soydelsur
Δραστήριο μέλος
Εγώ βάζω επιπλέον αγγούρι,(καμία φορά ρόκα) και οπωσδήποτε κάπαρη. Ξέφυγα από τη χωριάτικη σαλάτα?
οχι , δε νομιζω ειναι καπαρη ειναι must!!!!!!
Εγω μπορω να πω ξεφευγω λιγο που την τιγκαρω στον μαιντανο..οχι μονο για αρωμα αλλα και τα χρωματα ειναι υπεροχα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superfle
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mοιάζει με κεικ αλλά είναι εξίσου ωραίο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Μια εύκολη, γρήγορη,γευστική συνταγή είναι τα brownies!
Mοιάζει με κεικ αλλά είναι εξίσου ωραίο!
Ξεχασες την μπαλα παγωτου βανιλια, χωρις αυτη δεν εχει νοστιμαδα.. (δυο, τρεις, οσες αντεχει ο καθενας)
υσ. Μη κανετε το λαθος και βαλετε μπαλα σοκολατα, το λιγωμα στις πρωτες μπουκιες -ακομα και για τους σοκολατολατρες- ειναι αναποφευκτο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αληθεια; Δεν το ήξερα..Ξεχασες την μπαλα παγωτου βανιλια, χωρις αυτη δεν εχει νοστιμαδα.. (δυο, τρεις, οσες αντεχει ο καθενας)
υσ. Μη κανετε το λαθος και βαλετε μπαλα σοκολατα, το λιγωμα στις πρωτες μπουκιες -ακομα και για τους σοκολατολατρες- ειναι αναποφευκτο....
Είχα δει μια φωτο που ειχε και κομματακια σοκολατας μεσα,αυτο ξερει κανεις πως πετυχαινετε; αν βαλουμε κομματακια κουβερτουρας δεν θα λιωσει;
υγ. απρο με παντρευεσαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
πολύ ευκολο και λαχταριστό......................γλυκό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpiperi29
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παίρνουμε φέτα ψάρι ή φιλέτο ψαριού (π.χ. γλώσσα), βάζουμε σε ένα όχι πολύ ρηχό τηγάνι λίγο νερό (δε χρειάζεται καν να καλύπτεται η φέτα του ψαριού) και ελάχιστο λάδι, αφήνουμε το νερό να βράσει και μετά ρίχνουμε μέσα το ψάρι, μπόλικη κάπαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε 15 το πολύ 20 λεπτά, το ψάρι είναι έτοιμο. Ανακατεύουμε μερικές κουταλιές από το ζουμί του ψαριού με δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και περιχύνουμε το ψάρι. Πάει πολύ ωραία με πατάτα βραστή και, φυσικά, σαλάτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
Για πείτε καμια ωραια και ευκολη συνταγη γιατι προβλέπεται πείνα αυτή τη βδομάδα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωρα για νηστίσιμα...
Για πείτε καμια ωραια και ευκολη συνταγη γιατι προβλέπεται πείνα αυτή τη βδομάδα...
είχα έναν φίλο θεούσο που μια μέρα τον άκουσα να παραγγέλνει σουβλάκια ορφανά
π.σ. ακόμα φίλοι είμαστε , απλά τον αποφεύγω όταν βγαίνω για φαγητό
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος
είχα έναν φίλο θεούσο που μια μέρα τον άκουσα να παραγγέλνει σουβλάκια ορφανά
π.σ. ακόμα φίλοι είμαστε , απλά τον αποφεύγω όταν βγαίνω για φαγητό
Αχααα...Δηλαδή σουβλάκι μόνο με πατάτες και ντομάτα?? (γιατι ολα τα υπολοιπα δεν μου αρέσουν)
Ωστόσο εχω απορία γιατί όλοι λένε μακαρόνια ορφανά, ρύζι ορφανό, .... , μέχρι και σουβλάκι ορφανο!Τί ρατσισμός!?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Σπαγγέτι al pesto
Υλικά για 4 άτομα
½ κιλό σπαγγέτι
2 φλιτζ φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο
¼ φλιτζανιού κουκουνάρι
2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζ τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1.Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
2.Στο μεταξύ χτυπάμε στο μπλέντερ τον βασιλικό με τα κουκουνάρια, το σκόρδο, την παρμεζάνα και το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Εάν το μείγμα είναι αρκετά σφιχτό το αραιώνουμε με 2-3 κουταλιές από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Πρέπει να έχουμε μια λεία κρέμα.
3.Σερβίρουμε τα μακαρόνια χωρίς καθυστέρηση αφού τα ανακατέψουμε με τη σάλτσα βασιλικού (πέστο). Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
(roumana's tip: [FONT="]Προαιρετικά, μπορούμε να προσθέσουμε και τόνο από κονσέρβα. Όχι στη[/FONT] σάλτσα[FONT="], αλλά στα μακαρόνια.)
Bon appetit.
[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaisarionas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Μάλιστα τώρα που πήγα να σου απαντήσω βρήκα μια αντίστοιχη συμβουλή στο διαδίκτυο:
Καθαρά βάζα
Γιά νά καθαρίσετε ἕνα βρόμικο βάζο πού ἔχει καί ἄσχημη μυρωδιά, γεμίστε το μέ νερό μέ ξίδι, μαζί μέ μιά κουταλιά ἁλάτι γιά δύο ἤ τρεῖς ὧρες καί μετά ξεβγάλτε το καλά (πηγή)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaisarionas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.