω τις διαφορές, αυτά σπουδάζω. Επίσης, δεν γίνεται να μου βάζουν τον Μουστάκα μαζί με τον Σεφερλή. Ο Μουστάκας ναι, ήταν ηθοποιός γιατί έχει ερμηνεύσει τα πάντα! Απλά έμεινε περισσότερο ως κωμικός.

Ο Σεφερλής ηθοποιός δεν είναι.
Δεν σου άρεσε ποτέ; ούτε παλαιότερα στις πρώτες επιθεωρήσεις 2000-2006;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.
Ναι επιτρέπεται.. εδώ η Λένα Κιτσοπούλου έσφαξε ένα ελαφάκι και δεν της έκαναν τίποτα.
Εωσφορίζει γι' αυτό δεν την ενοχλούν, την προμοτάρουν κιόλας. Το να βάζεις έναν ήρωα να καταβροχθίσει ωμά εντόσθια, διακηρύσσοντας σε κατάσταση βακχικής χαράς(!) το μήνυμα «να αγαπήσουμε τα ένστικτά μας και να τα γιορτάσουμε", σε οδηγεί συχνά σε λάθος δρόμο αφού αυτό που κάπως σε νοηματοδοτεί ως άνθρωπο είναι να πνευματικοποιείς τα ένστικτά σου κι όχι να τα γλεντάς. Απολαμβάνεις την τροφή σου, δεν χρειάζεται να τη βουτάς στο αίμα πρώτα για να ηδονιστείς.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ως καλλιτέχνης. Η απάντησή της στην κριτική για τις "Σφήκες" ήταν "πληρωμένη". Θυμάμαι κάτι που είχε πει και συμφωνώ: "Ο άνθρωπος κατά τη γνώμη μου έχει μηδενική εξέλιξη μέσα στην ιστορία, πλην των εξαιρέσεων. [...] Σφήκες είναι οι άνθρωποι που νομίζουν πως παίρνουν αξία, ψάχνοντας να βρουν κάτι κακό στον άλλον".

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Εωσφορίζει γι' αυτό δεν την ενοχλούν, την προμοτάρουν κιόλας. Το να βάζεις έναν ήρωα να καταβροχθίσει ωμά εντόσθια, διακηρύσσοντας σε κατάσταση βακχικής χαράς(!) το μήνυμα «να αγαπήσουμε τα ένστικτά μας και να τα γιορτάσουμε", σε οδηγεί συχνά σε λάθος δρόμο αφού αυτό που κάπως σε νοηματοδοτεί ως άνθρωπο είναι να πνευματικοποιείς τα ένστικτά σου κι όχι να τα γλεντάς. Απολαμβάνεις την τροφή σου, δεν χρειάζεται να τη βουτάς στο αίμα πρώτα για να ηδονιστείς.

Έχει ενδιαφέρον πάντως ως καλλιτέχνης. Η απάντησή της στην κριτική για τις "Σφήκες" ήταν "πληρωμένη". Θυμάμαι κάτι που είχε πει και συμφωνώ: "Ο άνθρωπος κατά τη γνώμη μου έχει μηδενική εξέλιξη μέσα στην ιστορία, πλην των εξαιρέσεων. [...] Σφήκες είναι οι άνθρωποι που νομίζουν πως παίρνουν αξία, ψάχνοντας να βρουν κάτι κακό στον άλλον".
Η Κιτσοπούλου μου αρέσει μόνο γιατί διχάζει και δεν την νοιάζει κιόλας..

Αλλά ναι, προφανώς είναι χρηματοδοτούμενη. Αν ήταν αυτάρκης θα την είχαν εξαφανίσει καιρό τώρα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.
Η Κιτσοπούλου μου αρέσει μόνο γιατί διχάζει και δεν την νοιάζει κιόλας..

Αλλά ναι, προφανώς είναι χρηματοδοτούμενη. Αν ήταν αυτάρκης θα την είχαν εξαφανίσει καιρό τώρα.
Την απασχολεί ευγενώς το μεγάλο ερώτημα "τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο φασίστα";
Και δίνει λανθασμένη απάντηση: Η πατριαρχία.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ερωτηθείς σχετικά με τα όρια της σάτιρας, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποστήριξε ότι «Η σάτιρα έχει όρια. Υπάρχει ένα είδος αυτολογοκρισίας. Δεν είναι ότι όποιος έχει το βήμα λέει ό,τι θέλει. Σ’ αυτό είμαι κάθετος. Δεν θα μπω στο θέμα με τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν θα μπω στο θέμα, εφόσον έχεις βασική ιδεολογική αντίσταση.

Όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπάρχει λόγος να τους ενοχλείς. Δεν χρειάζεται οι άνθρωποι που είναι αδύναμοι να τους ενοχλούμε. Τους ισχυρούς μπορείς να τους κάνεις ό,τι θες. Εκεί δεν υπάρχει όριο. Αν η επίθεση είναι σε προσωπικό επίπεδο, για ένα κουσούρι που έχει, είναι θέμα όχι πια ηθικής αλλά και αισθητικής.

Εμείς είμαστε χοντροί και αυτοσαρκαζόμαστε. Κάποιον όμως μπορεί να τον ενοχλεί. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτόν που το κάνει. Ας τα βρει με τον εαυτό του και τη συνείδησή του. Ο καθένας κάνει τα κείμενα σαν τα μούτρα του. Αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του, πολύ καλά κάνει και την κάνει. Εκτίθεται δημόσια και κρίνεται δημόσια. Οι θεατές έχουν μεγάλες ευθύνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος έχει τους περισσότερους θεατές νομιμοποιείται κιόλας»

chester20080

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Έχει βγει όλος ο βόθρος της Ελληνικής τηλεόρασης και της Panik records με στόχο να καταστρέψουν τον Σεφερλή επειδή έκανε ένα θεατρικό. Ποιος μιλάει τώρα για ηθική και σεβασμό;; Ο Λιάγκας, η Σκορδά, η Καινούργιου, η Μπάρκα κτλ που για να γίνουν διάσημοι έχουν περάσει από 200 κρεβάτια και βγαίνουν σχεδόν γυμνές στο γυαλί. Αν ο Σεφερλής σατίριζε μια παχιά γυναίκα ή την οικογένεια σαν θεσμό (τα έχει κάνει και τα 2 πολλές φορές) δεν θα έλεγαν τίποτα. Τώρα που δήθεν έθιξε τους LGBTQTBOISBA+++++++ ξεκίνησε το παραμυθάκι του ρατσισμού. Έχουν ξεκινήσει το παραμυθάκι του political correct και κατηγορούν τους πάντες ως ρατσιστές, μόνο εκεί που τους παίρνει βασικά.

Τα δήθεν ηθικά άτομα που αποκαλούν το Σεφερλή ως ρατσιστή και ανήθικο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Όλοι αυτοί για τον @ είναι ούτως ή άλλως..

Είναι σα να έχεις δύο εμετούς και να συγκρίνεις ποιος είναι καλύτερος.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Όλοι αυτοί για τον @ είναι ούτως ή άλλως..

Είναι σα να έχεις δύο εμετούς και να συγκρίνεις ποιος είναι καλύτερος.
Πάρα πολύ σωστό, αυτό που είπες...

"Έπεσα πάνω" σ' ένα βίντεο τού Σεφερλή που απειλεί ευθέως τους υπολοίπους. Τους είπε ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα τους...Μηνύματα, συνομιλίες κ.λπ. και ότι θα τα βγάλει, φόρα παρτίδα, σιγά σιγά...

Ώπα, ρε μάγκα !! Ποιός είσαι, δηλαδή ;

Αδιάφορος μου είναι, τελείως. Ούτε μου αρέσει, ούτε με ενοχλεί κάργα. Προφανώς όσοι επιλέγουν να τον παρακολουθούν, κάτι βρίσκουν που τους αρέσει. Αν έτσι, καλά κάνουν...

Μα ν' απειλεί...με στοιχεία και ντοκουμέντα (!!!) και να τους λέει, εμμέσως πλην σαφώς "βουλώστε το, γιατί άντε..."...

Μαϊντανοί όλοι τους...αυτού συμπεριλαμβανομένου...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Με θλίβει τόσο πολύ που μορφωμένοι και σπουδαγμένοι καλλιτέχνες, οριακά πεινάνε και αυτά τα ατάλαντα και άχρηστα γίδια έχουν εξουσία!

Με θλίβει και με νευριάζει..

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Με θλίβει τόσο πολύ που μορφωμένοι και σπουδαγμένοι καλλιτέχνες, οριακά πεινάνε και αυτά τα ατάλαντα και άχρηστα γίδια έχουν εξουσία!

Με θλίβει και με νευριάζει..
Κανείς δεν έχει εξουσία πάνω μας...Μόνο αυτή που του δίνουμε εμείς...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.
Πάρα πολύ σωστό, αυτό που είπες...

"Έπεσα πάνω" σ' ένα βίντεο τού Σεφερλή που απειλεί ευθέως τους υπολοίπους. Τους είπε ότι έχει πολλά ράμματα για τη γούνα τους...Μηνύματα, συνομιλίες κ.λπ. και ότι θα τα βγάλει, φόρα παρτίδα, σιγά σιγά...

Ώπα, ρε μάγκα !! Ποιός είσαι, δηλαδή ;

Αδιάφορος μου είναι, τελείως. Ούτε μου αρέσει, ούτε με ενοχλεί κάργα. Προφανώς όσοι επιλέγουν να τον παρακολουθούν, κάτι βρίσκουν που τους αρέσει. Αν έτσι, καλά κάνουν...

Μα ν' απειλεί...με στοιχεία και ντοκουμέντα (!!!) και να τους λέει, εμμέσως πλην σαφώς "βουλώστε το, γιατί άντε..."...

Μαϊντανοί όλοι τους...αυτού συμπεριλαμβανομένου...

Όταν βγαίνει το κάθε κατακάθι και τον αποκαλεί ρατσιστή, ανήθικο, αποτυχημένο κτλ έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί στον εαυτό του. Πριν λίγα χρόνια ο Σεφερλής έστειλε εξώδικο στην Άκριτα και προφανώς κέρδισε ο Μάρκος.

Στην περίπτωση αυτήν ο Σεφερλής έχει απόλυτο δίκιο καθώς δεν έκανε τίποτα κακό, ίσα ίσα ρόλους υποδύεται όπως κάνει εδώ και 20-25 χρόνια. Όλα αυτά τα λέω εγώ που δεν βλέπω Σεφερλή ούτε τον έχω δει ποτέ σε παράσταση του.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Όταν βγαίνει το κάθε κατακάθι και τον αποκαλεί ρατσιστή, ανήθικο, αποτυχημένο κτλ έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί στον εαυτό του. Πριν λίγα χρόνια ο Σεφερλής έστειλε εξώδικο στην Άκριτα και προφανώς κέρδισε ο Μάρκος.

Στην περίπτωση αυτήν ο Σεφερλής έχει απόλυτο δίκιο καθώς δεν έκανε τίποτα κακό, ίσα ίσα ρόλους υποδύεται όπως κάνει εδώ και 20-25 χρόνια. Όλα αυτά τα λέω εγώ που δεν βλέπω Σεφερλή ούτε τον έχω δει ποτέ σε παράσταση του.
Δεν ξέρω τί έκανε και τί δεν έκανε ή πώς τον είπαν ακριβώς (άλλωστε δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από Λιάγκα & ΣΙΑ...)...

Αλλά αυτό το στυλάκι δημόσια "καθήστε καλά...", αυτή η μαγκιά, προσωπικά δε μου άρεσε...

Ας κινηθεί νομικά...Άσε, Φώτη. Τον έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κι αυτός. Το 'χει καβαλήσει το καλάμι, που λέμε. Άσε...

Αν έχει δίκιο, ας το αξιώσει με άλλο τρόπο. Όχι με μαγκιές, τέτοιου είδους...

chester20080

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω τί έκανε και τί δεν έκανε ή πώς τον είπαν ακριβώς (άλλωστε δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από Λιάγκα & ΣΙΑ...)...

Αλλά αυτό το στυλάκι δημόσια "καθήστε καλά...", αυτή η μαγκιά, προσωπικά δε μου άρεσε...

Ας κινηθεί νομικά...Άσε, Φώτη. Τον έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κι αυτός. Το 'χει καβαλήσει το καλάμι, που λέμε. Άσε...

Αν έχει δίκιο, ας το αξιώσει με άλλο τρόπο. Όχι με μαγκιές, τέτοιου είδους...

Όταν ένας άνθρωπος εδώ και ημέρες έχει βρεθεί στο κέντρο των επιθέσεων χωρίς λόγο και αιτία λογικό να ξεσπάει και να βγαίνει εκτός εαυτού πολλές φορές. Ειδικά όταν το αποκαλουν ανήθικο τα απόλυτα σκουπίδια που έχουν ξαπλώσει με 200 άτομα για να κάνουν καριέρα. Και εγώ τα ίδια και χειρότερα θα έκανα αν με είχαν στήσει στον τοίχο άδικα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ξέρεις πόσος κόσμος και κοσμάκης είχε ή έχει χρέη κι ένα μωρό στην αγκαλιά ;

Μα το ξέρουν μόνο...οι τοίχοι του σπιτιού του ;

Συγγνώμη, αλλά δε συγκινήθηκα, με την κυρία. Καλή η προσπάθεια να τον υποστηρίξει, αλλά...δεν κλάψαμε. Σε κάθε περίπτωση, nice try. Σε κάποιους θα πιάσει...
Όταν ένας άνθρωπος εδώ και ημέρες έχει βρεθεί στο κέντρο των επιθέσεων χωρίς λόγο και αιτία λογικό να ξεσπάει και να βγαίνει εκτός εαυτού πολλές φορές. Ειδικά όταν το αποκαλουν ανήθικο τα απόλυτα σκουπίδια που έχουν ξαπλώσει με 200 άτομα για να κάνουν καριέρα. Και εγώ τα ίδια και χειρότερα θα έκανα αν με είχαν στήσει στον τοίχο άδικα.
Κακώς αυτό...

Θα έπρεπε να έχει εξασκηθεί στο να μη βγαίνει εκτός εαυτού. Όπως έχει την...απαίτηση να μην βγαίνουν ούτε οι άλλοι σαν τους "σατυρίζει"...

Όλα "γυρνάνε πίσω", Φώτη. Θα πρέπει να το περιμένουμε...

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ξέρεις πόσος κόσμος και κοσμάκης είχε ή έχει χρέη κι ένα μωρό στην αγκαλιά ;

Μα το ξέρουν μόνο...οι τοίχοι του σπιτιού του ;

Συγγνώμη, αλλά δε συγκινήθηκα, με την κυρία. Καλή η προσπάθεια να τον υποστηρίξει, αλλά...συγγνώμη, δεν κλάψαμε. Αλλά nice try. Σε κάποιους θα πιάσει...

Κακώς αυτό...

Θα έπρεπε να έχει εξασκηθεί στο να μη βγαίνει εκτός εαυτού. Όπως έχει την...απαίτηση να μην βγαίνουν ούτε οι άλλοι σαν τους "σατυρίζει"...

Όλα "γυρνάνε πίσω", Φώτη. Θα πρέπει να το περιμένουμε...

Με όλο το σεβασμό αλλά εδώ εισαι λάθος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί άκυρες και πολυ χυδαιες προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο και αιτία. Όλοι μας θα είχαμε παρόμοια συμπεριφορά στην θεση του.

Έχουμε γεμίσει ανόητα NPC που κάθονται σε ένα πανελ εκπομπής και αποκαλούν τους πάντες σαν ρατσιστές. Κλείσιμο σε όλα αυτά τα κανάλια της δεκάρας μπας και ηρεμήσουμε.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Με όλο το σεβασμό αλλά εδώ εισαι λάθος, τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί άκυρες και πολυ χυδαιες προσωπικές επιθέσεις χωρίς λόγο και αιτία. Όλοι μας θα είχαμε παρόμοια συμπεριφορά στην θεση του.

Έχουμε γεμίσει ανόητα NPC που κάθονται σε ένα πανελ εκπομπής και αποκαλούν τους πάντες σαν ρατσιστές. Κλείσιμο σε όλα αυτά τα κανάλια της δεκάρας μπας και ηρεμήσουμε.
Βρε ελεύθερα...Πες αυτό που θες...

Η Εριφύλλη το περιέγραψε πολύ καλά. Είναι σαν να ψάχνουμε τί είναι καλύτερο ανάμεσα στο χειρότερο και το τρις χειρότερο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια