Isiliel
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alllantin
Νεοφερμένο μέλος


ακόμα πιο εύκολο
π.σ.
Έχω κάποια βάζα που είχαν τουρσί μέσα και θέλω να βάλω γλυκό του κουταλιού. Γνωρίζει κανείς κανέναν αποτελεσματικό τρόπο να φύγει από το βάζο και κυρίως από το καπάκι η μυρωδιά από το τουρσί;![]()
γέμισε το βαζάκι για μιά μέρα με σκόρδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioannaki95
Εκκολαπτόμενο μέλος




θα χρειαστείς
1 πακέτο λαζάνια
1 κρέμα γάλακτος
8-9 φέτες μπέικον
8 φέτες γαλοπούλα
τυρί γκουντα ή τριμμένο ή σε φέτες
παίρνεις μια ωραία κατσαρολίτσα μεγάλη ή μικρή ανάλογα το πόσο θέλεις φαγητό θέλεις...την γεμίζεις με νερό και βάζεις μέσα μισό ή ένα πακέτο λαζάνια(όσο θες για να ικανοποιηθείς)τα βράζεις σε υψηλή θερμοκρασία(απ'ότι θυμάμαι)και σε ένα δεκάλεπτο περίπου είναι έτοιμα αλλά για καλό και για κακό πέτα και ένα στον τοίχο να σιγουρευτείς γιατί αν κολλήσει σημαίνει ότι είναι εντάξει...μετά τα βγάζεις απ΄την κατσαρόλα και τα σουρώνεις και τα βάζεις σε ένα πυρεξ(ή μικρό ταψί)για το φούρνο...τα λαζανάκια τώρα τα περιχυνεις με κρέμα γάλακτος (εγώ βάζω με 3 λιπαρά)εσύ βάλε με όσα λιπαρά θες και σου αρέσει...μετά κόψε και βάλε μπέικον με βραστη ή καπνιστη γαλοπούλα ανακατεψε τα όλα τα υλικά με ένα κουτάλι και από πάνω βάλε τυρί γκούντα μέχρι να σκεπαστεί όλη η επιφάνεια του ταψιου..βάλτο στο φούρνο και μόλις δεις ότι έλιωσε το τυρί είναι έτοιμο το βγάζεις και γρήγορα έχεις ένα πολύ ωραιο γεύμα.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος


όποιος θέλει..., μπορεί να έρθει να φάμε παρείτσα, γιατί νιώθω λίγο μόνος...,(θα ήθελα παρέα, καλύτερα)
αν δε μπορείτε, δεν πειράζει, κάποια άλλη στιγμή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alllantin
Νεοφερμένο μέλος


θα κρυώσουν οι πατάτες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος



ωχ..., ξέχασα να γράψω, οτί αστειεύομαι(με το παραπάνω Smilie....

είναι στιγμές, μάλλον κάποια διαστήματα, που σαβουριάζεις ανελέητα
από το απόγευμα και μετά έλιωσα
έχω ξεχάσει τα γεύματα και τρώω μία ανά 24ωρο
(φαγητό και γυναίκα, δε μοιράζονται.... φίλος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaisarionas
Νεοφερμένο μέλος


https://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=2&pubid=2276725
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina192
Δραστήριο μέλος


Αν θέλετε τώρα,μπορείτε μεσα στο γιαούρτι να τριψετε με τα δάχτυλα σας φέτα,για πιο αλμυρό αποτέλεσμα και στο τέλος να προσθέτε πάνω απο τη ντομάτα κάππαρη.
Για πιο έντονη γεύση στο γιαούρτι προσθέστε με τα δαχτυλά σας,δηλαδή μια πρέζα,ρίγανη.
Πολύ δροσιστικο και γευστικό,ειδικα για τέτοια εποχή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος


ανακατεύεις σε ένα μπωλ τριμματισμένο βραστό αυγό, τυρί γκούντα, γιαούρτι, μαγιονέζα
άνιθο, μαϊντανό,βασιλικό, δυόσμο,κόκκινη γλυκιά πιπεριά, φρέσκο κρεμμύδι, λίγο ζαμπόν ή γαλοπούλα ψιλοκομμένα,
αλάτι και πιπέρι, [δεν χρειάζονται αναλογίες υλικών, ανάλογα πως το θέλει κανείς, άλλωστε πάντα δοκιμάζουμε ότι φτιάχνουμε, άλλος μπορεί να θέλει πιο πολύ αυγό ή λιγότερη μαγιονέζα σημασία έχει να γίνει ένα ωραίο μείγμα, όχι λάσπη]
κάνεις μια τρύπα στη ψητή πατάτα, τη γεμίζεις με το μείγμα και...................... καλή σας όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


Αν θέλουμε να τις γεμίσουμε με σοκολάτα (Μerenda, Nutela ), μπορούμε να προσθέσουμε στο μίγμα και ένα κουταλάκι ξυσμένη φλούδα πορτοκαλιού. Θα είναι καταπληκτικές, (που λέει και ο Μποτρίνι).
Πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Σίγουρα όμως θα θέλει λίιιγο διαφορετικές αναλογίες. Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμη!



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος


οχι μωρακι μου, δεν θελει αλλες αναλογιες.Πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Σίγουρα όμως θα θέλει λίιιγο διαφορετικές αναλογίες. Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμη!![]()

παω να τις κανω... ποιος θελει?

(ο sid σιγουρα οχι, τον πειραζουν)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος


οχι μωρακι μου, δεν θελει αλλες αναλογιες.![]()
παω να τις κανω... ποιος θελει?![]()
εγώ!!!!
σου στέλνω σε πμ την διεύθυνση μου να μου στειλεις!



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος


π.σ. πριν πλύνετε την κουτάλα και το μπωλ , φωνάξτε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος


Αν δεν θέλετε υγιεινά το καλύτερο που υπάρχει είναι σουφλέ σοκολάτας.....Αχχ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος


Έκανα σήμερα πατατοσαλάτα και μου έσπασε τα νευρα. Πιο πολύ κρεμμύδι νιώθω παρά πατάτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος



ή ισως με το λεμονι ή ξυδι ή αλλο οξυ σπασουμε τη μυρωδια
σαν πατατοσαλατα μπορουν να γινουν εξαιρετικα και βραστα ασπρα ψιλά φασολια(αφου τα αφησουμε απο βραδυς με σοδα να μαλακωσουν)..με λαδι,λεμονι,κρεμμυδακι,και μπολικη ριγανη γινονται τελεια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος


Αφου το εχεις ηδη ψιλοκοψει το ξεπλενεις με χλιαρο νερο να φυγει η σπιρταδα του κρεμυδιου μην φοβασαι το αρωμα δεν χανεταιΕρώτηση: Αν έχουμε φρέσκο κρεμμυδάκι το οποίο προέκυψε πολύ δυνατό (μυρωδιά αλλά κυρίως γεύση) πως το "ξεθυμαίνουμε"?
Έκανα σήμερα πατατοσαλάτα και μου έσπασε τα νευρα. Πιο πολύ κρεμμύδι νιώθω παρά πατάτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος


το βγαζουμε..
ή ισως με το λεμονι ή ξυδι ή αλλο οξυ σπασουμε τη μυρωδια
σαν πατατοσαλατα μπορουν να γινουν εξαιρετικα και βραστα ασπρα ψιλά φασολια(αφου τα αφησουμε απο βραδυς με σοδα να μαλακωσουν)..με λαδι,λεμονι,κρεμμυδακι,και μπολικη ριγανη γινονται τελεια..![]()
Άγγελε η μαγειρική είναι για τις γυναίκες δεν πρέπει εμείς οι άντρες να μιλάμε για αυτό. Βιολογικά οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με αυτά και είναι πιο έμπειρες. Έκαστος στο είδος του, δεν θα μιλάμε και για κρεμμύδια.

Τσάκω τώρα το καρυδάκι να κάνουμε καμιά δουλειά...
Καλά δε τα λέω μάστορα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος


το βγαζουμε..
ή ισως με το λεμονι ή ξυδι ή αλλο οξυ σπασουμε τη μυρωδια
σαν πατατοσαλατα μπορουν να γινουν εξαιρετικα και βραστα ασπρα ψιλά φασολια(αφου τα αφησουμε απο βραδυς με σοδα να μαλακωσουν)..με λαδι,λεμονι,κρεμμυδακι,και μπολικη ριγανη γινονται τελεια..![]()
Αυτή η σαλάτα γίνεται ιδανικά με τα λεγόμενα «μαυρομμάτικα» φασόλια. Αυτά με το μαύρο στρογγυλό στην μέση που μοιάζει σαν μάτι. Δεν χρειάζονται σόδα τα συγκεκριμένα γιατί είναι μαλακά. Τα μουλιάζεις το βράδυ, τα βράζεις, τα σουρώνεις και μετά βάζει ό,τι σου αρέσει. Εμένα μ'αρέσουν πολύ με αυτήν την συνταγή, αν και δεν βάζω μέλι και κάρυ, αλλά θα τα δοκιμάσω κι έτσι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.